Teşekkür ederim hatırlattığın için Sinemcim. :) Özel olarak o programı çok seviyorum diyemem ama müzikle bağı kuvvetli biri olarak o tarz yarışmalara düşkünüm. :) Biliyorum, reyting meyting vs... Radyo-televizyon mezunu ve kısa süreli çalışanı olarak da daha da iyi biliyorum. Yeni Bir Hayat neden BBG olduysa, sözde müzik yarışmalarında da o şekilde bir seçim, bir gidişat var. Ama yine de hoşuma gidiyor adayları dinlemek; kalır mı kalmaz mı diye yorum yapmak. Saçma sapan davranan sözde jurilere gülmek. :) Popstarları da severdim ama onlar neredeyse 10 yıl geride kaldı artık.

Tabi izleyeceğim o sesi yine.
Ben de kendime göre güzel bir dizi bulurum umarım; şöyle 40 dakikayı aşmayacak ve netten izleyebileceğim bir şey... Ara sıra sıkıldığında izleyecek bir şeyler olması güzel oluyor. :)
Arzucum öncelikle Sinem'in dediğini bir göz önünde bulundur derim. Burdan kopmanın gerçekten etkisi var.
Bol bol salata tavsiye ediyorum sana... Domates, salatalık, marul, kıvırcık, biber... Bir de yoğurt tüket. Doymamızı sağlayan şey yediğimiz şeyin lif içeriği ve glisemik indeksi sonuçta...
-------
Kızlar sizle takılıp konuşmayı çok isteri ama o kadar yorgunum ki yazarken bile uyukluyorum. O yüzden "yarın görüşmek üzere" diyorum sizlere... :) İyi geceler...