Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son zamanlardaki haberlerden sonra ben damacanalardan da sogudum :( simdi 5lık su alıyorum. Hamidiye yi hic duymadım ama kardeleni duydum. fakat hiç almadım daha da almam zaten sen soyledıkten sonra :20:
-------

uçuktan bende yıllardır cekıyordum :((( 2 senedir ''Asviral'' i kesfettim rahat ettim :) çıkmaya fırsat vermıyor cok sukur. cocuklugumdan berı uçuklu ben :) 2 senedır ufacık bıle cıkmadı

isim vermenın sakıncası yok Fundacım. burda ticari cıkar olmadıgından, o konularda gonlumuzce paylaşım yapabılıyoruz. :)

Ben ona gitmedim de 2 haftadır Alacakaranlıgı beklıyorum :)) yarın cıkıcak cumartesı bır aksılık olmazsa eşim izinli. muhakkak gıtmek ıstıyorum.

Benim de bu sabah aklıma geldi. Bugun mu yapsak o işi aradan çıksa ? Yarın tartı gunu cumartesıde belkı ben olmam :( :17:

Ben Erikli alıyorum. Testlerimin hepsinden alnı ak çıkan tek su. :) Gerçi hala test etmediğim markalar var.
Ama 2 haftadır nedense gelmedi bizim mahalleye, mecburen başka su aldık (hamidiye :120:)... Ben de "Ya bir daha hiç gelmezse?" diye düşünüp alternatif su bulmaya çalışmıştım. Ama hala daha arıyorum. Dışarda olduğumda da her zaman Erikli bulamıyorum sonuçta...

2 gün önce baktım yine uçuk çıkıyor, gittim eczaneye... Zovirax verdi, en etkilisi oymuş öyle dedi. Daha küçüktü uçuğum, bir sürdüm ertesi güne sadece kırmızılığı kalmıştı, baloncukları sönmüştü. :) Ama 2 senedir nasıl uçuk çıkmadı onu aklım almadı... :53: Belli aralıklarla sürüyor musun sen o kremi?

Ya alacakaranlık öyle bir şey ki... :) Yıllar önce ilk filmi izlemiştim, ilginç gelmişti; sonra da kitaplarını okudum. Sırf sonunu merak ettiğimden okudum, hiç beğenmedim. Yazar resmen kendi fantezilerini yazmış gibi geldi bana. :D Zaten Bella karakteri şu meşhur Mary Sue'lardan olduğu için çok büyük ihtimal dediğim gibi olması... O yüzden hiç ciddiye almıyorum o seriyi, hatta ilk filmi nasıl ilginç bulduğuma şaşırdığım bile oluyor. :60: Ne kötü filmmiş yahu... :)

Gerçi sana kötülemiş gibi oldum ama. :D Ben sonunu bildiğim için ilgimi çekmiyor, bilmesem ben de izlemeye gidebilirdim yani... :)

Bugün yapsak bel ve karından fazla ölçülü çıkmayalım sonra... :) Mideler ne kadar dolu bilmiyorum ama... Yapalım bakalım bugün, bugüne yetişemeyen de yarın yapsın... :34:

Beklemediğim bir hızla kolileme işi bitti :32::32: ben aksamı bulurum dıyordum ama elimi cabuk tuttum. :) 3 cuvaldan 6 kolı cıktı.
bir mola verip gelmiştim ama sadece Funda vardı o da cıktı sanırım. bende mutfaga gıdıyorum atom karıncalıga devam.. :9::9:
dolaplar vs... bırde aksama kıymalı kabak yapayım dıyorum. menu calmak serbest ondan soyledım :9::9:

Sana cevap yazıyordum, çıkmamıştım. :) Ama birazdan çıkacağım çünkü bisiklete bineceğim... :)

Sinemcim senin ev neden haftalardır temizle temizle bitmedi bir türlü? :)

kızlar bende birazdan dışarı çıkıcam
kuzenim aradı dün
nasıl morali bozuk
2 gün sonra düğün var
gelinliği bi moda evine diktirtiyordu bayada meşhur bi yerdi ama gelinlik bi gelmiş nasıl diktilerse kolları kalkmıyor kıpırdamıyor
üst bedeni bol ve küpürlü olduğu için odun gibi duruyr
korkunç olmuş
bir daha düzeltelim demişler olmamış
bugün tekrar gidicekmiş bende onunla gidicem ağlamaktan helak olmuş
yani her şeyi böyle aceleyle aldı çok vakti yoktu
kadın doğum dru sürekli nöbetleri var çok az boş vakti var
bir tek gelinliğe özenmişti garibim oda böyle oldu
inş düzeltebilirlerde içine siner

ay canım çok kötü olmuş gerçekten, çok sinir bozucu bir durum..benim de saçım istediğim gibi olmamıştı, düz sade bir topuz istemiştim, salak kız nasıl topuz yaptıysa düğünün yarısında saçım alttan alttan çıkmaya başladı..off ne kadar sinir bozucu bir durumdu, sürekli elim kafamda kalmıştı, çok moralim bozulmuştu ama..gittiğim yerde sağlam bir yerdi yani, 3 sene önce baya sağlam para verdik..işte şans bu, meşhur bir moda evi de olsa, iyi bir kuaför de olsa, böyle aksilikler çıkabiliyor...

Kızlar içme suyunu nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum ama hazır sulardan alanlara uyarım: Sakın ama sakın hamidiye almayın. Musluk suyundan 3 kat daha pis çıktı, ömrümde böyle su görmedim. Aynı şekilde kardelen de rezalettir.

Şehirlere göre değişiyordur tabi ama bunları biliyorsanız, tüketmeyin.

Ayrıca eğer dudak uçuklarından çok çeken ve çözüm bulamayan biri varsa harika bir ilaç buldum. Uçuk çıkacağını hissettiğiniz zaman ya da uçuk yeni çıkmaya başladığı zaman sürün, ertesi güne yok olsun. :)

Suların adını verip kötülemişken, ilaç adı versem sakıncası olur mu bilemiyorum... :) Belki duyan vardır, ya da eczaneye gitseniz öğrenirsiniz. Z ile başlayıp X ile bitiyor kendileri...

O kadar çok uçuk çıkıyor ki ben de... Sonunda çaresini buldum, çok mutluyum. :)

ben arıtma kullanıyorum..ama hamidiye suyu iyi biliyorum ben, şaşırdım şimdi..anemler fındık su kullanıyorlardı, çokta memnunlardı..şimdi onlar da arıtmaya geçti zaten..bu arada kardelen su, zaten sakıncalı çıkmıştı..off neler çıktı o suların içinden, çok kötü çok :(

Bu arada ne zaman ölçüleceğiz?
Cumartesi iyi midir sizin için?

herkes katılırsa cumartesi iyidir..

bu arada geçmişi okumuştum, unutmadan söylemem lazım, ne kadar çılgın varmış takımda, çılgınlar takımı sizi:1:
hele sinemin saç kazıtma olayı:53: kız nasıl yaptın vala iyi cesaret ister, baya çılgınmışsın yani :)
benim hayatımdaki en çılgın olay, gondola binmekti galiba:60:

Ben Erikli alıyorum. Testlerimin hepsinden alnı ak çıkan tek su. :) Gerçi hala test etmediğim markalar var.
Ama 2 haftadır nedense gelmedi bizim mahalleye, mecburen başka su aldık (hamidiye :120:)... Ben de "Ya bir daha hiç gelmezse?" diye düşünüp alternatif su bulmaya çalışmıştım. Ama hala daha arıyorum. Dışarda olduğumda da her zaman Erikli bulamıyorum sonuçta...

2 gün önce baktım yine uçuk çıkıyor, gittim eczaneye... Zovirax verdi, en etkilisi oymuş öyle dedi. Daha küçüktü uçuğum, bir sürdüm ertesi güne sadece kırmızılığı kalmıştı, baloncukları sönmüştü. :) Ama 2 senedir nasıl uçuk çıkmadı onu aklım almadı... :53: Belli aralıklarla sürüyor musun sen o kremi?

Ya alacakaranlık öyle bir şey ki... :) Yıllar önce ilk filmi izlemiştim, ilginç gelmişti; sonra da kitaplarını okudum. Sırf sonunu merak ettiğimden okudum, hiç beğenmedim. Yazar resmen kendi fantezilerini yazmış gibi geldi bana. :D Zaten Bella karakteri şu meşhur Mary Sue'lardan olduğu için çok büyük ihtimal dediğim gibi olması... O yüzden hiç ciddiye almıyorum o seriyi, hatta ilk filmi nasıl ilginç bulduğuma şaşırdığım bile oluyor. :60: Ne kötü filmmiş yahu... :)

Gerçi sana kötülemiş gibi oldum ama. :D Ben sonunu bildiğim için ilgimi çekmiyor, bilmesem ben de izlemeye gidebilirdim yani... :)

Bugün yapsak bel ve karından fazla ölçülü çıkmayalım sonra... :) Mideler ne kadar dolu bilmiyorum ama... Yapalım bakalım bugün, bugüne yetişemeyen de yarın yapsın... :34:

erikli kesinlikle benimde favorim. ama erikli denk gelmezse sırma ve ceysu alıyorum. birinden birini buluyorum.

----------------
tabi canım cıkacak gıbı oldumu suruyorum :9: o kadar uçuklu bır ınsanda hiç birşey yapmadan çıkmama ihtimali var mı :) ama hiç ne kızarıklık ne bısey kalıyor. biz zaten pro olduk o konuda (uçuklular :))) ) hemen hıssedıyorum cıkacagını. sureklı dolabımda canım kremım :))))
---------------------
ya ben seriyi begendim cok. sonu nasıl olacak tabı bılmıyorum :D bilsem gitmem :D:D ama her film ve dizinin sonunu hem heycanla hemde tedırgınlıkle beklıyorum. umarım sonu bana da saçma otesı olmaz :))) ama filmle kitap arasında illaki fark olur dıye dusunuyorum. fılm gorsel oldugu ıcın daha etkıleyıcı gelıyor ınsana.

--------------
o zaman bu aksam herkese haber verelım, yarın tartılırken ölçüsünüde alsın herkes olur mu?

Sana cevap yazıyordum, çıkmamıştım. :) Ama birazdan çıkacağım çünkü bisiklete bineceğim... :)

Sinemcim senin ev neden haftalardır temizle temizle bitmedi bir türlü? :)

bende cıkmamıstım daha. :))) ohhh iyi sporlar.. :8::8:

-------------
ya Fundacım valla boyle temızlık allah temızlık.. :))) sanmayın kı çöp evde yaşıyorum :60: :60:
Yaptıklarım klasik, supurme, toz alma olmadıgından bıtmıyor :(((( buyuk temızlıge baslayınca sonunu getıremıyorum. :17:
onumuzdekı haftaya da sarkacak gıbı gelıyor yaptıkça çıkıyor :( çıkamadım işin içinden.
birde sanırım şu iş olayı olur falanda evi full temizliyim ne olur ne olmaz oldum.

bu arada geçmişi okumuştum, unutmadan söylemem lazım, ne kadar çılgın varmış takımda, çılgınlar takımı sizi:1:
hele sinemin saç kazıtma olayı:53: kız nasıl yaptın vala iyi cesaret ister, baya çılgınmışsın yani :)

:))))))
valla bende düşündüğüm zaman... ''az çatlak değilmişim heee'' diyorum :9::9::9: 16-20 yaş arası baska bir kızdım sankı 20 sonrası baska :9::9:

olsun delilik iyidir azcık :))) insan yaşadıgını hissediyor :)))))

irem gondol derken kayık gibi olan mı :60: :60: yoksa kamıkaze ile mi karıstırıyorsun. kamıkazeyse o ıyıdır :))))

:))))))
valla bende düşündüğüm zaman... ''az çatlak değilmişim heee'' diyorum :9::9::9: 16-20 yaş arası baska bir kızdım sankı 20 sonrası baska :9::9:

olsun delilik iyidir azcık :))) insan yaşadıgını hissediyor :)))))

irem gondol derken kayık gibi olan mı :60: :60: yoksa kamıkaze ile mi karıstırıyorsun. kamıkazeyse o ıyıdır :))))

evet, gondol kayık gibi olan..ben kamikazeye de çok bindim..herkes kamikazeden tırsar, ben gondoldan..gondolda sadece bir demire tutunuyorsun, elim kayıyor benim düşecek gibi oluyorum..kamikaze rahat zaten kafes içindesin :)

:32:Vuuuu...:32:

Ya hepinizin saç maceralarını okudum da ne çılgın şaçlarınız varmış öyle. :60:
Kimi 1 numaralı çılgın seçsem bilemedim. :60:

Ben tek saç atraksiyonum kızıl baljay attırmak olmuştu, 5 sene önce... Hiç lacivertlerim kırmızılarım olmadı. :9:
Kızıl saç istiyordum bir ara, sevgilim izin vermiyordu, ben de gıcık oluyordum ona. :19: Artık fikrimi değiştirdim ama, mecbur kalmadıkça boyatmam. Dipten çıkanlarla baş edemem ben; çıkmış halde de bırakmak istemem. O yüzden kendi halinden memnunum şu an. :)

Benim çizelgemde göstermiyor ama bir zamanlar 88 kiloydum. :D En son 5 sene önce... Tabi ben sistemli bir şekilde vermedim. 85'le diyetisyene gidip doğru beslenmeyi öğrendim. 72 ile diyetisyeni bıraktım; tekrar aldığım dönemler de oldu ama 75 çevresinde dolaştım yıllardır. Şimdi de burdayım işte... Ama kilo vermenin sırları, anladığım kadarıyla...

- Sabır, istikrar, güzel menü, mideyi şişirmemek, abur cubur yememek
- Spor
- İnanç

:34:

Ben de diplerden bıktım da bıraktım yoksa bu kırmızı-kızıl sevdası bir başka oluyor bulaştın mı bırakamıyorsun, Facebookta eklemek isteyenler beni görebilirler canlarım :D Ama gelin olursam eğer bir gün -sanmıyorum pek:P- saçlarım kırmızı bir gelin olmak istiyorum :1:

Ay fundaa eveett ben bilmiyordum 85lerii. Evet sanırım en güzel şekilde özetlediinn. Oyhh oyhh :D

ay nurcum sorma benimde 15 kiloydu giden ama bi izne ayrıldım hoop aldım kiloları geri şimdi onun için 12 şimdi:)
ya ben diyet yapmadığım dönemde abur cubur olayını abrtıyordum ve akşam özellikle çok yiyordum
bunun önüne geçince ve illaki illaki spor
ben yürüyüş yaptım sadece evde yürüyüş bandım var haftada en az 3 gün 45 dk yürüdüm
dediğim gibi ramazan kurban arası 2.5 ay motivasyonumu kaybettim ama şu an eski düzenime geri döndüm
inş vermeye davam edeceğim

ya evde kaç paket yaseminli yeşilçay vardı içememiştim attım ama markalarını hatırlamıyorum
birde ilk başta hiçbir türlüsünü içemiyordum belkide ondan kötü gelmişti
şimdi alıştım yeşilçaya birde doğadanı deneyeyim
demlemeyi çok sveiyorum ama bazen üşeniyorum öyle zamanlarda poşet çay çok pratik:)

ayrıca benim menume bakma canım ben öğleye kadar uyudum ( 15 aydır ilk defa)
uyanık olsam dayanamazdımm:)))

inş. kuzumm, ay spor spor spor diyoruz di mi :)) benim de başlamam lazım, bakalım işte sınavlardan sonra Sinemle sözleştikkk inş. uyabileceğim :D

yaseminli yeşil çayı beğenmemenizden korkuyorum yalnıızzz :1:

kızlar bende birazdan dışarı çıkıcam
kuzenim aradı dün
nasıl morali bozuk
2 gün sonra düğün var
gelinliği bi moda evine diktirtiyordu bayada meşhur bi yerdi ama gelinlik bi gelmiş nasıl diktilerse kolları kalkmıyor kıpırdamıyor
üst bedeni bol ve küpürlü olduğu için odun gibi duruyr
korkunç olmuş
bir daha düzeltelim demişler olmamış
bugün tekrar gidicekmiş bende onunla gidicem ağlamaktan helak olmuş
yani her şeyi böyle aceleyle aldı çok vakti yoktu
kadın doğum dru sürekli nöbetleri var çok az boş vakti var
bir tek gelinliğe özenmişti garibim oda böyle oldu
inş düzeltebilirlerde içine siner

ayy üzüldüüm yaa inş hallolur bu akşaamm, ufak tefek aksilikler olsun onlar neyse de gelinlikk yanii, kıyamam yaa, inş inş düzelliirrr

Kızlar içme suyunu nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum ama hazır sulardan alanlara uyarım: Sakın ama sakın hamidiye almayın. Musluk suyundan 3 kat daha pis çıktı, ömrümde böyle su görmedim. Aynı şekilde kardelen de rezalettir.

Şehirlere göre değişiyordur tabi ama bunları biliyorsanız, tüketmeyin.

Erikli bir numara. Bir de Nestle o da erikliyle aynı yerden alıyormuş sularını öyle bir şey ama o da temiz yani. Hamidiye de dediğin gibi rezalet bir şeyy, İstanbulda her yerde var zatenn uzakk duruyorummmm.

Alacakaranlık serisini kitaptan okumuştum ben ilk sonra birinci ve ikinci filmini seyrettim. Açıkcası filmle kitabı kıyaslayınca filmleri hiç beğenmedim ben. Kitapları da en son 5 taneydi devamını çıkardı mı bilmiyorum da havada kalmıştı diye hatırlıyorum. Hiçbir kitabımı vermem ama o seriyi ablama verdim ben sinir olmuştum çünkü :D

The Vampire Diaries( Vampir Günlükleri) de kitap serisiymiş aslında ama onu seyretmeyi daha çok seviyorum almadım kitabını fln. Hatta Sinem sen de seyrettiğin için ben ne öğrenmiştim bakk :D Kitapları diziden daha ileride tabii. Kitabın yazarı sonunu Damon-Elena olarak bağlamak istemiş diye yapımcı karşı çıkmış ve yazar değiştirilmiş, yeni kitapları başka yazar yazıyormuş diye biliyorum ben ve Stefan Elena olarak bitecekmiş. Ama bunun doğruluğundan bi eminliğim yok, kitaplarını kaç tane fln diye araştırırken okumuştum. Sonra da üzerine düşmedim. Ama ben Damonla olsun istiyordum çok tabii. Göreceğiz artıkk :D

ayy bunu okuyunca nasıl güldümmm var yaa :D :D gondolda da en ortaya oturduysan tamamdır bir o yana bir bu yana beşik gibi sallanmıştır :D

Bu arada Fundaa, benim iznimin aralığını da belirleyelim, ben 17 Kasım- 1 Aralık diyorum tam 15 gün oluyor.

bu ölçüm de zorunlu değildi değil mi, öyle bir şey için hazır hissetmiyorum ben kendimi :17: önce kendimde birazcık tatmin olacağım bir incelme hissetmem lazım ki ölçüleyim :1:

Bu arada Fundaa, benim iznimin aralığını da belirleyelim, ben 17 Kasım- 1 Aralık diyorum tam 15 gün oluyor.

bu ölçüm de zorunlu değildi değil mi, öyle bir şey için hazır hissetmiyorum ben kendimi :17: önce kendimde birazcık tatmin olacağım bir incelme hissetmem lazım ki ölçüleyim :1:

aman canım 64 kilosun sende yani...bak biz ölçülmeye evet dedik sana ne oluyor:1:şaka maka ölçül bence, sporla 1 aylık değişimi daha iyi görürsün..hem hepimiz ölçülürsek iyi kötü birbirimizin vücut yapıları hakkında fikirlerimiz olur..tabiki karar sana kalmış, ben sadece fikir vermek istedim:34:

Tamam canım, not aldım iznini...
Ölçüm zorunlu değil, korkmana gerek yok. :D

-----
Nestle ve Sırma'yı henüz denemedim, o 2 si var aklımda deneyeceklerim arasında...

Tatilya vardı yıllar önce İstanbul'da... Orda bir alabora vardı... :S Ben de ona binmiştim, 7 kere üst üste... 13-14 yaşında falandım herhalde... Binerken 3,5 3,5 oluyordum. Tabi inip de o adrenalinin yarattığı mutluluk hormonunu yiyince bir daha biniyordum. :) Sonra yine 3,5 3,5... Bugün olsa değil 7, 1 kere binmem. :60: Ne gereği var yahu... :37:

Yorgunluktan ağlıcam artık :2::2:

resmen paydos verdım artık. az once yemegımı yedım gun ıcınde ogunlerım ne derece ıyı oldu bılmıyorum. yemek pişirirken atıstırdım.
hangisi ara hangisi ana bılmıyorum.

Menum

sabah
yarım krep
1 çay kaşıgı bal
2 zeytın

sonrasında dediğim gibi ogle, ara isimlendiremiyorum

(sabah ile aksam arasındakıler)
1 mandalına
2 kuru kayısı
4 fındık
1 dilim ekmek
1 kasık kıyma kavurma
2 kasık nesfıt+sut

aksam
6 kasık kıymalı kabak yemeği
3 kaşık yogurt

1 yeşil çay içtim. 1 tane daha içerim.

Fundacım senin ogle ile 1 arayı hangı fare yedi :9: goster bana yakalıyım onu :)

Sinemcim... Bugün bir kalktım, saat olmuş 10...
Eşofmanlarımın kıçı pek bir delinmişti son günlerde, yenisini almam gerekti. Kadıköy'e bakmıştım, bir türlü istediğim gibi yok. Bugün bizim burda da pazar vardı. Dün akşamdan dedim ki "Yarın pazara gideyim."

Pazara kadar gitmişken; undu, suydu, mukavvaydı, sürahiydi derken...
Eve bir geldim saat olmuş 12... :)
Açıklamam budur.

Sinemcim... Bugün bir kalktım, saat olmuş 10...
Eşofmanlarımın kıçı pek bir delinmişti son günlerde, yenisini almam gerekti. Kadıköy'e bakmıştım, bir türlü istediğim gibi yok. Bugün bizim burda da pazar vardı. Dün akşamdan dedim ki "Yarın pazara gideyim."

Pazara kadar gitmişken; undu, suydu, mukavvaydı, sürahiydi derken...
Eve bir geldim saat olmuş 12... :)
Açıklamam budur.

:))) fare yok yanı :)))
ee alabıldın mı esofman buldunmu :)

benimde çok ihtiyacım var :( ama bu ay alamam :((

aman canım 64 kilosun sende yani...bak biz ölçülmeye evet dedik sana ne oluyor:1:şaka maka ölçül bence, sporla 1 aylık değişimi daha iyi görürsün..hem hepimiz ölçülürsek iyi kötü birbirimizin vücut yapıları hakkında fikirlerimiz olur..tabiki karar sana kalmış, ben sadece fikir vermek istedim:34:

haklısıınnnnnn kesinliklee :16: ama ölçülmeyeceğim :D :19:

Tamam canım, not aldım iznini...
Ölçüm zorunlu değil, korkmana gerek yok. :D

-----
Nestle ve Sırma'yı henüz denemedim, o 2 si var aklımda deneyeceklerim arasında...

Tatilya vardı yıllar önce İstanbul'da... Orda bir alabora vardı... :S Ben de ona binmiştim, 7 kere üst üste... 13-14 yaşında falandım herhalde... Binerken 3,5 3,5 oluyordum. Tabi inip de o adrenalinin yarattığı mutluluk hormonunu yiyince bir daha biniyordum. :) Sonra yine 3,5 3,5... Bugün olsa değil 7, 1 kere binmem. :60: Ne gereği var yahu... :37:

Ben de dün onu düşünüyordum bir şeyden açıldı konu hatırlamıyorum şimdi de, sanki büyüdükçe o eski gözü karalık cesaret vs de gidiyor biraz. Ama asıl şimdi seni zorla bindirmek lazıımm tadı öyle çıkarr :1: Bizim bir hastalık hastası arkadaşımız var takık böyle bir de panik atak varmış bilmemne neyse, teleferik'e binmem diye tutturdu neler yapıyor ama var ya biz de sıradayız illa bindircez koyduk kafaya :D Neyse bindik, ayy bi sevdi hiç sorun etmedi ne korktu ne başka bir şey, resmen sıkıldık aman dedik üff hiç mesela tadı çıkmadı onda :1::1:

Yorgunluktan ağlıcam artık :2::2:

resmen paydos verdım artık. az once yemegımı yedım gun ıcınde ogunlerım ne derece ıyı oldu bılmıyorum. yemek pişirirken atıstırdım.
hangisi ara hangisi ana bılmıyorum.

senii benn yeriiiimmmmmm rahat bırak kendini artıııııkkkk :20: kızlar toplanın Sinem'in evine baskına hepimiz bir olursak 2 saate biter o iş :1:

:))) fare yok yanı :)))
ee alabıldın mı esofman buldunmu :)

benimde çok ihtiyacım var :( ama bu ay alamam :((

Fare yok. :37:

Aldım, buldum istediğim gibi... :)
2 alt, bir de üst aldım.
Takım bulamadım hiçbir yerde; hep ince polar takımlar vardı. Ben de polarlarla rahat edemiyorum, yeteri kadar ısıtmaz gibime geliyor.
Ama bugün aldığım üstle altlardan bir tanesi bayağı uyumlu oldu, o da takım sayılır. :D

Back
X