Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nurcum ben de genelde tek tek cevap veririm. Toplu cevap şöyle yapılıyor: Mesela bir bana, bir Sinem'e cevap vereceksin. Benim mesajımdan alıntıyı yapıyorsun, cevabını yazıyorsun. Sonra Sinem'in mesajına "alıntıla" diyorsun. Sonra o alıntı kısmını kopyalayıp, bana cevap yazdığın mesaja yapıştırıyorsun. Böyle belki biraz karışık geldi ama deneyerek anlayabilirsin. :) "Önizleme" seçeneği ile mesajının yayınlandıktan sonra nasıl görüleceğini görüyorsun, ordan bakabilirsin. :34: Mesaj doldurmak için yapmadığın da gayet açık, paylaşımların zaten yüksek. :nazar::nazar::nazar:

Ben de hikaye yazacağım ve fotoğraf koyacağım. Ama yüzümü saklamayı düşünmüyorum. Tanıyan çıkacaksa, çıksın; problem değil. Fotoğrafı kullanıp kendi hikayesi gibi yazmak isteyen olursa diye fotoğrafa sitenin adını ve kullanıcı adımı yazacağım. Onu da photoshopla silecek olurlarsa artık ona bir şey yapamam. :60:

Kötü niyetli kullanacak karşı cins varsa, onlar da zaten her yerde var, önlerine geçemeyiz.

En fazla düşündüğüm şey fotoğraftan tanıyıp da yazdıklarımı okuyup "Tü tü tü tü, görüyor musun sen bizim Funda'yı, ne terbiyesiz bir kızmış." diyen biri çıkarsa diye... Ya da biri bir dediğimden dava falan açarsa ki onu da beni tanımadan da gayet rahat açarlar.

Ay bunları okuyan da topiklere psikopat mesajlar yazdığımı düşünecek yalnız. :60:

Böyle yani Nurcum. :) Fotoğrafta özellikle yüzümü açık bırakacağım çünkü kilonun insanı ne kadar değiştirdiği en çok yüzden anlaşılır; yüzümüz bedenimizde bizi ifade eden yerimiz sonuçta. :34:

Tabi sizi eleştirmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Tabi ki kararlarınıza saygım var ama bu da benim düşüncem diye yazdım. :)

Alıntılama kısmında o aklıma gelmişti zaten ama daha kolay bir yolu var herhalde demiştim, yokmuş demek tamam öyleyse :D

Dediğin çok doğru, yüz çok farkediyor ve bazen yüzü saklı olunca yok artık kendisi değil diye de düşünülebiliyor büyük kilo farklarında özellikle. Ama ben yine de yüzümü biraz kapatacağım. Ay bunun planını yapmak bile çok güzel bir şey yalnız, hepimizz yazacağız o hikayeyi bir günn :32: Ben de aslında forumda isim, üniv adı vs.e kadar vermiş olmamdan bi tanıdığın karşısına çıkarsa bak görecek beni diye endişe duymadım diyemem. Ama sonra bütün bu kilolar gittiğinde bir değeri kalmayacak diyerek rahatlattım kendimi. Bunun çok iyi bir grup terapisi olduğunu düşünüyordum, aynı soruna sahip birbirini tanımayan insanların böylesine bir destek oluşları vs. Ama bir de içinde olmak bambaşka bir şeymiş. Takıma karşı sorumluluğum olduğunu bilmek insanı daha fazla frenleyebiliyor, en azından bende öyle :kkk:

Yaprak sarması ile ara öğün olur mu ki? Olur gerçi... Bisküvi yiyoruz, o da karbonhidrat sonuçta... :)

Fena değil gibi sanki... Sakıncalı gibi duruyor ilk bakışta ama sanırım değil. Kavurma çok yağlı değilse tabi... :)

aslında sabahtan beri ziyaretlerde olduğumuz için böyle oldu.evde olsam daha iyi olurdu. biraz önce geldik.gelir gelmezde neti açtım.

neyse saat 00:00 ı geçmeden menümü yazayım:34:

sabah:5 zeytin,bir parça peynir,yumurta ve azar azar salatalık ve domates.
ara:4 yaprak sarması
öğle:1 dilim börek,biraz kavurma:27:
akşam:etli patlıcan yemeği

Yaprak sarması ile ara öğün olur mu ki? Olur gerçi... Bisküvi yiyoruz, o da karbonhidrat sonuçta... :)

Fena değil gibi sanki... Sakıncalı gibi duruyor ilk bakışta ama sanırım değil. Kavurma çok yağlı değilse tabi... :)

yaprak sarmayla, kavurma bencede okeyde Bööööörekkk ne olucak bööööörekkk? :19:

Çok çirkin oldu değil mi peş peşe kendim yazdım durdum :52:

Menü bildireyiimmm, bugün ben de arkadaşlarımla buluştum akşama kadar onlarlaydım, ama iyi bir yürüyüş yapmış oldukk o açıdan yediklerimi de eritebildiğimi düşünüyorum. :44: 2 Kasımda utandırmayacağım sizi :16:

Sabah
Kepekli ekmekle tost

Öğle
2 ince dilim pizza

Akşam
1 küçük hazır kek

:4::4::4::4::4:

Menüm

2 dilim ekmek
1 kk peynir
1,5 bardak süt

Öğleden sonra (16:00 gibi)
3 köfte kadar tavuk
3 dilim ekmek

Ara
1/2 muz
1/2 kivi

Ara
Yarım paket sunta

Dışarda olduğumu göz önünde bulundurunuz... :)

Fundacım anlamadım ben simdi. 1 kişinin mesajını alıntı yapıp kopyalayıp sonra anasayfayı mı donuyorsun, yoksa ben mi yanlıs anladım.

Eğer oyle ıse soyle soylıyım ''Alıntı ile Cevapla'' butonunun yanıda kucuk bır ısaret var;

Eki Görüntüle 540499

onu her tıklamada alıntı ıcın eklıyor. Foruma geldınız 10 sayfa yazılmıs cevap vereceklerınız ıcın onu işaretleyın. son sayfaya geldıgınızde hala alıntı yapacagınız mesaj varsa,
o mesaja ''Alıntı ile Cevapla'' tıklayarak mesaj yazma sayfasına gecın. yok son sayfada baska alıntı yapılacak mesaj yoksa KONUYA CEVAP VER dediğinizde tum işaretlediğiniz mesajları atıyor zaten.

bak ben bunu bilmiyordum.söylediğin için teşekkürler Sinem.öğrenmiş oldum.:27:

Fundacım anlamadım ben simdi. 1 kişinin mesajını alıntı yapıp kopyalayıp sonra anasayfayı mı donuyorsun, yoksa ben mi yanlıs anladım.

Eğer oyle ıse soyle soylıyım ''Alıntı ile Cevapla'' butonunun yanıda kucuk bır ısaret var;

Eki Görüntüle 540499

onu her tıklamada alıntı ıcın eklıyor. Foruma geldınız 10 sayfa yazılmıs cevap vereceklerınız ıcın onu işaretleyın. son sayfaya geldıgınızde hala alıntı yapacagınız mesaj varsa,
o mesaja ''Alıntı ile Cevapla'' tıklayarak mesaj yazma sayfasına gecın. yok son sayfada baska alıntı yapılacak mesaj yoksa KONUYA CEVAP VER dediğinizde tum işaretlediğiniz mesajları atıyor zaten.

Ay inanmıyorum. :60: Hiç fark etmemişim bugüne kadar. Aynen anlattığın gibi yapıyordum. :9: Çok iyi olduğu söylediğin Sinemcim, çok sağol. :)

Nurcum kolay yolu varmış; burayı oku. :9:

bak ben bunu bilmiyordum.söylediğin için teşekkürler Sinem.öğrenmiş oldum.:27:

Ay inanmıyorum. :60: Hiç fark etmemişim bugüne kadar. Aynen anlattığın gibi yapıyordum. :9: Çok iyi olduğu söylediğin Sinemcim, çok sağol. :)

Nurcum kolay yolu varmış; burayı oku. :9:

rica ederim fıstıklar :34:

ben bılıyorsunuz sanıyordum aklıma gelmemıstı daha once soylemek o yuzden.

Canımm Sinemm, nasılsınnn ? Bugün bir başka mı tatlısın sen :37:

ne diyorsunnnnn... sen yediğin pizza ve keklerden oyle goruyorsun bence :19:

Alıntılama kısmında o aklıma gelmişti zaten ama daha kolay bir yolu var herhalde demiştim, yokmuş demek tamam öyleyse :D

Dediğin çok doğru, yüz çok farkediyor ve bazen yüzü saklı olunca yok artık kendisi değil diye de düşünülebiliyor büyük kilo farklarında özellikle. Ama ben yine de yüzümü biraz kapatacağım. Ay bunun planını yapmak bile çok güzel bir şey yalnız, hepimizz yazacağız o hikayeyi bir günn :32: Ben de aslında forumda isim, üniv adı vs.e kadar vermiş olmamdan bi tanıdığın karşısına çıkarsa bak görecek beni diye endişe duymadım diyemem. Ama sonra bütün bu kilolar gittiğinde bir değeri kalmayacak diyerek rahatlattım kendimi. Bunun çok iyi bir grup terapisi olduğunu düşünüyordum, aynı soruna sahip birbirini tanımayan insanların böylesine bir destek oluşları vs. Ama bir de içinde olmak bambaşka bir şeymiş. Takıma karşı sorumluluğum olduğunu bilmek insanı daha fazla frenleyebiliyor, en azından bende öyle :kkk:

Sevindim, oynayayım mı? :124:

Duygulandım, ağlayayım mı? :43:

Bilemedim... :) Nurcum senin takım ruhunu yerim. :) Takıma olan sorumluluk frenliyor evet. Hevesini arttırıyor, daha neler neler yaptırıyor. :D Bir de sen biraz daha zaman geçirince gör. Çok iyi geliyor insana gerçekten. :) Birinin spor yaptığını görüyorsun, özeniyorsun, sen de yapıyorsun mesela... :16:

:kkk:

rica ederim fıstıklar :34:

ben bılıyorsunuz sanıyordum aklıma gelmemıstı daha once soylemek o yuzden.

ne diyorsunnnnn... sen yediğin pizza ve keklerden oyle goruyorsun bence :19:

evettt bu bayram çok kaçamak oldu benim için.bir an önce bitsin bayram irademe ancak bu kadar sahip olabiliyorum malesefff.:52:

Deneme 1-2. Kesinlikle katılıyorummm hep bu bayramın suçu :19:

Kızlar burası bosken bıraz hafıyelık yaptım :9: dıger takımlar 1. olmak ıcın kasıyorlar ama arada bayramdan dolayı fire verenler olmus.

dikkat edelim su borekleri pizzaları bir kapı dısarı bırakalım. bu hafta 1.olursak ohhh ne keyıf valla 2 haftalık ve bayram ıceren haftanın 1.sı olmak yakısır bıze. :34:
:32:

Kızlar burası bosken bıraz hafıyelık yaptım :9: dıger takımlar 1. olmak ıcın kasıyorlar ama arada bayramdan dolayı fire verenler olmus.

dikkat edelim su borekleri pizzaları bir kapı dısarı bırakalım. bu hafta 1.olursak ohhh ne keyıf valla 2 haftalık ve bayram ıceren haftanın 1.sı olmak yakısır bıze. :34:

Ay çok güldüm yaa süpersiinnnnnn :D tamamdır ben bu 2 gün evde ders notlarımla boğuşacağım zaten o yüzden bırak kaçamağı öğünleri bile unutabilirim, h.içi de okulla birlikte eski yeme düzenime dönüş yapıyorumm. Spora da olabildiğince ağırlık vercem, hiç yoktan şu ip atlama olayını bırakmak istemiyorum. Spor da işin içine girdi mi kilo verme olayı gerçekten hızlanıyor. Hala 6 günümüz var, başarabilirizz, 2 Kasım haftasının birincisi biziizzz :32: :32:

Sevindim, oynayayım mı? :124:

Duygulandım, ağlayayım mı? :43:

Bilemedim... :) Nurcum senin takım ruhunu yerim. :) Takıma olan sorumluluk frenliyor evet. Hevesini arttırıyor, daha neler neler yaptırıyor. :D Bir de sen biraz daha zaman geçirince gör. Çok iyi geliyor insana gerçekten. :) Birinin spor yaptığını görüyorsun, özeniyorsun, sen de yapıyorsun mesela... :16:

:kkk:

Hep sevin hep oyna hep güüll :16: Funda bir şey diyeyim mi ciddi ciddi bu olaydan tez çıkarılabilir mi diye düşündüm. Buradaki ortam gerçekten insana bu kadar iyi etki yapıyorken, çağımız da böylesi teknoloji çağı iken bu konu üzerine düşünülebilir diyorum

Anaaam fokur fokur kaynatmışsınız hatunlar. Maşallah :) inş. Bende 9. Takımda görürüm o günleri..

Fıstıklar ben cıkıyorum gozlerım yanıyor resmen yarın ınsallah daha civcivli oluruz :)

iyi geceler..:54:

Siz benim menüleri görseniz. Berbat. Ama cezalarim da berbat. Bugün tam 3 saat yürüdüm. Toplamda 1.5 saat mekik çektim hız değişiyor. Akşam en son 5te çorba salatayla günü kapattım. 3 bardak sıcak su 2 bardak yeşilçay.. 2 saat göbek attım toplamda :) dökülüyorm şu an yarın erken kalkıp yine yürüyüş yapacam...

Ya bir takım var, takımdaki herkes spor yapıyor. :60: 2. ya da 6. takım olması lazım. Biz de büyük oynayalım tabi; bu hafta olmazsa haftaya 1. oluruz. Hem zaten bir kere yaşadım, bir daha yaşamak istiyorum o sevinci. :)

Ay çok güldüm yaa süpersiinnnnnn :D tamamdır ben bu 2 gün evde ders notlarımla boğuşacağım zaten o yüzden bırak kaçamağı öğünleri bile unutabilirim, h.içi de okulla birlikte eski yeme düzenime dönüş yapıyorumm. Spora da olabildiğince ağırlık vercem, hiç yoktan şu ip atlama olayını bırakmak istemiyorum. Spor da işin içine girdi mi kilo verme olayı gerçekten hızlanıyor. Hala 6 günümüz var, başarabilirizz, 2 Kasım haftasının birincisi biziizzz :32: :32:

Güzel performanslar bekliyorum o zaman senden. :34:

Hep sevin hep oyna hep güüll :16: Funda bir şey diyeyim mi ciddi ciddi bu olaydan tez çıkarılabilir mi diye düşündüm. Buradaki ortam gerçekten insana bu kadar iyi etki yapıyorken, çağımız da böylesi teknoloji çağı iken bu konu üzerine düşünülebilir diyorum

Canım psikoloji okuyordun da kaçıncı sınıfta olduğunu hiç sormamıştım. Tezden falan bahsediyorsun ya... :) Bence de güzel bir fikir ama tabi bilemem. Bu arada evli misin, yaş kaçtı?

Fıstıklar ben cıkıyorum gozlerım yanıyor resmen yarın ınsallah daha civcivli oluruz :)

iyi geceler..:54:

Görüşürüz Sinemcim, iyi geceler. Ben yarın yine yokum bu arada... Bensiz civcivlenin. :)

Back
X