üzülme canım biliyordum uyarı alacağımı..
ama zor günler geçiriyorum anladığınız üzere
önce şöyleydi melek oğlum saat 21.30da güzelce sütünü içer ve uyurdu
yatağına koyardık
bizde çayımızı içerdik tv izlerdik int takılırdık vs( çok paylaşım yaptığım zamanlar)
ama artık şöyleki saat nerdeyse 12ye kadar yatmıyor yatırmak istediğimde ağlama krizine giriyor ve yaklaşık 1 saate yakın sakinleşmiyor
kuzucuk azı dişlerini çıkartıyor e kolay değil 2 gündürde ayrıca grip

(
gerçi artık oğlumun durumunu anlatmaktanda çekiniyorum sürekli aynı şeyleri söylüyormuşum gibi oluyor ama durum bu

dünde uyarı alacağımı bildiğim için saat 23.00 gibi yazma girişiminde bulundum halimi bi görseydiniz bi elimde çığlık çığlığa oğlum bi elimde ipad yazmaya çabaladım
ama olmadı sonra kendime kızdım oğlun burda ağlarken derdin ne senin dedim annesin sen kendine gel ve fırlattım attım ipadı

(
neyse uyuttum bizim yataktaydı yanına yattım hala aklım burdaydı içeri gittim yazayım bikaç birşey diye ama kuzucuk bir çığlık ben yanında yokum diye koştur koştur tekrar geldim ve yazabilme olasılığım o an için bitti zaten

(
bu arada eşim sağolsun ilgilidir ama oğlum kafayı bana taktımı onu gözü görmüyor özellikle ağladığı zamanlarda
durum budur inş oğlum bi an önce eski düzenine ve sağlığına kavuşur
gece boyuda sürekli kalkarak ağladı ve ben şu an zombi gibiyim uykusuz ve müthiş bir baş ağrısı

((