Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar çook yoğun bir gün geçirdim..tüm gün dışardaydık, yeni geldim, soluk soluğa menümü yazıyorum;

kahvaltı-öğle
1 krep
1 kk peynir
yarım domates
3 fincan çay

ara
yok:50:

akşam
1 porsiyon çinekop
bol salata

ara
1 mandalina

sabahki krepi açıklamak istiyorum, beyaz unla yapıldı, kepekli un almamıştım henüz..eşim krep diye tutturdu, içinde maydonoz,süt,yumurta v beyaz un var...

ben çok yorgunum kızlar, çok koşuşturduk bugün..sizler nasılsınız??

Ayy sormaaaa, bugün kendimle büyük mücadele verdim, bir de şimdi ablamların henüz ocak bağlanmadığı için hep masada çikolatalar brownilerr zor dayandım, akşama gelmek üzereyken de kaçtım karnım acıkmadan gideyim dedimm :1: eve gelince ama çikolatalı nesfitten 1 tatlı kaşığı aldım bak onu yazmadım sanırım menüme. Eskiyle kıyaslayınca bu ara çok iyi kurtarıyorum bu dönemi ama sınav haftam başlayınca ne olacak bilmiyorum işte, korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum umarıımmm iradem üstün gelirr

Nesfitten meyvelisinide cok beğendim ben ama cok ilginç bulamıyorum su an
Nerdeyse 5 markete baktım yok sadesi, kirmizi meyvelisi var
Cikolatalisini hic görmedim zaten
Ama meyvelisi de cok guzel
İns bulabilirim:))

Aaay bana gel o zaman nuuurrrr:)))
Biz dün gece nasılsa geceler uzun dedik yazlık kişilik degisimi girişiminde bulunduk
Esim kendininkileri yarım saatte halletti
Yazlıklarını kaldırdı kısalıkları yerleştirdi bitti
Amaninnn ben bir dağıldım bir dağıldım
Kafam karıştı oldum olası sevmem bu ısı hep annemle yapardım bu sefer kendim becereyim dedim
Ama en son elimde telefon annemi ararken buldum kendimii

"Anneee yarın bana gelseneee, ben bı ise giriştim altından kalkamadim " dedim
Tamam dedi sagolsun ama sonra heryer o kadar dağınıkki dayanamadım cebellestim kısmen toparladım
Cok gec yattım
Ama sabah erkenden oğlum uyandırdı tabi:((

Ayy evet dertli bir iş o. Ama bizde de annem zorlanır ben çok kolay yapıyorum onu ya :D Hurca koyuyorum, günlük giydiklerim sağ tarafaysa diğerleri sola fln gibi bir düzen yapıyorum bir de. o yüzden değişimlerde çok kolayıma geliyor. Oğlunu Allah bağışlasın :16: Ayy ama ben senin hakkında pek bir şey bilmiyorum sanırım ya, kız sen Türkiyenin neresiindensiinnnn (bir şarkı vardı Türkiye yerine İstanbul diyor ama :1: )

kızlar çook yoğun bir gün geçirdim..tüm gün dışardaydık, yeni geldim, soluk soluğa menümü yazıyorum;

kahvaltı-öğle
1 krep
1 kk peynir
yarım domates
3 fincan çay

ara

akşam
1 porsiyon çinekop
bol salata

ara
1 mandalina

sabahki krepi açıklamak istiyorum, beyaz unla yapıldı, kepekli un almamıştım henüz..eşim krep diye tutturdu, içinde maydonoz,süt,yumurta v beyaz un var...

Aaa öğlen de yokkk, ama o koşuşturmalardan gerçekten atlanıyor yanii de akşam öğünün de hafif olmuşş sen erkenden uyu bence :1: İyiyizz nasıl olalım biz de günümüzden bahsediyordukk, sen nasılsınn ne koşturması bu böylee

kahvaltı-öğle
1 krep
1 kk peynir
yarım domates
3 fincan çay

ara

akşam
1 porsiyon çinekop
bol salata

ara
1 mandalina

Bende balik yiyecektim aslında ama olmadı
Esim almış ama gec geldi pişene kadar açlıktan ölürüz diye yarın pişmek üzere dolaptalar:))

İki gündür evden çıkmadım cok sıkıldım
DUn misafirlerim vardı Ama bugun cok bunaldım
Eşimde yok maca yok bilmem nereye diye gitti
Evde oğlusla yalnız kaldik

Heh işte şöyle yaaa... :D Konuşalım.

Fundacim zaten senin oyle birsey yazacağını düşünmediğinden heralde ben zaten " düşünüyorum" diye okumusum:))
Bu arada zaten kararın netleşmesi icin diger arkadaşları bekleyeceğiz
O zaman biz muhabbetimize donelim
Menünü merak ediyorum bu arada bende pazar gunünün azizliğine uğradım ve havuclu kek yuvarlandım :)) tabiri caizse:))

Benden de :19: :20: Gerçi benim patates salatam da pek masum değildi, Funda da kaçamak yapmış bak. Bunlar stres kaçamakları oluyor sanırım. Canlanalımmmm, kendimize gelelimm, izinden gelenler de sayfalarca yazı okusun ohh ohhh :37:

Takım stresi hepimize yansıdı mı, yoksa bu bahanemiz mi acaba? :37: Ben de yazacağım şimdi menümü...

Ya kardes takıma girdim gündüz biraz
Birisi ya kusura bakmayın neyim yoktu haberde veremedim ama görünce sevindim izinli yazılmamızın demiş
Sonuc listesine baktım bildirimde bulunmadida yazılmamış
Kilosu aynı yazılmış

E bu durumda ne anlamı kalıyor dimı izin siteminin
İlginç yani

Öyle canım, zaten kilo bildirmeyen bir üye takıma zararlı değil mi? Bir kaptan neden korur öyle bir üyeyi, zaten kimse ilk bildirimsizliğinde atılmıyor. Neyse, benzer olaylar çok var zaten.

Ayy sormaaaa, bugün kendimle büyük mücadele verdim, bir de şimdi ablamların henüz ocak bağlanmadığı için hep masada çikolatalar brownilerr zor dayandım, akşama gelmek üzereyken de kaçtım karnım acıkmadan gideyim dedimm :1: eve gelince ama çikolatalı nesfitten 1 tatlı kaşığı aldım bak onu yazmadım sanırım menüme. Eskiyle kıyaslayınca bu ara çok iyi kurtarıyorum bu dönemi ama sınav haftam başlayınca ne olacak bilmiyorum işte, korkuyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum umarıımmm iradem üstün gelirr

Canını sıkma, kendine güven. "Sınav zamanı abur cubur yerim." yargını değiştir. Hiçbir problem olmaz. :)

Nesfitten meyvelisinide cok beğendim ben ama cok ilginç bulamıyorum su an
Nerdeyse 5 markete baktım yok sadesi, kirmizi meyvelisi var
Cikolatalisini hic görmedim zaten
Ama meyvelisi de cok guzel
İns bulabilirim:))

Çikolatalısını ben de şansa buldum tek bir tane kalmış, ay bence çikolatalısını da ara :16: ve inş bulursuun evett :))

Ama o kilo bildiriminde yaptıkları hile anlaşılmaz mı? Eğer takip ediyorlarsa mesela önceki haftayla bu haftayı karşılaştırabilir. Ya da izinli yazılmış ya, haftaya kilosu 2ye bölündü mü diye bakılıp anlaşılır Püsküüt takip ediyordur diye tahmin ediyorum

Ayy evet dertli bir iş o. Ama bizde de annem zorlanır ben çok kolay yapıyorum onu ya :D Hurca koyuyorum, günlük giydiklerim sağ tarafaysa diğerleri sola fln gibi bir düzen yapıyorum bir de. o yüzden değişimlerde çok kolayıma geliyor. Oğlunu Allah bağışlasın :16: Ayy ama ben senin hakkında pek bir şey bilmiyorum sanırım ya, kız sen Türkiyenin neresiindensiinnnn (bir şarkı vardı Türkiye yerine İstanbul diyor ama :1: )

Ayy teşekkür ederim canım
Cok tatli bı oğlum var 15 aylik ama tam bir canavar:))
Ben Türkiye'nin şöyle guneyindeyimm:)))

Çikolatalısını ben de şansa buldum tek bir tane kalmış, ay bence çikolatalısını da ara :16: ve inş bulursuun evett :))

Ama o kilo bildiriminde yaptıkları hile anlaşılmaz mı? Eğer takip ediyorlarsa mesela önceki haftayla bu haftayı karşılaştırabilir. Ya da izinli yazılmış ya, haftaya kilosu 2ye bölündü mü diye bakılıp anlaşılır Püsküüt takip ediyordur diye tahmin ediyorum

Yok tatlım bu anlaşılacak birsey degilki
Kilosu aynı olarak bildirmiş gibi yazmışlar
Ne izinli ne bildirimde bulunmadı yazılmamış zaten

Aaa öğlen de yokkk, ama o koşuşturmalardan gerçekten atlanıyor yanii de akşam öğünün de hafif olmuşş sen erkenden uyu bence :1: İyiyizz nasıl olalım biz de günümüzden bahsediyordukk, sen nasılsınn ne koşturması bu böylee

canım yaa, konut projelerine bakıyorduk..valla 5-6 yere gittik, her gittiğin yerde öyle hemen çıkamıyorsun, araştırıyorsun, inceliyorsun falan..sonra haftalık market alışverişimizi yaptık..ben pert tabi..dün de manyak gibi sabaha kadar film izledik, öğlen kalktık..o sebepten sabah-öğle birbirine girdi canım :) akşam hafif oldu evet, ama canım çok çikolata çkiyor ne yapcam ben:26:

Yok tatlım bu anlaşılacak birsey degilki
Kilosu aynı olarak bildirmiş gibi yazmışlar
Ne izinli ne bildirimde bulunmadı yazılmamış zaten

Hee onu acaba hani bir etkisi bulunmayacak nasılsa sıfır olarak geçirelim diye düşünüp mü yapmışlar. Ama sonuçta kurallarda 'bildirimde bulunmadı' diye belirtmesi yazıyorsa kafadan kural uydurulmaz, ona uyulur yani. İlginçmiş ya.

canım yaa, konut projelerine bakıyorduk..valla 5-6 yere gittik, her gittiğin yerde öyle hemen çıkamıyorsun, araştırıyorsun, inceliyorsun falan..sonra haftalık market alışverişimizi yaptık..ben pert tabi..dün de manyak gibi sabaha kadar film izledik, öğlen kalktık..o sebepten sabah-öğle birbirine girdi canım :) akşam hafif oldu evet, ama canım çok çikolata çkiyor ne yapcam ben:26:

Aaah Ahhh nerde o film izlediğimiz öğlene kadar yattığımız gunlerrrr:)))))

Back
X