Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben Geldimmm:))
Fundacim Seyda izin almak istiyorum deyince aklima geldi birsey söylemek istiyorum
Cok ekstra bı durumda acilen izin alacaklar dısında yani izin almayı düşündüğü tarih belli olan arkadaslar izin almayı düşündüğü tarihten bı önceki cuma bunu soylesinlerki listede kilolarının yanına yazalım
Neden?
Çünkü bir sonraki hafta izinli diye listeye yazmamız gerekecek ve ortalamayı düşürecek
Mesela simdi Seda haftaya listede olacak ve verdigi kilo sıfır
Pelinde Aynı sekilde oda mecburen haftaya listede olacak
Fazladan iki kisi olacak ve ortalam direk düşecek
Sonuçta Buda bı yarışma bence dikkat etmeliyiz bunlara
Takımda kilo veremeyip Obama'nın düşük çıkması ayrı fazla kisi sayısına böldüğümüz icin ortalamamızın düşük çıkması farkli

Süt içebilirdim, aklıma gelmedi...
Sebep umarım doğrudur canım, birkaç gün geçince anlayacağım asıl...
Dene bence de çorbayı... :)

O nazından değil, doğal hali öyle... :D Kahvaltıda oturup hamburger yer. Çok kötü aslında, ne kadar sağlıksız olduğuyla ilgili başının etini yiyip duruyorum ama evde pişen yemekleri beğenmiyor "aç mı kalayım" a getiriyor... Çok seçici, çok...:50: Onlarda normal yemek de fazla pişmiyor. Annesi de yemek adına sürekli pide, pizza, kek falan yapar... O yüzden hangisi daha kötü bilemiyorum. :9: Ben de "Son yağlı yiyeceklerinin keyfini çıkarsın" diyorum; ben hayatta evime sokmam onları. :19:

Tamam Sinemcim... İkimiz de Pelin nöbetindeyiz anlaşılan. :D Ya da ben öyleyim. :)
Sayfada gözükmüyorum diye yok sanmayın beni, evde mailim hep açık, bir mesaj gördüm mü acil bir işim yoksa cevap veriyorum hemen. :34:

çok fenaa, ama en fazla 1 senede sen ne sevıyorsan o da onu sever :) aynen dediğin gıbı son yemelerının keyfını cıkarsın :9:

Pelinden ses cıkmadı :(

pelinnnnnnnnnnnnnn canım bez ben çok özlerim seni :43::43::43: Ya 2 hafta yazamayacak mısın canım merak ederiz tatlım lütfen ilk fırsatta gir canımcım :38::40: Seni çok sevdim tatlım ben umuda da dikkat et canımcım güzel ce kafanı dağıt gel yerin hep seni bekliyo olacak hayırlı yolculuklar bacım :5::5::5::5:

canım ya ne kadar içten bir mesaj bu.seviyorum hepinizi canlarım.

Menüm sabah:1yumurta 1patates 1tk zeytinyağıyla omlet
şekersiz çay

öğlen 4,5bisküvi,meyve çayı şekersiz
bugün böyle oldu

ara 1bardak süt,biraz üzüm

akşam 1tabak nohut yemeğl
3kaşık bulgur pilavı

ara 1kase yoğurt

Ben Geldimmm:))
Fundacim Seyda izin almak istiyorum deyince aklima geldi birsey söylemek istiyorum
Cok ekstra bı durumda acilen izin alacaklar dısında yani izin almayı düşündüğü tarih belli olan arkadaslar izin almayı düşündüğü tarihten bı önceki cuma bunu soylesinlerki listede kilolarının yanına yazalım
Neden?
Çünkü bir sonraki hafta izinli diye listeye yazmamız gerekecek ve ortalamayı düşürecek
Mesela simdi Seda haftaya listede olacak ve verdigi kilo sıfır
Pelinde Aynı sekilde oda mecburen haftaya listede olacak
Fazladan iki kisi olacak ve ortalam direk düşecek
Sonuçta Buda bı yarışma bence dikkat etmeliyiz bunlara
Takımda kilo veremeyip Obama'nın düşük çıkması ayrı fazla kisi sayısına böldüğümüz icin ortalamamızın düşük çıkması farkli

Haklısın canım... Pelin'in gideceği belliydi aslında, keşke senin gibi o hesabı yapabilseydim. :( Zaten bu ara liste iyice kısaldı. Herkesin çok büyük etkileri olacak ortalamaya...

Mesaj 1

Pelinime bak ya... :16:
İzin alacağı gün mesaj sayıyor, menü yazıyor... :16:

Canım benim, iyi yolculuklar. Bu tatilin sana her yönden iyi gelmesini diliyorum. Sakın "takımda daha fazla kalayım." diye 4 kilo alıp döneyim de deme. :D 2 hafta giremeyeceğin kesinmiş, dilerim sonrasında girebilirsin, çok özletmezsin kendini...

Son düzenleme:
Haklısın canım... Pelin'in gideceği belliydi aslında, keşke senin gibi o hesabı yapabilseydim. :( Zaten bu ara liste iyice kısaldı. Herkesin çok büyük etkileri olacak ortalamaya...

Evet canım bir kisi bile cok etkileyecek ortalamayı
Yani ben izin alacak olanlara genel bi hatırlatma yapalım diye dedim
Yani en son cuma bildirimini yaparken hatırlatsın izin alacak olan kisi kilo bildiriminin altına yoksa senin hatırlaman zor olur tabi canım hemde liste stresiyle birlikte

Fundacim birde ne geldi aklıma
İzinden donen yarışmacılar kilo aldıysa bı sorun yok dimii:18::18::18:
Hani 3 haftada + 1 kg uygulamamız bu durumda geçerli diil sanırım dimı??

Pelincim iyi yolculuklar iyi tatiller
BU tatil sana cok iyi gelecek inanıyorum
Hem stresini at hem esinle yaşadıklarınızı sogut, mutlu Mesut geri don aramıza biz bekleriz seni
Öpüyorum:>>

Pelincim hayırlı yolculuklar dilerim canım benım bol bol eglen gez dınlen neye ıhtıyacın varsa... :)
bızı de unutma ama :) evındekı kadar olmasa da dıkkat et yedıgıne ıctıgıne tombık donme :)

Mesaj 2

Fundacim birde ne geldi aklıma
İzinden donen yarışmacılar kilo aldıysa bı sorun yok dimii:18::18::18:
Hani 3 haftada + 1 kg uygulamamız bu durumda geçerli diil sanırım dimı??

:9: Niye soruldu bu acaba? :9:

İzinden dönenlere öyle bir uygulama yok canım. :) Zaten arayı çok açmayalım diye ben de 2 haftadır senin için kilo alıyorum. :9:
Ama dönünce acımam, aynen rejime devam, kilo vermeye devam. :34:

Son düzenleme:
Sinemcim bencede kesimin cok hoş olmus :))
Kahverengi saclar cok masum ve sempatiktin ama sarıda gayet hoş olmus bence
Daha ağır daha gösterişli
Farklı kategoriler yani:))

Her halukarda güzelsin tatlımmm, napsan yakışır:))

Kızlar ben cıkıyorum saat 12yi gectı bugun esimin dogum gunu. :) yarın klasık oglen gırerım.

:3:iyi geceler herkese... cok opuyorum sizi.. :54: pelincim tekrar hayırlı yolculuklar olsun. gule gule gıt gule gule gel canım benım..

Mesaj 2

:9: Niye soruldu bu acaba? :9:

İzinden dönenlere öyle bir uygulama yok canım. :) Zaten arayı çok açmayalım diye ben de 2 haftadır senin için kilo alıyorum. :9:
Ama dönünce acımam, aynen rejime devam, kilo vermeye devam. :34:

Ahhh ahhhh gercekten niye soruldu acaba??

Tartı bana gülümsemiyor diyorumda gulumsetemeyene bakmak lazım dimı:((
Bugun ilk öğünüm saat 14 te bir kase tarhana çorbasını
2. Öğünümde aksam tavuk ızgara

Bir gün once fazla yemekten bugun az yemekten saçma sapan takılıyorum

Bayramda napcaaaz Kizlar bişeyler yapalım
Soz verelim yemin edelim ne bilim bişeyler yapalım Ramazan Bayramı'na donmesiinn:((

Ayyyyyyyyy

canlarım benim yaa
son sayfaya yetişemediğim için farketmedim ben,çok sayfa vardı biraz okudum pes ettim umut ağlayınca

aman da beni beklerlermiş buralarda benim canlarım ben sizi yirim kız yirim yirim yiriiiim

Back
X