Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Kızlar yılbaşına bu cumadan sonra 8 hafta var hepimiz bi hedef koyalım kendimize ben her hafta en düşük 500 gr bile versem 4 kilo vermiş olcağımı tahmin ediyorum...

Funda08 ----

tunituni -----

Buffy26 -----

UmutCan ----

sweetlyy ---- 70

Raa ----------

brave_ -------

mucizem77 ---

PinkCherryBlossom ---

nehirim38 ----
(Ayşegülcüm o zamana kadar takıma girceğini düşünüyorum bu yüzden senin adınıda yazdım)

Son düzenleme:
yaaa valla gecen hafta kendısını arkadasım sanan (benım yanlızca ööylle tanıdık bırı diyebildiğim) bir şahısla karsılastım. (kadın)

en son kışın gormustuk bırbırımızı yenı ben 78kıloydum. neyse karsılastıgımızda oyle bır bakısı vardıkı, o bakısı mumkun değil anlatamam. agzı cok hos olmussun derken, gozleri ''kahretsın nıye'' der gıbı tuhaf bır bakıstı. acıdım ve hep acırım boyle ınsanlara cunku kompleks cok fena bırsey gıtmeyen yok olmayan bırsey.. ben karsımdakı bakımlı ınsanlarla oldum olası hep motıve olmusumdur keyıf alırım, belki meslegımden kaynaklıyor bılmıyorum ama guzelı guzellıgı severım.

Sinemm ben senin mesleğini bilmiyorum bu arada. ve evet işte insanın içinde oluyor o, nazarları da kıskançlıkları da bizden uzak olsun :nazar:
Nurcum senin boyun yok bende...
Boyunu bir de takıma kaç kilo ile girdiğini bir zahmet bana yazar mısın?

Ya da giriş kilonu ben bulurum, boyunu yazsan yeter.

Giriş kilom 66 olması lazım ya da 66.4 bak tam emin olamadım. Boyumu da ben ölçtüm Funda 1.52 çıktım :1: en başta kendime 1.58 yakıştırmış bir cüce olduğumdan çok güldüm buna ya :1: ama bizimkiler hala yok sen 1.55 1.56sın doğru ölçememişsin diyor, resmen tartışıyoruz bunu :D Ben klasik ölçtüm, duvarda işaretledim kendimi, mezurayla da ölçtüm sonra, doğru olduğunu düşünüyorum :D

Gözetmenlik de zor yav, eli ayağı durmuyor kimsenin :1: Lisede ben kopyayla geçtim desem yeridir ama müthiş bir sınıftık, herkesin görevi vazifesi belli bir şekilde uygulanırdı :1: Üniversiteye geçince duruldum artık kendi hakkımla kazanayım diyerek, ama burada da döndürüyorlar kopya olayını çok güzel. Kolay gelsin sana da ne diyeyim :))

Ben üniversitede sadece 1 kere kopya çekmiştim. Onda da 3,5 3,5 olmuştum... Yakalandığın an 1 ay uzaklaştırma... Zaten o da otomatikman 1 dönem uzatma demek... Lisede evlere şenlik bir kopya cephaneliğiydim ama ünide değildim. Hatta hayatım boyunca sadece üniversitede ders çalıştım ben. :D Peki oraya kadar nasıl geldim, hala haret ediyorum. :60:

Neyse ki küçük yok aramızda, istediğim gibi yazabiliyorum; kimseye kötü örnek olma durumum yok. :)

Nazz, hedefi yazmadan önce bir sorayım, şöyle hedeflemiştim ben, gönlümden geçen 56 ama kendime iyi niyet göstergesi kullanıp 59dan fazla olamaz dedim. bu durumda 59 olarak mı yazayım o zaman?

Ben üniversitede sadece 1 kere kopya çekmiştim. Onda da 3,5 3,5 olmuştum... Yakalandığın an 1 ay uzaklaştırma... Zaten o da otomatikman 1 dönem uzatma demek... Lisede evlere şenlik bir kopya cephaneliğiydim ama ünide değildim. Hatta hayatım boyunca sadece üniversitede ders çalıştım ben. :D Peki oraya kadar nasıl geldim, hala haret ediyorum. :60:

Neyse ki küçük yok aramızda, istediğim gibi yazabiliyorum; kimseye kötü örnek olma durumum yok. :)

Benim de öyle oldu, üniversitede çalışıyorum resmen, lise sondayken çok sorunlu olmuştu dershanem vs. bıraktım ben kendim çalışırım dedim, gelen puanımla ekonometri vs. oluyordu ama tutturdum bir daha hazırlanacağım diye, kimse de benim çalışacağıma güvenmiyor boşver gir diyor :)) zar zor ikna ettim ama iyi ki etmişim kendime güvenmişim diyorum. şuanda da ne kadar bölümümü çok sevsem de sınavlar için çalışırken her şey işkence oluyor, tatillerde aynı kitapları okuduğumda hiç bir sorun yok ama :1:

once yazayım dedim. simdi yazdıgımız mektupları dusundugumde ben yılbaşı hedefı olarak 58 demıstım.

tabloyu gorunce hemen hesap yaptım. (sizinlede paylaşıyorum ki ne derece dogru dusunuyorum fikrinizi alayım.)

2 kasımdan yılbasına toplam evet 8 hafta var. mevcut kilom 62.7-58 dersem= 4.7 vermem gereken kılo yapar. yanı haftada 600gr kadar yapar.
Tabiki gonlum 58de o yazdıgım mektuba cevaben ''Evetttt'' yazabılmek. Ama gerçekçiliğe geldiğimde bunca kilodan sonra haftada 500-600 gr veririmiyim bilmiyorum :(

o yuzden bu durumda bır değişiklik yapmak istiyorum :) ben o mektupta bır yılbası hedefı koymustum. bu tabloda da sızın benım ıcın hedef rakam belirlemenizi rica edicem. :)
olmaz mı :)

yaaa valla gecen hafta kendısını arkadasım sanan (benım yanlızca ööylle tanıdık bırı diyebildiğim) bir şahısla karsılastım. (kadın)

en son kışın gormustuk bırbırımızı yenı ben 78kıloydum. neyse karsılastıgımızda oyle bır bakısı vardıkı, o bakısı mumkun değil anlatamam. agzı cok hos olmussun derken, gozleri ''kahretsın nıye'' der gıbı tuhaf bır bakıstı. acıdım ve hep acırım boyle ınsanlara cunku kompleks cok fena bırsey gıtmeyen yok olmayan bırsey.. ben karsımdakı bakımlı ınsanlarla oldum olası hep motıve olmusumdur keyıf alırım, belki meslegımden kaynaklıyor bılmıyorum ama guzelı guzellıgı severım.

:60: Ben de çok acıyorum onlara... Çünkü sürekli kendilerine katlanmak zorundalar. :)

once yazayım dedim. simdi yazdıgımız mektupları dusundugumde ben yılbaşı hedefı olarak 58 demıstım.

tabloyu gorunce hemen hesap yaptım. (sizinlede paylaşıyorum ki ne derece dogru dusunuyorum fikrinizi alayım.)

2 kasımdan yılbasına toplam evet 8 hafta var. mevcut kilom 62.7-58 dersem= 4.7 vermem gereken kılo yapar. yanı haftada 600gr kadar yapar.
Tabiki gonlum 58de o yazdıgım mektuba cevaben ''Evetttt'' yazabılmek. Ama gerçekçiliğe geldiğimde bunca kilodan sonra haftada 500-600 gr veririmiyim bilmiyorum :(

o yuzden bu durumda bır değişiklik yapmak istiyorum :) ben o mektupta bır yılbası hedefı koymustum. bu tabloda da sızın benım ıcın hedef rakam belirlemenizi rica edicem. :)

Sinemcim aynı ikilemi ben de yaşadım. :) Ama ben hedef küçültmemekten yanayım. Sonuçta ucundan kıyısından yakalasak da mutlu olacağız. :)

Sinem ben senden 2 kilo daha fazlayım, güzel güzel atıp tutuyorum da senin şu gerçekçiliğin ki bu kadar iradeli, odaklanmış olmana rağmen. Ben 58e düşeceğini düşünüyorum. Sen bu kadar kilodan sonra bir yavaşlama sürecindeyim artık diye düşünüyorsun değil mi? Doğru aslında evet ama yine de 8 haftada 4.7 verebilirsin diye düşünüyorum ben. Hadi 4.7 olmasın da 4 olsun o zaman ama verirsin kesinlikle.

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------

UmutCan -----

sweetlyy ----- 70

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry ---

nehirim38 ----

Son düzenleme:
Ayşegül izinde, ona yazdığın notu ondan çıkardım Nazcım. İzinden dolayı listeyi göreceğini bile sanmıyorum ama her ihtimale karşı adı dursun tabi...

Son düzenleme:
YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------

UmutCan -----

sweetlyy ----- 70

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry --- 59

nehirim38 ----

Son düzenleme:
Sinemcim hedefini değiştirmek istediğini zaten yazmışsın, dikkatimden kaçmış... :)

O yüzden benim senin beğenine sunduğum hedefin (:9:) : 59.7

Sinemcim aynı ikilemi ben de yaşadım. :) Ama ben hedef küçültmemekten yanayım. Sonuçta ucundan kıyısından yakalasak da mutlu olacağız. :)

Sinem ben senden 2 kilo daha fazlayım, güzel güzel atıp tutuyorum da senin şu gerçekçiliğin ki bu kadar iradeli, odaklanmış olmana rağmen. Ben 58e düşeceğini düşünüyorum. Sen bu kadar kilodan sonra bir yavaşlama sürecindeyim artık diye düşünüyorsun değil mi? Doğru aslında evet ama yine de 8 haftada 4.7 verebilirsin diye düşünüyorum ben. Hadi 4.7 olmasın da 4 olsun o zaman ama verirsin kesinlikle.

Sanırım hedefini değiştirme demek istediniz :) Şimdiye kadar cok tarıhlı hedef koyduk ilk defa 2 kasımda tutturabıldım :60: (erkeklerin idda oyunu gıbı oldu hep hedeflerım)
ne bıleyım yukseltsem mı oldum ama siz benden farklı dusunuyorsunuz yani işin özü bana benden çok inanıyorsunuz desem daha dogru olur :) (mucukkkk)

o zaman o moddan cıkıyorum, hemen pozitif dusunmeye baslıyorum belkidee....

64deki kırdıgım durumdan sonra, vucudum bana bır kıyak yapar ve 50lı kılolarımı hatırlayarak su gıbı oraya dogru akar :)

hemen guncellıyorum listeyi :34:

canlarım benım umut verdiniz bana :16:

aaa orası kesin canım. benim bocukte ev işi konusunda ıyıdır nazar değmesin :) sadece ütü konusunda uyuzluk yapar :) o da gıcık oluyor utuye cunku. normalde supurme işi ondadır mesela, 2 haftadır ızın kullanmıyor bana kaldı supurme :))) ne zor geldı yahuuu :)))
evdeyken bulaşık bırakmaz, balkon yıkar, kapı sıler :9::9: mutfak dolabı sıler, camasır asar, toplar :9::9::9::9::9: daha aklıma gelmeyen utu harıc yapar da yapar yanı. :)))

tabi tum bunları saydımda evdeyken yapar :) adamı full+full calıstırmıyorum yanı :9::9: vicdan yaptım valla şimdi ütü için :9: o kadarını da yapmasın canım

Evet bizdede balkon yıkama, çamaşır asma( balkona asmiyoruz biz icerde askiliga yoksa balkona olse asmaz heralde:)) tuvalet ve banyo temizliği esime ait:)))
A Sinem sende alınca hakikaten full koca çalıştırıyoruz gibi olmus okuyunca koptum bende e benimkide yapıyor diye:))

Bu arada Sinemcim bak benimkininde hic kapı ve mutfak dolabı silmisligi yoktur
Ha birde prensibi vardır bulaşık makinasına yerleştirmez ben yoksam sudan geçirir lavabonun yanına yigar:52::52::52:

Back
X