Saçmalama funda,sana bırak git diyen yok,haddim de değil zaten,haddim olsa da demem,takıma hiçbir hayrım yok,takımı ayakta tutan çeken çeviren sensin.yalnız mesajın gerçekten biraz ağır olmuş,hele bir de benim cümlelerimi yazıp onlar üzerinden yazmışsın.gerçekten doğrudan üstüme alındım.alınganlık mıydı bilmiyorum,aynı şeyi eşimden de duyuyorum son günlerde,olabilir.sen de yoruldun,gerildin bugün,onun da etkisi var tabii
Pelincim önce müsadenle biraz güleceğim...

Ben sana "bana git diyorsun" demedim ki... Zaten kimseye de demedim, istemeyen varsa diye söyledim. :) O yüzden yazdım "bunu ortaya söylüyorum, aklımda kimse yok." diye... :)
Şimdi sen bana "saçmalama" deyince o da bana duvar gibi geldi. :) Ama bugün bence birazcık sıyırdık.

O yüzden sen de onu normal yazmışsındır diye düşünüyorum. :)
Senin cümlelerin hangileri anlayamadım? "ben yapamam?" lar mı; zaten yapmak istemeyen kime sorsan "ben yapamam" der. Sana ithafen yazmadım onları.
Bak aynı şeyi eşinden de duyuyormuşsun... Demekki bu aralar sen de bir alınganlık var, bu 1.
Ben de son günlerde işle alakalı bir takım durumlar yüzünden delirmek üzereyim ve o yüzden sinirliyim, bu 2.
İkimizin zaten bu konuda konuşacak, tartışacak, alınacak hiçbir şeyi yok. Hatta olay buraya nasıl geldi çok merak ediyorum. :) Ne oldu da biz birbirimize açıklama yapmaya başladık.
Genel bir sinir halim var gerçekten; okuduğumu da saçma sapan anlıyorum, yarım okuduğum şeyle fikir üretiyorum, en ufak bir şeyde stres oluyorum. Bu aralar üstüme gelen çok şey var; tabi bu takım değil. (Gerçi bugünkü liste hariç

)
Mesela şu an kin kusar gibiyim ama kime niye sinirlendim bilmiyorum. :) Kimse bir şey yapmadı, e ben niye böyle oldum. Aptal gibi oldum gerçekten...
İşin kötüsü bir de aramıza yeni biri katılıyor bugün. Denk geldiği konuşmalara bak.

Bize de hep böyle oluyor. Biri daha ilk geldiğinde takımda bir sürü ayrılık fırtınaları kopuyordu, Şeyda'nın gelişiydi galiba...
Umarım Ayşegül korkup kaçmaz.
-------
Ay çok konuşuyorum, çok. Ben en iyisi susayım. Biri bana direk bir şey derse konuşurum. Onun dışında pek karışmayacağım. Beynim patlayacak gibi hissediyorum şu an, kafatasımı zorluyor resmen...