Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne kadar guzel kılo vermıssın ama bu hafta emegıne yazık değil mi bosver tatlıyı onun ve onun gıbı tatlıların sana nasıl kılo aldırdıgını dusun tatlı cirkin gelir hımmm bide seni tiksindirmek icin buyur :52:

Eki Görüntüle 459169

fotoyu masa üstüme kaydetip arada bakmak istiyorum
geçen kilolu halimi gördüm fotograflarda kendimden soğudum resmen:)

aslında şöyle bişey var
diyetisyene gittiğim dönemlerde kilo vermem durduğu zaman bana iki günlük ayrıca bi diyet verirdi
çok sıkıca bi diyet
mantık vücudu şaşırtmak
çok az yenilerek yapılan diyetlerdede tam tersi daha çok içerikli bi diyetle bu şaşırtmayı yapıyorlar
o açıdan karpuz sonuçta biçok yiyecekten hafif
2 gün boyunca güzelce metabolizmanı şaşırtmışsın bide ödemse zaten fazla çıkan kilon kolayca gitmiştir
arada bu tarz şeyler yapmak lazım aslında:)

aynen canım zaten işin püf noktası da o metobolizma rutine baglamamalı. gecen ay da 2 gun ogunlerimi 1er parca cogaltıp 2 gun sıkmıstım yıne boyle tıkandıgım bı zamandı o zamanda ıse yaramıstı.
marankının verdıgı karpuz yada kıraz dıyor 2 alternatıf sunuyor. sabah 500gr ogle 500gr aksam 500gr karpuz yada kıraz. ve 10 bardaga kadar bitki çayı. aslında mantıken baktıgında seni tuz ıceren tum gıdalardan uzaklastırıyor. onunda etkısı var bence bitki çayı ve meyveyle vucudu arındırıyor. bana ciddi faydası oldu. 2 haftada bir uygulıcam ben.

fotoyu masa üstüme kaydetip arada bakmak istiyorum
geçen kilolu halimi gördüm fotograflarda kendimden soğudum resmen:)

ya ne dıyorsun gecen yaz gıydıgım mayoyla resımlerıme baktım sankı gogusler mayonun ıcınde durmaya ıtıraz etmıs allahım nasıl bır goruntu o :53:

ben adını bılmıyordum :52: tankınıymıs benım mayom o bel bolgesı resmen bollastı sarmıyor belımı suyun ıcınde katlanıyo falan :52: yasasın dıyorum gogusler grevı bıraktı kabul ettıler mayonun ıcıne gırmeyı :)))))

gıyecek pantolonum kalmadı sokaga berdus gıbı cıkıyorum ama mutluyum saka gıbı dımı :52::52:

şişkinlik için 1 bardak suya keten tohumunu atıp sabaha içmenizi tavsiye ederim:) görüntüsü biraz nahoş oluyor ama işe yarıyor:))

ben zaman zaman yogurtla yıyordum. canım benım ıyı oldu soyledıgın ne zamandır yemıyordum baslıyım ben yıne hem toklukta verıyor.

ayyy utandım :30:
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo :53:

utan tabı sutlacmıs cadı :19: aman kusum ya ne yaptın her gun cikolatalı yeme sade de karıstır araya. hem ustunde bir porsiyon yazıyor 7 yemek kasıgı. ben 5 kasıktan fazla yemıyorum. bır ogunde

ben zaman zaman yogurtla yıyordum. canım benım ıyı oldu soyledıgın ne zamandır yemıyordum baslıyım ben yıne hem toklukta verıyor.

utan tabı sutlacmıs cadı :19: aman kusum ya ne yaptın her gun cikolatalı yeme sade de karıstır araya. hem ustunde bir porsiyon yazıyor 7 yemek kasıgı. ben 5 kasıktan fazla yemıyorum. bır ogunde

arada yıyorum canım çikolatalıyı ama bn kasık usulu degıl nesfit tabagı var yarıya kadar dolduruyorum gerı kalan yarısına da süt :26:anca doyuyorum

sanırım bildirimler bu kadar ben listeyi kontrol edip kardeş takımın kontrolüne sunuyorum...

şişkinlik için 1 bardak suya keten tohumunu atıp sabaha içmenizi tavsiye ederim:) görüntüsü biraz nahoş oluyor ama işe yarıyor:))

ayyy utandım :30:
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo :53:

ya ne dıyorsun gecen yaz gıydıgım mayoyla resımlerıme baktım sankı gogusler mayonun ıcınde durmaya ıtıraz etmıs allahım nasıl bır goruntu o :53:

ben adını bılmıyordum :52: tankınıymıs benım mayom o bel bolgesı resmen bollastı sarmıyor belımı suyun ıcınde katlanıyo falan :52: yasasın dıyorum gogusler grevı bıraktı kabul ettıler mayonun ıcıne gırmeyı :)))))

gıyecek pantolonum kalmadı sokaga berdus gıbı cıkıyorum ama mutluyum saka gıbı dımı :52::52:

en çok ona şaşıryorum biliyormusun
göğüslerimin küçüleceğini hiç tahmin etmezdim
ama zayıflayınca heryeri küçülüyorumuş insanın süper bi duygu
sıkan ayakkabılarım bile olmaya başladı:))

ama çok spor yapmak lazım sarkmayallııımmmm..))

bu arada bol gelen herşeyime çok seviniyorum varsın yeni almış olayım varsın birsürü para dökmüş olayımm hiiiiiç umrumda diil:))

aynen canım zaten işin püf noktası da o metobolizma rutine baglamamalı. gecen ay da 2 gun ogunlerimi 1er parca cogaltıp 2 gun sıkmıstım yıne boyle tıkandıgım bı zamandı o zamanda ıse yaramıstı.
marankının verdıgı karpuz yada kıraz dıyor 2 alternatıf sunuyor. sabah 500gr ogle 500gr aksam 500gr karpuz yada kıraz. ve 10 bardaga kadar bitki çayı. aslında mantıken baktıgında seni tuz ıceren tum gıdalardan uzaklastırıyor. onunda etkısı var bence bitki çayı ve meyveyle vucudu arındırıyor. bana ciddi faydası oldu. 2 haftada bir uygulıcam ben.

topiklerde pirinç lapası detoksu yapanlar var onada çok etkili yazmışlar ama ben bi deneyemedim
ama sadece karpuz ve bitkiçayıyla iki gün dayanabildin ha tebrik ediyorum seni:)))

ayy tanıyamadım ya seniii diye şaşıran insanları gördükçeee nasıl gaza geliyorumm allahıııımmmmm
çok mutlu oluyorum iyice gaza geliyoruummm

giyemediğim kıyafetleri giyebilince çok mutlu oluyoruummm

denediğim kıyafetleri aynada bakıp beğenince çok mutlu oluyorummmm

allahımmm 74 kiloyla bu kadar mutluyum 65le ne olurum acabaaaa:)))

bu kilolarla 3 yıl niye dolaşmışım bi yandnada kendime çok kızıyoruuuummm:((((

ayy tanıyamadım ya seniii diye şaşıran insanları gördükçeee nasıl gaza geliyorumm allahıııımmmmm
çok mutlu oluyorum iyice gaza geliyoruummm

giyemediğim kıyafetleri giyebilince çok mutlu oluyoruummm

denediğim kıyafetleri aynada bakıp beğenince çok mutlu oluyorummmm

allahımmm 74 kiloyla bu kadar mutluyum 65le ne olurum acabaaaa:)))

bu kilolarla 3 yıl niye dolaşmışım bi yandnada kendime çok kızıyoruuuummm:((((

harika birsey demı kılo vermek gıbısı yok inş bnde gelırım o kıloya

kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900

bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar

bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim:56:

ya ama işte herkes senin gibi dirayetlili olamıyor malesef benim gibi mesela
ben ne zaman güzel diyete başlasam kaçamak yapmıycam desem o diyetim 3 günden fazla sürmüyor
sürmedi yani şimdiye kadar
ama ne zaman kendimi çok kasmadan ama tabikide abartmadan o zaman kilo vermeye başladım
çok kalorili olmayacak şekilde canımın istediği bir şeyi azıcıkta olsa yiyorum kendimi diyet pskolojısınden çıkarıyorum:)

ama tabiki keşke sen gibi olabilsem ama olamam kendimi biliyorum:))9

canım benım ben 5 yıldır bu kılodayım sanıyormusun ılk dıyetım :17: benımde bu kacıncı basla bıraklarımdan sonra. ama bu sefer kendıme kızgın basladım bırakıcaksan hıc zathmet edip baslama sinem dıye. diyete basladıktan sonra zaten bılgısız değildim ama diyetisyen modunda arastırdım herseyı netten sonra bı baktım dıyet saglıklı beslenmeye donmus. ekmeğimi bile evde yapıyorum artık :) yanı işin ozu bende dirayetli değildim ama şeytanın bacagını kırdım sanırım. birde burda boyle topluluk olmanın faydası ınanılmaz buyuk. birbirimizi uyarıyoruz, biseyleri hatırlatıyoruz. insan realde diyet arkadası bulamıyor. :) arkadasın bırakınca sende bırakıyorsun. canım zaten normalı yapıyorsun hızlı verıcem dıyıp yolda kalmaktansa, yavas gıtmek daha ıyı. ben eylule yetısmeye calısıyorum ondan bu azım :) eylulde benım dogum gunum var ekımde esımın kasımda evlılık yıldonumumuz :) o üçlüye yetişmeye calısıyorum :)

en çok ona şaşıryorum biliyormusun
göğüslerimin küçüleceğini hiç tahmin etmezdim
ama zayıflayınca heryeri küçülüyorumuş insanın süper bi duygu
sıkan ayakkabılarım bile olmaya başladı:))

ama çok spor yapmak lazım sarkmayallııımmmm..))

bu arada bol gelen herşeyime çok seviniyorum varsın yeni almış olayım varsın birsürü para dökmüş olayımm hiiiiiç umrumda diil:))

aynen ya elimde ıkı dolap kıyafet var birinci bolum 36 beden
2ikinci bolum 42-44 arası
ortası yok bende berdus kaldım :52:
36 ya dusunce ne kadar buyuk beden gıysı varsa hepsini vericem buyuk bır zevkle :52:
ya hava oyle sıcakki sporu cok ihmal ediyorum bazen. :( onceden hergun yapıyordum.

topiklerde pirinç lapası detoksu yapanlar var onada çok etkili yazmışlar ama ben bi deneyemedim
ama sadece karpuz ve bitkiçayıyla iki gün dayanabildin ha tebrik ediyorum seni:)))

canım onu cok arastırdım cogu kısı tadı kotu dıye (ki hak verıyorum) yogurtla yıyormus ama yogurtla yemekte ıyı değilmiş metobolizmayı yavaslatıyormus. o yuzden yanasmadım ona.
valla dayandım da nasıl dayandım bana sor :D ilk gunun aksamı etrafta ecüş bücüş renkli şekiller gormeye basladım :)))))))))))))) ve gece uyumadım bayıldım resmen aclıktan. (cunku aksamkı karpuzun yarısını yıyebılmıstım) ikinci gun biraz daha iyi di ama evde kiraz olmaması kotu oldu. tek cesit gitmiyor. bir dahaki yapısımda mutlaka kıraz alıcam.

kaptanım bildirimi yaptım.Ben şimdi çıkıyorum misafir var ara ara gelmeye çalışırım...

Back
X