peki kilo vereniniz varmı aklım çok karışık hem bebeği emziriyom hemde nasıl kurtulacam şu kilolardan sinirlerim bozuluyo aileme yansıtıyom

(((
canım diyetisyene gitme imkanın yoksa da aşagı yukarı her annenin bildiği şeyler var mesela,benim de oğlum var,daha sütten keseli 6ay falan oldu.
Bebeğin kaç aylık,sadece emziriyor musun yoksa ek gıda ya da mama veriyor musun bunları yazabilir misin?
Mesela ben emzirirken diyet yapsam ölürdüm herhalde hüngür hüngür ağlardım açlıktan,çünkü benim oğlum ek gıdaya bir türlü geçemedi,alışamadı birbuçuk yaşındayken bile bütün gün emiyordu ve ben açlıktan ölmüş halde uyanırdım sabahları,ellerim titreyerek saldırırdım ne bulduysam,kim çay koyacak ta bekleyecek,kucağımda hatta mememde ağlayan bir çocukla mutfak tezgahının üstünde ayakta kıtlıktan çıkmış gibi peynir ekmek meyve suyu veya bisküvi meyve suyuyla karnımı doyururdum,çorba bile lükstü benim için,yapamazdım oğlum hiç durmazdı ve sonuçta doğumdan sonra neredeyse on kilo aldım,5aylık hamile gibi göbeğim vardı,71kiloydum,çıplak halde otururken karnımdan sarkan yağlar bacaklarımı örterdi kendimden tiksiniyordum ama bak tam on kilo verdim,yağlarım göbeğim azaldı,belşl hala tombulum ama çok mutluyum çünkü hala devam ediyorum.
Sende umutsuzluğa kapılma,o yüzden yazdım bunları,her anne bunları yaşıyor,kimileri şanslı,doğumdan sonra fabrika ayarlarına dönüveriyor hemencecik ama biz değiliz işte,üzülme,sende senin de eski haline döndüğün günler gelecek.karnın çatlamış olabilir,zamanla rengi açılıp daha az belirgin hale geliyor,göğüslerin sarkıyor ama olsun destekli sütyenini giydin mi fıstık gibi olursun,sen şimdi bunlara çok takma,be8işini sağlıkla büyütmeyi düşün,kilo gelir gider,ama bebeğin anne sütünü ömrünce bir daha bulamayacak,zayıflayayım diye sütünün kalitesini düşürme