Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inanmıyoruuummm:53:
fundaa, bunlar çoooooook güzeller, bayıldım bayıldım bayıldımm...
gerçekten çok güzeller, internet sitesi açıp satabilirsin bile bunları :) sadece reklama ihtiyacın olur o kadar, profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş farklı açılardan fotoğrafları yükle, oh miss..reklamı da kk'ya versen yeter zaten :)
www.fundanintakidunyasi.com
ohh bak kurduk oldu, bitti..şaka bir yana bu kadar kolay değil bu işler tabi:40:

Teşekkür ederim Nurcum. :) İşte bu Chuck Berry'ler yazarken aklıma gelmiyor, bilgisayarda ne varsa anca onları yazdım. :)
Bilmediklerime de bakıyorum şimdi canım. Sayenizde yeni sanatçılar keşfediyorum. :)

Nurcum canım... :)

Ben Billie Holiday adını hep duymuş ama neden bilinmez hiç aramamış biriydim. Yazılış olarak değil, telaffuz olarak bildiğim için de erkek sanıyordum (Billy ya... :D) :) Bir arattım kadın çıkınca şok oldum tabi. :60: Ama tam benim sevdiğim kadın seslerinden. :) Çok çok teşekkür ederim canım. :16::16:

Rica ederiimm. İyi ki geldi aklına ya çok güzel oldu bu bencee, ben de yeni yeni isimler öğreniyorum çok hoşuma gittiler :D

bu günkü menüm:

sabah:1 dilim ekmek,1 kk kadar peynir ve bol yeşillik
ara:bir yaş hurma
öğlen:yarım dilim yaş pasta(arkadasın doğum günü vardı)
ara:yok
akşam:1 kase şehriye çorbası,4 kaşık pirinç pilavıve 2 kaşık az yağlı kavurma,bol salata
ara:1 mandalina

gerçekten çok güzeller, internet sitesi açıp satabilirsin bile bunları :) sadece reklama ihtiyacın olur o kadar, profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş farklı açılardan fotoğrafları yükle, oh miss..reklamı da kk'ya versen yeter zaten :)
ohh bak kurduk oldu, bitti..şaka bir yana bu kadar kolay değil bu işler tabi:40:

Kesinlikle katılıyorum, şimdi benzer bi'şey yazacaktım sen önce davrandın :D muhteşemlerr :D

hepsine cevap veriyorum.yarım kase et, bir kibrit kutusu peynir ve bir dilim baklava:43:
kendimi sözlüde gibi hissettim.

çok güzel ve eğlenceli bir işin varmış.

Yarım kase et, küçük bir kase ise iyi, problem yok. Peynirde de yok. Baklava suçlu tabi. :)
Cumaya az kaldı kızlar, dikkat dikkat. :34:

Beğendiğine çok sevindim canım. :)

İnternetten direk satışı da düşünmüştüm bir aralar. Çok karışık değil ama benim daha farklı planlarım var. Hayırlısı artık... :)

bol yağmurlu, bol şimşekli bir gecenin ardından güneşli bir sabaha uyanmak ne kadar güzel...
herkese günaydııınnn :)

günaydınnnnnn :)

bende de bol simsekli, bol yağmurlu gecenın ardından karanlık zifir gibi bir gune basladım. hava aksam gıbı :ssz: :ssz: :ssz: :ssz:

Günaydın kızlar... :16:

Havalardan bahsedilmiş. :) Burda da parçalı bulutlu bir hava var, etraf karanlık.
Daha kahvaltımı yapmadım, yapayım en iyisi...
Görüşürüz. :)

güünayydııınnn

5 günlük tatilin arkasından hem iş başı yapacak olmak hemde yağmurşu kapalı kasvetli bir havaya uyanmak çok sinir bozucu oldu:(((

ama çok şükür hastalaımız iyi
eşim hastaneden çıktı, gözü iyi durumda çok şükür:)
oğlum dört azı dişini birden çıkarıyormuş meğer bugün gördüm hepsi patlamış inş oda artık iyi olur:))
babacığımda daha iyi annanemde gitti evine oda iyi çok şükür:)

tatil bitti ama hastalıklarda bitti ooh mutluyum huzurluyum

amaaaa
sabah bir tartıldımki şok üstüne şokkk
söylemeye bile dilim varmıyr cumaya kadar 3gün güzlce dikkat edeyimde en azından söleyebilecek durumda olayım inşş:)))))

eee siz nasılsınız
ara ara girdim yazmaya fırsatım olamadan çıktım adımı görmüşssünüzdür altta ama okudum yazdıklarınızı, ama yazamadım çoğu zamana

birde okuduklaırmdan en çok aklımda kalan ece bir günde 3saat yürüdüm, 1.5 saat mekik çektim, 2 saat göbek attım , ve 5ten sonra salata çorba yedim demişya şok geçirdim resmennn

bir günde kaç saat var yahu 6.5 saatı full hareket nasıl olur anlayamadım:53::53::53:

Günaydın Tunicim.

Hastalıklar konusunda da gözünaydın. :)

Bundan sonra izin alma sen bence; izinde tartıdaki rakam sürekli yükseliyor baksana. :) Dediğin gibi yap canım, bugünler dikkat et, en azından kurtarabildiğini kurtar.

Hem unutma; ne yapıyorsan kendi emeklerine yapıyorsun, kendi zamanını harcıyorsun.

birde okuduklaırmdan en çok aklımda kalan ece bir günde 3saat yürüdüm, 1.5 saat mekik çektim, 2 saat göbek attım , ve 5ten sonra salata çorba yedim demişya şok geçirdim resmennn

bir günde kaç saat var yahu 6.5 saatı full hareket nasıl olur anlayamadım:53::53::53:

:9:
Sanırım Ece'de insanüstü bir kondüsyon var. Ya da saatleri karıştırdı birazcık. :)

Günaydın Tunicim.

Hastalıklar konusunda da gözünaydın. :)

Bundan sonra izin alma sen bence; izinde tartıdaki rakam sürekli yükseliyor baksana. :) Dediğin gibi yap canım, bugünler dikkat et, en azından kurtarabildiğini kurtar.

Hem unutma; ne yapıyorsan kendi emeklerine yapıyorsun, kendi zamanını harcıyorsun.

evet canım izin yok bundan sonra inşş
günübirlik izin alırım zorunlu kalırsam ama haftalık izin yok!!!
çokta canımı sıkmak istemiyorum olan oldu artık önüme bakıcam
sonuçta hala insanlar bana ne kadar zayıflamış ve güzelleşmiş olduğumu söylüyor:)))))
6ları yılbaşına kadar görücez fundacım başka yolu yokk:))))

Back
X