- Konu Sahibi Cherry Mom
- #60.841
platform giyenleri gördükçe özenirim hatta bir tane var ama giyemedim hiç ben tam bir babet delisiyimmmm:)))
taa ortaokuldayken bile düz ayakkabı diye tuttururdum o zamanlar çok zor bulunurdu, hep birazda olsa topuk olurduya, ayakkabı alacağımız zaman annem sinir krizi geçirirdi:)
yıllar geçti hala babet tutkunuyumm:))
benim hiç babaetim olmadı:) topuklu da çok giyemem ama spor ayakkabısı hastasıyım ben de, eteğin altına bile giyesim geliyo, babetlerin altı ince ya sanki ayağıma taş maş batacak gibime geliyo
internetten verdiğim siparişlerim geldi biraz hüsran oldu açıkcası
kap almıştım biraz dar oldu hoşuma gitmedi
çanta almıştım krem diye aldım meğer baya baya beyazmış olmadı
pantolon etekte çok güzel ama rengi biraz koyu
diğerlerini göndericem ama pantolon etekte kararsız kaldım napcam bilemiyorum
o pantolon eteğin kırmızısını almak istemiştim tükenmişti bugün baktım tekrar satışa sunulmuş acaba onuda göndersemde kırmızıyımı alsam
ooofff napsam bilemedimm
oğluşumada e bebekten yürüme yardımcısı almıştım
hem yürüme yardımcısı hem arabaya dönüşüyor çok güzelmiş ona bayıldımm
inş oğlumda sever eve gitmeyi iple çekiyorum:)))
içine sinmediyse gönder boşver sevdiğin rengi al fırsatın varken. bebek arabasına bakiim ama benim evde koyacak yer kalmadı
ben yenim.da'dan kap sipariş ettim fiyatı daha uygundu bakalım nasıl olacak.
günaydın canlarım
ben de bir toparlayamadım yaa,, yine spora gittim o kadar yoruldum yine magnum yedimçelişkiler içerisindeyim
siz benim kulağımı bir çekin lütfen:)
kahvaltım
3 kuru kayısı
10 fındık
1 dilim sürme peynirli tahıllı ekmek
bugün ya düzene gireceğim ya gireceğim
hepinize sevgilerrr
sen öncelikle spordan sonra magnumdan başka ne yiyebilirsin bunu düşün? anlaşılan kan şekerin düşüyor magnum yerine başka nbişey koysan problem çözülür bence.kaç saat spor yapıyorsun bilmiyorum kendi gittiğim spora göre konuşacak olursam (30 dk kardiyo, 30dk pişlates, 30 dk esneme ısınma soğuma) yaklaşık 500 kalori ediyor, magnum da 300 kaloriyseeee yazık yani en azından kapalı tıkış pıkış salonda geçirdiğin zaman yazık bi de kan ter içinde eve gel duş al. spora giderken görünürde 1,5 saat ama gidiş geliş duş derken nerdeyse 2,5 saatimi falan alıyordu. hadi toparla kendini