Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacım burdaki mesajda 1 haftalık izinler yazdım demişin ya ordan karıştırdı arkadaşlar galiba???

O yüzden karışmış olabilir, evet... Ama işte Ayşegülcüm aslında yazmamam gerekirdi o izinleri... Kimse 1 haftalık izin alamıyor artık; çünkü 1 hafta demek, 1 cuma demek. :) Yazdığım mesajda tam net olamadım galiba... :) Normalde cuma listesine girdiyseniz ve izin aldıysanız EN AZ 2 CUMA listede olamazsınız; yeni geldi bu kural. O yüzden hatırlamak ve izin isteyenleri buna göre ayarlamak biraz zor oluyor. Ahhh, ahh... Bir yardımcı lazım bana... :43:

Son düzenleme:
Fundacım 9. Takımi yeniden açma durumu olursa sen seç birini ben yardım ederim. Olmazsa normal yardımcın bile olurum :)

İnce teklifin için teşekkürler. :)
Şu anda hali hazırda kayıtlı bir kaptan yardımcım var ama mezun olmasına çok az kaldı ve 3 gün önce de 1 aylık izne gitti.
Cuma yarışması üyesi olan ve benden sonra kaptanlığı devredebileceğim bir yardımcı arıyorum. Benim de hedefime daha birkaç ay var gibi göründüğü için bulmak da zor oluyor tabi... :) Sonuçta benden sonra birkaç ay daha kalacak kişinin benden çok fazlalığı olması lazım. En iyisi bu aralar biraz kasayım da hızlı kilo vereyim; 66-67'ye düştükten sonra daha rahat bulurum... :)

İnce teklifin için teşekkürler. :)
Şu anda hali hazırda kayıtlı bir kaptan yardımcım var ama mezun olmasına çok az kaldı ve 3 gün önce de 1 aylık izne gitti.
Cuma yarışması üyesi olan ve benden sonra kaptanlığı devredebileceğim bir yardımcı arıyorum. Benim de hedefime daha birkaç ay var gibi göründüğü için bulmak da zor oluyor tabi... :) Sonuçta benden sonra birkaç ay daha kalacak kişinin benden çok fazlalığı olması lazım. En iyisi bu aralar biraz kasayım da hızlı kilo vereyim; 66-67'ye düştükten sonra daha rahat bulurum... :)

canım oluruna bırak. Bu kadar kişiden bulunur elbet :)

E ben anlatacaklarıma bi giriş yapayım. Ilk tercihleri yaptım ama yüksek puanlı yerleri yazdım. O zaman çok bilgim yoktu kafam karmakarışıktı. 2. Tercihler için annem bak sonradan fiyatlar artar iyi düşün falan diye çıkışınça tercihimi dershaneye kayıt yaptırmaktan yana kullandım. Şimdi dershaneye devam ediyorum. Haftasonu da sabahtan 3.5 saat ıngilizce kursuna gidiyorum ısmekin. Hayatımdan gayet memnunum. Cuma günleri 4 ders yapıyoruz. Pazartesi günlerim boş. Diğer 3 gün dersanede fazla kalıp ders çalışıyorum :) hafta da en az 4 gün en az 1 saat yürüyüş yapmış oluyorum. Arada müsait olan arkadaşım varsa buluşup kafa dağıtıyorm. Sabahları sevdiğim bi radyo programıyla güncel konuları takip etmış oluyorum. Şimdilik bunlar yeter. He birde artık hedefim belli. O da sonra artık :1:

Günaydın. Umarım herkes için güzel hayırlı bir gün olur. Bugün çoğu kişi izinli galiba. Ben girebilirim diyen varsa yalnız bırakmayacağım :)

Gunaydın....
Kilo vermenın bır faydası da bu sanırım. 11-12den asagı kalkamayan ben 1-2 aydır sabah 7-9 arası uyanıyorum. :) ve inanılmaz dinç kalkıyorum. ne çok faydası var ya ohh rahatlıyorum dıyorum sureklı resmen..

Dun ogleden sonra esimle kışlık yazlık kıyafet ısıne gırdık. 3 tane cuvaldan buyuk verilecek kıyafet cıktı. :) bayramdan sonra en uygun yerı arastırıp verıcem onları.
2-3 tane olan pantolon cıktı ıcınden kazak falan bır suru cıktı olan onanılmaz sevındım. :8: ama kalan tum kotlarımı tek bır torbaya doldurdum :) onlar 56 kilo sinemi bekliyorlar :)
4de falan basladık, 12ye dogru bıttı :53: gece sıze bakmayı planlıyordum ama cok yoruldum (bu ayırma her gıysıyı gıy cıkar oldu ondan daha cok yorucu oldu zaten)
saat 1.30 gıbı bayılmısım zaten. :)

Benim menü yanında mis kalıyor seninki... Ben batırdım bugün, annem sağolsun tatlı ne bulduysa almış getirmiş. Öğlen de içimdeki canavar "çikolataaa" diyordu... Sözde geçirmiştim ama annemin aldıklarını görünce çıktı tekrar o canavar. Artık yarına güzel bir menü yazacağım.

Bahneye bak bahaneye, bayram geldı alıcak tabı annen mısafıre cıkolata, sen nıye ustune alınıp yuttuysan o cıkolataları. :19:

Ya bugün gördüm ki 10 yıl önceki iştah aynen yerinde duruyor. Azıcık ayarı kaçırsam, serbest bıraksam önüme gelen her şeyi yiyorum. Bugün menü yazmayacağım, çarpı yiyeceğim. Menü yazmaya yüzüm yok... Sinem bilse öldürürdü beni kesin, iyi ki yok bugün. :D Dayanamayıp bunları da yazıyorum ama umarım yarın okumaz. :60:

Söz yaaa, yarın hiçbir şey yemeyeceğim. :17:
Üfff, ne yediysem hep can sıkıntısından... :(

Tabii zaten Sinem gecmişi okumadan gelir ya... Ahhhh ahhhh diyorum daha 2 gun once nasıl moddaydık. ne guzel kasım hedeflerımı aşabılırız bıle dıyorduk.
Artı senın daha bır fazla motıvasyonun vardı daha dıkkat edıcem dıye. sasırdım cıkolataları gorunce, bu kadar motıven yuksekken nasıl kandın o cıkolatalara :((((((((
hımmm bıde oncekı aksam dızıden sonra gıremedım o gunku menude de ogle 3 tabak corba vardı. o menuye fazla bence Fundacım. Bugun telafı sporlar beklıyorum senden :19:

Son olarakta bu sanırım senin 2.oldu bu sebepten menu yazmadıgın ben sahsım adına kabul etmıyorum. burdayken menu yazılabılecekken. menu yazmaya yuzum yok dıyıp gecmeyı, kacmak yok :)

ben bugun dunku menunu ıstıyorum Xnı da duzeltır ok ısaretlersin. :34:

Ya zaten su bile içecek yerim yok Nurcum; deli gibi yedim, tıka basa doluyum şu an... Ve iğrenç hissediyorum doğal olarak. Sanırım içimde yıllardır dizginlediğim yaratık sonunda ortaya çıktı. Şu halde bile ne bulursa yemek istiyor. Yine günde 2-3 ekmek yiyecek kıvama geldim. :43:

:84::84::84:
:47::47::47:

Ya kendi başıma rejim yapıyor olsaydım "1 gün" der geçerdim. Ama takımda olmak başka yapıyor insanı... 2 kasım hedefim de var... Artık yarın süper bir irade göstermem lazım. :31:

2 kasım da 70.5 Funda ıstıyorum ben :19:

Dun izinliydim ama her hafta oldugu gıbı hem kontrol hemde yuzlesme acısından menumu yazıyorum. (bu defa, ayrıca bır mesaj olabılırmı acaba :P)

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
2-3 zeytın
1-2 catal domates
1çay kasıgı bal

ara
4-5 badem
1 kuru ıncır

ogle (ayakustu oldu)
2 galeta
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık
1-2 zeytın

ara
2 kuru kayısı

aksam
2 kucuk urfa (hazır paketlerden. 2 tanesi 270 kalori)
1 kasık yagsız patates kavurma (tefalde yaptım)

Günaydın takım! :)

Günaydın Sinem... :17::18:
Dünkü menümü istemişsin, emin misin? :) Tamam yazayım ama attığım çarpıyı düzeltmem; çünkü ertesi gün yazılan menüleri kabul etmiyorum normalde, biliyorsun.

Saatten falan hiçbir şeyden haberim yok, her dakika bir şeyler yediğim için... Tüm günden aklımda kalanları yazıyorum.

Çiftli beyaz ekmeğin yarısının biraz fazlası... :17:
Tam yağlı peynir... :17:
Bol bol krem peynir... :17:
Taş gibi görünen küçük çikolatalardan herhalde 2 avuç... :17:
4 tane ekler... :17:

Ve hala daha her şeyi yiyebilecek durumdaydım, ne oldu nasıl oldu bilmiyorum... :50: Bu sabah tabi ilk iş tartıya koştum, ilginçtir ki sadece +200 gram gördüm.

Bugün menüde sadece çorba var, onun dışında 1 zeytin bile yemeyeceğim. Sporum zaten var. 2 kasıma 71'i tutturayım da, yeter. 70.5 diğer haftaya olsun. :)

Günaydın takım! :)

Günaydın Sinem... :17::18:
Dünkü menümü istemişsin, emin misin? :) Tamam yazayım ama attığım çarpıyı düzeltmem; çünkü ertesi gün yazılan menüleri kabul etmiyorum normalde, biliyorsun.

Saatten falan hiçbir şeyden haberim yok, her dakika bir şeyler yediğim için... Tüm günden aklımda kalanları yazıyorum.

Çiftli beyaz ekmeğin yarısının biraz fazlası... :17:
Tam yağlı peynir... :17:
Bol bol krem peynir... :17:
Taş gibi görünen küçük çikolatalardan herhalde 2 avuç... :17:
4 tane ekler... :17:

Ve hala daha her şeyi yiyebilecek durumdaydım, ne oldu nasıl oldu bilmiyorum... :50: Bu sabah tabi ilk iş tartıya koştum, ilginçtir ki sadece +200 gram gördüm.

Bugün menüde sadece çorba var, onun dışında 1 zeytin bile yemeyeceğim. Sporum zaten var. 2 kasıma 71'i tutturayım da, yeter. 70.5 diğer haftaya olsun. :)

Gunaydın Fıstıgım.. :)

:53::53::53::53::53::53::53::53:
menu okurken yufff-yufff- oldum :53: çiftli ekmeğin yarısının fazlası nedır oyle bu 1 ekmekte bıraz fazla mı oluyor :53: neyse bosver
offf be Fundam basımı dondurdun valla :43: bir daha kendine boyle bır kotuluk yaparsan kuserım sana :2: dehşet bır gun olmus ama bır kalemde silip hemen sılkelenmekten baska secenek yok. ne olur bayramda da kacırma bıseyler. kac gundur ne guzel gıdıyordu gram gram.. ben cidden artık bır an once senı 60larda gormek ıstıyorum.

Gunaydın Fıstıgım.. :)

:53::53::53::53::53::53::53::53:
menu okurken yufff-yufff- oldum :53: çiftli ekmeğin yarısının fazlası nedır oyle bu 1 ekmekte bıraz fazla mı oluyor :53: neyse bosver
offf be Fundam basımı dondurdun valla :43: bir daha kendine boyle bır kotuluk yaparsan kuserım sana :2: dehşet bır gun olmus ama bır kalemde silip hemen sılkelenmekten baska secenek yok. ne olur bayramda da kacırma bıseyler. kac gundur ne guzel gıdıyordu gram gram.. ben cidden artık bır an once senı 60larda gormek ıstıyorum.

O kadar kötü hissettim ki kendimi zaten... Bir yandan vicdan azabı burnumdan, kulaklarımdan taşıyordu ama bir yandan hala buzdolabını düşünüyordum. Eski günlerimde de böyleydim sanırım, şişmanlık psikolojisi yaşadım dün. 65 olsam öyle olmazdı gerçekten. Bir daha yapmam Sinemcim. Zaten annem tatile gitti; misafirimiz pek olmadığı için çikolata-tatlı alma huyumuz yok. Bir daha aynısını yaparsam ben de küserim kendime zaten... İşte o yüzden bugün sabahtan akşama kadar yoğurt çorbası var menümde, bulduğum en masum çorba... Güzel bir gün olacak, olmak zorunda zaten... O hedefi tutturmam lazım. :47:

O kadar kötü hissettim ki kendimi zaten... Bir yandan vicdan azabı burnumdan, kulaklarımdan taşıyordu ama bir yandan hala buzdolabını düşünüyordum. Eski günlerimde de böyleydim sanırım, şişmanlık psikolojisi yaşadım dün. 65 olsam öyle olmazdı gerçekten. Bir daha yapmam Sinemcim. Zaten annem tatile gitti; misafirimiz pek olmadığı için çikolata-tatlı alma huyumuz yok. Bir daha aynısını yaparsam ben de küserim kendime zaten... İşte o yüzden bugün sabahtan akşama kadar yoğurt çorbası var menümde, bulduğum en masum çorba... Güzel bir gün olacak, olmak zorunda zaten... O hedefi tutturmam lazım. :47:

Artık bıtmıstır ama o vicdan azabı ve sisman psikolojisi dun dunde kaldı bız bugundeyız. bugun cıtır psikolojisindeyız ve cıtır olarak harıka yogurt corbası ıceceksın afıyetle. ara ogunlerde meyvenıde eksık etme ama.

Artık bıtmıstır ama o vicdan azabı ve sisman psikolojisi dun dunde kaldı bız bugundeyız. bugun cıtır psikolojisindeyız ve cıtır olarak harıka yogurt corbası ıceceksın afıyetle. ara ogunlerde meyvenıde eksık etme ama.

Meyve olarak sadece elma var. Elma da acıktırıyor beni... O yüzden sanırım yemem. Her halükarda dünkünden iyi bir menü olacak. Araları da belki çorba yaparım.

Meyve olarak sadece elma var. Elma da acıktırıyor beni... O yüzden sanırım yemem. Her halükarda dünkünden iyi bir menü olacak. Araları da belki çorba yaparım.

Günaydıınnn :)) Bu elmanın acıktırdığını ben de duymuştum, o yüzden elmayı yemeğe başlamadan hemen önce yiyin ki tok tutsun diyordu. yani ara öğün olarak başlı başına acıktırıyor ama yemekten hemen önce yendiğinde yemeği az yemeye sebep oluyor. Ne kadar doğru bilemem ama bana mantıklı geliyor :D

Günaydıınnn :)) Bu elmanın acıktırdığını ben de duymuştum, o yüzden elmayı yemeğe başlamadan hemen önce yiyin ki tok tutsun diyordu. yani ara öğün olarak başlı başına acıktırıyor ama yemekten hemen önce yendiğinde yemeği az yemeye sebep oluyor. Ne kadar doğru bilemem ama bana mantıklı geliyor :D

Günaydın Nurcum... :)
Yemekten önce hiç denemedim ben elmayı...

Bu arada biraz önce ip atlayayım dedim :D oyh dağlarr o nedir ya :D 50 tane atlayabildim ancak, çok moralim bozuldu ama yavaş yavaş arttıracağım bunu ben, öğlen bi 50 daha atlarım :D

Back
X