selam kızlarr
evet cesaretimi toplayıp tartıldım ve tahmin ettiğim gibi baya fazlayım
üstelik regl oldum dün üstüne onunda şişlği vardır ( züğürt tesellisi değildr umarım

(
ve kilom 75.1
en son 72.6ydım
sonuç olarak 2.5 kg almış olarak döndüm malesef

(
ama artık takmıyorum ramazanda 70.9 kilo olduğumuda hatırlayıp durmak istemiyorum
2 bayram ve 1 aylık izinin sonucu oldu bu
ama artık gayet motiveyim ne olur ekstra 2 ayımı alır bu kiloları vermek inş:)
sonuçta kaç yıldır 80 küsürlerde dolaşmadımmı 2 ay ne ki:)
Tunicim dediğin gibi... Önümüze bakacağız...

neden kimse yok bugün hiç giren olmamış

funda yarın yokum demişti ama siz nerdesinizzz???
ben 45 dk yüüyüşümü yaptım yemeğimi yedim yeşilçayımı içiyorum
havalar yce soğuyana kadar öğle araları yürümeye karar verdim evde çok zor oluyor akşam oğlum yürütmüyor
hazır işteyken öğle arası yürüyorum hem açık havada mis gibi:))))
Canım gündüzleri bir tek Sinem ve ben kalıyorduk zaten, sen geldin 3 olduk. :) Bugün ben giremeyince sessiz geçmiş gündüz...
fundacım sen bu krebin hepsini yapıp sonra ısıtıpmı yiyorsun, birde pişiriken yağ koymuyormusun nasıl pişiriyorsun???
Hepsini yapıp pişiriyorum, 3-4 tane falan çıkıyor. Teflonda yağsız pişiriyorum.
Selamlar..... :)
Çok gec geldim diye stres olmustum ama Tuni dısında kımse gelmemıs :) gece gec yatmanın promosyonu olarak gec kalktım bugun.
tam temizliğe başlamıstım eşim öğle kahvesine geldi. Bir kahve içtik o gitti ben temizliğe kaldıgım yerden devam..
Halı supururken canım cıktı benım bıdıslar batırmıs halıyı
Acilen kırpmam lazım o zibideleri o da ayrı bir iş 
Neyse bir soluklanıyım dedim. o esnada sıze bakayım dedim ama yoksunuz azıcık daha buralardayım :)
Kendin mi kesiyorsun sen tüyleri?

Zor olmaz mı Sinemcim?
ay bizim buraya yeni bir fırın açıldı öğleyin yürüyüşten gelirken bi kepekli ekmek aldım hayatımda bu kadar güzleini yememiştim çok mutluyummmm:)))
birde kepekli galete aldım oda çok çok güzeldi tazecikti
ohh be sonunda buldum :))
Lezzetli bir ekmek... :) Ohhh, ne güzel...
merhaba kızlar nasılsınız tuni abla mesaj kutun doluymuş mesaj atamadım
İyidir Berivancım, sen nasılsın?
iyi akşamlar arkadaşlar ,bu gün dişçiye gittim,tedavi süreci başladı 2 dişime dolgu yapdı kalan 1 sonra yapayı çenenizi açmakdan çok yoruldunuz dedi ,ordan ayrıldım bir avm de gezdim alişveriş aptım mutlu oldum şu an evimde sizlerleyim...
Geçmiş olsun Raacım, umarım çabuk biter...
menüm;
kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 çatal kaşar
2 çatal helva
2 fincan çay
akşam
1 tabak mercimek çorbası
4-5 kaşık sebzeli makarna
2 kaşık yoğurt
ara
meyve yemeyi düşünüyorum
bugün menüm kötü kızlar..çok geç kalktım bugün, kalktığımda saat 1 olmuştu, dün gece sabaha karşı yattım..kafam bozuktu, uyuyamadım, bu da bütün dengemi bozdu maalesef
Helva ve kaşarı kaçamak saymamız gerekmez mi? Ne dersiniz takım?
Bu arada şarküteri ürünlerini oylamamıştık ama onlara itiraz eden çıkmaz herhalde... Kimse sucuk, sosis, salam, pastırmayı hoş görmez diye düşünüyorum. Bence kaşar peynir ve helvanın durumu da aynı...
Menüm
Sabah
1 tost
Ara
sütlü kahve
Akşam
1 biber dolması
yarım tabak bamya
1 tas yoğurt
Pek erken kalkmadım bugün, öğlene doğru ders iptal dendi, 1 saat sonra mı neydi gelin var dendi, apar topar okula yetişmeye koşturduk, okulda da bir şey yiyemedim, eve varmam da akşamı bulmuştu artık, o yüzden öğle öğünüm yok.
Aynen bir dönem bizde de vardı yürüyüş bandı, öyle askılık olarak kullanılıyordu

ama o varken de iyi yürüyüş yapıyordum gerçi de diyet olayım pek yoktu o zaman da.
Hep tost açıklıyorum ben burada ama ya

kepekli tost ekmekleri oluyor ya, 2 dilim arasında bir dilim kaşar :))
Tam "bu tost nedir?" diyecektim ki, Tuni demiş. :)
Tostta da kaşar varmış.

Yediklerinizin içeriğini yazın. Tost, tatlı, içecek demeyin.
Kaşar da dediğim gibi, bence kaçamak... Çünkü baştan aşağı yağ.
-------
Bu arada askılıklar konusundaki yaratıcılığınız konusunda takımımı kınayarak tebrik ediyorum.

Ben de askı niyetine kullanıyorum. Ama spordan sonraki terli tişörtümü ve eşofmanımı asmak için. Bilmem anlataniliyor muyum...
--------
Bu arada ben geldim.