Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemekte supangle varmıs yemeyım demı :26::26::26:
sakın yemeeeeeee, geç kalmadım umarım:)

arkadaslar izninizle kilo bildirimimi yapip takimdan ayrilmak istiyorum. Dunde yazmistim ama kimse kaale almamis yine :(

gecen hafta 79 bu hafta 78.5 fark 0.5 yuzde 0.63
kaale almamk değil görmüştüm aslında dün ama takrar bekledik niyeyse:ssz:
Himmm bu kotuymus :)) ama paylasimda bulunamiyorum. Mecburi ayrilik benimkisi :)

Bende tek badima diyet yapmakta zorlaniyorum aslinda ama isim yogun aksamda girmeye firsat bulamiyorum. Ozaman geri donmek uzere diye yazarsaniz sevinirim. Donusum muhtesem olucak :)
takımdan çok uzun süre uzak durma, kendini motive eder etmez dön, ok

ayyy utandım :30:
denemez olurmuyum meyvelısı degılde çıkolatalısı bı harıka dayanmıyokı anam bana haftada 1 paket bitiyo :53:

işte öyle olduğunda hiç masum bişey olmuyor malesef nesfit
nesfitini az sütünü bol tutmak lazım tüketildiğinde
nesfit değil de yulaf ezmesi daha iyi, kflakes ve nesfitte şeker ilave var,yulaf ezmeleri doğal. şeker insanı acıktırıyor. yulaf ezmesinin içine kuru meyve ve biraz fındık vb. ekleyerek kendi müslimizi yapabiliriz.
3yk yulaf ezmesi=1 dilim ekmek yerine geçiyor bilginize

kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900

bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar

bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim:56:

ya arkadaşım sneinle tam olarak tanışamadık sanırım
hitap edicem ismini bilmiyorum
biraz bahsetsene kendinden neredesin çalışıyrmusun kaç yaşındasın vs ismin nedir yada sana ne diye hitap edelim:))
delimiyimcim demek biraz garip olucak:)))

gecen hafta: 71

bu hafta:71

gelengiden:yok:(

kilo değişikliği olmadığına göre listeyi değiştirmemize gerek yok, gelecek hafta bildirimi erken yaparsan senin için de sıkıntı olmaz. Listeyi ben sonuçlandıramadım gene Ece yaptı, bunun için Cuma saat 12:00 a kadar bilidirim olursa daha iyi. bu hafta kilo gitmedi gözüküyorsa da + değilsin, önümüzdeki hafta fazlasıyla veririrsin inşallah

kilo değişikliği olmadığına göre listeyi değiştirmemize gerek yok, gelecek hafta bildirimi erken yaparsan senin için de sıkıntı olmaz. Listeyi ben sonuçlandıramadım gene Ece yaptı, bunun için Cuma saat 12:00 a kadar bilidirim olursa daha iyi. bu hafta kilo gitmedi gözüküyorsa da + değilsin, önümüzdeki hafta fazlasıyla veririrsin inşallah

değiştirsen iyi olur canım ecenin msj kopyala değişikliği yap sun listeyi bence çünkü haftaya ikiye bölünecektir

kızlar geç oldu ama anca girebildim
başlangıç:88
geçen hafta:84.150
bu hafta :83.900

bu hafta 250 gr verdim ama bazı sorunlardan dolayı yeemk hiç yemedim brde kot pantolonla tartıldım onunda etkisi vardır die düşünuyorum beni gören herkes çok zayfflamışın dıor incelme farkediliyor inş. 75leri görürüm düğüne kadar

bugun sabahtan beri bişi yemedim sonra nesfit aldım br kase sütsüz olark nefsit yedim sadece okadar şimdide 2.zayflama çayımı içiyorum 12 bardak suyumuda içtim:56:

Ece çizelgeyi yolladıktan sonra bildirim yaptın ve daha yeni üye diye kaydın da olmadı. biliyorum ara ara takıma geliyorsun ama arayı çok açıyorsun, bu hafta biraz daha paylaşım yapalım 83,9 takıma giriş kilon olarak geçer haftaya da listede yer alırsın. Kilo bildiriminde sıkıntı yaşanmaması için Cuma 12:00ye kadar herkes bildirimiş olsun.

değiştirsen iyi olur canım ecenin msj kopyala değişikliği yap sun listeyi bence çünkü haftaya ikiye bölünecektir
hmmmm bütün takımların listesi bazen altüst oluyor ya o yüzden değişiklikten kaçmıştım ben de. şimdi ikinizin de değişikliğini yapıcam inşallah

yok yemedim tatlıyı ama 2 bisküvi yedim ya karnım çok acıkıyo nye bılmıyorum zor firenliyorum kendımı

ya benim gündüzle bi problemim yok, işyrinde hiç aklıma bişey yemek gelmiyor bile
ama ne oluyorsa akşam oluyor
sürekli ıvır ızıvır bişeyler yemek istiyorum ve kendimi tutmak zorunda olduğum içine zor geliyor:(

ya kızlar bu smileyleri nasıl kullanıyorsunuz,
msj yazdığım ekranda benim hiç öyle bişeyler yok
oraya gelmesi için ne yapmak lazım acaba??

ya kızlar bu smileyleri nasıl kullanıyorsunuz,
msj yazdığım ekranda benim hiç öyle bişeyler yok
oraya gelmesi için ne yapmak lazım acaba??

kullanıcı kontrol paneline gel ordan profili düzenleye gir alt ksımda mesaj seçeneklerinden işaretli olandan başka bşiye tıkla

Ece çizelgeyi yolladıktan sonra bildirim yaptın ve daha yeni üye diye kaydın da olmadı. biliyorum ara ara takıma geliyorsun ama arayı çok açıyorsun, bu hafta biraz daha paylaşım yapalım 83,9 takıma giriş kilon olarak geçer haftaya da listede yer alırsın. Kilo bildiriminde sıkıntı yaşanmaması için Cuma 12:00ye kadar herkes bildirimiş olsun.

canım haklısın ama özel durumlardan dolayı canım pcye girmemde bana bağlı değil malesf işteyim vakt bulduum zamanlarda anca girebiliyorum daha çok bildirim yapmaya özen gösteririm tşkrler

kaptanım şöyle bir şey var ki o hafta listede kaç kişinin adı geçiyorsa o sayıya bölersin yani değişim yok.Nurcanı da yanlışlığı söylerim belki kurtarabilirim durumu...
çünkü nurcan abla bana faceden söylemiş aynıyım diye ben yeni gördüm...

Back
X