- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.381
Sinem ve funda,canlarım yazı uzun olduğundan alıntı yapmadım,böyle cevap evereyim.ben hamile kaldığımda biz tam 7yıllık evliydik.7yıl hiç çocuk düşünmedik.özellikle eşim hiç istemedi.o sorumluluğu almak istemedik,dünyaya bir insan getirmeye ne hakkımız vardı,dünya bu denli kirlenmişken.ne verecektik ona,ne bırakabilecektik.lakin ne yazık ki insanlarla başedemedim,canıma yetti.binlerce kez kusur kimde sorusuna cevap vermek zorunda kaldım.kusur diye birşey yoktu,biz ilk günden beri hep korunduk,hamile kalıp kalamadığımı bile bilmiyordum,hem bir sebepten çocuk sahibi olamamk kusur muydu?üstelik ilk evlendiğimde vajinismus sorunu yaşamıştım ve o yaşın verdiği iyiniyetle,merakla ilk geceyi soranlara bu sorunumu söylemiştim.hala o problem yüzünden çocuğumuz olmadığı yorumları yapıldı,kulağıma geldi,eşimin erkekliğinde bir sorun olduğunu söyledi biri yüzüme,yaşlı bir akrabamdı,annemde emeği çoktur,saygımdan sustum,yoksa al bir gece dene diyecektim,tövbe tövbe.
Neyse sonuçta milletin dilinden kurtulmak için korunmayı bıraktık inanın.o ay zaten hamile kaldım.eşim bunalıma girdi,iki hafta boş boş duvarlara baktı
Bizim toplumumuz da böyle işte... Başkalarının hayatlarına karışırlar, yetmez arkalarından pis pis konuşurlar. Üzüldüm anlattıklarına...
Son düzenleme: