- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.461
Dukan hakkı verildiğinde işe yarıyor, orası kesin. Ama dukan bir "zayıfladım-bitti" rejimi değil. Ömür boyu orda yazanlara uyuyorsun. Bir daha asla akşam 18 miydi 19 muydu, o saatten sonra yemiyorsun... Bir de çok fazla proteinin gut yapma riski var sanırım, gerçi ben araştırmadım, öyle derler. Meyvenin yasak olduğu günler var. Karbonhidrat çok kısıtlı... Ama o yulaf kepeği bir mucize, insan acıktığını bile hissetmiyor.
İşin özü işe yarıyor ama ne kadar sağlıklı tartışılır. Ama tariflerini araştıracağım, aklıma yatan şeyler olursa paylaşırım sizle...![]()
fundacım son yıllarda cok diyet çeşiti var. ama bence en saglıklı bizimkisi. hem canımız ne ıstıyorsa yıyoruz (orn canımız et istemediği halde et yemeye calısmıyoruz,yada canımız et istediğinde mahrum kalmıyorz)
hem de herseyden orantılı yıyoruz. sebze, et,sut,meyve vs..
ama bence bıseyı sallamıyoruz. o da cok onemlı kı duraksamalarımızda ondan oluyor buyuk ıhtımalle bazı gıdaları karıstırmamak gerekıyor. daha once arastırmıstım onları ama unuttum. onları karıstırdıgın zaman vucut daha yavas yakıyor.