Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldim 4 tane halı 2 koltuk sildim evi silip süpürmesi caabası :37: daha yeni oturdum pcye :37: evlennce balayı yapmıcaz bz norml iehr içinde gezicez:1: balayımız yok yaniii:1:

ben geldim 4 tane halı 2 koltuk sildim evi silip süpürmesi caabası :37: daha yeni oturdum pcye :37: evlennce balayı yapmıcaz bz norml iehr içinde gezicez:1: balayımız yok yaniii:1:

Günaydın arkadaslar
Sahurda yarım tabak kadar yogurtlu makarna ve bir şeftali yedim
Aksama Allah Kerim bakalım

afiyet olsun canım iftarın da iyi olmuş yediklerının porsyonlarını küçültmüşsün :46::46:
sahur da gayet iyi makarnayı ozlemısım cıdden :56: yapayım bende makarna
az yıyorum ama yıne 100 gr 100gr olarak alıyorum ne oluyo boyle ya :43::43:

aksam 2 büyük kase mercimek çorbası 1 dilim denge ekmek
çayın yanında 4 kuş lukumu mınıcık tı :30:
bunlar sabahtartıldım 78,6 200 gr gelmıs gorunuyo :14::14::14: nerde yanlıs yapıorum 2 gunu kalmaz reng olacagım ondan mı kı acaba kendimi oyle avutuyorum

aksam 2 büyük kase mercimek çorbası 1 dilim denge ekmek
çayın yanında 4 kuş lukumu mınıcık tı :30:
bunlar sabahtartıldım 78,6 200 gr gelmıs gorunuyo :14::14::14: nerde yanlıs yapıorum 2 gunu kalmaz reng olacagım ondan mı kı acaba kendimi oyle avutuyorum
ondandır canım merak etme:)
amaa tabi o yenen sigara breklerinin zerde tatlılarınında etkisi yoktur diyemiiiciiimmm:)))

Günaydın kızlar dün arkadaşımın nikahı vardı ve onun yüzünden diyeti dün bozdum ve şuan çok pişmanım onun için kendime ceza verdim sabah kahvaltım 4 tane hurmaydı şimdide bol su içiyorum :))))

Back
X