- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.661
Tunicim ben takımı bırakıyorum demedim ki... :) Mezun olana kadar takımı bırakma gibi bir niyetim yok. Kaptanlığı bırakmak istediğimi söyledim. Bu da sadece mesaj sayısı konusu ile ilgili değil... Yeni gelenleri yeterli paylaşımı olmadığı için almadım diye laf yiyorum, adam kayırmakla suçlanıyorum. Kaçamak konusu mevzuları vardı bir zamanlar, gerçi artık yok, olmasın da zaten.Haftalardır sürem bir mesaj sayısı tartışması var. Raa kilo bildirmediği zaman onun notunu aldığım zaman bana kırıldı; böyle bir konuda bile sorun yaşıyorum. Şu anda aklıma gelmeyen daha bir sürü konu var. Hem ne fark edecek? Ha ben kaptan olmuşum, ha bir başkası... Takım yine aynı takım olacak, belki öyle daha da iyi olacak.
Benim ortağım cuma günleri tezgah açıyor ve ben cuma günleri listeler hazırlanacağı için onun yanına gitmiyorum bile... :) Diğer günler gidiyorum, cumaları gitmiyorum. Belki kiminize tuhaf gelir bu yazdığım. Ama aramızda bir sorun olmayacağını bildiğim için takımda kalmayı tercih ediyordum.
Bak demişsin ki "Aynı şeylerle birbirimizi boğmayalım."... Doğru demişsin, çünkü olan bu. Bir konu 10 kere konuşuluyor, ortada çözüm yok. Boğuyoruz birbirimizi gerçekten. Bunda benim tavrımın da etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Dünden beri yazdığım yazıların hiçbiri naz yapmak değildi. Hiçbiri kafa karışıklığı gel-gitleri değildi. Sıkılmak değildi. Kaptanlığı bırakmak beni üzmüyor; çünkü kaptanım ya da değilim, gözümde çok farkı yok. Ben yine bu takımda olacağım ve yeri geldiğinde payıma düşen yardımı yapacağım.
İşler sizce de biraz fazla düğüm olmaya başlamadı mı? Bir sürü iki arada bir derede kalmış sorunumuz yok mu?
Neden bir değişikliğe gitmeyelim ki? Bence daha iyi olur böylesi... :)
Fundacim yazdıklarının naz olmadıgını biliyorum canım
Benim anlatmak istediğimde su
Yani kaptanı değiştirdik diyelim o zaman ne olacak
Tamam belki msj sayısı bu kadar sorun olmayacak nasil oluyorsa oyle olsun denilecek bu sorunlar kalmayacak
Yani senin su anda cozumleyemiyoruz dediğin seyler yine aynı kalacak yani cozumlenemeyecek
Onun icin ne gerek var diyorum ben
Sende sal madem biraz mukemmelliyetcisin aldığın ısı en guzel sekilde yapmak istiyorsun yolunda gitmeyen seylerdende haklı olarak bu kadar caba sarfedende bunaliyorsun
Bende diyorumda olduğu kadar olsun, bizim takımımızın olduğu kadarı bile birçok takımdan daha düzenli olur eminim:))