Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba çıtırlar, ev yeni geldim, hemen bugünkü menümü paylaşıyorum;

kahvaltı
2 dilim çavdar
1 kk peynir
3 zeytin
1 çatal reçel
2 fincan çay

öğle
2 fincan çay
yarım fındıklı çörek

ara
2 küçük şekerpare :17: :30::18:

akşam
1 tabak ezogelin çorbası
3 kaşık pilav
3 köfte
salata

Siz benim menüleri görseniz. Berbat. Ama cezalarim da berbat. Bugün tam 3 saat yürüdüm. Toplamda 1.5 saat mekik çektim hız değişiyor. Akşam en son 5te çorba salatayla günü kapattım. 3 bardak sıcak su 2 bardak yeşilçay.. 2 saat göbek attım toplamda :) dökülüyorm şu an yarın erken kalkıp yine yürüyüş yapacam...

Ececim sen robot musun? :60:

3 saat yürü, 1.,5 saat mekik... En son da 5 te çorba-salata...

Çok ağır değil mi bunlar? Bu kadar yüklenmene gerek yok bence.

Kızlar ben yatıyorum.

İremcim yeni girmişsin; menülerinde tatlılar görüyorum. :20::19: Ama çok fırça atamayacağım çünkü çıkmam gerek. :)

Öptüm sizi, iyi geceler. :16:

kızlar merhaba..iki gündür gece kuşu oldum valla, gece gece yazıp çıkıyorum..bayram çoook yoğun geçiyor, evde duramıyoruz maalesef..
annemler geldi çook sevinçliyim:21:bir aydır yoklar ama bana bir sene gibi geldi ne yalan söyliyim..
fundacım senden yarınlık yine izin rica ediyorum, yine günübirlik bir gezi planladık, böyle üst üste oldu ama bayram ve eşimin izni de bol olunca böyle oldu..normalde bu kadar sosyal olamıyoruz, fırsatları değerlendirmek lazım ama dimi:1: (bu arada funda, diskaklifiye olursam kabulüm :27::60::60::60: )
menüme gelince; Allah'ım beni sinemin gazabından koru, amin! :18:

Siz benim menüleri görseniz. Berbat. Ama cezalarim da berbat. Bugün tam 3 saat yürüdüm. Toplamda 1.5 saat mekik çektim hız değişiyor. Akşam en son 5te çorba salatayla günü kapattım. 3 bardak sıcak su 2 bardak yeşilçay.. 2 saat göbek attım toplamda :) dökülüyorm şu an yarın erken kalkıp yine yürüyüş yapacam...

:53: seni ayakta alkışlıyorum...:46::46::46:

herkese iyi geceler, yorgunluktan ölüyorum, uykusuzluktan gözlerim kapanıyor ve yarın sabah 6'da kalkmak zorundayım vee çıkıyorum :)

kızlar merhaba..iki gündür gece kuşu oldum valla, gece gece yazıp çıkıyorum..bayram çoook yoğun geçiyor, evde duramıyoruz maalesef..
annemler geldi çook sevinçliyim:21:bir aydır yoklar ama bana bir sene gibi geldi ne yalan söyliyim..
fundacım senden yarınlık yine izin rica ediyorum, yine günübirlik bir gezi planladık, böyle üst üste oldu ama bayram ve eşimin izni de bol olunca böyle oldu..normalde bu kadar sosyal olamıyoruz, fırsatları değerlendirmek lazım ama dimi:1: (bu arada funda, diskaklifiye olursam kabulüm :27::60::60::60: )
menüme gelince; Allah'ım beni sinemin gazabından koru, amin! :18:

İremcim izin vereyim tabi de bugünün 5 mesajını yazmışsın zaten. :9: Biliyorsun 00:00'dan sonra ertesi güne çıkmış oluyor. Bu arada canım senin sütun komple çarpılarla doldu. :9: Normal olan sadece 2 günün var. :) Aslında teknik olarak 3. mesaj uyarısını alıp diskalifiye olman gerekiyor. Ama senin bir ara inatla izin istemeyip yine böyle "diskalifiye olursam da olayım" dediğin günler vardı ya... :) Onları saymadım; çünkü giremeyeceğini biliyordum, yani çarpıları yedin ama işlem yapılmadı. Aslında son 7 günde 3 mesaj çarpısı var. Ama o günlerden biri internetinin problemli olduğu malum günlere denk geldiği için saymıyorum. Yine de biraz vicdanlı davranayım; "kural kuraldır." moduna girmeyeyim diyorum. :)

Bir de Ayşegül'ü de bu konuda uyardığım için seni de uyarmazsam haksızlık olur diye düşünüyorum. 2 adet mesaj çarpın var; bir 3. sünün olmamasına lütfen dikkat edelim. :34:

Günaydın takımcım... :16::16::16:

Bugün pek bir mutluyum. 2 Kasım hedefim tutacak bu gidişle umarım. :) Çok gevezelik de etmek istemiyorum bu konuda aslında... :)

Hadi bakalım; herkesten aynı performansı bekliyorum. Hedefe 5 kala kabulümüz ama yolun yarısına bile gelememiş olmayın. Ne dedi Sinem dün akşam? Birinciliğe biz de oynuyoruz unutmayın. Benden hepinize bir %2,5.... :34:

:10::10::10: 2 KASIM! :10::10::10: BİZ GELİYORUZ! :10::10::10:

Selam Kizlar
Kusuruma bakmayın bı gelip iyi bayramlar bile diyemedim size
Fundacim aşağıda gördüm seni
Hepinize iyi bayramlarrr ( bayram daha bitmedi 4. Gunde olsa dimı:))

Bizim Bayram hem cok yogun hem cok teaseliydim
İlk gün kardesime kız istemeye gittik :))
İkinci günse biraz kötüydü
Esim soda açarken kapağı gözüne patladı hemen hastaneye gittik ve yatırdılar malesef gözünde kanama olmus:((
Cok korktuk:((
Ck şükür kanama durdu dün aksam izinli cikti bugun tekrar yatacak
Kontrol altında tutmamız gerek dediler
Bugun sabah İstanbul'daki kardesim geldi
Amaa babam cok hasta ve annanem buraya gelmişti oda cok hastalanmış
Simdi ikiside acilde yatıyorlar serum takılmış:((

Yani nazarımı geldik noldu anlamadım
Hayırlısında iyileşir hepside

Böyle iste gercekten hic girebilecek ve yazabilecek durumda değildim
Hepinizi opuyorum

Fundacım öyle yapmasam önünü alamam baş bugün iradem % 100 çalışıyor... Akşam eve gidince son 3 günün menülerini yazarım farkı görürsün :D

Günaydın Çıtır Takımım :16:

Bugun guya esim izinli olucaktı ıptal olmus :(
gece yatmadan saatlerı gerıye aldık ama eşim sağolsun telefon alarmını 8.30 dıye 7.30a kurmus :9::9: biz promosyon 1 saati kullanamadık :9: dedik kalkalım barı beraber kahvaltı yaparız dıye. :)

Günaydın takımcım... :16::16::16:

Bugün pek bir mutluyum. 2 Kasım hedefim tutacak bu gidişle umarım. :) Çok gevezelik de etmek istemiyorum bu konuda aslında... :)

Hadi bakalım; herkesten aynı performansı bekliyorum. Hedefe 5 kala kabulümüz ama yolun yarısına bile gelememiş olmayın. Ne dedi Sinem dün akşam? Birinciliğe biz de oynuyoruz unutmayın. Benden hepinize bir %2,5.... :34:

:10::10::10: 2 KASIM! :10::10::10: BİZ GELİYORUZ! :10::10::10:

Günaydınn Fundacımmmm :29:
Evet, evet o konuda gevezelik yapma :) şişşştt soyleme bişey :24:

-----------------------------
Kızlar bayramda kaçamak yapanlar ozellıkle bu hafta fıstık gıbı sporlar yapalım. Ben de kacamak olmadı ama 2 gundur gezmeydı, ev temızlıgıydı spor bayag yattı.

Bugun menumun altında harıka bır spor olucak. Herkese kafa tutuyorum hadi bakalım, var mı benım sporumdan daha guzelını yapacak. :32::32::32::32::32:

Selam Kizlar

Esim soda açarken kapağı gözüne patladı hemen hastaneye gittik ve yatırdılar malesef gözünde kanama olmus:((

Hepinizi opuyorum

Tunicim iyi bayramlar..
Canım cok geçmiş olsun :((((((((((

günaydın kızlar...
az önce evime döndüm hala iyileşemedim sesim hiç çıkmıyo artık dünden beri konuşamıyorum
tunicim geçmiş olsun bence takımca mı nazara geldik ne oldu bayramdan hiçbişey anlamadım valla hasta yatmaktan :2:

Canım psikoloji okuyordun da kaçıncı sınıfta olduğunu hiç sormamıştım. Tezden falan bahsediyorsun ya... :) Bence de güzel bir fikir ama tabi bilemem. Bu arada evli misin, yaş kaçtı?

3.sınıf , evli değilim, 21 yaşındayım :) Benim aklım şimdiden yüksek lisans tezinde olduğu için biraz böyle oluyor :)

Selam Kizlar

Hepinizi opuyorum

Çok çok geçmiş olsun ya üst üste gelmiş hep cidden üzüldüm. Acil şifalar diliyorumm

Selam Kizlar

Hepinizi opuyorum

çok geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin.

Back
X