Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım ya ben çok hastayım dün gece yine acildeydim hiç giremedim foruma hala aynıyım size haber vermek için girdim çok zor nefes alıyorum boğulcak gibiyim sürekli dua edin atlatym ya menü paylaşamayrm gün boyu bşey yiyemedim ilaçiçmek için bişeyler atştrmk zorunda kaldm sadece

Çokk çokk geçmiş olsun ya, umarım daha iyisindir şuann

Ya bazen zararlı derecede gevezelik yapıyormuşum gibime geliyor. Neredeyse adresimi vereceğim burda. :9:

Çenemi tutmayı öğrenmem lazım. Herkes benim gibi dürüst ve iyi niyetli değil ne yazık ki... Sadece rejim muhabbeti yapmam lazım aslında. :60: Fazlasına bir girdim mi sonu gelmiyor. :)

Funda içini döküyorsun sadece, gevezelikle alakası yok. Ve sen bunu birebir yaşadığın için sinirini bozmuş baya, böyle olduğunda insan biriyle paylaştı mı gerçekten çok rahatlıyor. Paylaşmayıp sırf kendine yazarak dökse bile rahatlatıyor:) O konuyla ilgili de herkes gerekli şeyleri söylemiş, internet ortamı her telden insan var işte, reelde iki cümle bir araya getiremezken buralarda aslan kesilip döktürüyorlar ya, onunki de o hesap anlaşılan, birebir bir şey söylediğinde hemen ortaya çıkıyor yüzü. Hiç sıkma canını balım benim :54:

Sinemcim sen mezun olunca başarı hikayesi yazmayı planlıyor muydun? Yazacaksan eğer fotoğraf koyacak mısın? Sırf merakımdan soruyorum. Bu mesajı gören diğer arkadaşlardan da aynı sorulara cevap bekliyorum. :34:

Baştan söyleyeyim mesaj doldurmak için böyle yapmıyorum, tek mesaj cevabında bir kaç alıntı almayı nasıl yaptığınızı bilmediğimden böyle tek tek alıntı yaparak yazabiliyorum.
Ben de Sinem'e katılıyorum, aynı şekilde onları okuyarak motive oldum hep, fotoğraf koydukları zaman daha da elle tutulur bir rahatlama inanç yaşıyordum. O yüzden ben de bir başarı hikayesi yazıp, yüzümün görünmediği fotoğraf koyma niyetindeyim :) Hepimiz de yapalım bencee :))

sınavsız üniversite sistemi de mi varmış aöf'de, ilk defa duyuyorum..çok iyiymiş yaa bilseydim bende başvuru yapardım..aöf müdavimi olduk zaten ailecek eşim 2. üniversitesini okuyor çalışma ekonomisi bölümü, ben de lisans tamamlama yapmıştım..seneye artık eğitimin yaşı ve zamanı yoktur :) gerçekten teşekkür ediyorum bak birşey daha öğrenmiş oldum :)

Yeni bir sistem dediğim gibi son 3 senedir var sanırım, mutlu olduum vesile olmama ya :)) yine zamanları geldiğinde haber vereceğim zaten, Fundanın hallolacak bu olay bu yıl kesin :32:

Çok çirkin oldu değil mi peş peşe kendim yazdım durdum :52:

Menü bildireyiimmm, bugün ben de arkadaşlarımla buluştum akşama kadar onlarlaydım, ama iyi bir yürüyüş yapmış oldukk o açıdan yediklerimi de eritebildiğimi düşünüyorum. :44: 2 Kasımda utandırmayacağım sizi :16:

Sabah
Kepekli ekmekle tost

Öğle
2 ince dilim pizza

Akşam
1 küçük hazır kek

yıne bır yetenek sızsınız gecesı. ama bır ''geri'' var allahım şaka gıbı :9: çok da ciddiyiz :9:

menum:107:

sabah
1 haslanmıs yumurta
1kk peynır
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytın

ara
5 badem

ogle
2 kofte
coban salata

ara
1 elma

aksam
1 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1kk peynır
1 domates

evet canım haklısın.dikkat etmemişim.kurallara tabi ki saygım var ama bence mesajlarda iyi niyet ve samimiyete daha önem verilmeli.ben 15 dakikada 5 mesajı çok rahat tamamlardım ama kimse yok diye bekledi. bu arada saatin 00:00 ı geçtiğini fark etmemişim.kimse olmadan sadece 5 mesajı tamamlamış olmak için yazmak bana samimi gelmedi.baktım kimse yok mecburen yazıp çıktım.
daha öncede söylediğim gibi sürekle bilgisayar başında olamıyorum.hele ki şimdi bayram gelen giden derken daha geç saatlerde netin başına geçiyorum.velhasıl bir daha olmayacak inşallah.

Canım tabi ben de isterim 00:00'a dikkat edilmesin, 5 mesaj kuralı, menü kuralı olmasın. Hiçbir kural olmasın ama takım tıkır tıkır işlesin. Ama bunun olması için tüm üyelerin ciddi derecede sorumluluk sahibi, kararlı, istekli ve iyi niyetli olması lazım. O da olmuyor ne yazık ki... :)

Önceleri 00:00'ı geçen mesajları ve menüleri sayardım, hatta sabahın 3-4 üne kadar da sayardım. Ama ne zaman ki çoğu kişi bu durumu suistimal edip geç girmeye ve 5 mesaj yazıp kaçmaya başladı o zaman 00:00'dan sonraki mesajları saymayacağımı söyledim. Burda bir düzen olması için böyle olmak zorunda. :) E tabi üye geliyor saat 23:00 ve sonrasında ve yine 5 mesaj yazıp gidiyor. Ama artık kasti yırtmacı davranışını gördüğüm üyenin bilgi sayfasına bir takım içi uyum - puanı veriyorum. Yoksa samimiyet ayırt edilemiyor dediğin gibi... Hepimiz ara sıra çok geç girip mesajları anca yetiştirebiliriz. Ama bu sık oluyorsa demek ki o üye kaytarmacı bir üye diye düşünüyorum. Zaten ara ara sayım yapıyoruz artık, biliyorsun. Yani samimi olmayan her davranışın önüne takım içi -'leri ve sayımların sonuçları ile geçilecek diye düşünüyorum.

Sen madem "Samimiyetsiz olmayayım diye bekledim, ama kimse gelmeyince mecburen yazdım." diyorsun... Sana şöyle diyeyim o zaman; gerçekten samimi olanlar ve bu takıma gönül vermişlerin hiçbir şeyden korkmasına gerek yok. Ama sırf listeye girebilmek adına kurallardan yırtma kafası ile hareket edenler artık aramızda kalamayacak. 1-2 ay öncesine kadar her gün sadece 5 mesaj yazıp çıkanlara hiçbir şey demezdim. Önce 1 kişi ile başladı, ondan gören bir 2. oldu, sonra bir 3. ... Sonra herkes paylaşımsızlıktan şikayet etmeye başladı. Yani bu sert görünen kurallar tamamen yarışmanın ve takımın hakkını vermeyenleri ayıklamak için konuldu.

Bu arada aslında bu hatırlatmaları artık yapmıyorum. Ama iyi niyetine inanmak istediğim için ve zaten daha önce bir mesaj uyarısı aldığın için hatırlatayım: Son 3 gün içinde 2 mesaj çarpısı aldın, o yüzden dikkat et canım. Bir 3. sü olursa 2. uyarın olacak mecburen...

Hahaha... Yine öcü oldum. :47: :60: Ne yapalım, bu da bu işin yan etkisi maalesef... Bütün mesajı gayet yumuşak yaz ama sonunda yine uyarılardan, çarpılardan bahset... :9:

Canım tabi ben de isterim 00:00'a dikkat edilmesin, 5 mesaj kuralı, menü kuralı olmasın. Hiçbir kural olmasın ama takım tıkır tıkır işlesin. Ama bunun olması için tüm üyelerin ciddi derecede sorumluluk sahibi, kararlı, istekli ve iyi niyetli olması lazım. O da olmuyor ne yazık ki... :)

Önceleri 00:00'ı geçen mesajları ve menüleri sayardım, hatta sabahın 3-4 üne kadar da sayardım. Ama ne zaman ki çoğu kişi bu durumu suistimal edip geç girmeye ve 5 mesaj yazıp kaçmaya başladı o zaman 00:00'dan sonraki mesajları saymayacağımı söyledim. Burda bir düzen olması için böyle olmak zorunda. :) E tabi üye geliyor saat 23:00 ve sonrasında ve yine 5 mesaj yazıp gidiyor. Ama artık kasti yırtmacı davranışını gördüğüm üyenin bilgi sayfasına bir takım içi uyum - puanı veriyorum. Yoksa samimiyet ayırt edilemiyor dediğin gibi... Hepimiz ara sıra çok geç girip mesajları anca yetiştirebiliriz. Ama bu sık oluyorsa demek ki o üye kaytarmacı bir üye diye düşünüyorum. Zaten ara ara sayım yapıyoruz artık, biliyorsun. Yani samimi olmayan her davranışın önüne takım içi -'leri ve sayımların sonuçları ile geçilecek diye düşünüyorum.

Sen madem "Samimiyetsiz olmayayım diye bekledim, ama kimse gelmeyince mecburen yazdım." diyorsun... Sana şöyle diyeyim o zaman; gerçekten samimi olanlar ve bu takıma gönül vermişlerin hiçbir şeyden korkmasına gerek yok. Ama sırf listeye girebilmek adına kurallardan yırtma kafası ile hareket edenler artık aramızda kalamayacak. 1-2 ay öncesine kadar her gün sadece 5 mesaj yazıp çıkanlara hiçbir şey demezdim. Önce 1 kişi ile başladı, ondan gören bir 2. oldu, sonra bir 3. ... Sonra herkes paylaşımsızlıktan şikayet etmeye başladı. Yani bu sert görünen kurallar tamamen yarışmanın ve takımın hakkını vermeyenleri ayıklamak için konuldu.

Bu arada aslında bu hatırlatmaları artık yapmıyorum. Ama iyi niyetine inanmak istediğim için ve zaten daha önce bir mesaj uyarısı aldığın için hatırlatayım: Son 3 gün içinde 2 mesaj çarpısı aldın, o yüzden dikkat et canım. Bir 3. sü olursa 2. uyarın olacak mecburen...

Hahaha... Yine öcü oldum. :47: :60: Ne yapalım, bu da bu işin yan etkisi maalesef... Bütün mesajı gayet yumuşak yaz ama sonunda yine uyarılardan, çarpılardan bahset... :9:

tabi ki canım kurallar olucak zaten bir eğitimci olarak kuralsız bu tür işleerin asla yürümeyeceğini çok iyi biliyorum. neyse bayram falan olunca böyle oldu.yani istisnai bir durum.

neyse saat 00:00 ı geçmeden menümü yazayım:34:

sabah:5 zeytin,bir parça peynir,yumurta ve azar azar salatalık ve domates.
ara:4 yaprak sarması
öğle:1 dilim börek,biraz kavurma:27:
akşam:etli patlıcan yemeği

Baştan söyleyeyim mesaj doldurmak için böyle yapmıyorum, tek mesaj cevabında bir kaç alıntı almayı nasıl yaptığınızı bilmediğimden böyle tek tek alıntı yaparak yazabiliyorum.
Ben de Sinem'e katılıyorum, aynı şekilde onları okuyarak motive oldum hep, fotoğraf koydukları zaman daha da elle tutulur bir rahatlama inanç yaşıyordum. O yüzden ben de bir başarı hikayesi yazıp, yüzümün görünmediği fotoğraf koyma niyetindeyim :) Hepimiz de yapalım bencee :))

Nurcum ben de genelde tek tek cevap veririm. Toplu cevap şöyle yapılıyor: Mesela bir bana, bir Sinem'e cevap vereceksin. Benim mesajımdan alıntıyı yapıyorsun, cevabını yazıyorsun. Sonra Sinem'in mesajına "alıntıla" diyorsun. Sonra o alıntı kısmını kopyalayıp, bana cevap yazdığın mesaja yapıştırıyorsun. Böyle belki biraz karışık geldi ama deneyerek anlayabilirsin. :) "Önizleme" seçeneği ile mesajının yayınlandıktan sonra nasıl görüleceğini görüyorsun, ordan bakabilirsin. :34: Mesaj doldurmak için yapmadığın da gayet açık, paylaşımların zaten yüksek. :nazar::nazar::nazar:

Ben de hikaye yazacağım ve fotoğraf koyacağım. Ama yüzümü saklamayı düşünmüyorum. Tanıyan çıkacaksa, çıksın; problem değil. Fotoğrafı kullanıp kendi hikayesi gibi yazmak isteyen olursa diye fotoğrafa sitenin adını ve kullanıcı adımı yazacağım. Onu da photoshopla silecek olurlarsa artık ona bir şey yapamam. :60:

Kötü niyetli kullanacak karşı cins varsa, onlar da zaten her yerde var, önlerine geçemeyiz.

En fazla düşündüğüm şey fotoğraftan tanıyıp da yazdıklarımı okuyup "Tü tü tü tü, görüyor musun sen bizim Funda'yı, ne terbiyesiz bir kızmış." diyen biri çıkarsa diye... Ya da biri bir dediğimden dava falan açarsa ki onu da beni tanımadan da gayet rahat açarlar.

Ay bunları okuyan da topiklere psikopat mesajlar yazdığımı düşünecek yalnız. :60:

Böyle yani Nurcum. :) Fotoğrafta özellikle yüzümü açık bırakacağım çünkü kilonun insanı ne kadar değiştirdiği en çok yüzden anlaşılır; yüzümüz bedenimizde bizi ifade eden yerimiz sonuçta. :34:

Tabi sizi eleştirmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Tabi ki kararlarınıza saygım var ama bu da benim düşüncem diye yazdım. :)

Yeni bir sistem dediğim gibi son 3 senedir var sanırım, mutlu olduum vesile olmama ya :)) yine zamanları geldiğinde haber vereceğim zaten, Fundanın hallolacak bu olay bu yıl kesin :32:

evet canım bu olayı duymuştum ama evlilik çocuk derken es geçtim.hatırlattığın için sağol.benim içinde iyi bir fikir ikinci üniversite.

Çok çirkin oldu değil mi peş peşe kendim yazdım durdum :52:

Menü bildireyiimmm, bugün ben de arkadaşlarımla buluştum akşama kadar onlarlaydım, ama iyi bir yürüyüş yapmış oldukk o açıdan yediklerimi de eritebildiğimi düşünüyorum. :44: 2 Kasımda utandırmayacağım sizi :16:

Sabah
Kepekli ekmekle tost

Öğle
2 ince dilim pizza

Akşam
1 küçük hazır kek

:53: Aman Tanrım! :53:

Kız bu ne? :53:

İyi de olsa bir yürüyüş 2 dilim pizzayı ne kadar eritir yahu? :53:

Gerçi 2 kasımda iddialısın hala, hadi bakalım, göreceğiz... :10:

Son düzenleme:
neyse saat 00:00 ı geçmeden menümü yazayım:34:

sabah:5 zeytin,bir parça peynir,yumurta ve azar azar salatalık ve domates.
ara:4 yaprak sarması
öğle:1 dilim börek,biraz kavurma:27:
akşam:etli patlıcan yemeği

Yaprak sarması ile ara öğün olur mu ki? Olur gerçi... Bisküvi yiyoruz, o da karbonhidrat sonuçta... :)

Fena değil gibi sanki... Sakıncalı gibi duruyor ilk bakışta ama sanırım değil. Kavurma çok yağlı değilse tabi... :)

Nurcum ben de genelde tek tek cevap veririm. Toplu cevap şöyle yapılıyor: Mesela bir bana, bir Sinem'e cevap vereceksin. Benim mesajımdan alıntıyı yapıyorsun, cevabını yazıyorsun. Sonra Sinem'in mesajına "alıntıla" diyorsun. Sonra o alıntı kısmını kopyalayıp, bana cevap yazdığın mesaja yapıştırıyorsun. Böyle belki biraz karışık geldi ama deneyerek anlayabilirsin. :) "Önizleme" seçeneği ile mesajının yayınlandıktan sonra nasıl görüleceğini görüyorsun, ordan bakabilirsin. :34: Mesaj doldurmak için yapmadığın da gayet açık, paylaşımların zaten yüksek. :nazar::nazar::nazar:

Fundacım anlamadım ben simdi. 1 kişinin mesajını alıntı yapıp kopyalayıp sonra anasayfayı mı donuyorsun, yoksa ben mi yanlıs anladım.

Eğer oyle ıse soyle soylıyım ''Alıntı ile Cevapla'' butonunun yanıda kucuk bır ısaret var;

$ekle.webp

onu her tıklamada alıntı ıcın eklıyor. Foruma geldınız 10 sayfa yazılmıs cevap vereceklerınız ıcın onu işaretleyın. son sayfaya geldıgınızde hala alıntı yapacagınız mesaj varsa,
o mesaja ''Alıntı ile Cevapla'' tıklayarak mesaj yazma sayfasına gecın. yok son sayfada baska alıntı yapılacak mesaj yoksa KONUYA CEVAP VER dediğinizde tum işaretlediğiniz mesajları atıyor zaten.

Back
X