- Konu Sahibi Cherry Mom
- #68.761
yok canım kaslarına bırsey olmazda. :) vucudun alısmaması acısından ıyı yapıyorursun. bende haftanın tum gunlerı yapmıyordum. vucut alıstıktan sonra yag yakmayı bırakıyor.
offf bu vucudumuzda kilo kaybetmemek ıcın nasıl bu kadar mucadele verıyor yaa ılla tosun olucam dıyor..![]()
Ben kasların gelişmesi için dinlenme günleri olmalı diye biliyorum... Yoksa kas erimesi oluyormuş.
Bedenin hafızası varmış, biliyor muydunuz? Yani şöyleki; çıtığı maksimum kiloyu unutmazmış. Ve o maksimum kilodan sonra zayıfladığında hep kaybolan her şeyi yerine koyma ihtiyacı hissedermiş. O yüzden de hep kilo almaya çalışırmış.
Yani uzun lafın kısası işi garantiye almak için siz deyin 10, ben deyim 15 sene var.
ya mekik çekenlere bişey sorucam. ilk gunler karnınız cok agrıdımı ya karnımdakı etler nasıl agrıyor.ne zaman gecıcek bu :2:
Sinemcim birkaç sene öncesine kadar ne zaman hamken birden mekiğe başlasam benim de ağrım olurdu. 3-4 gün sürerdi herhalde. Ama üstüne mekik çekmeye devam edersen 10 gün bile sürebilir. O ağrılar ne kadar doğru tartışılır tabi... Bende olmuyor artık; dün 100 tane mekik çektim, aylardır çekmemiştim. Ama sanırım karın kaslarım oturmuş. Gerçi sürekli bel hareketleri yapıp duruyorum, bunun da büyük etkisi vardır.
Sana tavsiyem çok acılı ağrılarsa bir süre mekik çekme, sonra da yavaş yavaş başla. Ya da en iyisi bütün dediklerimi unut, git bir spor hocasına sor.