Bu listeyi halimizi görelim diye yazıyorum kızlar. Henüz hesaplamalara başlamadım, yani sonunuda ne göreceğimizi ben de bilmiyorum. Ufak tefek sapmalar olabilir.
10-17 Ekim (iki gün de dahil olmak üzere) takıma yazılan mesajlar...
Funda08:............ 364
Buffy26:............. 230
Berivannnn26:.... 110
UmutCan:........... 88
areser:............... 68
nehirim38:.......... 48 (6 gündür aramızda, 6 günlük sayımı 36... 8 güne oranlayınca 48 ediyor.)
Mucizem77:........ 45
Raa:................... 45
brave_:.............. 40
Takım ortalaması: 115.3
Hadi ben kaptanım, illaki yazacağım, size göre çok fazlayım diyelim.
Kendimi çıkarttığım zaman ortalama: 84.25
Şimdi hali hazırda paylaşımsızlıktan şikayet ettiğimizi ve bu 8 gün içinde 8 tane mesaj çarpısı atıldığını da düşünürsek, demekki
minimum paylaşım 100 olmalı. Yani bana öyle gibi geliyor. Bu arada bu 8 çarpının 7'si listedeki son 4 kişiye atıldı. Yani son 4 kişinin her birinin en az bir çarpısı var. Yani sonuçlar aslında şaşırtıcı değil. Diğer çarpı da Hande'ye atıldı, izin almadan bir gün öncesine... Yani gördüğünüz gibi imkansızlıktan çarpı almış ve buraya yetişemeyeceğini anlayınca da izin almış.
Yani bu durumda takımın aslında 3 kişi olması gerekiyor.

Hadi Pelin kıyısından kurtarsa 4 kişi...

(Bensiz ortalamanın üzerinde)
Sıralama tam benim beklediğim şekilde aslında... Açıkcası şu an hiçbir yorumum yok bu konuda... Herkes baksın, kendine yorumunu kendisi yapsın. Ama size şunu söyleyeceğim.
Bir ara yine böyle bir kontrol yapacağım. Belki 3 gün sonra, belki 10 gün sonra...
O zaman da ortalamanın altında kalanları diskalifiye edeceğim sanırım.
Bakın yanlış anlaşılmasın. Şu anda kimseyi tehdit etmiyorum. Ama aynı sayımda performansı yine kötü olanları diskalifiye edeceğimi söylüyorum. Herkes yüksek mesaj yazarsa, oh ne ala... Kimseye bir şey olmaz.
Ama şu anda listenin son 4'ü ciddi şekilde tehlikede... Üstelik Ayşegül daha deneme süresinde...
İşte böyle kızlar. Kimseye sataşmadım. Sadece durumu söyledim.
Bu arada Berivan iş yerinden yazıyor, hafta sonları yazamıyor. Ve ne kadar meşgul olduğunu çalıştığı ortamın fotoğrafında aşığı yukarı gördük. Neden bilmem, belirteyim istedim. :) Sanırım olası bahanelere örnek olması için...