- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.421
Sinemcim ben kimseye zorla bir şey yaptırmak istemiyorum. Bu işe gönüllü olduğumda her şeyi tek başıma yapmayı göze alıp da gönüllü oldum. Takım içinde bir kural, paylaşım alanında konuşulan bir kural hakkında oylama yaptığımızda bile takımın yarısı oy kullanmıyor, oralı olmuyor, biliyorsun.
Ben her cuma listeyi kardeş takımda paylaşmadan önce bizim takımda bitmiş haliyle paylaşıyorum. Bugüne kadar Tuni dışında hiçkimsenin kontrol ettiğini görmedim. O sağolsun kontrol ediyor, bir keresinde uyarmıştı beni...
Bana en büyük yardımları cuma günü yaparsınız. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar cumaları yardımcı olabilir. Ama takımın yarıya yakını ortalamasını bile hesap etmiyor...![]()
Özellikle bu cuma çok karışık olacak... Ama kendi takımımız dışında hiçbir takımı ayrıntılı kontrol etmeyeceğim. Hem ömrüm yetmez, hem de "bizi kontrol etmeyenleri ben niye edeyim" mantığı var... He, gördüğüm kadarıyla tabi ederim ama gördüğüm kadarıyla...
Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten... Paylaşım alanında herkes parmakla beni gösteriyormuş gibi hissediyorum...![]()
anlıyorum canım..
ben hala cok hakim değilim dediğim gibi. ama ''bir atla deve değil ya'' derler ya, o misal iyice kavramaya calısıyorum.
burdan bıseyler aldıgım gıbı vermekte ısterım kendı adıma.. o yuzden yapabılecegım ne varsa her zaman elımden gelenı yaparım.
hiç oyle hısettme canım 1. hıcbırımız robot değiliz hatalar olur.
2. o listeyi bir tek sen kontrol etmedin kardeş takımda kontrol etti.
3. kardes takım kontrol etmese bıle her takımda olan seyler ve bu hafta bolmelı bır hesaplama vardı ayrıca handenın kılo hesabında. o hesap normal haftalara gore daha zor.