Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selaaaam walla dünkü davet olayından sonra üstümden tır geçmiş gibi :)) belimin ağrısından ayakta duramıyorum :)

canım noldu gittiniz mi ben de merak ettim walla :)

canım eğer annenin yaptığı bildiğin turuncu gibi bi renkse kesin salça koyuyordur.ben de koyarım küçük bi kaşık mutlaka.çnkü kırmızı mercekle bile yapılmış olsa pişince rengi açık bi renk oluyor çorbanın..

ben de temizliği hiç sevmiyorum yaaa :( ama ben temizlikçi almayı seviyorum allahtan :))

canım selamm. iyi geçti davet yemeklerim baya bi övgü aldı ama yorgunluktan geberdim resmen nese atlattık :)

sen napıyosun bakalım anlat yalnız kalmışsın

iyi geçmesine çok sevındım canım sıkıntıdan çatlayacagım ya çok sıkıldım iş den bakıyorum foruma kımse yok kılo almak ıstemıyorum bayrama 3 kılo eksık gırmem lazım acıktım :30:

Hadi bakalım gecmis olsun:))
Neler yaptın bakalım
Biz sanırım yarın gidecekmisiz tanışmaya yine plan değişmezse tabi:))

sağol canım. walla menumu sayayım size tavuk suyuna çorba börek sarma zeytinyağlı taze fasulye salata kuşbaşılı et yemeği pilav kadayıf şambaba tatlısı meyve

eti senin söylediğin tarif gibi yaptım ama etleri de sebzelerle birlikte fırına attım haşladıktan sonra çok lezzetli oldu cidden sağol tekrar ;)
ben de çorba içmedim fasulye salata 1 tane çok küçük börek(ekmeğin yerine yedim) 1 kaşık et yemeğinden yedim.
yemekten sonra da kadayıftan iki parmak kalınlığında kesmiştim onu zor yedim. şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum içimi bayıltıyo yemeye yemeye canım istemiyo ya da.

canım hadi bakalım hayırlısı yaaa çok heycanlı bişi benim erkek kardeşim yok ama eşimin var ona kız istemeye falan gitcek olsak acayip heycanlanırım :)

sağol canım. walla menumu sayayım size tavuk suyuna çorba börek sarma zeytinyağlı taze fasulye salata kuşbaşılı et yemeği pilav kadayıf şambaba tatlısı meyve

eti senin söylediğin tarif gibi yaptım ama etleri de sebzelerle birlikte fırına attım haşladıktan sonra çok lezzetli oldu cidden sağol tekrar ;)
ben de çorba içmedim fasulye salata 1 tane çok küçük börek(ekmeğin yerine yedim) 1 kaşık et yemeğinden yedim.
yemekten sonra da kadayıftan iki parmak kalınlığında kesmiştim onu zor yedim. şerbetli tatlıları hiç sevmiyorum içimi bayıltıyo yemeye yemeye canım istemiyo ya da.

canım hadi bakalım hayırlısı yaaa çok heycanlı bişi benim erkek kardeşim yok ama eşimin var ona kız istemeye falan gitcek olsak acayip heycanlanırım :)

ne guzel zayıfsın canım :nazar::nazar::nazar: inşallah bende gororom o kıloları :10:

Güzel olmasına sevindim:))
Sarmalaridami sen sardın maşallah ne becerikli hatunsun:))
Bayada çok yapmissin kalabalikmiyi misafirin??

Güzel olmasına sevindim:))
Sarmalaridami sen sardın maşallah ne becerikli hatunsun:))
Bayada çok yapmissin kalabalikmiyi misafirin??

evet canım ben yaptım her şeyi dün 10 kişiydik aslında ben de yetmez diye fazla fazla yaptım her şeyi ama çeşit çok olunca baya bi yemek kaldı. bugun yemek yapma derdim yok yani rahatım :)

21 yaşındayım ama ruhum bedenım 50 sanki monotonluk iş hayatı yordu cidden tatıle çıkayım dıyorum yıllık ızın 1 hafta aılem daha tatıl yerı ayarlamadı eylul dıyorlar ona gore patrona bıldırım yapacagım ama yok anlamıyorlar en son ben çıkıyorum tatile :43::43::43:

canlar ya bugun çok halsizdim siteye telefondan girdim çıktım bişi yapamadım
akşamada koltukları halıları silcez artık gece falan yazarsam k.bakmayın ne olur:50:

21 yaşındayım ama ruhum bedenım 50 sanki monotonluk iş hayatı yordu cidden tatıle çıkayım dıyorum yıllık ızın 1 hafta aılem daha tatıl yerı ayarlamadı eylul dıyorlar ona gore patrona bıldırım yapacagım ama yok anlamıyorlar en son ben çıkıyorum tatile :43::43::43:

üzülme kardeşim yaa iş hayatı böle işte bnm ablamaada tatil yok hala çalşıor :50: boşwer herkes çalışrken sen dnlenrsn işte ii taraftan bak :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyi akşamlar

iftarımı paylaşayım

arkadaşımla dışarıda olduğumuz ve geciktiğimiz için marjinal bir iftar menüsü: hamburger light cola ve biraz patates:)

filtre kahve

1 avuç sarı kiraz, 4 kayısı

light puding

yedim doydum sahur yapmayacağım ama:)

İyi geceler arkadaslar
İftara davetliydik geldik
Oglusu yatırdım
Duş aldım rahatladım:))

Menümü yazayım
Sahur
Bir parça pide
Domates yesilbiber peynir karpuz

İftara davetli olunca çok zor oluyor cidden
Yarım kâseden az mercimek çorbası
Fırında tavuk (1 but) patates havuç bezelye ( toplamı 2 kasık kadar)
2 kasık pilav
Yogurtlu kabak ( az mayonez ve cevizli) 4 5 kasık yemisimdir çok güzeldi
Çoban salata
1 küçük parça pide
1 büyük bardak kola:(((

Gullac ( yarım porsiyon kadar belki biraz daha az)

Aradada 1 acur

Bu arada bugün yarım saat oğlanına aldım yürüdüm keske biraz daha yuruyebilseydim iyi olurdu

Bu arada bı süredir zayifladigimi hissedip mutlu oluyordum
Ama bugün bı arkadasım yeni kıyafetler almış bende denedim banada tam oldu ama o arkadas bana ciddi toplu geliyordu aynı beden giydiğimizde göre bende oyleyim demekki ben büyük olur duye düşünmüştüm olmadı
Çok moralim bozuldu
Hiç rehavete kapılmadan devam etmem lazım
Beni ancak 65 paklar:((

Diyete başladığımda 75 e raziydim , sonra 70 olsam yeter demiştim ama yok 65 belkide 60

Kod:

Bence söyle dusunmelisin
Daha 21 yasindasin ve düzenli bı isin var
İnsanlar kaç yasına geliyorlar hala is arıyorlar gönüllerine göre bulamıyorlar üniversite mezunları bile KPSS diye yıllarca uğraşıyorlar
Onun bence işine saril hiç canını sıkma:))

SAhura yiyecek hiçbirşeyi kalmamış
Evde ne peynir ne yumurta nese ekmek var
Bende makarna koydum şimdi sahur için o saatte yapması ve beklemesi Zor geliyor
pismesini bekliyorum pişsin yaticam bende

Ya yeni arkadaslar gelmişti ne oldu onlara bı iki yazdılar kayboldular
Sayfa çok sakinlesti
Hadi kızlar canlandıralım burayi

Back
X