Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 nar

Öğle
3 tabak çorba

Ara
2 mandalina (bana şans dileyin. :))

Akşam
2 dilim ekmek
1 yumurta

-----------

Öğleden beri başım ağrıyor. O yüzden bugün daha giremeyeceğim sanırım. Gerçi belli olmaz, bakarsınız menülere yorum yapmaya gelirim...
Yarın da gündüz burda olamayacağım, akşam katılırım artık aranıza. :34:

Süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer tabi, değil mi? :52:

Aynen ben de "Ohhhh" diyorum uzun uzun. :D Sonuç listesini yayınladığımız cumayı hiç unutmayacağım. Ama daha da önemlisi o cuma artık bir anı olarak kalacak, dejavuları olmayacak. :52:

Attım belgeyi canım. İstersen şimdiden bu haftanın ortalamasını denemek adına kontrol edebilirsin. :34:

Fundacım, hemen denedimde takımın % toplamını cıkardı, ama takım ortalamasını cıkarmadı :26::44:

Kılını kıpırdatmadan 2. olan takımımı tebrik ederim efendim. :42:

:46::nazar: Etap 2. olduk kızlar. :nazar::46:

Ayrıca bir hızla aramıza katılıp, bir hızla takı takır mesajlar atıp, bir hızla listeye girdiği ilk haftadan %2.73 ortalama ile takımımızın 1. si olan Nur'u tebrik ederim. :46::46:

Az daha kaçamak yapmasaymışsın bireysel dereceye de girermişsin Nurcum. :)

Ayyy guzel oldu bayram sonrası derece :nazar: geç kalmış bayram şekeri gibi :32:

TEBRİKLER TAKIMIM...

Ayrıca üçgen peynir güzeli Nurcum :P canım benim senide bireysel olarak tebrik ederim :nazar::124:

Bu haftanın birincisi 4. takım, ben de sayfalarına bir bakayım dedim de, takım olarak trambolin(trampolin diye biliyordum ben ama böyleymiş doğrusu sanırım) almışlar, o baya hızlandırmış. Şimdi bunu araştırıyorum bu kadar etkili mi diye, hem eğlenceli hem etkili diyorlar, ama benim ip atlama olayı gibi anladığım kadarıyla, çok kolay sanıyorsun fakat 10 dk.da nefes nefese kalıyorsun :D

Ev spor salonu gibi oldu yemin ederim :9::9::9: yok YOK :))))))

-eliptik bisiklet
-boks torbası
-değişik ebatlarda dambıllar :D
-mekik sehpası
-el-ayak yayı
bir trambolin birde yürüyüş bandı eksik heralde spor salonu açmama :D:D aslında cok keyıflı bişey, ama ben zıplarken köpüşler araya kaynarsa suları çıkar :9::9:
çok kımıltılı şeylerden korkuyorum. pilates topu bıle alamıyorum o zibidiler yuzunden :)

Trambolin muhabbeti hep dönüyordu ama takımca alındığını bilmiyordum. :) Benim için pek uygun değil, çatı katında oturuyorum, tavanım alçak o yüzden. Bir zıplarsam sonra kafamı kırarım. :D

:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

Sineemm, benim The Vampire Diaries günüm bugüünn doğru ya, bugün altyazı geliyor anca ki hala gelmedi o da ayrı :1: Sen kendi dilinde mi seyrediyorsun uuuuuu :51:

Ahhh nerde Nurcum hayallerımden bırı altyazı olmadan dizi-film izleyebilmek.

Ben bu sezona baslayamamıstım bı turlu. toplu ızlıyecektım (aslında genelde de 2 bolum beklıyorum dizileri arka arkaya ızlemek ıcın :9:)
dun aksam tam actım. esim gec gelıcektı hesapta zırt dedı geldı :9: benım dızı keyfı yalan oldu. yarında sabahtan dısarda olucam. artık pazar gunu keyfı buyutur laptopu Tvye baglarım bu kadar bekledım tam keyıf olsun :))

(altyazısı cıkmıs ama bu arada)

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 nar

Öğle
3 tabak çorba

Ara

Akşam
2 dilim ekmek
1 yumurta

-----------

Öğleden beri başım ağrıyor. O yüzden bugün daha giremeyeceğim sanırım. Gerçi belli olmaz, bakarsınız menülere yorum yapmaya gelirim...

geçmiş olsun cnm..

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara
1 nar

Öğle
3 tabak çorba

Ara

Akşam
2 dilim ekmek
1 yumurta

-----------

Eyvahhh Funda ucurumdan atlamıs :52: Fundacım sen ve Mandalina :18::18: korkuyorum...

Fundacım menunu gormesem unutucaktım ben menuyu. geç e kalmısım :44:

menum

1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
5 badem

ogle
2 galeta
1kk peynır

ara
1 elma

aksam
1 kepçe çorba
1 kofte
2 elma dilim yağsız patates

Eyvahhh Funda ucurumdan atlamıs :52: Fundacım sen ve Mandalina :18::18: korkuyorum...

Sorma Sinemcim ya... Tezgahın üstüne koymuşlar, ben de "2 taneden bir şey olmaz" deyiverdim. :9: Ya da iddia faciam yüzünden koyverdim. :60: Daha yemem gerçi... :)

Fundacım menunu gormesem unutucaktım ben menuyu. geç e kalmısım :44:

menum

1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
5 badem

ogle
2 galeta
1kk peynır

ara
1 elma

aksam
1 kepçe çorba
1 kofte
2 elma dilim yağsız patates

Ya Sinemcim ikimizin menüleri arasından ne kadar fark var yahu... Hem kalorilerin az, hem ekmeklerin az... Ben de senin gibi yapabilsem keşke... Ama o kadar azaltırsam arada bir kesin başıma vurur.

Bu arada nesfit bitmiş galiba. :9:

hiiiiiiii tamam tamam.. oooooooooo bir daha sevindimmmmmmm valllaaa haydı Funda halayaaaa... :52::52::52::52:

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Ay bu kadarı da yetmez.

Bu arada 3 tane açıklama yapmıştım o belgede, onları da oku, kazara bir değişiklik olmasın. :34:

----------

Bir de kızlar yarın dışarda olacağım için ön hazırlık kepekli krep yapıyorum kendime. Ekmeğim bittiği için tost yapamıyorum. Hem belki de daha iyi olur. Bir ara iyi kilo vermiştim kepekli kreple; kalorisi düşük oluyor ama sağlam tok tutuyor. Pazar sabah tartıda güzel bir sonuç görürsem menülerim komple kepekli krep olur artık. :52:

Şu ocakla da işim bitse ne güzel olacak... Yerimden kalktıkça başım ZOOOOOONK ediyor. Erken yatacağım bugün galiba... Ama yine de en azından 00:00'a kadar bir şekilde dayanacağım çünkü sanırım bugün çok uyuduğum için ağrıyor. Dün saatlerce yürüyünce dinleneyim demiştim sözde ama... :50:

Sorma Sinemcim ya... Tezgahın üstüne koymuşlar, ben de "2 taneden bir şey olmaz" deyiverdim. :9: Ya da iddia faciam yüzünden koyverdim. :60: Daha yemem gerçi... :)

Ya Sinemcim ikimizin menüleri arasından ne kadar fark var yahu... Hem kalorilerin az, hem ekmeklerin az... Ben de senin gibi yapabilsem keşke... Ama o kadar azaltırsam arada bir kesin başıma vurur.

Bu arada nesfit bitmiş galiba. :9:

Aman Fundacım ben cok severım mandalinayı, kişisel bır sorunum yok mandalinayla :) ama sana yaramıyor yeme mandalina. :26:
ayrıca idda olayını unut, cunku bu iddaya takılırsan 1 Aralıktakini sarsıcaksın. Bugun bitti artık, önümüze bakıcaz, önce 1 Aralık sonra Yılbası :34:

Ya Fundacım ben az yemıyorum kı aksam ki şişliğim daha yenı gecıyor. sabah kahvaltıları cok klasik oldu ve pek tatmın etmıyor benı.
ama canımın ıstedıgı seyler diyete uygun değil :1: o yuzden aynen devam edıyorum. :)

Sorma nesfıtcıklerım bitttii :2::2: :))) 1 hafta gecsınde çikolatalısından alıcam :47: ama ogun yapmıcam onu.
yazın 2 kaşık nesfıtle ara ogun yapıyordum. oyle yaparım yıne. sogukta pek çekilmiyor :)

raacım bugunku menunu goremedım :103:

yazıcam sinemcığım dışardaydım pak iç açıcı deyıl ama genede ıyı sanırım. meyve yada süt içicem onun yedikden sonra yazayım demişdim..
menüm sabah yok
öğle ..ev yemeği yapan bir yerde yedim 2 zeytın yağlı lahana sarması 1 dilim peynırlı su böregi 1 porsiyon salata
ara yok
akşam yok
su böregi cezası
şu anda sütmü yoksa elmamı yesem diye beklıyorum...
oldukça saçma bir gün ama kendime soz vermışdım ve hastanede olduğum için diyete başlayamadım o yüzden bu gün böyle...

Aman Fundacım ben cok severım mandalinayı, kişisel bır sorunum yok mandalinayla :) ama sana yaramıyor yeme mandalina. :26:
ayrıca idda olayını unut, cunku bu iddaya takılırsan 1 Aralıktakini sarsıcaksın. Bugun bitti artık, önümüze bakıcaz, önce 1 Aralık sonra Yılbası :34:

Ya Fundacım ben az yemıyorum kı aksam ki şişliğim daha yenı gecıyor. sabah kahvaltıları cok klasik oldu ve pek tatmın etmıyor benı.
ama canımın ıstedıgı seyler diyete uygun değil :1: o yuzden aynen devam edıyorum. :)

Sorma nesfıtcıklerım bitttii :2::2: :))) 1 hafta gecsınde çikolatalısından alıcam :47: ama ogun yapmıcam onu.
yazın 2 kaşık nesfıtle ara ogun yapıyordum. oyle yaparım yıne. sogukta pek çekilmiyor :)

Benim 1 Aralık iddiam yok. Zaten olmasın. :D Yılbaşı yeterince geriyor beni...
İradene hayranım ya... Nasıl yapıyorsun bunu, nasıl? :53:

yazıcam sinemcığım dışardaydım pak iç açıcı deyıl ama genede ıyı sanırım. meyve yada süt içicem onun yedikden sonra yazayım demişdim..
menüm sabah yok
öğle ..ev yemeği yapan bir yerde yedim 2 zeytın yağlı lahana sarması 1 dilim peynırlı su böregi 1 porsiyon salata
ara yok
akşam yok
su böregi cezası
oldukça saçma bir gün ama kendime soz vermışdım ve hastanede olduğum için diyete başlayamadım o yüzden bu gün böyle...

Raacım şimdi sana ne yapsak ki? :44:
Bütün gün bir şey yememişken bir dilim böreğe ceza verilir mi ki? :44:
Pasta değil, mantı değil... 1 dilim börek de çok değildir herhalde ama takım ne der acaba?

Raacım şimdi sana ne yapsak ki? :44:
Bütün gün bir şey yememişken bir dilim böreğe ceza verilir mi ki? :44:
Pasta değil, mantı değil... 1 dilim börek de çok değildir herhalde ama takım ne der acaba?

sinemin affedecegını düşünmüyorum :))) hatta yemediğimede kızacakdır:)

Ay bu kadarı da yetmez.

Bu arada 3 tane açıklama yapmıştım o belgede, onları da oku, kazara bir değişiklik olmasın. :34:

----------

Bir de kızlar yarın dışarda olacağım için ön hazırlık kepekli krep yapıyorum kendime. Ekmeğim bittiği için tost yapamıyorum. Hem belki de daha iyi olur. Bir ara iyi kilo vermiştim kepekli kreple; kalorisi düşük oluyor ama sağlam tok tutuyor. Pazar sabah tartıda güzel bir sonuç görürsem menülerim komple kepekli krep olur artık. :52:

Şu ocakla da işim bitse ne güzel olacak... Yerimden kalktıkça başım ZOOOOOONK ediyor. Erken yatacağım bugün galiba... Ama yine de en azından 00:00'a kadar bir şekilde dayanacağım çünkü sanırım bugün çok uyuduğum için ağrıyor. Dün saatlerce yürüyünce dinleneyim demiştim sözde ama... :50:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ya nasıl sevindim oyle boyle değil. o bizim paylasım gunumuzu bende hiç unutamıcam :53: aksam tavuk gıbı yatmıstım baş ağrısından..

acı yok yazmıstın ya, ona cok gulmustum hakıkaten ACI YOK ARTIK :52:

Ahhhh okumazmıyım onları sadece c2 kacmıs gozumden :))))

okurken;
''cınım cınım benım açıklama yazmıs bıde'' demiştim :16::16::16:

aslında ben börek almamışdım eşim börek siparış etmişdi ben lahana ama ,ben eşime lahanamdan ikram edince oda bana börekde ısrar etti dayanamadım :))))...

:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ya nasıl sevindim oyle boyle değil. o bizim paylasım gunumuzu bende hiç unutamıcam :53: aksam tavuk gıbı yatmıstım baş ağrısından..

acı yok yazmıstın ya, ona cok gulmustum hakıkaten ACI YOK ARTIK :52:

Ahhhh okumazmıyım onları sadece c2 kacmıs gozumden :))))

okurken;
''cınım cınım benım açıklama yazmıs bıde'' demiştim :16::16::16:

Cınım, cınım... Size kolaylık sağlamak için her şeyi yaparım. :16: Tabi kendime de... :D

Naz adres atmadı, herhalde o da kendi yapacak listeyi. :)

----------

Maydonozlu hiç denemedim; çünkü maydonozu hiç sevmem. :60: Ama peynirli börekte falan güzel gider. Ben de zaten kreplere peynir koyuyorum. O yüzden bir dahakine deneyeceğim canım. :34:

---------

Süt değil de yeşil çay içeceğim... Bugün içmedim hiç... :50: Son krebim kaldı, o da bir pişsin, hemen çayı koyacağım. Sonra da yavaş yavaş kafa dinleme moduna geçerim. :)

30-10-2012, 22:10

sorma sinemciğim tam 1 kılo 200 gr artı ile tatil ve bayramı atlattım ,ama bu gün burdan ayrıldığım kiloma 600 gr kalmış ,aslında yediklerime göre buda başarı ,orda hareket etmeye çalışdım sanırım o baya korudu beni.

artık yolumuza tam gaz devam ;eminim bu dönem daha hırslı ve hızlı olcak takımımız ,artık bahaneler bitti yaz tatili,ramazan, bayram ,kurban hepsi geride kaldı önümüz açık bize koşmak kalıyor sadece(aynı senin yaptığın gibi)....

Dün, 22:30

fundacığım ben çok pişmanım çünki gelecegımden gene çaldım ve kaç günün açlığını belkide boşa verdim ,sinemciğim kızacak ama cok haklı bize bedenımız hep oyun oynuyor ve tam kiloyu verecekken böyle saçma bir gun yaşatıyor ve verilecek kilonun önüne geçiyor ..yarın için tek tesellim çok yeşil çay içtim o biraz şişliği alır bırde akşam yemegi kestim şu aç okadar yemeğe ramen hafıf açım..

‎01 11 12
sabah 1 kk tulum peyniri 5 çeri nıraz nane 2 yeşil 3 siyah zeytın 2 dılım ekmek
ara 1 tahinli çorek
öğle 2 kaşık kavurma ,2 yemek kaşığı baharatlı patates püre
ara 1 kurabiye 1 dilim sütlü irmikli tatlı OGUN GIBI ARA-1
ara 1 portakal 1 dilim elma yarım nar yarım muz OGUN GIBI ARA-2
akşam yok sadece 2 ısırık ekmek 2 çatal patlican
sonrasında 10 15 çekirdek 5 6 fındık 2 hurma

AKSAM YOK değil bayag bayag var. Ama miktar cok anlamında değil demek istediğim, eger bu ogunu yok sayıyorsan normal porsiyonlar cok buyuk :44:

bugun

menüm sabah yok
ara yok
akşam yok
su böregi cezası

şimdi ben ne diyim ki raacım. kilo alıp dondun ama, buraya geldiğinden anda kendini ve menulerını değiştirmen gerek ki hedefine ulaşasın.
ev yemekleri yapan yere gıtmıssın bır kuru fasulye, ya da sebze yemegı yokmuydu ? yokduysa salatayı 2 porsıyon tutup borege Hayır deseydın.
Ben kabul etmıyorum o boregı yarın telafısını kesinlikle yapmalısın bence.. bu saatten sonrada en saglıklısı 1 bardak sut ıcmek.

30-10-2012, 22:10

Dün, 22:30

AKSAM YOK değil bayag bayag var. Ama miktar cok anlamında değil demek istediğim, eger bu ogunu yok sayıyorsan normal porsiyonlar cok buyuk :44:

bugun

şimdi ben ne diyim ki raacım. kilo alıp dondun ama, buraya geldiğinden anda kendini ve menulerını değiştirmen gerek ki hedefine ulaşasın.
ev yemekleri yapan yere gıtmıssın bır kuru fasulye, ya da sebze yemegı yokmuydu ? yokduysa salatayı 2 porsıyon tutup borege Hayır deseydın.
Ben kabul etmıyorum o boregı yarın telafısını kesinlikle yapmalısın bence.. bu saatten sonrada en saglıklısı 1 bardak sut ıcmek.

dünki menümde cok berbattı bunu yazmışdım evet,ama akşamla sonrasındaki araya yazmadığım için karışdırdın sanırım sinemciğim,çünki akşam sadece 2 lokma patlıcan ve 2 ısırık ekmek var ,zaten bu gün onu konuşmanında pek mantığı zaten berbat bir menü:))
haklısın cnm bu gün için dediğini yapmalıydım..

Back
X