Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar izin konusunu açıklıyorum:

En az 2 hafta olmak üzere (ki bunda anlaşamadığımız bir durum yoktu), yılda 6 kere... Yani her bir izin isterse 2 ay sürsün, bütün yıl izinli geçsin... :)

12 hafta, izin önerisinin ilk sunuluşunda varmış, madde olduğu zaman değişmiş.

Hafta sınırlaması yokken izin sayısı sınırlaması olması bana biraz tuhaf geldi. Ama o zaman itiraz edenler olmuş. Anlaşılan ben hem o itirazları, hem de önerideki değişikliği unutmuşum. :9: Bana göre tuhaf ama kurallarımız böyle... :)

En azından hesap yaparken daha kolay olur. :D

Yani Tunicim senin dediğin gibi 5 hakkın kalmış oluyor, aynı şekilde Raa'nın da... :34: (İkiniz için de bu cuma izinden döndü yazacağız.)

Tamam canım :)) gerek kalmayacak artık inss:))

ben geldimmm:16:

çok güzel bi gündü..dün akşamki temennileriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum..ama her güzel şeyin bi sonu var malesef :25::5::43:

fundacım paylaşım alanındaki düşünceni gördüm bende aynen senin gibi düşünüyorum bu kadar izin zorunlu olmadıkça çok fazla...ayrıca benim hakkımdaki düşüncelerin içinde çoook teşekkür ederim..:34:

sabah--1 kırmızı biber 1kep galeta 1 kupa yeşil çay 2 acı biber
ara 1 elma
öğle --akşam saat 3 gibi 1 tabak etli kuru fasulye 2 dilim tam buğday ekmegi 6 acı biber
ara saat 19:15 1 nar
malesef yürüyüş yok belki saat 9 da plates yaparım yada yürürüm...

Menü yazmayıda ozlemisim
Hemen yazayım
Aralar sıkıntılı oldu malesef

Sabah
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yok

Öğle
1 paket altinbasak
2 KK peynir

Ara
Yok

Aksam
5 kasik zeytinyağlı kabak yemegi
4 kasik yoğurt
1 dilim ekmek

Aralar ne zaman gecti anlamadım
Günler kisalinca hemen aksam oluyor

40 dk yuruyus
2 kupa yesilcay

bugünkü menüm

sabah
2 çeri domates
2 dilim kepek ekmek
1 kaşık labne

ara
1 eti form çubuk

öğle
bana verceğiniz her türlü cezaya razıyım ama beyti yedim çok pişmanım :43:
kendini rahatlatmaya çalışmakmı bilmiyorum ama ilk yarısı yedim geri kalan yarısının sadece etini yedim sanki 1 tabak et ve 3 dilim ekmeğe eş değer gibi geldi bana :17:

akşam
yoğurt
yarım kase mercimek çorbası

2 kupa yeşilçay

menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay

öğle
1 tabak acılı mercimek çorbası (kulaklarımdan duman çıktı:35:)

ara
1 mandalina

akşam
3 adet kürdan köfte
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

spor:1 saat yürüyüş
300 ip atlama

menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay

öğle

ara
1 mandalina

akşam
3 adet kürdan köfte
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

300 ip atlama
iremcim menün çok güzel

menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay

öğle

ara
1 mandalina

akşam
3 adet kürdan köfte
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

300 ip atlama

Ben de menünü çok beğendim. Sporunu da :)) İp atlamanı sorcaktım, bunu uzun zamandır yapıyor musun? Etkilerini görüyor musun? Ben de başlamak istedim çok ama çok kolay yoruluyorum, çift ayak 50 yapabiliyorum mesela, sen nasıl yapıyorsun?

Sineemm, konuyu tekrar açmak istemedim aslında ama tutamıyorum ben pek kendimii :)) Evli değilim tabii, yaşım da daha küçük, hani sana da n'oluyor diye düşünebilirsin ama naçizane fikrimi belirtmek isterim, bu sene bir de iletişim çatışmaları görüyoruz onun da etkisi var :)) Her ilişki için açık iletişimin önemini vurguluyoruz mesela. Sen çok kırılmışsın anlaşılan ve o da ne yaşadığını görsün istiyorsun. Doğru mu anlamışım bilemiyorum ama. Sen de onu benzer şekilde vurarak seni anlasın, gibi bir anlam çıkardım ben. Bence eşini al karşına sana ne hissettirdiğini ne düşündüğünü, onun düşünceleriyle ilgili fikrini vs. hepsini anlat. Senin açından olayı dinlemesine izin ver. Seni anlamasının en güzel yolu bu olur çünkü, aynı şeyi yaşamaktansa. Tam tersi olsa önce sen onu bir şekilde kırsaydın mesela, onun sana gelip açıklamasını bunu dile getirmesini isterdin dimi? Bunun aynısını sana yaşatması gibi bir düşüncesinin olması seni daha çok üzerdi. Öyle işte, benim fikrim bu yönde, en doğrusunu yine sen bilirsin tabi ki :) :16:

Uyuya kalmışım ya :ssz::ssz:

Uyandım hemen bıseyler atıstırdım bir hızla çayımı kahvemi hazır ettim dizim başlamak uzere hemen menu yazayım. sonra yıne gelırım.

menu
sabah
1 kuru kayısı+suuuu

kahvaltı
1 haslanmıs patates

ara
4cıg fındık
4cıg badem

ogle
1 kofte
4-5 elma dilim patates
2 yeşil biber (dunku fırın yemegınden)
2 yk yogurt

ara yok

aksam (biraz evvel)
1 kase sade nesfit+sut

2 yeşil çay- 1 mısır püsküllü çay

Günaydın kızlar..

Bugun hiç keyfim yok. :( Geçmişe bakıp tekrar donucem.
ne oldu dicektim ama öğrendim canım...
umarım tez zamanda sorunları aşarsınız canım..biz eşimle pek kavga etmeyiz..ettimiz zaman genelede benim sinirim yüzünden olur..onada hemen nazar değdi der hemen okurum bizi:52:
DEDİĞİN GİBİ EN GÜZEL AMA EN ZOR ŞEY...
menu zaten guzelde soylenecek yorum yok :) aerobik de yakıyor hani :34:

Şeydacım, ne guzel herşeyi maddelemişsin ve hatalarını ya da eksiklerini bulmussun. Sıra düzene sokmakta. Bende burda menu paylaşımını geriye donebıldıgımız ıcın cok sevıyorum zaten.
Bir ara bende farkında olmadan menulerimde porsiyonları cogaltmıstım. Acaba olmustum, geriye donup bakınca suphelerımın dogru oldugunu gormustum.

evet canım bende düzenledim..her şeyi yoluna sokuyorum yavaş yavaş...
akşam menüm çok oldu.okadaar çok geç yatıyorumki dün saat 3 te yattım.anca yetiyor canım bana..
demek ki, yemek yemesek bile kek kaçamak sayılıyormuş..cezamızı çekicez o zaman..
cezan hayırlı uğurlu olsun kuzum..akşam hemen bir çorbayla geçirirsin bir dahakine..
canice olcak belki ama ben bu ceza olayını çok sevdim..
hoşbuldum canlarım, her söylediğinizde haklısınız
benim bu durumum takımdan ayrılmak isteyenlere hatta izin almak isteyenlere ders olsunn:)))

45 dk yürüyüşümü yaptım, aktara gittim, keten tohumu, çörek otu,zencefil ve zerdeçal aldım
keten tohumunu sinemcim senmi demiştin ilk defa yiycem yoğurtla karıştırıp inşş
çörek otunu her derda deva diyrlarda zaten sabahları bir çay kaşığı yenilmesi yağ yakıyormuş inş onuda yapıcam
akşam giderkende nesfitimi ve bugday ekmeğimide alıcam tam teşekküllü hazırım :)))
ee sizde varsınız artık yanımda niye veremeyeyim canım daha önce nasıl verdiysem aynen öyle veririm inşş:)))
ayy canım özeldim seni kuzucumm...hoşgeldin tatlım..
benimde aktara gitme vaktim geldi canım.yeşil çayım karabiberlerim tarçınım bitti..keten tohumunu bende çok duydum ama nedense hiç almak fırsat olmadı canım yaa...
hoş geldin tuniciğim ,aynı şey bendede oldu cnm ve yeni yeni toparlanıyorum,tatilde aldığım kiloyu veremedim inş bu hafta braktığım kiloyla listeye girerim ....
canım naber??SEN Bİ ARA biriyle eşleşmiş yarışıyordun kimdi o kuzum...sende aramıza döndün iyice..yediklerine dikkat et kendini kandırmadan canım
ya şaka makada diyetin ilk başlarında yeşilçayı zorla içiyordum eziyet gibiydi
şimdi bi zevk ol resmen hoşuma giderek içiyorum
ne garip değilmi
demekki insan alışıyor
haydi yeşilçay içmeyenlere hatırlatmış olayımmm:)))
bende çok severek içiyorum.sallamasınıda artık hiç ağzıma süremiyorum.bir demlik yapıyorum..içiyorum onu valla..
bayadır içmiyordum..şimdi aklıma geldi demledim az önce yavaştan içerim kuzucum bende :16:
Menü yazmayıda ozlemisim
Hemen yazayım
Aralar sıkıntılı oldu malesef

Sabah
1 dilim ekmek
1 KK peynir
5 zeytin
1 domates

Ara
Yok

Öğle
1 paket altinbasak
2 KK peynir

Ara
Yok

Aksam
5 kasik zeytinyağlı kabak yemegi
4 kasik yoğurt
1 dilim ekmek

Aralar ne zaman gecti anlamadım
Günler kisalinca hemen aksam oluyor

40 dk yuruyus
2 kupa yesilcay
her altınbaşak görünce aklıma sen geliyorsun..aklıma nasıl yer ettiyse artık...çekmecemde var..bakıyorum aklıma geliyor gülümsüyorum :38:
bugünkü menüm

sabah
2 çeri domates
2 dilim kepek ekmek
1 kaşık labne

ara
1 eti form çubuk

öğle
kendini rahatlatmaya çalışmakmı bilmiyorum ama ilk yarısı yedim geri kalan yarısının sadece etini yedim sanki 1 tabak et ve 3 dilim ekmeğe eş değer gibi geldi bana :17:

akşam
yoğurt

2 kupa yeşilçay
cahilliğimi bağışla canım ama beyti ne???
menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı tost
2 fincan çay

öğle

ara
1 mandalina

akşam
3 adet kürdan köfte
bol yeşillikli salata
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

300 ip atlama
afiyet olsun canımmm...300 ip atlamayı nasıl yapıyorsun hızlımı yavaşmı...bende denedim bugün 120 de bayılcak gibi oldum..nefes nefese kaldım yüzüm kıpkırmızı oldu canım ya
Uyuya kalmışım ya :ssz::ssz:

Uyandım hemen bıseyler atıstırdım bir hızla çayımı kahvemi hazır ettim dizim başlamak uzere hemen menu yazayım. sonra yıne gelırım.

menu
sabah
1 kuru kayısı+suuuu

kahvaltı
1 haslanmıs patates

ara
4cıg fındık
4cıg badem

ogle
1 kofte
4-5 elma dilim patates
2 yeşil biber (dunku fırın yemegınden)
2 yk yogurt

ara yok

aksam (biraz evvel)
1 kase sade nesfit+sut

2 yeşil çay- 1 mısır püsküllü çay
senin kadar yesem sanırım ben 1 ayda 10 kilo vercem..pis boğaz durmuyor...maşşallah nazar degmesin.bende denedim şu nesfit süt olayını :50:
çok zor olmuyor yapamıyorum....
anca süt içinede tarçın :D

fundacım paylaşım alanındaki düşünceni gördüm bende aynen senin gibi düşünüyorum bu kadar izin zorunlu olmadıkça çok fazla...ayrıca benim hakkımdaki düşüncelerin içinde çoook teşekkür ederim..:34:

O kadar izin alan dönmez zaten herhalde. :60:
Yardımcım canımcım... Arkandayım her zaman. :34:

bugünkü menüm

sabah
2 çeri domates
2 dilim kepek ekmek
1 kaşık labne

ara
1 eti form çubuk

öğle

akşam
yoğurt

2 kupa yeşilçay

Hmm.... Ne versek sana acaba? 500 mü desek, daha fazla mı desek? :44:
Takım ses ver, kaptan yardımcımıza ne ceza kessek? :47:

sabah 1 domates 1 salatalık 1 yumurta kadar kıymalı yumurta (yağsız tuzsuz)
ara:2 mandalina
öğlen 4 yemek kaşığı ıspanak
ara:1 elma
akşam 3 köfte 1 patates (fırında )salata
ara:1 elma
1 saat spor 120 ip atlama

Menüm

Sabah
1 krep
5 zeytin

Ara
1 kepekli galeta