Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

platform giyenleri gördükçe özenirim hatta bir tane var ama giyemedim hiç ben tam bir babet delisiyimmmm:)))
taa ortaokuldayken bile düz ayakkabı diye tuttururdum o zamanlar çok zor bulunurdu, hep birazda olsa topuk olurduya, ayakkabı alacağımız zaman annem sinir krizi geçirirdi:)
yıllar geçti hala babet tutkunuyumm:))

benim hiç babaetim olmadı:) topuklu da çok giyemem ama spor ayakkabısı hastasıyım ben de, eteğin altına bile giyesim geliyo, babetlerin altı ince ya sanki ayağıma taş maş batacak gibime geliyo

internetten verdiğim siparişlerim geldi biraz hüsran oldu açıkcası
kap almıştım biraz dar oldu hoşuma gitmedi
çanta almıştım krem diye aldım meğer baya baya beyazmış olmadı
pantolon etekte çok güzel ama rengi biraz koyu
diğerlerini göndericem ama pantolon etekte kararsız kaldım napcam bilemiyorum
o pantolon eteğin kırmızısını almak istemiştim tükenmişti bugün baktım tekrar satışa sunulmuş acaba onuda göndersemde kırmızıyımı alsam
ooofff napsam bilemedimm

oğluşumada e bebekten yürüme yardımcısı almıştım
hem yürüme yardımcısı hem arabaya dönüşüyor çok güzelmiş ona bayıldımm
inş oğlumda sever eve gitmeyi iple çekiyorum:)))

içine sinmediyse gönder boşver sevdiğin rengi al fırsatın varken. bebek arabasına bakiim ama benim evde koyacak yer kalmadı
ben yenim.da'dan kap sipariş ettim fiyatı daha uygundu bakalım nasıl olacak.

günaydın canlarım

ben de bir toparlayamadım yaa,, yine spora gittim o kadar yoruldum yine magnum yedim:D çelişkiler içerisindeyim:D
siz benim kulağımı bir çekin lütfen:)

kahvaltım

3 kuru kayısı
10 fındık

1 dilim sürme peynirli tahıllı ekmek

bugün ya düzene gireceğim ya gireceğim:D

hepinize sevgilerrr

sen öncelikle spordan sonra magnumdan başka ne yiyebilirsin bunu düşün? anlaşılan kan şekerin düşüyor magnum yerine başka nbişey koysan problem çözülür bence.kaç saat spor yapıyorsun bilmiyorum kendi gittiğim spora göre konuşacak olursam (30 dk kardiyo, 30dk pişlates, 30 dk esneme ısınma soğuma) yaklaşık 500 kalori ediyor, magnum da 300 kaloriyseeee yazık yani en azından kapalı tıkış pıkış salonda geçirdiğin zaman yazık bi de kan ter içinde eve gel duş al. spora giderken görünürde 1,5 saat ama gidiş geliş duş derken nerdeyse 2,5 saatimi falan alıyordu. hadi toparla kendini:34:

canım ya planlı programlı gitmeyi seven birisi için zor durum gerçekten:) ama umarım çook güzel bir yer bulursunuzz:16:

inş yaa:((
ben çok planlı programlıyımdır eşim bir o kadar relaxxx:))
ben pimpirik o rahat:))
ben en ıvır zıvır şeyleri bile unutmam pskopatlık derecesinde o her gittiği yerde telefonunu gözlüğünü yada cüzdanını unutur:)) ve sürekli evde bi tlf trafiği benim gözlük oramı kalmış onu bi kenara koyuverinde ben yarın alayım tarzında konuşmalar:))
markete gireriz aa benim cüzdan evde kalmış evin anahtarı arabada kalmışşş:)))))))

yani fıtrat olarak o kadaar zıtızki keşke onun yanında dura dura bende biraz kaygısız olsam, hayat onlara rahat bense hep bi stres bi stresss:(((

ama seviyorum yaaa yinedee, nasıl işse buu:)))

benim hiç babaetim olmadı:) topuklu da çok giyemem ama spor ayakkabısı hastasıyım ben de, eteğin altına bile giyesim geliyo, babetlerin altı ince ya sanki ayağıma taş maş batacak gibime geliyo

içine sinmediyse gönder boşver sevdiğin rengi al fırsatın varken. bebek arabasına bakiim ama benim evde koyacak yer kalmadı

sen öncelikle spordan sonra magnumdan başka ne yiyebilirsin bunu düşün? anlaşılan kan şekerin düşüyor magnum yerine başka nbişey koysan problem çözülür bence.kaç saat spor yapıyorsun bilmiyorum kendi gittiğim spora göre konuşacak olursam (30 dk kardiyo, 30dk pişlates, 30 dk esneme ısınma soğuma) yaklaşık 500 kalori ediyor, magnum da 300 kaloriyseeee yazık yani en azından kapalı tıkış pıkış salonda geçirdiğin zaman yazık bi de kan ter içinde eve gel duş al. spora giderken görünürde 1,5 saat ama gidiş geliş duş derken nerdeyse 2,5 saatimi falan alıyordu. hadi toparla kendini:34:
ezgicim oğluşum arabay bayıldıı resmen,:))
hiç oyuncaklar dşkkatini çekmedi şimdiye kadar ne aldıysak bi iki elledi sonra dönüp bakmadı bile
ama dün akşam üstündne hiç inmedi diyebilirim onun hoşuna gittikçe ben mutlu oldum
playskool ilk arabam diye geçiyor aldığım hem yürüme yardımcısı hemde küçük bir araba gibi düşün ama rengarenk ve heryerinde dikkat çeken bişeyler var, çok güzelmiş gerçekten:)

günaydııınnn
bugüne sevgili kaygısız kocacığıma sinir olmakla başladım ve hala devam ediyorum
tatile gideceğimiz yer belliydi ama tarihini bi netleştirmemişti adamcağız bize ayırmıştı butik otel gibi bi yer çok güzel
ama dün akşam sevgili kocacığıma sorduğumda yarın arıcam ya hallederiz merak etme dedi ve bugün aradığımızda yer yok:((
nasıl kaygısız ya deli ediyor beni
hala gayet rahat buluruz güzel bir yer merak etme sen diyor
yani tatile yarın yada yarından sonra çıkıcaz güya gideceğimiz yer belli diil, inanılır gibi diil yanii:(((((((((((

senin koca The Secret ilkeleriyle hareket ediyor:52: Olumlu düşününce sonucu olumlu olacak ama bi de sen olumsuz düşünmesen:33:
bizim arkadaşlardan yer ayırmadan tatile çıkıp otel-pansiyon vs. görünce pazarlık ederek işlerine gelen yerde konakladıklarını ve çok daha hesaplıya geldiğini söyleyenler vardı, belki eşin de bu tarz duyumlar almıştır. tatil demek biraz da macera demek değil mi, şimdi valla benim de nereye gittiğimi bilmeden yola çıkasım geldi:1:

ezgicim oğluşum arabay bayıldıı resmen,:))
hiç oyuncaklar dşkkatini çekmedi şimdiye kadar ne aldıysak bi iki elledi sonra dönüp bakmadı bile
ama dün akşam üstündne hiç inmedi diyebilirim onun hoşuna gittikçe ben mutlu oldum
playskool ilk arabam diye geçiyor aldığım hem yürüme yardımcısı hemde küçük bir araba gibi düşün ama rengarenk ve heryerinde dikkat çeken bişeyler var, çok güzelmiş gerçekten:)

çok kullanışlı gözüküyor . şimdi ben bunu alsam büyük oğlandan acaba ikizlere sıra gelir mi diye düşünüyorum. benim bi tanesi süper hızlı emekliyor hatta kanapelere bile tımanabiliyor , diğeri sürünmüyor bile (ama yürüteçle hız yapıyor). alacaksam tam zamanı ne etsem ki:26:

inş yaa:((
ben çok planlı programlıyımdır eşim bir o kadar relaxxx:))
ben pimpirik o rahat:))
ben en ıvır zıvır şeyleri bile unutmam pskopatlık derecesinde o her gittiği yerde telefonunu gözlüğünü yada cüzdanını unutur:)) ve sürekli evde bi tlf trafiği benim gözlük oramı kalmış onu bi kenara koyuverinde ben yarın alayım tarzında konuşmalar:))
markete gireriz aa benim cüzdan evde kalmış evin anahtarı arabada kalmışşş:)))))))

yani fıtrat olarak o kadaar zıtızki keşke onun yanında dura dura bende biraz kaygısız olsam, hayat onlara rahat bense hep bi stres bi stresss:(((

ama seviyorum yaaa yinedee, nasıl işse buu:)))

çok güldüm yaaa.evin anahtarı da arabada kalmış:)))aynen ya benimki de öyle. evlendikten sonra sanırıyorum 1 yıl içinde falan 3 defa nüfus cüzdanı çıkarttı:1: yok kaybettim yok bulamadım, en son onun nüfus cüzdanını kendi cüzdanımda taşımakta buldum çareyi. maaş kartını kredi kartını da aynı şekilde kaç defa kaybetti ve her kaybedişte ayrı bir stres (kartı iptal ettir, işten izin al, bankaya başvur, kart parası öde, kart kargo ile gönderilsin ulaşamasınlar geri dönsün bi daha uğraş:41:) . kartvizitlik aldım o şekilde çözdük kart işini. kredi kartına da el koydum:9:

senin koca The Secret ilkeleriyle hareket ediyor:52: Olumlu düşününce sonucu olumlu olacak ama bi de sen olumsuz düşünmesen:33:
bizim arkadaşlardan yer ayırmadan tatile çıkıp otel-pansiyon vs. görünce pazarlık ederek işlerine gelen yerde konakladıklarını ve çok daha hesaplıya geldiğini söyleyenler vardı, belki eşin de bu tarz duyumlar almıştır. tatil demek biraz da macera demek değil mi, şimdi valla benim de nereye gittiğimi bilmeden yola çıkasım geldi:1:

ay işte ben öyle bişeyi ölsem yapamam helede oğluşla:)))
ya varya ertesi gün yola çıkıcaz sabah valiz hazırlayacak kadar rahat yani sevgili kocam
bir keresinde uçağımız çok erkendi sabah dörtte kalkmamız gerekiyordu işte valiz hazırlamamız lazım ilk defa beni yoldan çıkarttı ay çok uykum var kalkar 5 dk da hazırlarız beraber hadi yatalım dedi, tamam hadi öyle olsun dedim yiede demez hazırlardımda valiz bazanın altındaydı ve o yatmıştı kaldıramadım:))
ve sonra noldu biliyormusunuz sabah dörtte alarm çaldı bi kalktım elektirikler yok zifiri karanlık heryer:))
ve bizim valiz hazrılamamız lazım bebekte var onunda hazırlanması lazım:)
tlf ışığıyla sinir krizi geçirerek büyük bir stres içinde ucu ucuna yetişecek şekilde evden çıkabildik
insan ne kadar pimpirikse hiç olmayacak işler başına geliyor:))))

çok kullanışlı gözüküyor . şimdi ben bunu alsam büyük oğlandan acaba ikizlere sıra gelir mi diye düşünüyorum. benim bi tanesi süper hızlı emekliyor hatta kanapelere bile tımanabiliyor , diğeri sürünmüyor bile (ama yürüteçle hız yapıyor). alacaksam tam zamanı ne etsem ki:26:

yani tabi sıra gelmeyebilir ama göründüğü gibi çok büyük bişey değil büyük oğlana küçükte gelebilir:))
ben bunu birkaç ay öncede almayı düşünüp vazgeçmiştim
sürekli bişeyler alıyorum ve boşa gidiyor diye
ama geçenlerde büyükbabam tahtadan yürüme yardımcısı yapmış o çok hoşuna gitti sürmesi ama tabi güvenli diil amatörce yapılan bişey, onu sevince dedim alayım bari hem oynar hem yürür belki, hemde daha güvenli olur diye ondan sonra tekrar gündeme geldide aldım:)

dünkü menümüde yazayım akşam giremedim:)
sabah 2 mink dilim bugday ekmeği ve peynirle tost yanına 5 yeşilzeytin
ara yok
öğle tavuk döner( ekmek arası):(( salata ve ayran
ara şekersiz kahve 3 etiform limonlu
diğer ara 10 badem yarım avuç kuru üzüm
akşam fırında alabalık, 1 dilim ekmek birkaç dilim fırında patates ve pişmiş soğann ( bu öğünüm süperdi eve gittim annem balık yapmış hemde fırında yapmışş mest oldum bayıla bayıla ayy anne çok saol ellerine sağlık diye diye yedim anneminde pek hoşuna gitti bu durum)
ara çayın yanında 2 kare dilim çikolata

yatmadna önce 2 bardak tarçınlı yeşilçay

ve sabah artımdan kurtulmuştum zaten dün birazda eksi çıktım inş yarına 73lü bi rakam görebilirimmmmm:))))

ben de sipariş bekliyorum, gün içerisinde elimde oalcak, 3 tane ayakkbabı(1 topuklu 1 babet 1 tane yazlık hafif bez ayakkabı)
çok bekledim siparişte sorun olduğu için, umarım istedğim gibi çıkarlar:)

canım çok teşekkür ederim, yazıyla önünde görünce daha etkili oluyor, hadi içeyim bakalım bitki çayımı hehe:1:

günaydın canlarım

ben de bir toparlayamadım yaa,, yine spora gittim o kadar yoruldum yine magnum yedim:D çelişkiler içerisindeyim:D
siz benim kulağımı bir çekin lütfen:)

kahvaltım

3 kuru kayısı
10 fındık

1 dilim sürme peynirli tahıllı ekmek

bugün ya düzene gireceğim ya gireceğim:D

hepinize sevgilerrr
o zaman sana şöyle yapalım bir dahaki magnum yersen, iki gün fazladan canın çıkana kadar spor yapıcaksın:)))

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr:3:
nasılsınız k.bakmayın lütfen dün giremedi,m hiç foruma stajer ler vardı yogun ve kalabalık tı giremedim kusurabakmayın :105:
dün neler yedim
sabah:kepek ekmegı ,salatalık,domates,peynirve çay
arada:maden suyu,kayısı
öglen:yogurt ,sebze yemegı
aksam:4 sarma,1dilim k.ekmegı,salatalık,domates,2 dilim karpuz
saat 9 da da dayanamayıp dondurma yedım kornetto :18:
2 saat yürüyüş yaptım
dün eskişehir in çarsamba pazarı var dı eve geldım annemle cıktık pazar ıcınden yuzruyelım dedık mısır ald baktım satan amca mısır pisküllerının atıyo toplaya bılır mıyım dedım buyur dedı yarım poset mısır püskülü topladım :32:
forumda maydonoz yemek ödem atıp zayıflattıgını duydum 4 bag aldım temızledım yıkadım koydum dolaba kendımle işe de getirdim biraz yiyecegim ama :120: tadı kotu saplarını sa atmadım kaynatacagım :90: dün hasta da oldum şişliğim de iner rahat rahat kılo verırım inşallah cumaya yarım kilo anca oynar :105:ama haftaya daha cok verırım :31:

nasılsınız k.bakmayın lütfen dün giremedi,m hiç foruma stajer ler vardı yogun ve kalabalık tı giremedim kusurabakmayın :105:
dün neler yedim
2 saat yürüyüş yaptım
dün eskişehir in çarsamba pazarı var dı eve geldım annemle cıktık pazar ıcınden yuzruyelım dedık mısır ald baktım satan amca mısır pisküllerının atıyo toplaya bılır mıyım dedım buyur dedı yarım poset mısır püskülü topladım :32:
forumda maydonoz yemek ödem atıp zayıflattıgını duydum 4 bag aldım temızledım yıkadım koydum dolaba kendımle işe de getirdim biraz yiyecegim ama :120: tadı kotu saplarını sa atmadım kaynatacagım :90: dün hasta da oldum şişliğim de iner rahat rahat kılo verırım inşallah cumaya yarım kilo anca oynar :105:ama haftaya daha cok verırım :31:
bence yarım kilodaolsa çok iyi, benim artık hedefleirmde öyle bir kilo vermek filan yok haftada olmuyor yani görüyorum:))
hatta her sabah tartılıyorum sonuçta diyet yapıyorum biraz biraz az çıkmam gerek ama hep çok çıkıcam stresiyle çıkıyorum o tartının üstüne:))

bence yarım kilodaolsa çok iyi, benim artık hedefleirmde öyle bir kilo vermek filan yok haftada olmuyor yani görüyorum:))
hatta her sabah tartılıyorum sonuçta diyet yapıyorum biraz biraz az çıkmam gerek ama hep çok çıkıcam stresiyle çıkıyorum o tartının üstüne:))

aynen canım ya ugrasıyorum çok kacamak olmasa da dondurma yıyorum malesef

evet sıra benim itiraflarımda....

yediğim fazlalıkları yazayım

-dün ikindin donurma ama bu sefer herzamankinden biraz daha fazlaydı
ve keyfim kaçıktı dün akşam, sebebini bilmiyorum,

-2 yemek kaşığı kadar kavrulmuş mısır
-1 dilim denge ekmek
-4 form bisküvi
-1 incir
bunlar dün akşamki fazlalıklar , aşağıdakiler de normal menüm

bu sabah
kahvaltı :1 dilim ekmek tost, 1 dilim denge ekmek, 2 haşlanmış yumurta
arada 2 parmak kadar börek
şimdi de iş yerinde çiğ köfte yapıyorlaaaaaar

evet görüldüğü üzere karbonhidrat bombardımanına başladım:26:bu hafta hiç yeşil çay içesim de gelmiyor, bağırsaklarım da iyi çalışmıyor.benim de toparlanmaya ihtiyacım var, beslenmemi düzeltim ara verdiğim yürüyüşlere başlamı düşünüyorum

dün neler yedim
2 saat yürüyüş yaptım
:31:

ayyy benim gibi dondurmacıııııı:D

aynen canım ya ugrasıyorum çok kacamak olmasa da dondurma yıyorum malesef

dondurmadan vazgeçemiyorsunya ama bence kornetten vazgeç, al sade dondurmanı kaşıkla ye:)
mesela maraş usulu filan küçük kaplarda oluyorya onlarda yesen bence çokta kafaya takılcak bişey olmaz:)
ama hem külah hem soslu çikolatalı dondurmalar facia oluyor:)
biz o kadar uğraşırken iki dondurma bizi bir hafta geriye hooop atıveriyor malesef:(

evet sıra benim itiraflarımda....

yediğim fazlalıkları yazayım

-dün ikindin donurma ama bu sefer herzamankinden biraz daha fazlaydı
ve keyfim kaçıktı dün akşam, sebebini bilmiyorum,

-2 yemek kaşığı kadar kavrulmuş mısır
-1 dilim denge ekmek
-4 form bisküvi
-1 incir
bunlar dün akşamki fazlalıklar , aşağıdakiler de normal menüm

bu sabah
kahvaltı :1 dilim ekmek tost, 1 dilim denge ekmek, 2 haşlanmış yumurta
arada 2 parmak kadar börek
şimdi de iş yerinde çiğ köfte yapıyorlaaaaaar

evet görüldüğü üzere karbonhidrat bombardımanına başladım:26:bu hafta hiç yeşil çay içesim de gelmiyor, bağırsaklarım da iyi çalışmıyor.benim de toparlanmaya ihtiyacım var, beslenmemi düzeltim ara verdiğim yürüyüşlere başlamı düşünüyorum

ya senin kaçamaklar baya çok oluyorda dikkatimi çeken porsiyonlarını güzel ayarlıyorsun:)
mesela ben o 2 parmak böreği yiyip kalkamaz bir dilimini güzelce yerdim başlamışken :)
yada geçen gün hatırlıyorum iki kaşık tavuk göğsü yazmıştın işte ben onu hiç yapamam:)
ama tabi yinede olmasa güzel bu kaçamaklarda bizde insznızya napalım
en azından oturup 3 dilim börek yemiyr kimse, ki diyetten önce bir oturuşta 3 4 dilim börek yiyebiliridim hiç zorlanmadan:(

KIZLAR KENDİMLE BUGUN İŞ YERINE :
nohut,leblebi,kuru siyah üzüm ve dut kurusu getırdım attım çekmece ye açlık hıssettıgım de yıyecegım
ha bırde maydonozum var sade yaprak yaprak kımse olmadıgında onu yıyorum tadını begenmedım ne kadr tuketmek gerek bılen var mı aranız da

Back
X