Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çook fenaaa aslında çok bişey yememişsin ama yemen gerekenleri atlamışsın ayşegülcüm kahvaltısız olmaz bide tatlı var tabi :20:

evet maalesef tüm düzenim bozuldu.

benim bölümüm tarih başta aileden uzak kalmak üzüyo ama sonra artılarını görmeye başlıyosun çok şey kazandırıyo insana...tarihide çok severek okudum ve şu andada bütün ömrümü buna adamış durumdayım üniversitede araştırma görevlisiyim bundan sonra hep hayatımda olcak kaçış yok:3:

tebrikler çok güzel bir mesleğin var bence :9:

bende bu gün kimseyle denk gelemedim.neyse bende kaçayım.malum yarın 29 ekim töreni için okulda olmalıyım.:72::72::72:
öpüyorum herkesi...:54::54::54::54:

3.sınıf , evli değilim, 21 yaşındayım :) Benim aklım şimdiden yüksek lisans tezinde olduğu için biraz böyle oluyor :)

Takımın 3. bekarı. :60: Bir Berivan, bir de ben vardım, senle beraber 3 olduk. :) (Nazcım seni bekardan saymıyorum, nasılsa evlilik yakın :34:)

selamlarrrrr :)

menum
sabah
1 yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
5 badem

ogle
nesfıt+sut

ara
1elma

aksam
1 avuc kadar kemıksız tavuk
patates+havuc+bıber
(fırında yaptım hepsini)
1 bardak ayran

Sinemcimin menüsüne bak, herkes beğenmiş. :D :nazar::nazar:

hoşgeldin sinem menün süper :)

bu arada hepiniz için söyliyim nesfit tarzı ürünlerin glisemik endeksi çok yüksekmiş yani kan şekerimizi bi anda çok yükseltip çabucak tokluk hissi veriyo ama insülin hormonumuz buna çok alınıp onu yerle bir ediyomuş ( doktor aynen böyle anlatmıştı):1: ve kan şekerimiz sıfırın altına düşüyomuş bu da vücudun o anda yağ ddepolamaya başlamasına ve acıkmamıza neden oluyo

Glisemik endeks çok önemli gerçekten. Nesfit mısır gevreği mi, pirinç mi, yoksa başka türleri de var mı bilmiyorum ama... :) Ben mısır gevreğini çok severdim ama mecbur bıraktım. Tabi GDO'lu mısırlar yüzünden bıraktım ben daha çok...

Ayyyy eşim supriz yaptı erken geldi :32::32::32:
ben musade istiyorum bu gecelik artık. şööööyle bir çay demliyim bir film keyfi yapalım. optum sizi cokkk..

iyi geceler.. :16:

İyi geceler, iyi eğlenceler canm. :)

benim bölümüm tarih başta aileden uzak kalmak üzüyo ama sonra artılarını görmeye başlıyosun çok şey kazandırıyo insana...tarihide çok severek okudum ve şu andada bütün ömrümü buna adamış durumdayım üniversitede araştırma görevlisiyim bundan sonra hep hayatımda olcak kaçış yok:3:

Tarih... :53: Severek okudun... :53: İnsanların çeşitli olması böyle bir şey işte... :) Ben tarihe pek katlanamam. Ama kardeşim de tarih düşkünüdür, hatta ben ona lisedeyken tarihçi olmakla ilgili yoklamalar çektim biraz ama istemedi. :) Benim için zaten önemli olan bir işi ne kadar sevdiğin... Hayatın boyunca da yapacaksın madem seve seve; ohhhh, mis... :)

Fundaa bugün senle hiç denk gelmedik galiba, senin için buraya öpücükler bırakıyorum gelince alırsınnn :54: :54: :54: :16:

Nurcum canım, aldım öpücüklerini... :16: Bunlar da benden sana, artık yarın alırsın herhalde. :54::54:

bu günkü menüm:
sabah: yok.sadece bir fincan yeşil çay(biliyorum öğün değil ama)
öğle:bir kaşık reçel,biraz et,peynir ve bir dilim ekmek
ara:bir yaş hurma
akşam:yine bira et ve sarma(misafirlikteydik.)

aslında birazda tatlı yedim :37:

Şimdi... Bu menüde çok güzel kıvırtmalar var. :) Şöyle ki:

"biraz et..." Ne kadar et?

"peynir..." Ne kadar peynir?

"aslında biraz da tatlı..." Ne tatlısı? Ne kadar yedin?

Bu menü kaçamak yazılmış bir menü. Böyle menü istemem. :19:

Yarın da sorularımdan kaçmamanı ve cevap vermeni bekliyorum Ayşegülcüm... :51:

Son düzenleme:
Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 yumurta

Öğlemsi
1 paket diyet bisküvi
1/2 muz
1/2 kivi

Akşam
1 kk peynir
2 kadeh şarap (Şarabın kalorisini pek bilmiyorum, umarım fazla değildir. Gerçi diyetisyenim biradan daha masum olduğunu söylerdi...)

Yine bir "dışarı menüsü" ile karşınızdaydım kızlar. Yarın artık ev menüsü yapacağım. :)

çeyizime aldım canım kullanmadım daha ama hem kullananlar çok memnun hemde alırken orda tanıtım standında gördüm nasıl ütülediğini..annemde göz dikti ütüme getir sen evlenene kadar ben kullanıyım beğenirsem sen kendisine yenisini alırsın diyo :1:

Nazcım senin aldıgının markası modeli ne bır bakayım bende ona

fundacım dünkü menüne baktımda şarap hariç herşey iyi.bi diyetisyenin sayfasında okudum şarapın kalorisi çok yüksekmiş hemde 2 kadeh içmişsin :47: biradan daha masum olabilir ama kendisi masum değil:47:

Sen nasıl oldun Nazcım? Daha iyisindir umarım...

funda hastlaığım geçti burun tıkanıklığı boğaz ağrısı falan kalmadı ama sesimde bi düzelme yok hala hiç çıkmıyo konuşamıyorum..dün evde tek kaldım bir gün boyunca kimseyle konuşmamak biraz iyi gelmiş gibi hissediyorum sesime

funda hastlaığım geçti burun tıkanıklığı boğaz ağrısı falan kalmadı ama sesimde bi düzelme yok hala hiç çıkmıyo konuşamıyorum..dün evde tek kaldım bir gün boyunca kimseyle konuşmamak biraz iyi gelmiş gibi hissediyorum sesime

Anladım canım. Sesin kendine gelmesi biraz uzun sürebilir. Yani bende uzun sürüyor ama belki sende çabuk geçer, bilemem. :) Artık konuşma ihtiyacını klavye üzerinden karşılarsın yine bugün. :D

Nazcım senin aldıgının markası modeli ne bır bakayım bende ona
AR641 Arzum Steam Force Max $634836637417530469.webp$634836637417530469.webp$634836637417530469.webp

sinem benim ütüm bu ama bunun daha iyileride çıktı benimkinin buhar gücü 4 şu an 7'ye kadar olanlar var.ama onlarda çok pahalı

Anladım canım. Sesin kendine gelmesi biraz uzun sürebilir. Yani bende uzun sürüyor ama belki sende çabuk geçer, bilemem. :) Artık konuşma ihtiyacını klavye üzerinden karşılarsın yine bugün. :D
konuşma ihtiyacım için nişanlımı arıyorum funda beni senden başka kimse çekmez bu sesle diyorum dediğim hiçbişeyi anlayamıyo ama yinede konuşma ihtiyacım gitmiş oluyo :1:

Back
X