21 Ekim 2012'den 1 Ocak 2013'e
Balım Nur'um
Geçti mi 1 yıl daha, ne kadar da çabuk geçiyor zaman. Herşeyden önce müthiş bir 2013 diliyorum sana. Ne de olsa senin mutluluğun benim mutluluğum :))
Gel gelelim asıl meselemize. Ocak2013'te bu işin büyük yüzdesi bitiyor demiştik, bitti mi bakayım? Gözüm kapalı cevaplarım ki bitmiş:)
Yıllardır bir kilo derdi ki sürdü gitti; umutsuzlukların,mutsuzlukların,hayal kırıklıkların yaşadığın her şeyi aldın hep aynı sonuca bağladın. İçsel mutluluğunun hep buruk yanı oldu kilon. Orayı kapatayım, burayı çekiştireyimle rahat nefes alamadın doğru düzgün. (Şimdi pek böyle dertlerin olmadığı için unutmuşsundur da bunları hemen

)
Her ne kadar her zaman kendi kilonu +10 daha fazla görme gibi abartı hislere bürünen bir takık olsan da iyi ki bunların hepsi olmuş hepsini yaşamışsın. Çünkü bu sayede şu anki halin çok daha değerli. Verdiğin her gramı hak ederek verdin. Senelerdir sana dert olan bu kiloları hiçbir şeyle değil kendi 'irade'nle yendin. Bir de 5. takımın eşsiz üyeleriyle:) [Yazar burada kendisinin üyeler arasında olacağından emin gözüküyor.] Bu yüzden bu kadar değerli.
İlk defa seni bu denli kararlı gördüm, demek ki bir şeyi aklına koyduğunda onu başarabiliyorsun, bunu bana gösterdiğin ve beni hayal kırıklığına uğratmadığın için teşekkür ederim. Nefs'e hakim olabilmek, iradeyi eğitebilmek büyük bir sabır işi Nur'm, bu süreç senin yalnızca kilo verme sürecin olmadı, kendini de geliştirdin farkında olmadan.
Seni 1 Ocakta 56 görüyorsam, düzenli sporunu yapmış kaçamağı minimuma indirmişsin demektir.
58-59da görüyorsam o da kabulüm, ama daha fazlası değil.
Desene son 5-7 kilon kalmış, müthişsin kızım, az kaldı göreyim seni