- Konu Sahibi Cherry Mom
- #70.401
fundacım sen çalışıyomusun?
Çalışıyorum canım. Ama ofiste falan değilim, evdeyim. Takı tasarımcılığı yapıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundacım sen çalışıyomusun?
yaa senin işinde çok güzelmişş çok eğlenceli bi iş olsa gerek..Çalışıyorum canım. Ama ofiste falan değilim, evdeyim. Takı tasarımcılığı yapıyorum.![]()
yaa senin işinde çok güzelmişş çok eğlenceli bi iş olsa gerek..
Çok eğlenceli evet. :) Çocukluğumdan beri el becerisi gerektiren şeylere meraklıydım zaten. Klasik, yaratıcı olmayan işlere de katlanamadım, bıraktım. En sonunda yolumu böyle buldum. Dilerim bu şekilde de kalırım. :)
Sadece acil yetiştirmem gereken işler olduğunda biraz yorucu oluyor. Sabahtan akşama kadar uğraş, uğraş, göz yorgunluğu oluyor. Ama özgün tasarımlar yaparken çok keyif alıyorum. Her şeyin kendine göre bir zorluğu var işte... :)
tarihi niye sevmediğin belli oldu funda :) bende üniversiteyi kazanamasaydım pastane açıp kendi yaptığım cicili bicili kekleri pastaları satmayı düşünüyodum![]()
Ne halde olurduk gerçekten, değil mi? :) İyi ki olmamışız o zaman.
Bu arada aylardır görmüyordum sözde ama bugün yine bir pastane rüyası gördüm.![]()
Her gün 100 kere falan "Tatlılardan nefret ederim." diyeyim ben en iyisi... Nasılsa eninde sonunda bilinçaltıma yerleşir ve bir gün gerçekten nefret etmeye başlarım.
sinem benim ütüm bu ama bunun daha iyileride çıktı benimkinin buhar gücü 4 şu an 7'ye kadar olanlar var.ama onlarda çok pahalı
bide pastacı olsak ne halde olurduk bilmem..kaç kiloları görürdük Artık..ben geçen sene en son 82'yi görmüştüm ve bi dur dedim kendime sonra bi senede anca 76'ya indim ama çok dikkat etmedim hiçbişeye
Ne halde olurduk gerçekten, değil mi? :) İyi ki olmamışız o zaman.
Bu arada aylardır görmüyordum sözde ama bugün yine bir pastane rüyası gördüm.![]()
Her gün 100 kere falan "Tatlılardan nefret ederim." diyeyim ben en iyisi... Nasılsa eninde sonunda bilinçaltıma yerleşir ve bir gün gerçekten nefret etmeye başlarım.
Sinemcim...
Görüntü var, ses yok.
N'aber, ne var ne yok?
Okuyor ve cevaplıyor ve guluyordum :)
iyi canım ne olsun buralar sakin olunca kendımı evıme adadım.
:111: sonunda da bu hale geldim iş yapmaktan. :111:![]()
Sen nasılsın Fundacım dunku menunden keyıflı bır gun gecırdıgını umuyorum :)
![]()
En azından artık bitmiştir işler. :)
yok canım ya nerdeee.. su kıyafet işi bitmek bilmedi, ama bunun diyetlede ilgisi var tabi. ne oluyor ne olmuyor bellı değil. e onun yanında evın gunluk-haftalık işi offff neyse ya konustukca bıle buyuyor gozumde. :120: :120:
bu hafta bırde esim sabahçı her gun yemek olayı var basımda. bayagdır oglencı olunca alısmıstım yemek yapmamayatembellik boyle bırsey ıste hemen alısıyor ınsan :)))
Keyifli bir gündü denebilir. Ama akşam kalorilerini komple boşa almış oldum, hiçbir işime yaramadı.
Bugün de sabahtan beri spor yapmadım daha, kaldıramadım kıçımı, üşendim durdum. Belki bu günü pas geçer, 3 gün üst üste yaparım spor. Mecburiyetten bisiklete bindikçe spor yapmak işkenceye dönüşüyor.![]()