Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın yokum. O yüzden şu ana kadarki mesajları baz alarak yeni üyelerin durumunu belirleyeceğim.

sweetlyy.......... 10 günde 106 mesaj ....... günlük ortalama 10.6 mesaj
PinkCherry....... 12 günde 142 mesaj ....... günlük ortalama 11.8 mesaj
nehirim38........ 17 günde 130 mesaj ....... günlük ortalama 7.6 mesaj

sweetlyy ve PinkCherryBlossom, 2 kasım listesine girdiniz, tebrikler. :)
Ama "üye oldum, bitti" diye bir şey de yok. Sayımlar her zaman devam ediyor. :34:

nehirim38, listeyi yaparken "10 mesaj ortalamasını geçen olursa üye yapacağım." demiştim kendime. Sanırım bundan sonraki haftalarda da aynı şeyi uygularım, bilgine... :34:

Ayy ben de çok mutlu oldumm oleeey :32:

fundacım bişey sorcam sana bugün yeni tartı aldım ama kilom çok farklı gözüküyo en son 75.8 kiloydum bu tartıda 77.7 gözüküyo dünde tok tartılmıştım bi günde 2 kilo alamycağıma göre bu tartı farklı tartıyo..şimdi ben kilo bildirimimi nasıl yapıyım..ilk hafta bu tartıdaki gibi yazsakta sonrada hep buna göre gitsek olurmu sonrasında alıncağım kesinmiş gibi konuştum ama:9:

Canım yarın sabah iki tartınla da tartıl. İkisi arasındaki farkı eski tartındaki başlangı. kilosuna ekle. Onu başlangıç kabul et ve bundan sonra da sadece o tartıda tartıl. Listeye alınma olayına da sanırım bu haftalık bir nokta koyduk. :34:

o kadar uyumluyuz ki takımca..seven sevdiğine benzermiş funda :34:

Öyle gerçekten. :9:

aynen canım ya bende yarın veya cuma kesin regli.Fundanın da dediği gibi tüm takım aynı hafta ne garip di mi:52::52::52:

5. takım regl haftası... :9:

Kızlar kaç gundur soylıcem ama kalabalık olalım o zaman soylerım demıstım asagıya baktım hazır sayıca çok'uz soylıyım..

Yeni gelen fıstıklar rastlamadı o kuralımıza, cunku nerdeyse 1 aydır kalktı o kuralımız.

Fundamız kaçamaklar için kaloriye gore spor cezası tablosu hazırlamıstı ve oldukca etkılı olmustu.Kaçamak yapanlar uyguluyor, yapma niyeti olanlar cezayı dusunup vazgecıyordu.

Takımda suan oldukca yeni isimlerle değişiklikler oldu. Ben bu kuralı cok motıve edici buluyorum ve bu kuralın YENİDEN GELMESİNİ OYLAMAYA SUNMAK istiyorum.

Kuralımız şöyleydi;

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ………………..….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Kuralı bile kaydetmiş. :52: Sinemcim numunelik üyesin canım benim. :16: Ben de "evet" diyorum bu kuralımıza... Niye kaldırmıştık biz bunu hatırlamıyorum gerçi... Yapılmıyor diye mi kaldırmıştık; herkes ev temizliği ile mi sıyırıyor diye mi kaldırmıştık... Ben zaten temizlik maddesini çıkarmıştım listeden daha sonra... :9:

Aa okuyorum halbukii, ay ama biraz atlayarak okuyorum ne yalan söyleyeyim :1: Funda bana kızacak şimdi desene :D

Nurcum geçmişi atlamak yok. :20: Kızarım. :20:
Geçmişi ve geçmiş menüleri ve menülere yakarışlarımı okursan anlarsın canım. :34:

Kızlar kaç gundur soylıcem ama kalabalık olalım o zaman soylerım demıstım asagıya baktım hazır sayıca çok'uz soylıyım..

Yeni gelen fıstıklar rastlamadı o kuralımıza, cunku nerdeyse 1 aydır kalktı o kuralımız.

Fundamız kaçamaklar için kaloriye gore spor cezası tablosu hazırlamıstı ve oldukca etkılı olmustu.Kaçamak yapanlar uyguluyor, yapma niyeti olanlar cezayı dusunup vazgecıyordu.

Takımda suan oldukca yeni isimlerle değişiklikler oldu. Ben bu kuralı cok motıve edici buluyorum ve bu kuralın YENİDEN GELMESİNİ OYLAMAYA SUNMAK istiyorum.

Kuralımız şöyleydi;

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

berivannnn26________
brave_ _____________
Buffy26 _____________evet
Funda08 ____________evet
Handemi ____________
mucizem77 __________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

Vaovvv! Çok güzelmiş düşünce, liste :D Çok kararsız kaldım, ben 'zorunlu' kelimesinden hoşlanmayanlardanım çünkü :D Ama yöntem etkili, kaçamak yapmak isteyen yapsın ama bunu da yaksın mantığını sevdim :D yeniden gelmesine evet oyu veriyorum ben :D

sinemcim bende evet diyorumm

harikanız kızlar :34:

Son düzenleme:
Nurcum geçmişi atlamak yok. :20: Kızarım. :20:
Geçmişi ve geçmiş menüleri ve menülere yakarışlarımı okursan anlarsın canım. :34:

Ay jetonum yeni düştü, biz öğünlere işte yeşil çay vs. içecekleri koyuyoruz diye bir sitemdi yani :D ayy aslında da okumuşum gayet, ince espriyi anlamamışım, ciddi bi insanım ben ciddiye alırım her şeyi :33: bir de yazmışım ya kola içme falan diye hahaha

Ama "üye oldum, bitti" diye bir şey de yok. Sayımlar her zaman devam ediyor. :34:

nehirim38, listeyi yaparken "10 mesaj ortalamasını geçen olursa üye yapacağım." demiştim kendime. Sanırım bundan sonraki haftalarda da aynı şeyi uygularım, bilgine... :34:

Nazcım, Nurcum fıstıklarım tebrik ederim. Resmi olarak tekrar bir Hoş geldiniz o zaman :)

Ayşegülcüm seninde yakın zamanda dahil olacagını umuyor ve ıstıyorum canım benım :16:

Kuralımız şöyleydi;

berivannnn26________
brave_ _____________
Funda08 ____________evet
Handemi ____________
mucizem77 __________
Raa ________________
tunituni _____________
UmutCan ____________

harikanız kızlar :34:

bende katılıyorum sinem..

Kızlar katılmak isteyenler başlığından ve en çok da kendimden ümidi kestim. :) Çok yavaş kilo veriyorum, bir yardımcı alıp da yerime yetiştirip ona devretme sürem 1 yılın altında olur mu ondan bile şüpheliyim... :14:

O yüzden aramızdan bir gönüllü arıyorum. Kaptan yardımcısı olmak isteyen var mı? Gönüllü çıkmazsa ben bir seçim yapmak zorunda kalacağım. Aynı zamanda takım üyeleri de bir yardımcı önerebilir. O yüzden isteyenler varsa bir adım öne çıksın. Ve lütfen isteyenler de çıksın, zorla güzellik olmasın. :)

Yardımcı neler yapacak?

- Liste hesaplamasını yapmayı bilecek. Cuma günleri bu konuda bana yardımcı olacak. (Ben, kaptan yardımcısı ve her hafta takımdan bir başka üye cuma sonuç listelerini hazırlayacağız.)

- Yukarıdaki maddeden anlaşıldığı gibi takımda kimlerin izinli olduğunu, ne zamandan ne zamana izinli olduğunu, o hafta yeni katılan bir üye olup olmadığını bilecek.

- Paylaşım alanını ve karar defterini güncel olarak takip edecek, atladığım bir şey olduğunu düşünürse beni uyaracak.

- Kaptan olmadığında kaptanlık yetkisi onda olacak ve kaptanın yapması gereken diğer işleri de yapacak.

Evet bayanlar... Adayları görelim... :32:

Yarın yokum. O yüzden şu ana kadarki mesajları baz alarak yeni üyelerin durumunu belirleyeceğim.

sweetlyy ve PinkCherryBlossom tebrik ederim kızlar sizi ben maalesef mesaj sayımın az olmasından listeye giremedim.ama olsun hafta cumaya kadar deneyeceğim.yine mesaj ortalamasını yakalayamazsam ayrılırım takımdan. çeker giderim diye dramatize edermişim durumu:50::50::43::43:

üzüldüm gerçekten ama yapacak bir şey yok kurallar böyle...

arkadaşlar hayırlı olsun,önemli yarışmadan motive almak inş sizlere çok faydası dokunur...

Kuralımız şöyleydi;

berivannnn26________
brave_ _____________
Funda08 ____________evet
Handemi ____________
mucizem77 __________
Raa ________________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

sweetlyy ve PinkCherryBlossom tebrik ederim kızlar sizi ben maalesef mesaj sayımın az olmasından listeye giremedim.ama olsun hafta cumaya kadar deneyeceğim.yine mesaj ortalamasını yakalayamazsam ayrılırım takımdan. çeker giderim diye dramatize edermişim durumu:50::50::43::43:

üzüldüm gerçekten ama yapacak bir şey yok kurallar böyle...

arkadaşlar hayırlı olsun,önemli yarışmadan motive almak inş sizlere çok faydası dokunur...

Çok teşekkür ederiimmm. Ayşegülümm inş. sen de haftaya gireceksiinn benim inancım tam yapabilirsin mesajları da :))

Kızlar katılmak isteyenler başlığından ve en çok da kendimden ümidi kestim. :) Çok yavaş kilo veriyorum, bir yardımcı alıp da yerime yetiştirip ona devretme sürem 1 yılın altında olur mu ondan bile şüpheliyim... :14:

O yüzden aramızdan bir gönüllü arıyorum. Kaptan yardımcısı olmak isteyen var mı? Gönüllü çıkmazsa ben bir seçim yapmak zorunda kalacağım. Aynı zamanda takım üyeleri de bir yardımcı önerebilir. O yüzden isteyenler varsa bir adım öne çıksın. Ve lütfen isteyenler de çıksın, zorla güzellik olmasın. :)

Yardımcı neler yapacak?

- Liste hesaplamasını yapmayı bilecek. Cuma günleri bu konuda bana yardımcı olacak. (Ben, kaptan yardımcısı ve her hafta takımdan bir başka üye cuma sonuç listelerini hazırlayacağız.)

- Yukarıdaki maddeden anlaşıldığı gibi takımda kimlerin izinli olduğunu, ne zamandan ne zamana izinli olduğunu, o hafta yeni katılan bir üye olup olmadığını bilecek.

- Paylaşım alanını ve karar defterini güncel olarak takip edecek, atladığım bir şey olduğunu düşünürse beni uyaracak.

- Kaptan olmadığında kaptanlık yetkisi onda olacak ve kaptanın yapması gereken diğer işleri de yapacak.

Evet bayanlar... Adayları görelim... :32:

Kesinlikle Sinem diyorum ben :D

SPOR CEZASI GERİ DÖNSÜN MÜ OYLAMASI

Funda08.........Evet
tunituni...........
Buffy26...........Evet
berivannn.......
sweetlyy........Evet
Handemi........
Raa................Evet
brave_...........
mucizem77....
nehirim38......
PinkCherry.....Evet

11 kişi var. 6 evet oyu çıktığı takdirde kabul ederiz ama oylamaya yine de devam edelim. Hayır diyenler de hayır yazsın. Bu liste üzerinden oylarınızı verin kızlar. :34:

Sinemcim ikimizde liste yayınlamışız. :D Benden çabuk davranmışsın. :)

İki listeden herhangi biri üzerinden gidebilirsiniz, nasılsa aynı kapıya çıkıyorlar. :34:

-----

Ya bu arada kızlar; kuralı neden kaldırdığımızı hatırlayan var mı? :44:

Menüm :34:

Sabah
3 kepekli galeta
1 kk peynir
1 bardak süt

Ara
2 kepekli galeta
1 kk peynir

Ara
1 armut

Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 bardak süt

+40 dk eliptik + dambıl + mekik
+ 2 bardak yeşil çay

Kesinlikle Sinem diyorum ben :D

Nur'cum tesekkur ederim. :)
Ama ben istemiyorum gorevli olmak, cunku ben zaten faal bir uyeyim, bence bu gorev aynı zamanda kişiyi daha da motive edicek o yuzden yeni uyelerden yada yolu daha uzun olanlardan biri olmalı.

Sinemcim ikimizde liste yayınlamışız. :D Benden çabuk davranmışsın. :)

İki listeden herhangi biri üzerinden gidebilirsiniz, nasılsa aynı kapıya çıkıyorlar. :34:

-----

Ya bu arada kızlar; kuralı neden kaldırdığımızı hatırlayan var mı? :44:

Farketmez Fundacım hangi liste oldugu sonuc oy cokluguyla EVET olsunda :32:

Ya benim hatırladıgım kadarıyla, kaçamakların ucu kaçmıştı ve zor gelmişti spor cezası.

Ama bu bakış açısıyla alakalı, sert bakmamak lazım bence. Şuan bence hepimizin inanılmaz ihtiyacı var bu kurala ve en kotu ihtimalle kaçamak yapıldıgında o kaloriyi yakmak için tesvik eden bir kural.

Menüm :34:

Sabah
3 kepekli galeta
1 kk peynir
1 bardak süt

Ara
2 kepekli galeta
1 kk peynir

Ara
1 armut

Akşam
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 bardak süt

+40 dk eliptik + dambıl + mekik
+ 2 bardak yeşil çay

hihihi son 8 dkda iliştirmişsin menuyu :9:

galeta güzeli olmussun bugun Fundacım :) afiyet olsun.
sütlü peynirli guzel olmus DA.. ogle nerde ? :100:

Nur'cum tesekkur ederim. :)
Ama ben istemiyorum gorevli olmak, cunku ben zaten faal bir uyeyim, bence bu gorev aynı zamanda kişiyi daha da motive edicek o yuzden yeni uyelerden yada yolu daha uzun olanlardan biri olmalı.

Eskilerden pek fazla kişi tanımadığım için başkasına haksızlık ediyor da olmak istemem, umarım gönüllü biri çıkar bunu belirteyim baştan :D bu geçen süreç için de senin de bizim için ne kadar çabaladığını yeri geldiğinde nasıl azarladığını gördüm, Fundayla da zaten iyi bir iletişiminiz var. Bence güzel olurdu diye düşünüyorum hala, tabii ki senin kararın ona bir şey diyemem :D

Back
X