Nurcum... Senin önceliğin sınavların. Eğer ders çalışmana daha zaman varsa spor yap, ama günler gelip çattıysa sınavlarını atlatmaya bak önce... Spor yapınca fiziksel, zihinsel ve de rejimsel olarak kendini iyi hissedersin. Mutlu eder seni, orası kesin. Menünü de en azından 1400 kaloriye çıkar. Spor yapsan da, yapmasan da... Hem ara öğünler eklendiği zaman kilo yapmaz, aksine kilo vermeni kolaylaştırır.
Sinemcim, teşekkür ederim. :) Ben de Nurcuma teşekkür etmeyi unuttum o mesajda...

Teşekkür ederim Nurcum. İrade savaşından zaferle çıkmak çok güzel bir duygu. :)
Sinemcim, ilk zamanlarımızda dal gibi çocuktu, çok zayıftı. Ben de hiç sevmem zayıfları. "Azıcık kilo al" diye başının etini yedim. Aldı almasına ama artık iyice sardı yağlı yemeklere, şimdi de bırakmıyor.

Mesajını iletirim canım; belki böylece daha sağlıklı yemeye başlar.
Ütü... :)
Lise hayatımda sadece 3 şey ütülemiştim: 2 okul gömleği, 1 kot pantalon. Gömleklerim yanmıştı, delik açılmıştı. Kotum da erimişti, parlıyordu en son.
Ben hiçbir şeyi ütülemem, direkt giyerim. Zaten dar kıyafetler giydiğim için üzerimde ütüleniyorlar.

Ara ara ütü yapıyorum tabi yine, neyseki artık yakmıyorum. :) En son sonbahar geldi diye ceketimi ütüledim, o kırışık giyilmiyordu. Yani ben giymiştim aslında ama çevreden posta yiyince ütüledim.

O da herhalde son 3-4 aydaki tek ütümdü. :)
Evlenince de aynı şekilde takılmayı planlıyorum. Gömleğini ütülü giymek isteyen de kendisi ütüleyip giyebilir. :)