Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine :(

gecen hafta 79 bu hafta 78.5 fark 0.5 yuzde 0.63

sen bilirsin canım... o zaman kendi isteğiyle ayrıldı olarak bildiriyorum.Ama uyarayım 6 ay yarışmalara katılmama kuralı var kendin ayrılıyorsan ya da mezun oluyorsan 6 ay katılamıyorsun ...

he valla hemde ne soğuma nefretle baktım tatlıya resmen :1:

benım normalde tatlı krızım tutmuyorda regl donemınde cıldırıyorum. bu resımler tokat gıbı gelıyor valla. diyette kuru kayısı yıyorum 1-2 tane atlatıyorum. omru hayatımda 2 aydır regl donemlerını tatlı yemeden atlatıyorum benım ıcın buyuk bı gelısme :52:

benım normalde tatlı krızım tutmuyorda regl donemınde cıldırıyorum. bu resımler tokat gıbı gelıyor valla. diyette kuru kayısı yıyorum 1-2 tane atlatıyorum. omru hayatımda 2 aydır regl donemlerını tatlı yemeden atlatıyorum benım ıcın buyuk bı gelısme :52:

maşallah ne de güzel kilo vermişssin canım yemedıgıne degmıs çok zor oluyo ki ben tatlı çikolata aşıgı bırıyım dondurma harıç diyet boyunca hıc yemedım aaaaaaaaaaaa gecen hafta küçük bi sütlaç yemiştim unuttum :30:

maşallah ne de güzel kilo vermişssin canım yemedıgıne degmıs çok zor oluyo ki ben tatlı çikolata aşıgı bırıyım dondurma harıç diyet boyunca hıc yemedım aaaaaaaaaaaa gecen hafta küçük bi sütlaç yemiştim unuttum :30:

bak bak anlatınca neler cıkıyor senı cadı senı sutlac demek :20: ben diyetin 1. aynı doldurunca yaz ın hatrına bi tane dondurma yemıstım. baska da kacamagım olmadı. diyetim tahmını eylule kadar devam edicek. daha da baska kacamagım olmaz. hemen hemen hergun nesfıt yıyorum ben. onceden meyvelı yada sade yıyordum. bir kaç haftadır cikolatalısını kesfettım. :1:
o ınsanın cikolata istegini bastırıyor. tabı abartadan yıyorum :1: sen de nesfıt yıyorsun sanırım ondan denemediysen dene ara ara ondan ye mesale haftada ıkı gun ondan ye sabah ogunun ıcın yada ogle ogunun için.

arkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine :(

gecen hafta 79 bu hafta 78.5 fark 0.5 yuzde 0.63

aaa ben hiç anlamamışım çiğdem
hep okuyorum aslında
yoğunum yazamıyorum gibi hatırlıyorum nedense
bence ayrılma takımdan bak burda bi disiplin var en azından paylaşımlarla diyette olduğunu her daim hatırlıyor insan
hiç kilo veremeyen ben bile kaç kilo verdim
bence bir daha düşün ayrılmanı istemem:(((

Bende tek badima diyet yapmakta zorlaniyorum aslinda ama isim yogun aksamda girmeye firsat bulamiyorum. Ozaman geri donmek uzere diye yazarsaniz sevinirim. Donusum muhtesem olucak :)

ben marankiye daha fazla guvenıyorum yıllardır arastırmalarla hareket edıyor. 2 haftadır kılo veremiyordum siskinliğin de farkındaydım. kızlar karpuz detoksu yaradı benden soylemesi
siskinlik gidince patır patır dustu kilo 2 gunde 1.5 dustu. cıldıracaktım iki haftadır. ben ara ara yapıcam bu detoksu sıcakta bu cok sorun oluyor.

aslında şöyle bişey var
diyetisyene gittiğim dönemlerde kilo vermem durduğu zaman bana iki günlük ayrıca bi diyet verirdi
çok sıkıca bi diyet
mantık vücudu şaşırtmak
çok az yenilerek yapılan diyetlerdede tam tersi daha çok içerikli bi diyetle bu şaşırtmayı yapıyorlar
o açıdan karpuz sonuçta biçok yiyecekten hafif
2 gün boyunca güzelce metabolizmanı şaşırtmışsın bide ödemse zaten fazla çıkan kilon kolayca gitmiştir
arada bu tarz şeyler yapmak lazım aslında:)

bak bak anlatınca neler cıkıyor senı cadı senı sutlac demek :20: ben diyetin 1. aynı doldurunca yaz ın hatrına bi tane dondurma yemıstım. baska da kacamagım olmadı. diyetim tahmını eylule kadar devam edicek. daha da baska kacamagım olmaz. hemen hemen hergun nesfıt yıyorum ben. onceden meyvelı yada sade yıyordum. bir kaç haftadır cikolatalısını kesfettım. :1:
o ınsanın cikolata istegini bastırıyor. tabı abartadan yıyorum :1: sen de nesfıt yıyorsun sanırım ondan denemediysen dene ara ara ondan ye mesale haftada ıkı gun ondan ye sabah ogunun ıcın yada ogle ogunun için.

ya ama işte herkes senin gibi dirayetlili olamıyor malesef benim gibi mesela
ben ne zaman güzel diyete başlasam kaçamak yapmıycam desem o diyetim 3 günden fazla sürmüyor
sürmedi yani şimdiye kadar
ama ne zaman kendimi çok kasmadan ama tabikide abartmadan o zaman kilo vermeye başladım
çok kalorili olmayacak şekilde canımın istediği bir şeyi azıcıkta olsa yiyorum kendimi diyet pskolojısınden çıkarıyorum:)

ama tabiki keşke sen gibi olabilsem ama olamam kendimi biliyorum:))9

ayyy utandım :30:
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo :53:

Back
X