- Konu Sahibi Cherry Mom
- #71.941
Son zamanlardaki haberlerden sonra ben damacanalardan da sogudumsimdi 5lık su alıyorum. Hamidiye yi hic duymadım ama kardeleni duydum. fakat hiç almadım daha da almam zaten sen soyledıkten sonra
-------
uçuktan bende yıllardır cekıyordum(( 2 senedir ''Asviral'' i kesfettim rahat ettim :) çıkmaya fırsat vermıyor cok sukur. cocuklugumdan berı uçuklu ben :) 2 senedır ufacık bıle cıkmadı
isim vermenın sakıncası yok Fundacım. burda ticari cıkar olmadıgından, o konularda gonlumuzce paylaşım yapabılıyoruz. :)
Ben ona gitmedim de 2 haftadır Alacakaranlıgı beklıyorum :)) yarın cıkıcak cumartesı bır aksılık olmazsa eşim izinli. muhakkak gıtmek ıstıyorum.
Benim de bu sabah aklıma geldi. Bugun mu yapsak o işi aradan çıksa ? Yarın tartı gunu cumartesıde belkı ben olmam![]()
![]()
Ben Erikli alıyorum. Testlerimin hepsinden alnı ak çıkan tek su. :) Gerçi hala test etmediğim markalar var.
Ama 2 haftadır nedense gelmedi bizim mahalleye, mecburen başka su aldık (hamidiye :120:)... Ben de "Ya bir daha hiç gelmezse?" diye düşünüp alternatif su bulmaya çalışmıştım. Ama hala daha arıyorum. Dışarda olduğumda da her zaman Erikli bulamıyorum sonuçta...
2 gün önce baktım yine uçuk çıkıyor, gittim eczaneye... Zovirax verdi, en etkilisi oymuş öyle dedi. Daha küçüktü uçuğum, bir sürdüm ertesi güne sadece kırmızılığı kalmıştı, baloncukları sönmüştü. :) Ama 2 senedir nasıl uçuk çıkmadı onu aklım almadı...

Ya alacakaranlık öyle bir şey ki... :) Yıllar önce ilk filmi izlemiştim, ilginç gelmişti; sonra da kitaplarını okudum. Sırf sonunu merak ettiğimden okudum, hiç beğenmedim. Yazar resmen kendi fantezilerini yazmış gibi geldi bana.

Gerçi sana kötülemiş gibi oldum ama.

Bugün yapsak bel ve karından fazla ölçülü çıkmayalım sonra... :) Mideler ne kadar dolu bilmiyorum ama... Yapalım bakalım bugün, bugüne yetişemeyen de yarın yapsın...