- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.321
ben süper zevkli, acayip atraksiyonlu, bol maceralı ütüme geri dönüyorum kızlar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel menu canım :128: Baban da ne fena ya :) bir ara da (bayag oldu ramazan bayramından once falandı galıba) burnuna burnuna kek uzatıyordu. hatta o zaman kanıp yarım kek yemıstın bak onu da hatırlıyorum. kız valla ben lokma sayıcıyım galıba yaaa :))))
aaa bak aklıma geldı gecmıs mesajlarda sen hafızandan yakınıyordun. Fundacım lutfeeeeeeennnn lutfeeeeeeeeeeennnnn et yeeeee.. Yıllardır yaptıgım rejimden diyorsun ama inan et yememekten oluyor bu b12 eksıklıgı yasıyorsun.((
Aaa kesinlikle katılıyorumm bunaa, niye et yemiyorsun ama? Ayrıca babana koptum Funda , bu kek hikayesi de ayrı süpermiş, ah bu babalar yaaVee 2 gündür bu güzel irade örneklerinden dolayı da takdir ediyorum senii
![]()
Sineeem, çok stresliyim bu aralar, vize dönemim yaklaştı mı ben başka birine dönüşüyorum, ortalama tutturma zorunluluğumuz var bursun kesilmemesi için ve onun yükü beni haftalar öncesinden esir almaya başlıyor
Sen nasılsınn? Bugünkü menün, bu koşturmacaların bir sorun yok dimi ya?
ütüyü hiiiç sevmiyorumeşim iş nedeniyle genellikle klasik giyinir, bu sebepten ütüm hiç mi hiç eksik olmaz..valla evlenmeden önce ütümü babam yapardı, canım benim
şimdi paşa paşa yapıyoruz işte
sevmediğimden biriktirip öyle yapıyorum, biriktirince de böyle işin içinden saatlerce çıkamıyorum...
neyse bitse de bi kahve keyfi yapsam...![]()
ütüyü hiiiç sevmiyorumeşim iş nedeniyle genellikle klasik giyinir, bu sebepten ütüm hiç mi hiç eksik olmaz..valla evlenmeden önce ütümü babam yapardı, canım benim
sevmediğimden biriktirip öyle yapıyorum, biriktirince de böyle işin içinden saatlerce çıkamıyorum...
Utu konusu açılmış
Benim eşimde klasik giyinir hergun gomlek değiştirir ( sadecemavi gomlek sayısı 20dir gerisini siz duşunun:))
Simdi ben esim kendi ütüsünü kendi yapar desem beni tasa tutarmisiniz acabaa
Yazık pazarları getirir utu masasını oturma odasına bı taraftan tv seyreder bı taraftan yapar
Hiic banada sen yapsan demez ama arada hadi iki tanede ben utuleyeyim derim o dinlenir bı iki yaparım
Ayy cokmu gicik oldum bunları yazarak:))))
Ya yemeye özendiren bir babam var işte...O bir şey değil de o da gençliğinde 100 kiloydu. Şeker çıkınca verdi. Yani rejim yapmamış insan da değil.
Anlaması gerekir halbuki ama sanırım ebeveyn olmak başka bir şey.
B12'ye netten baktım. Eminim daha önce de bakmışımdır zaten.
Hak verdim sana Sinemcim. Yarın olmasa bile taş çatlasa cumadan itibaren et sokacağım menüme, söz... İşin kötü tarafı ben artık et yiyemez oldum, o biraz zor olacak. Gerçi balık ve köfte yiyebiliyorum hala... Ben de zaten onları alacağım menüme.
Bu arada insan vücudu 5 yıllık b12 ihtiyacını depolayabiliyormuş; ilginç, değil mi?
Ay Nurcum canım... İstersen izin al ya da izin almasan bile, vizelere çalışman gereken zamanı tarih olarak belirt ki mesaj sayımlarında seninkiler düşük çıksa da bir işlem yapmayalım. Sonuçta sıkışık zamanlar, 5 mesaj kuralının amacına uygun...
Sen bir düşün, nasıl rahat ediyorsan öyle yaparız.![]()
Funda zaten o tıkanmayı yaşadığımı da düşünüyorum ve bu kadar erken olmasından dolayı da saçma geliyor. Şöyle ki, bayram haftası tartılmadık ya hani 2 Kasımı bekledik, ben o ilk hafta kendim tartıldığımda tam 64 gelmiştim, 2 Kasımda da aslında 200 gr. almış oldum. ki 2. hafta bayramı da geçmiştik bir kaçamak durumum da olmamıştı o beni çok üzdü, normalde cumadan cumaya tartılıyordum ama o durumdan sonra ben ara ara tartılmaya başladım, hiç bir ilerleme kaydetmiyorum hatta 200 gr da fazla çıkıyorum, 2 gündür tartılmadım gerçi de. Senin o Naz'a yazdığın mesaj çok gerçekçi geldi bana cidden böyle bünyeyi alıştırınca bir yerden sonra duracak herhalde, benim düzenli ve acil spor yapmam gerekiyor, ama şu ara dersin başına bile oturmak için büyük mücadele veriyorum kendimle, hiçbir şeye motivem yok yani. Ne olacak bilmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz işte ve nasıl düzen oturtayım bilemiyorum.
Bak Nur soyleyınce yıne aklıma geldı![]()
Fundacım dunku burger kıng olayında tebrık ederım canım![]()
Erkek arkadaşına da burdan mesaj bugun zayıf olabılır ama bır gun o kıng menuler tombık yapacak onu![]()
ben süper zevkli, acayip atraksiyonlu, bol maceralı ütüme geri dönüyorum kızlar :))
Utu konusu açılmış
Benim eşimde klasik giyinir hergun gomlek değiştirir ( sadecemavi gomlek sayısı 20dir gerisini siz duşunun:))
Simdi ben esim kendi ütüsünü kendi yapar desem beni tasa tutarmisiniz acabaa
Yazık pazarları getirir utu masasını oturma odasına bı taraftan tv seyreder bı taraftan yapar
Hiic banada sen yapsan demez ama arada hadi iki tanede ben utuleyeyim derim o dinlenir bı iki yaparım
Ayy cokmu gicik oldum bunları yazarak:))))
İşte buu, hiç de gıcık gelmedin bana bekarım ya hemen beğendiimm bu durumuAma Sinem'e de katılıyorum cidden bir melekle evlenmişsin, sana sen yapsan bile demiyor daha nolsun :)) En az 1 ev işi beylerin görevi sayılmalı diye düşünüyorum ben de, ev işleri de müşterek
![]()
aaa orası kesin canım. benim bocukte ev işi konusunda ıyıdır nazar değmesin :) sadece ütü konusunda uyuzluk yapar :) o da gıcık oluyor utuye cunku. normalde supurme işi ondadır mesela, 2 haftadır ızın kullanmıyor bana kaldı supurme :))) ne zor geldı yahuuu :)))
evdeyken bulaşık bırakmaz, balkon yıkar, kapı sılermutfak dolabı sıler, camasır asar, toplar
daha aklıma gelmeyen utu harıc yapar da yapar yanı. :)))
tabi tum bunları saydımda evdeyken yapar :) adamı full+full calıstırmıyorum yanıvicdan yaptım valla şimdi ütü için
o kadarını da yapmasın canım
Nurcum... Senin önceliğin sınavların. Eğer ders çalışmana daha zaman varsa spor yap, ama günler gelip çattıysa sınavlarını atlatmaya bak önce... Spor yapınca fiziksel, zihinsel ve de rejimsel olarak kendini iyi hissedersin. Mutlu eder seni, orası kesin. Menünü de en azından 1400 kaloriye çıkar. Spor yapsan da, yapmasan da... Hem ara öğünler eklendiği zaman kilo yapmaz, aksine kilo vermeni kolaylaştırır.
Sinemcim, teşekkür ederim. :) Ben de Nurcuma teşekkür etmeyi unuttum o mesajda...Teşekkür ederim Nurcum. İrade savaşından zaferle çıkmak çok güzel bir duygu. :)
Sinemcim, ilk zamanlarımızda dal gibi çocuktu, çok zayıftı. Ben de hiç sevmem zayıfları. "Azıcık kilo al" diye başının etini yedim. Aldı almasına ama artık iyice sardı yağlı yemeklere, şimdi de bırakmıyor.Mesajını iletirim canım; belki böylece daha sağlıklı yemeye başlar.
Ütü... :)
Lise hayatımda sadece 3 şey ütülemiştim: 2 okul gömleği, 1 kot pantalon. Gömleklerim yanmıştı, delik açılmıştı. Kotum da erimişti, parlıyordu en son.
Ben hiçbir şeyi ütülemem, direkt giyerim. Zaten dar kıyafetler giydiğim için üzerimde ütüleniyorlar.
Ara ara ütü yapıyorum tabi yine, neyseki artık yakmıyorum. :) En son sonbahar geldi diye ceketimi ütüledim, o kırışık giyilmiyordu. Yani ben giymiştim aslında ama çevreden posta yiyince ütüledim.O da herhalde son 3-4 aydaki tek ütümdü. :)
Evlenince de aynı şekilde takılmayı planlıyorum. Gömleğini ütülü giymek isteyen de kendisi ütüleyip giyebilir. :)
Funda bu kadar mı tatlı olabilirsinn senn, dürüst olacağım ben takımdan ayrılsam mı diye düşündüm onu yazma niyetiyle girdim bugün aslında, hep bir sorun çıkaracaksam baştan takımdan çıkayım dedim, en ufak pürüzde takımdan çıkma düşüncesi değil ama bu. İzin için erken olduğunu düşündüm işte daha şurada kabul edileli bir haftam dolmadan izne gitmek uygun olmaz bence. Daha önce de söylemiştim ya 19unda başlıyor o 2 haftalık süreçte izin alabilirim belki diye şimdiden almayı doğru bulmuyorum pek, kurallardaki süresiz izin olayını saçma buldum ben de. Ama ayrılma düşüncemin temel sebebi 5 mesaj durumu ve bu kadar erken böyle bir şey diyecek olmamdan dolayı da çok utandım, sonra burada yazılanları okuyunca bir de senle Sinemin güzel yüzü de karşımda olunca acele karar verme Nur dedim, 3 kere ceza alımında da diskalifiye olunuyor ya, biraz onu da dert ettim işte mesaj sayımını tutturamayıp uyarı alcaksan çek git gibisinden :) Senin şu mesajın iyi niyetin ne kadar mutlu etti beni anlatamam, iyi kötü idare ediyorum, en azından 5 mesajı aksatmam herhalde, vize döneminde de izin alırım o zaman, o şekilde yapalım. 19-30 Kasım şimdiden tarihleri de verebilirim. Bu ayrılma düşüncesini cidden çekinerek yazdım şuan ama doğru anlaşılacağımın güvencesiyle böyle açıkladım. Burasının ciddiyetine gerçekten önem veriyorum ve ne sorun çıkaran ne de sizi aksatan olmak istemiyorum. Öyle işte umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi :)
Sinemm sen de başka bir melekle evlisin, bu kadar iş yaptır bi de ütü bekle hiiiiii2nizin eşlerine de birer
![]()
koyalım hemen :))
bu duaya ben hemen amin demek istiyorumyaaa sorma işte bende dile getirince cidden vicdan yaptım yaa :))) daha ne olsun. darısı bekarların basına dıyım canım sizede boooylee bol bol ev işi seven es nasıppppp olsunnnnnn amiiinnnnnn :))))
![]()
Funda bu kadar mı tatlı olabilirsinn senn, dürüst olacağım ben takımdan ayrılsam mı diye düşündüm onu yazma niyetiyle girdim bugün aslında, hep bir sorun çıkaracaksam baştan takımdan çıkayım dedim, en ufak pürüzde takımdan çıkma düşüncesi değil ama bu. İzin için erken olduğunu düşündüm işte daha şurada kabul edileli bir haftam dolmadan izne gitmek uygun olmaz bence. Daha önce de söylemiştim ya 19unda başlıyor o 2 haftalık süreçte izin alabilirim belki diye şimdiden almayı doğru bulmuyorum pek, kurallardaki süresiz izin olayını saçma buldum ben de. Ama ayrılma düşüncemin temel sebebi 5 mesaj durumu ve bu kadar erken böyle bir şey diyecek olmamdan dolayı da çok utandım, sonra burada yazılanları okuyunca bir de senle Sinemin güzel yüzü de karşımda olunca acele karar verme Nur dedim, 3 kere ceza alımında da diskalifiye olunuyor ya, biraz onu da dert ettim işte mesaj sayımını tutturamayıp uyarı alcaksan çek git gibisinden :) Senin şu mesajın iyi niyetin ne kadar mutlu etti beni anlatamam, iyi kötü idare ediyorum, en azından 5 mesajı aksatmam herhalde, vize döneminde de izin alırım o zaman, o şekilde yapalım. 19-30 Kasım şimdiden tarihleri de verebilirim. Bu ayrılma düşüncesini cidden çekinerek yazdım şuan ama doğru anlaşılacağımın güvencesiyle böyle açıkladım. Burasının ciddiyetine gerçekten önem veriyorum ve ne sorun çıkaran ne de sizi aksatan olmak istemiyorum. Öyle işte umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi :)
Tatlılara her zaman tatlı olurum.
İlk zamanlarda izin almak hoş olmuyor kesinlikle. Ama sınavlar için geçerli değil bu, ya da daha ciddi olan başka durumlar için geçerli değil. Ama "kafamı dinleyeceğim, izin alayım. arkadaşım gelecek, izin alayım." oldu mu sıcak bakılmıyor. Çünkü izin uygulaması zorunlu haller için çıkmış bir uygulama... Püsküüt bile "Böyle kullanılacağını bilseydim izni hiç çıkarmazdım." diyor. :) Ama okul ciddi, senin durumun daha da ciddi... Bu arada Sinem'e katılıyorum, stres yapma. Zaten 2 sene baş etmişsin, bu senenin ne fark var?
Ya ben o kadar cadı mıyım?Tamam sürekli "mesajlar şöyle, mesaj sayıları şöyle, uyarılar şöyle..." yazıp duruyorum. :) Ama kimseye "Uyarı alacaksan çek git." demem. Uyarı verirken neden 7 günde 3 kere olsun diye bekleniyor? : Acil ve istisna durumları ayıklamak için. Diskalifiyeye karar vermeden önce neden 3 uyarı olması bekleniyor? : Yine aynı sebepten. Zaten zorunlu hallerde uyarıların önüne geçilmesi için de izin uygulaması var. :) Her şeyi usüle uygun yaptığımız zaman hiçbir problem olmuyor yani...
Takımın üyeye, üyenin de takıma ihtiyacı vardır. "Sorun çıkardım, izin almam lazım, öyleyse gideyim." diye bir şey yok. :) Kilo verme amacı bizler için adeta kutsal bir amaç... Sonuçta hepimiz ya yüksek kilolardan bu kilolara düştük ya da hala yüksek kilolardayız. O yüzden birbirimizi anlıyoruz, çektiğimiz sıkıntıları ve amacımızın büyüklüğünü anlıyoruz. Ben bu yüzden herkese titizlikle yaklaşıyorum. Matematik hesabı üzerine kurulu bir takım değiliz. Yeter ki karşı tarafta kilo vermek için çaba göreyim... Birinin 3. ihlali olsa bile genel durumuna bakıp karar veririm. "3 oldu, bitti." demem. Ama 3. uyarıyı alan ve geçmişi az mesajlarla ve çarpılarla dolu olan ve son zamanları düzensiz olan gider. Neden? : Demek ki bu takımda gerektiği kadar motive olamıyor. Öyleyse burda durmasının bir anlamı yok.
Yani dediğim gibi hiçbir şey sadece matematik hesabı değil. O yüzden sen canını sıkma. Mesajın da yanlış anlaşılmadı.![]()
Nurcum Fundaya kesinlikle katılıyorum canım once sınavlar.. kiloları hepberaber veriyoruz vermeyede devam ederiz canım
-----
Fundacım, şeytani tatlarla tanıştırmıssın cocugu şimdi dur dıyorsunama sen bayag sporla ılgılenıyor demıstın ya ben ona hayret edıyorum. spor yapanlar saglıklı beslenmeyede cok onem verır.
----
ayyy ben lise zamanlarında da babamın pantolon gomleklerıyle bogusuyordumama sonunda kendimce çözüm bulmuştum kurtulmak için :))) pantolonlarına ozellikle çift çizgi yapmaya başlamştım :))) yapamıyorsun dıye almıstı şukur
bu duaya ben hemen amin demek istiyorumbenim nişanlımda ütüden nefret ediyo herşeyi de ama bana ütü deme diyo..hatta sana resmini gönderdiğim ütüyüde o yüzden aldık sinem daha kolay ütü yapabilelim bari dedik..o abartıp sanayi makinelerinden alalım hemen ütülenir demiştide ben abartmasını engellemiştim o derece yani
![]()