Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 70

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry ---

nehirim38 ----

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 69

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry ---

nehirim38 ----

kızlar hedefimi değiştirdim çünkü yeni yıla 6lı rakamlarla girmek istiyorum..elimden geleni yapıyım diye en azından 69 olsunda beni motive etsin her gördüğümde:31:

kızlar hedefimi değiştirdim çünkü yeni yıla 6lı rakamlarla girmek istiyorum..elimden geleni yapıyım diye en azından 69 olsunda beni motive etsin her gördüğümde:31:

Aaa dikkat etmemişim bak sana ben. kesinlikle çok doğru yaptın bencee. ayrıca iyi ki bunu hatırlatın Naz, Yılbaşı diye düşününce çok uzak 8 hafta kaldı deyince çok yakın geliyor :1: bana da dank ettirdi tekrar :1:

dün geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkürler .
tüniciğim kendime ve evime cici ler aldım.benimkisileri her zamankikig, biraz dar aldım ,eskiden öyle yapardım ve kesin sezonu kaçırmadan onu giyerdim inş gene öyle olur,son yıllarda bunu hiç gerçekleştıremediğim için okadar çok ki hiç giyemeden dağıttığım kıyafet ,ama bu sefer inş giyecegim..
iyi günlerde kulann canım evinde sende ....ayy ben çok eskiciyim hayatta kimseye hiç bir şeyimi vermem..geçen gün en sevdiğim eteğimin içine girdimm..iyiki vermemişimm..2 eteğim var onların içine girenen kadar durmak yokk
dün 75.1 dim bugün 74.7 çıktımmm sevindimmmm:)))))
su kaybıdır ilk günden ama olsun su veya yağ fazla hiçbişey istemiyorum vücudumdaaa
seni kutlrım canım ..su olsun ne farekeer.o ödem çok kötü bir şey bende biriktimi bende 3 4 kilo birikiyor...yüzüm gözüm şişiyor
sorma benimde artık zayıflasam zayıflasam ne kadar zayıflayabilirim bunları giyemem artık dediğim birçok kıyafeti verdim:(
aslında şu an giyebilecek durumdayım ama yoklaarr:))
arada şölede bişeyim vardı diye aklıma geliyor özellikle şu an giyecek bişey bulamazken dolabımda
amaaan diyrm sonra nasılsa bu kilodada kalmayacağım inş onlarda bol gelecekti 3 giyeceğime hiç giymemeyim belki gerçekten ihtiyacı olan birileri giyiyordur şimdi diye teselli oluyorum:))
raa dedim gibi canım ben asla veremem kıyafetlerimi...dolabım hınça hınç dolu..etekerim bi kaç tanesi bol olmaya başladı onları bile kaldırdım :DDD
yok canım bu zamanları atlatacağım inşallah bugün tartı da 76 çıktım pantolonlarım falan olmuo hep bol oluyo hiç birsey yiyemiyorum desem yeridir sizleri tanıdıgım için çok mutluyum
süpersin tatlım yaaa.vallahi süpersin asla bozma diyetini..tebrik ederim seni canımm
evet evet bırakmak yok
zaten banada hekes ayy ne kadar zayıfladın dedi eski kıyafetlerim bollaştı daha eskiler olmaya başladı
alışverişe gidince giydiklerim yakışmaya başladı ben bi havaya girdim
sanki incecik oldum :20::20:
sonra o girdiğim havayla tekrar alıverdim havam sönüverdii
geçici mutluluklar değil kalıcı mutluluklar istiyorummmm:))))
bende de o var biliyormusun.az bişe kilo verince şımarıyorum.bir an kendimi kaybediyorum.neyseki çok olmadan toprlıyorum...
fundacım dün konuşmuştukya çok hafif menü sonra zor olur diye..bu gün düşündümde ben mecburen hafif menüler yemek zorunda kalıyorum..okulda öğle yemeğinde gittiğim restoranda bugün arnavut ciğeri ve yağlı köfte vardı mesela ben mecburen çorba salata yedim ve her gün böyle..evdede makarna ve biber kızartması var yine mecburen çorba içiyorum..ev arkadaşlarım bana göre yemek yapmaya çok dikkat ediyolar ama her gün ayn ı özeni bekleyemiyorum onlardanda

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.ama azmini tebirik ederim canım.asla bozma ben üniversiteye giderken kilo almaya başlaıdm.ekmek arası patates kızartmaları,ekemek arası peynir zeytin hep böle.kısacası ekmek arası ekmek....sen sakın etme canımm

Aaa dikkat etmemişim bak sana ben. kesinlikle çok doğru yaptın bencee. ayrıca iyi ki bunu hatırlatın Naz, Yılbaşı diye düşününce çok uzak 8 hafta kaldı deyince çok yakın geliyor :1: bana da dank ettirdi tekrar :1:
haftalar nasıl geçiyo anlamıyorum ki..bu arada bu pazar ve haftaya pazar nişanlım ales ve kpds.ye gircek kızlar ve bizim için o kadar önemliki bu sınavlar bu martta evlenebilme ihtimalimiz bu sınavlara bağlı yoksa seneye ekime kalcak..çook stresliyim o yüzden ondan fazla ben heyecanlıyım :18:

Sinemcim hedefini değiştirmek istediğini zaten yazmışsın, dikkatimden kaçmış... :)

O yüzden benim senin beğenine sunduğum hedefin (:9:) : 59.7

Sen mesajı yazarken bende tablo guncellemişim. :9: ama esas enteresan olan benım aklımdakı realist rakamı yazmıssın gramına kadar :9: empatine dans ediyorum :32:

ama laf klavyeden cıktı artık :)))) ınsallah bır yılbası suprızı yasarız tartıda :D

Evet bizdede balkon yıkama, çamaşır asma( balkona asmiyoruz biz icerde askiliga yoksa balkona olse asmaz heralde:)) tuvalet ve banyo temizliği esime ait:)))
A Sinem sende alınca hakikaten full koca çalıştırıyoruz gibi olmus okuyunca koptum bende e benimkide yapıyor diye:))

Bu arada Sinemcim bak benimkininde hic kapı ve mutfak dolabı silmisligi yoktur
Ha birde prensibi vardır bulaşık makinasına yerleştirmez ben yoksam sudan geçirir lavabonun yanına yigar:52::52::52:

:9::9:
ya biz işin gırgırındayız ama ortak yaşamda cok onemlı aslında bunlar. ben evde bişeyler yaparken kös kös oturup keyıf yapan bır adam dusunemıyorum :19:

gecen gun depoya ınecek esyalar vardı. 1 hafta salladı, gomleklerıde tukendi sorup duruyor bana, ''aşkım gomleklerimi attın mı makınaya'' diye. bende direkt cevap ''ben 1 haftadır depoya ınıceklerı beklıyorum, sende o gomlekle 1 hafta idare et'' :P halbuki blöf, gomlekler hazır :9: eşyalar anında depoda :9:

Benim hedefi tutturabilmem için her hafta 800 gram vermem gerekiyor. :27:

Gelmedik yılbaşından ümit kesilmez. :9:

Bu sefer gol'u atıcaz inşallah :9:

sinemm ben yürekten inanıyorum verceğine :16:

canımmmmm insallah hepimiz yılbasında daha bır farklı sevınırız sonuclarımızla :)

ayyyii yılbası gelıyor bu arada yaaa yıne heyecanlandım.
normalde kaçamak hakkımız olayını kulanmıyorum ben ama aralıkta ağacı kurarken 1 sıcak kakao olarak kulanıcaaaammm :16:

haftalar nasıl geçiyo anlamıyorum ki..bu arada bu pazar ve haftaya pazar nişanlım ales ve kpds.ye gircek kızlar ve bizim için o kadar önemliki bu sınavlar bu martta evlenebilme ihtimalimiz bu sınavlara bağlı yoksa seneye ekime kalcak..çook stresliyim o yüzden ondan fazla ben heyecanlıyım :18:

Atom yardımcım benim... Dilerim her şey gönlünce olsun. Oturmamış iş dertleri yüzünden evlenemeyen çift kadar dertli çift var mıdır şu dünyada ya? :43:

Nişanlına başarılar, senden de iyi haberleri bekliyorum. :)

Son düzenleme:
YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 69

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry --- 59

nehirim38 ----

kıyamam yaa canım benım. allah yardımcınız olsun canım.

Sen mesajı yazarken bende tablo guncellemişim. :9: ama esas enteresan olan benım aklımdakı realist rakamı yazmıssın gramına kadar :9: empatine dans ediyorum :32:

ama laf klavyeden cıktı artık :)))) ınsallah bır yılbası suprızı yasarız tartıda :D

:9::9:
ya biz işin gırgırındayız ama ortak yaşamda cok onemlı aslında bunlar. ben evde bişeyler yaparken kös kös oturup keyıf yapan bır adam dusunemıyorum :19:

gecen gun depoya ınecek esyalar vardı. 1 hafta salladı, gomleklerıde tukendi sorup duruyor bana, ''aşkım gomleklerimi attın mı makınaya'' diye. bende direkt cevap ''ben 1 haftadır depoya ınıceklerı beklıyorum, sende o gomlekle 1 hafta idare et'' :P halbuki blöf, gomlekler hazır :9: eşyalar anında depoda :9:

Bu sefer gol'u atıcaz inşallah :9:

canımmmmm insallah hepimiz yılbasında daha bır farklı sevınırız sonuclarımızla :)

ayyyii yılbası gelıyor bu arada yaaa yıne heyecanlandım.
normalde kaçamak hakkımız olayını kulanmıyorum ben ama aralıkta ağacı kurarken 1 sıcak kakao olarak kulanıcaaaammm :16:

Biz zaten kozmik telepatik bağla bağlıyız senle. :60:

Gömlek- depo olayına bayıldım. :D İttirmek gerekiyor bunları arkalarından. :9:

Ya umarım bu yıl hepimiz için muhteşem olur. Düşünsenize, her birimiz 2013'te mezun olabiliriz. Şu kalan 2 ayda değil, ama 2013'te yapabiliriz bunu. Bu açıdan düşündüğüm zaman bence hepimizin şanslı yılı olacak 2013... :)

Ben de yılbaşına kadar 800 kalorilik hakkımı biriktireyim. :D Büyük ihtimal hepsini kullanırım. :9:

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------69

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 69

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---

PinkCherry --- 59

nehirim38 ----

Biz zaten kozmik telepatik bağla bağlıyız senle. :60:

Gömlek- depo olayına bayıldım. :D İttirmek gerekiyor bunları arkalarından. :9:

Ya umarım bu yıl hepimiz için muhteşem olur. Düşünsenize, her birimiz 2013'te mezun olabiliriz. Şu kalan 2 ayda değil, ama 2013'te yapabiliriz bunu. Bu açıdan düşündüğüm zaman bence hepimizin şanslı yılı olacak 2013... :)

Ben de yılbaşına kadar 800 kalorilik hakkımı biriktireyim. :D Büyük ihtimal hepsini kullanırım. :9:

Cınımmmm :)))

Kesinlikle o popoya bir iki kucuk tekme gerekıyor bazen :9: bir de o anki telaş var yaaa allahım yok boyle bırsey ''eyvahhh'' hali :9:

Yaaaa evet 2013 çıtır yılımız olucak :) birde zaman ne cabuk gecıyor ya yılbasına beraber gırıcez :))
------------------
Yalnız bakın peşin peşin soyluyorum, yılbasında seneye gorusuruz espirisi yapmak yok deli oluyorum :))))
yapana 500 kalorilik spor cezası veririm :9::9:

Utu konusu açılmış
Benim eşimde klasik giyinir hergun gomlek değiştirir ( sadecemavi gomlek sayısı 20dir gerisini siz duşunun:))

Simdi ben esim kendi ütüsünü kendi yapar desem beni tasa tutarmisiniz acabaa:52::52::52:
Yazık pazarları getirir utu masasını oturma odasına bı taraftan tv seyreder bı taraftan yapar
Hiic banada sen yapsan demez ama arada hadi iki tanede ben utuleyeyim derim o dinlenir bı iki yaparım

Ayy cokmu gicik oldum bunları yazarak:))))
benimki klasik giyinmesine ne gerek.bizde çamaşır makinesine ne giryorsa hepsi ütüleniyor.benimki bu konuda çok titiz..başlarda çok üşenirdim ama alşıtım.kırışık çarşafa bile yatamıyorum inankiii
fundacım bundan sonra dediğin gibi yapıp yanımda bişeyler taşıycam..ya beni sinir eden bi durumda var odadaki asistan arkadaşlarımdan biri ben diyetteyim diye sürekli bu konuyu konuşuyo..mesela yemeğe gidiyoruz bi kere tavuk ızgara çıkmıştı ben onunla salata yemiştim o kadar laf ettiki bide diyetteyim diyossun bu kadar yiyosun böyle diyetmi olur odaya geliyoruz ara öğün zamanı geliyo 5 fındık yiyorum bakıyorumda yağlı fındıkları yiyosun falan diyo..bunları söyleyen bi erkekkendince şaka yapıyo ciddi değil ama ben yinede tavrımı koydum
1.seni ilgilendirmez
2.bi erkeğe kilo ve diyet konusunda bi bayanla böyle konuşmayı hiç yakıştıramıyorum dedim

şimdi ben bu kişinin diyet konusunda hiçbişey bilmediğinin farkındayım onun dediklerine de katılmıyorum ama odada ara öğün yiyceğime sinirim bozuluyo mesela :50:
ayy canım kıskanıyordur onlar.diyet yapnalra sürekli karşırlar.ekemk yemezsin.."aa olmaz ekemk yemeden kabız olursun ,başın döner"zayıflarsın.."ayy yüzün çökmüş sana yakışmamış "bir sürü bir sürü..takma kafayı dicem ama sen çaresini bulmuşsun canım
El kadar çocukken; annemler bir istediğimi yapmadığı zaman gidip tükürükle göz yaşı yaparmışım kendime, sonra da sözde ağlarmışım. :60: O günlerden bu yana profesyonelleştik tabi... :) Bir şeyi gerçekten istiyorsam yaptıracak yolu buluyorum; ama oyun yapıyorum ama naz yapıyorum kişisine göre... Var içimizde küçük bir şeytan işte... :)
:47:
vayy senii cadıı..sen tükürük yap ağlama moduna geç..cadııı ..doğsru diyon ama hepimizde bir şeytanlık var :9::9:

Evet bizdede balkon yıkama, çamaşır asma( balkona asmiyoruz biz icerde askiliga yoksa balkona olse asmaz heralde:)) tuvalet ve banyo temizliği esime ait:)))
A Sinem sende alınca hakikaten full koca çalıştırıyoruz gibi olmus okuyunca koptum bende e benimkide yapıyor diye:))

Bu arada Sinemcim bak benimkininde hic kapı ve mutfak dolabı silmisligi yoktur
Ha birde prensibi vardır bulaşık makinasına yerleştirmez ben yoksam sudan geçirir lavabonun yanına yigar:52::52::52:
benimkide yapıyor valla ..o süpürür ben silerim ya da tam tersi.ben mutfağı temizlerken o buzdolabını temizler.evi toplarım temizlerim o tuvaleti yıkar..ama asla pencere silmez asla çamaşır asıp toplamaz :DDDsanırım başkası görmesin diye..allah razı olsun benim eşimde çok yardım eder bana
Benim hedefi tutturabilmem için her hafta 800 gram vermem gerekiyor. :27:

Gelmedik yılbaşından ümit kesilmez. :9:
kesilmez canım asla da kesme...
benimde 72 olmam lazım gel gel
YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 69

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 ---72

PinkCherry ---

nehirim38 ----

Nazcim simdi farkettim kilolarımız ve yılbaşı hedefimiz aynı
Malum fundaya rakibe olarak kaybettim( aldığım kilolarla)
Atık seni gözüme kestirdim haberin olsun

Boyun kaçtı nazcim??

Cınımmmm :)))

Kesinlikle o popoya bir iki kucuk tekme gerekıyor bazen :9: bir de o anki telaş var yaaa allahım yok boyle bırsey ''eyvahhh'' hali :9:

Yaaaa evet 2013 çıtır yılımız olucak :) birde zaman ne cabuk gecıyor ya yılbasına beraber gırıcez :))
------------------
Yalnız bakın peşin peşin soyluyorum, yılbasında seneye gorusuruz espirisi yapmak yok deli oluyorum :))))
yapana 500 kalorilik spor cezası veririm :9::9:

:60::60::60:

Her zaman o espriyi yapan biri çıkar. :60: Ben de sevmem ama illa ki biri diyecektir. :)

Back
X