Ben erkenden yapmaya çalışırım canım, öğleden önce kesin yaparım zaten. Ama günün yorgunluğuyla çok uyursam belki 10:00 - 10:30'u bulabilir. Umarım herkes yapar canım ama pek umudum yok...

Çünkü giremeyen arkadaşlar oldu, bildirime de girebileceklerini sanmıyorum. Berivancım, şu "cuma yarışmasına katılmak isteyenler" başlığını biraz daha sık takip edebilmen mümkün mü? Bu aralar yazdığı gibi başka takımlar kapıyor adayları. Bize bir şey kalmıyor...

O kadar azız ki... Birkaç kişi alalım aramıza, şu kapanma meselesi korkutuyor beni...
O zaman ayrılma sende canım.

Anca beraber kanca beraber.
Tunicim bu kadar karamsar olma. Hepimiz bazen hata yapıp kilo alıyoruz. Ama karamsarlık gelirse, peşinden stres yemekleri, peşinden de kilo gelir. Ve en önemli yapman gereken şey de "bugün geçsin" dememek. O an başla hemen. Kalanı kurtar canım. Bak bayramda ne güzel genç kız gibi olmuşsun demişlerdi sana. Yine pompayla şişirilmiş demesinler.
Kahvaltıda sucuk ve tereyağı mı yedin, afiyet olsun. Kalan günde dengelersin. Dengelemeye niyetliyken nefis bir pastaya dayanamadın mı, yine afiyet olsun; sporunu biraz arttırırsın o gün. Ama bir şeyler yapıp yakalamalısın. Pişmanlığın iradeni ele almasına sakın izin verme. Hem bak hani senle çekişecektik?
Önünde 1 hafta daha var, o haftayı iyi değerlendir canım. Hiçbir zaman geç değildir ama başarıyı ertelemene değer mi?
Bir de takım olarak kurtulmamız gereken bir konu var. O da yiyeceği ödül olarak görmek. Bunu yapmamalıyız arkadaşlar. Tam o düşman yiyeceklerin tadını unutacakken hatırladığımız zaman dayanamıyoruz, devamı geliyor. Başka ödüller bulmalıyız kendimize; ama yemekten vazgeçmeliyiz.