Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacım menunu gormesem unutucaktım ben menuyu. geç e kalmısım :44:

menum

1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşığı bal

ara
5 badem

ogle
2 galeta
1kk peynır

ara
1 elma

aksam
1 kepçe çorba
1 kofte
2 elma dilim yağsız patates

sinemciğim gene her zamanki gibi harika,keşke bende böyle menüler çıkarsaydım,burda bulunduğum sürece kesin bir 8 kilo verırdim..sen, ben geldiğinden beri hiç kaçamak yapmadın sanırım 1 kezdi oda doğumgündü sanırım ...

Benim 1 Aralık iddiam yok. Zaten olmasın. :D Yılbaşı yeterince geriyor beni...
İradene hayranım ya... Nasıl yapıyorsun bunu, nasıl? :53:

aa ben 1 aralık hedifinde nıye varsın dıye hatırlıyorum allah allah. arada devrelerde ufaktan sorun yaşanıyor sanırım :)))

once bir suru gun aç kalarak galiba Fundacım :2:

ya ben bir ara menulerı bolmustum Fundacım. 2 ara ogunumu 4 e bolmustum, sureklı yıyor oluyordum (aslında mıktar aynı ama kendını kandırıyorsun ıste.)
aaa bak bırde açlık cektıgım zamanlarda, aksam yemegınden oncekı son ''ara'' da keten tohumu-yogurt yıyorum. o bana bayag destek oldu. aksam yemegınden sonra aclıgın oluyorsa tavsıye ederım.

ama gel gor ki canının istediği şeylere nasıl dayanıyorsun dersen. çokkkk zorr ama hep kendıme, ''bunu yersen, hiç bir anlamı kalmayacak'' dıyorum. birde daha oncede soylemıstım ya suan düğmemize basılı, nasıl yemıyınce kılo verıyoruz, yedıgımız anda ışık hızı ıle alıyoruz. 2 gun diyet dısı yesem 3 kilo alırım suan. halbuki normalde 2 gun yemeyle 3 kılo alan bırı olsam buraya 300 kıloyla gelırdım. :))))Bence buraya yazmadan yememek lazım (cısssları) burda vazgecıyor ınsan. sen o konuda yaramaz cocuk gıbısın :))) yıyıp gelıyorsun :9:

Cınım, cınım... Size kolaylık sağlamak için her şeyi yaparım. :16: Tabi kendime de... :D

Naz adres atmadı, herhalde o da kendi yapacak listeyi. :)

----------

Maydonozlu hiç denemedim; çünkü maydonozu hiç sevmem. :60: Ama peynirli börekte falan güzel gider. Ben de zaten kreplere peynir koyuyorum. O yüzden bir dahakine deneyeceğim canım. :34:

---------

Süt değil de yeşil çay içeceğim... Bugün içmedim hiç... :50: Son krebim kaldı, o da bir pişsin, hemen çayı koyacağım. Sonra da yavaş yavaş kafa dinleme moduna geçerim. :)

maydonozu bende hiiiiç sevmem ama krepte,harıka oluyor. yalnız yanlış olmasın peynıre değil, krep hamuruna ekliceksin maydonozu. sonra peynıre eklıyıp ööö hiç guzel olmadı sinem yaa deme bana :9:

aa ben 1 aralık hedifinde nıye varsın dıye hatırlıyorum allah allah. arada devrelerde ufaktan sorun yaşanıyor sanırım :)))

once bir suru gun aç kalarak galiba Fundacım :2:

ya ben bir ara menulerı bolmustum Fundacım. 2 ara ogunumu 4 e bolmustum, sureklı yıyor oluyordum (aslında mıktar aynı ama kendını kandırıyorsun ıste.)
aaa bak bırde açlık cektıgım zamanlarda, aksam yemegınden oncekı son ''ara'' da keten tohumu-yogurt yıyorum. o bana bayag destek oldu. aksam yemegınden sonra aclıgın oluyorsa tavsıye ederım.

ama gel gor ki canının istediği şeylere nasıl dayanıyorsun dersen. çokkkk zorr ama hep kendıme, ''bunu yersen, hiç bir anlamı kalmayacak'' dıyorum. birde daha oncede soylemıstım ya suan düğmemize basılı, nasıl yemıyınce kılo verıyoruz, yedıgımız anda ışık hızı ıle alıyoruz. 2 gun diyet dısı yesem 3 kilo alırım suan. halbuki normalde 2 gun yemeyle 3 kılo alan bırı olsam buraya 300 kıloyla gelırdım. :))))Bence buraya yazmadan yememek lazım (cısssları) burda vazgecıyor ınsan. sen o konuda yaramaz cocuk gıbısın :))) yıyıp gelıyorsun :9:

maydonozu bende hiiiiç sevmem ama krepte,harıka oluyor. yalnız yanlış olmasın peynıre değil, krep hamuruna ekliceksin maydonozu. sonra peynıre eklıyıp ööö hiç guzel olmadı sinem yaa deme bana :9:

Anladım kız. :D Hamura koyacağım tabi ki... :)

-----------

Ben de bu 2 hafta için çok soruyorum kendime "Gerçekten şişlik mi, yoksa bir yerlerde yanlış yapmaya mı başladım?" diye... Bisiklet tepesinde çektiğim sıkıntıya değmiyor gerçekten. Yani eforda eğilim ama canım istemediği halde sırf kilo vermek için bindiğim o kadar çok oluyor ki... Galiba akşamları geç yemeğe başladım ama emin de değilim. Haftaya çıkar meydana zaten; bir yerde hata mı yapmışım, yoksa şişlik miymiş...

Yiyip geliyorum ya, değil mi? :D Önceden aklıma geldiğinde yazıyordum. :) Neyse zaten, spor cezası da dönmüşken artık yapmam kaçamak falan. :)

dünki menümde cok berbattı bunu yazmışdım evet,ama akşamla sonrasındaki araya yazmadığım için karışdırdın sanırım sinemciğim,çünki akşam sadece 2 lokma patlıcan ve 2 ısırık ekmek var ,zaten bu gün onu konuşmanında pek mantığı zaten berbat bir menü:))
haklısın cnm bu gün için dediğini yapmalıydım..

bencede raacım dunku menunun savunulacak hıc bır kenarı kıyısı yok :) bencede detaya gırmeyelım.

ben sana o toplu mesajda hangı psikoloji ile gelip ertesinde menulerinde neler yapmıssın onu gostermek ıstedım. burda tam anlamıyla birbirimize objektif göz oluyoruz cunku.
kendin soylemiştin ''bahaneler bitti'' diye. işte şimdi onu inanarak soyle kendine ozaman eşinin ikram ettiği borek dusman olur gozunde :34:
yarın sporunu yapar borege elveda dersin :34:

sinemciğim gene her zamanki gibi harika,keşke bende böyle menüler çıkarsaydım,burda bulunduğum sürece kesin bir 8 kilo verırdim..sen, ben geldiğinden beri hiç kaçamak yapmadın sanırım 1 kezdi oda doğumgündü sanırım ...

Sağol Raacım. İşte benimde soylemeye çalıştığım bu. O 10dk'lık yada 30dk'lık kaçamaklar yuzunden, geçen zamana ragmen gıtmıyor kılolar. sana bir ara 1 hafta sık dişini bak nasıl kilo vericeksin ve nasıl motıve olucaksın demiştim, gel yenı haftada dene bunu. kendini yarın veya obur gun kısa sureli mutlu etme, bir hafta sonra gercekten mutlu et.

bencede raacım dunku menunun savunulacak hıc bır kenarı kıyısı yok :) bencede detaya gırmeyelım.

ben sana o toplu mesajda hangı psikoloji ile gelip ertesinde menulerinde neler yapmıssın onu gostermek ıstedım. burda tam anlamıyla birbirimize objektif göz oluyoruz cunku.
kendin soylemiştin ''bahaneler bitti'' diye. işte şimdi onu inanarak soyle kendine ozaman eşinin ikram ettiği borek dusman olur gozunde :34:
yarın sporunu yapar borege elveda dersin :34:

Sağol Raacım. İşte benimde soylemeye çalıştığım bu. O 10dk'lık yada 30dk'lık kaçamaklar yuzunden, geçen zamana ragmen gıtmıyor kılolar. sana bir ara 1 hafta sık dişini bak nasıl kilo vericeksin ve nasıl motıve olucaksın demiştim, gel yenı haftada dene bunu. kendini yarın veya obur gun kısa sureli mutlu etme, bir hafta sonra gercekten mutlu et.

teşekkürler sinemciğim ,bunu yürekden söylüyorum iyiki varsın :))))

Anladım kız. :D Hamura koyacağım tabi ki... :)

-----------

Ben de bu 2 hafta için çok soruyorum kendime "Gerçekten şişlik mi, yoksa bir yerlerde yanlış yapmaya mı başladım?" diye... Bisiklet tepesinde çektiğim sıkıntıya değmiyor gerçekten. Yani eforda eğilim ama canım istemediği halde sırf kilo vermek için bindiğim o kadar çok oluyor ki... Galiba akşamları geç yemeğe başladım ama emin de değilim. Haftaya çıkar meydana zaten; bir yerde hata mı yapmışım, yoksa şişlik miymiş...

Yiyip geliyorum ya, değil mi? :D Önceden aklıma geldiğinde yazıyordum. :) Neyse zaten, spor cezası da dönmüşken artık yapmam kaçamak falan. :)

Fundacım bence sporunu değiştir. bir sure aerobık falan yap yada baska bırsey ama muhakkak değiştir. vucudun aynı efora alısmıs tepki vermiyor.
birde aksam saati cok onemlı ya 66damı 67 de mı ne yıne takılmıstım bır ara. farkında olmadan aksam yemegı saatım kaymıstı, onu farkettım. hemen erkene almıstım. sonra ufak ufak gıtmeye basladı yıne.

Kızlar bana bugünlük müsaade... Yarın akşam görüşürüz.
İyi geceler... :16:

iyi geceler canım.. tatlı uykular...:3::54:

Fıstıklar, bende yatıyorum. Aslında hiç uyku modunda değilim ama mecburi yatış. Sabah çok erken kalkıcam. Ogleden sonra pestilim cıkmazsa gelirim. :)

optum sızı cokkk dereceli takımım benim :) :3::54:

bugünkü menüm

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
yarım domates

ara
1 nar

öğle
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak şehriye çorbası

akşam
1 kase taze fasülye
1 kase yoğurt

akşam yemeğinden sonrada 1 muz ve 1 mandalina yedim

Fundacım, hemen denedimde takımın % toplamını cıkardı, ama takım ortalamasını cıkarmadı :26::44:

Ayyy guzel oldu bayram sonrası derece :nazar: geç kalmış bayram şekeri gibi :32:

TEBRİKLER TAKIMIM...

Ayrıca üçgen peynir güzeli Nurcum :P canım benim senide bireysel olarak tebrik ederim :nazar::124:

Ev spor salonu gibi oldu yemin ederim :9::9::9: yok YOK :))))))

-eliptik bisiklet
-boks torbası
-değişik ebatlarda dambıllar :D
-mekik sehpası
-el-ayak yayı
bir trambolin birde yürüyüş bandı eksik heralde spor salonu açmama :D:D aslında cok keyıflı bişey, ama ben zıplarken köpüşler araya kaynarsa suları çıkar :9::9:
çok kımıltılı şeylerden korkuyorum. pilates topu bıle alamıyorum o zibidiler yuzunden :)

:9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:

Ahhh nerde Nurcum hayallerımden bırı altyazı olmadan dizi-film izleyebilmek.

Ben bu sezona baslayamamıstım bı turlu. toplu ızlıyecektım (aslında genelde de 2 bolum beklıyorum dizileri arka arkaya ızlemek ıcın :9:)
dun aksam tam actım. esim gec gelıcektı hesapta zırt dedı geldı :9: benım dızı keyfı yalan oldu. yarında sabahtan dısarda olucam. artık pazar gunu keyfı buyutur laptopu Tvye baglarım bu kadar bekledım tam keyıf olsun :))

(altyazısı cıkmıs ama bu arada)

Ay ben de çok kararsız kaldım, bir kere o videodaki eğlencelerine falan çok özendim ama iple aynı işlevi görüyor baktığında, demek ki zıplamanın gerçekten büyük bir etkisi oluyor. Bilmiyorum alıp almama konusunda emin değilim, bende de step var pilates seti var, hala gözüm bir şeylerde :D ama önceden yürüyüş bandı vardı dayım vermişti onda bir ara çok düzenli yürüyordum ben de, sonra taşınırken dayıma geri vermiştik. boks torbası da müthiştir kesiinnn Sineem aklımı çeliyorsun :D

Alt yazı çıkmış evet, şimdi bitirdim ben de. ay bir ara bu dönem izlemeyeyim, yazın toptan seyrederim diye düşündüm de dayanamıyorum hiç. Güzel bölümdü yine :))

Herkesi kocaman öpüyorumm, güzel bir cuma oldu maşallah bize kızlar :nazar:

İyi geceler:16:

Günaydıınnnn :))

Haftaya bugün ablamlar bizim alt sokağımıza taşınıyorlarr :32: :32:

Şimdi onlara gideceğim, bu h.sonum orda koli yaparak geçecek :1: Laptopmı götürüyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım :54:

Selamlar.. :3:

Sabah karga kahvaltısıyla tanışmadan evden cıktım :ssz: daha yeni geldim. bugun nasıl aksam olur bılmıyorum ınanılmaz uykum var. :ssz:

Son düzenleme:
Ay ben de çok kararsız kaldım, bir kere o videodaki eğlencelerine falan çok özendim ama iple aynı işlevi görüyor baktığında, demek ki zıplamanın gerçekten büyük bir etkisi oluyor. Bilmiyorum alıp almama konusunda emin değilim, bende de step var pilates seti var, hala gözüm bir şeylerde :D ama önceden yürüyüş bandı vardı dayım vermişti onda bir ara çok düzenli yürüyordum ben de, sonra taşınırken dayıma geri vermiştik. boks torbası da müthiştir kesiinnn Sineem aklımı çeliyorsun :D

Alt yazı çıkmış evet, şimdi bitirdim ben de. ay bir ara bu dönem izlemeyeyim, yazın toptan seyrederim diye düşündüm de dayanamıyorum hiç. Güzel bölümdü yine :))

Herkesi kocaman öpüyorumm, güzel bir cuma oldu maşallah bize kızlar :nazar:

İyi geceler:16:

bak unutmustum ben step tahtasını :1: o da var. ya bu kadar utana sıkıla olmamın sebebı alınıyor kenara konuluyor. ondan artık almak ıstemıyorum.

onca spor aletıne ben ne spor yapıyorum? aerobık :9:
tek vazgecmedıgım gozdelerım dambıllar ama onlarada bıraz ara verdım kollarım kaslanmaya basladı dıye. :15:

boks torbasıda hafıf gelıyor bana onların cok buyuklerı var onlardan almak lazımmıs bence. vurdugunda cok kıpırdamıcak zorlayacak bıraz.

Programım iptal oldu kızlar.
Kreplerim ve ben başbaşa kaldık. :60: Tabi bir de siz. :)

Günaydın herkese. :16:

Ayyyiii Fundaaa kreplerinden kaldıysa bende istiyorummmmm çok açımmm :84: sabah kahvaltısız cıktım. dısarda da fena seyler vardı yemedım. suanda da bayılıyorum resmen mutfaga gıtmem lazımm :(((( halbuki sen kreplerinden versen bana hemen hammmmmmmmm yaparım :125:

Günaydıınnnn :))

Haftaya bugün ablamlar bizim alt sokağımıza taşınıyorlarr :32: :32:

Şimdi onlara gideceğim, bu h.sonum orda koli yaparak geçecek :1: Laptopmı götürüyorum fırsat buldukça girmeye çalışacağım :54:

ayy sinir işlerden biri :120: kolay gelsin Nurcum.

günaydın benim çıtır takımım :16:

Tunaydın Nazcım.. :16:

şapşi bir bilgisayar oyunum var :) ben bıraz ona takılıcam :9: zaten suan ondan baska bıseyı kafam almaz :9:

Kılını kıpırdatmadan 2. olan takımımı tebrik ederim efendim. :42:

:46::nazar: Etap 2. olduk kızlar. :nazar::46:

Ayrıca bir hızla aramıza katılıp, bir hızla takı takır mesajlar atıp, bir hızla listeye girdiği ilk haftadan %2.73 ortalama ile takımımızın 1. si olan Nur'u tebrik ederim. :46::46:

Az daha kaçamak yapmasaymışsın bireysel dereceye de girermişsin Nurcum. :)

2. mi olmuşuz:1: gerçekten bende beklemiyordum..maaşallah diyelim o zaman..nur tebriklerr:46:

günaydın çıtırlar..
dün apar topar eşim eve geldi. çıkmak zorunda kaldık, biraz alışveriş yaptık,eşimin arkadaşının nişanı vardı akşam baya bi geç geldik..o sebepten dün menü bildirimi yapamadım..menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
1 fincan 7 otlu çay

öğle
1 tabak mercimek çorbası

akşam
1 tabak sulu köfte yemeği
salata
ayran

ara
2 küççük kurabiye (nişsan pastası yemedim)
1 yudum kola

Back
X