- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.341
Şimdi evli değilim diye çok ciddiye almayacaksınız belki... "Önce bir evlen, kararın değişir." falan diyeceksiniz. Ama ben de aynı düşünüyorum. O kadar büyük sorumluluk altına girmek de bana zor geliyor, cesaret edemem. Zaten günümü kendime bile yetiştiremezken bir çocuğa hiç yetiştiremem herhalde... :) Bir de daha bir sürü sebep... Neyse çok konuşmayayım. :)
Teşekkür ederim Sinemcim. Zor olacağını hiç düşünmüyorum ama hesaplara 2. bir gözün bakmasında her zaman fayda var.
Ne güzel yapıyorsun Sinemcim, keşke herkes senin gibi okusa...
-----------
Ay kızlar... Bu yazdıklarımı tam gönderecektim ki bilgisayar dondu. :S Tam "eyvah" demiştim ki hayret ettim kayıtlı kalmış. Sinem'in yazdıklarını parça parça bölene kadar o kadar uğraşmıştım ki yazdıklarımın yarısını atlamak zorunda kalacaktım. Kısa cevaplar verecektim. Ama neyseki kalmışlar.![]()
Fundacım, evlen bir kararın değişir yada hep bu kararda kalırsın diyemem. Ben herzaman sunu soylerim, Hayatta hiçbirşey herkeste noktasına virgülüne aynı gerçekleşmez..
Ben 6 yıllık evliyim, ama evlende soyle boyle demem kımseye. Çünkü ben evlenmeden once de cocuk ıstemıyordum ve evlendikten sonrada aynı düşüncedeydim. Ama evlendiğimde bu kararı tek basıma almadım.. ve once eşime bu konudakı negatif dusuncelerimi de soylemedım, cunku benden etkılenerek değilde, gercekten ne hısettıgını anlasın ıstedım. Sonuc olarak o da benımle aynı sebeplerden ıstemıyor. Hatta ben dısarda cocuk gordugumde ay ne tatlı olurum bazen ama onun simdiye kadar nerdeyse 1-2 tane sempatı duyabıldıgı cocuk oldu. :) Hayatı cok işgal etmesi dısında, biz çok edi büdü bir çift oldugumuz içinde istemiyoruz. Yani hayatta sıkıntılar guclukler var ama bız ilişkimiz konusunda, zaman gecırme konusunda cok uyumluyuz. Bunun içine 3.kişi istemiyoruz. :)
sinemciiimmmmmm gelmiş hosgeldin özlemişim sohbetlerınızı denk gelemıyoruz menülerimi sporu mu begendiğinine sevindim artık böyle hedefe yürümüyorum koşuyorum resmennnnnn![]()
tatlım hosbuldum.. bir gun ayrı kaldım hemencik ozledim sizi ya.. siz ne fena şeylersiniz oyle
bayıldım valla bu performansla kaçışı yok gıdecek kılolar. :)