Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısıınnnnnn kesinliklee :16: ama ölçülmeyeceğim :D :19:

Ben de dün onu düşünüyordum bir şeyden açıldı konu hatırlamıyorum şimdi de, sanki büyüdükçe o eski gözü karalık cesaret vs de gidiyor biraz. Ama asıl şimdi seni zorla bindirmek lazıımm tadı öyle çıkarr :1: Bizim bir hastalık hastası arkadaşımız var takık böyle bir de panik atak varmış bilmemne neyse, teleferik'e binmem diye tutturdu neler yapıyor ama var ya biz de sıradayız illa bindircez koyduk kafaya :D Neyse bindik, ayy bi sevdi hiç sorun etmedi ne korktu ne başka bir şey, resmen sıkıldık aman dedik üff hiç mesela tadı çıkmadı onda :1::1:

senii benn yeriiiimmmmmm rahat bırak kendini artıııııkkkk :20: kızlar toplanın Sinem'in evine baskına hepimiz bir olursak 2 saate biter o iş :1:

Nurcum soyle bır seyde yapabılırsın yarın ölçülerini al yaz bır kenara. burda paylasma, 1 ay sonrakı olcume katılmak ıstersen o zaman ıkısınıde paylasırsın aradakı farkın zaferını ;)
tabi fikir bu, ilerlediğin yolu gor kı motıven sıcak kalsın ;)
------------

ben seni yerim esasss canım benımmm :54: yarın sabahtan dısarı cıkıcam (bildirimi unutmam tabi ;) ) ondan sonra eve geldiğimde cidden yarın bısey yapmıcam dınlenıcem ya. :(
boyle arka arkaya tukenıyor ınsan, yatsam uyurum suan o derece bittim.

Ben de dün onu düşünüyordum bir şeyden açıldı konu hatırlamıyorum şimdi de, sanki büyüdükçe o eski gözü karalık cesaret vs de gidiyor biraz. Ama asıl şimdi seni zorla bindirmek lazıımm tadı öyle çıkarr :1: Bizim bir hastalık hastası arkadaşımız var takık böyle bir de panik atak varmış bilmemne neyse, teleferik'e binmem diye tutturdu neler yapıyor ama var ya biz de sıradayız illa bindircez koyduk kafaya :D Neyse bindik, ayy bi sevdi hiç sorun etmedi ne korktu ne başka bir şey, resmen sıkıldık aman dedik üff hiç mesela tadı çıkmadı onda :1::1:

senii benn yeriiiimmmmmm rahat bırak kendini artıııııkkkk :20: kızlar toplanın Sinem'in evine baskına hepimiz bir olursak 2 saate biter o iş :1:

Daha güzel heyecanlar var artık ya... Tepeüstü duruyoruz diye adı heyecan olumuyor. :)
Bu takımda bahsetmiştim ama siz daha yoktunuz, yine yazayım.
5 boyutlu sinema varsa civarınızda ve o sinemada jetpack varsa kesin gidin. Filmi anlatayım kısaca:

Kediyiz. (Bunu görmezden geliyoruz tabi :37:) Okula geç kalmışız, acil yetişmemiz lazım. Takıyoruz sırtımıza jetimizi, dalıyoruz şehrin ortasına... Gökdelenlerin tepesinden aşağı mı uçmuyoruz; şehir trafiğinin içinde deli gibi hızla giderken arabalar bizi ezmesin diye sağa sola son anlık manevralar mı yapmıyoruz...

Şehrin içinde uçmak varken, ne yapayım kafa üstü durmayı. Evde amuda kalkarım olur biter. :37:

Uyuzluk bir yana; hele ki aranızda benim gibi çocukluğundan beri uçuş hayalleri kurup rüyasını gören varsa kesin gitsin. :)

Fare yok. :37:

Aldım, buldum istediğim gibi... :)
2 alt, bir de üst aldım.
Takım bulamadım hiçbir yerde; hep ince polar takımlar vardı. Ben de polarlarla rahat edemiyorum, yeteri kadar ısıtmaz gibime geliyor.
Ama bugün aldığım üstle altlardan bir tanesi bayağı uyumlu oldu, o da takım sayılır. :D

Ohhh güle güle eskit canım. polarlar ısıtıyor cok guzel de cok iplik topluyor o sinir bozucu.
illa takım olmasına gerek yok canım. zaten takım alayım dıye kasınca genelde model bu defa istediğin gibi denk gelmiyor.
ben altları genelde siyah alıyorum, ustlerıde renklı değişik takım olusturuyorum :9::9::9:

ayyy suan ustumu gorsen rüküşler kraliçesi :9::9:
açık turkuaz alt esofman- şeker pembesi badi- lacivert ust :9::9::9::9:

kapı çalsa sadece kafayı uzatırım :)))))))))))

(Üstte 2 saat diye çok bile yazmışım :1: )
MEnüümmmm

Sabah
2 kepekli tost ekmeği arasına 1 kk beyaz peynirle tost

Öğle
1 tas mercimek çorbası
1 sütlü nescafe

Ara
5 badem
2 kuru kayısı

Akşam
1 tas domates çorbası
1 dilim et
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

1 yeşilçay

Yalnız kuru kayısıya abancam resmen bugün çok sıkıntıdayım, bu bağırsakları nasıl yumuşatacağım been

Daha güzel heyecanlar var artık ya... Tepeüstü duruyoruz diye adı heyecan olumuyor. :)
5 boyutlu sinema varsa civarınızda ve o sinemada jetpack varsa kesin gidin. Filmi anlatayım kısaca:

Kediyiz. (Bunu görmezden geliyoruz tabi :37:) Okula geç kalmışız, acil yetişmemiz lazım. Takıyoruz sırtımıza jetimizi, dalıyoruz şehrin ortasına... Gökdelenlerin tepesinden aşağı mı uçmuyoruz; şehir trafiğinin içinde deli gibi hızla giderken arabalar bizi ezmesin diye sağa sola son anlık manevralar mı yapmıyoruz...

Şehrin içinde uçmak varken, ne yapayım kafa üstü durmayı. Evde amuda kalkarım olur biter. :37:

Uyuzluk bir yana; hele ki aranızda benim gibi çocukluğundan beri uçuş hayalleri kurup rüyasını gören varsa kesin gitsin. :)

evet ben hatırlıyorum anlattıgını.:) veee bırgun avm ye gıderken o mesajını aramıstım adı neydı gıdeyım dıye bulamamıstım mesajı. :(

hemde kediymişizzzz :52: kediysek ben kesin gidiyorummm yaaaa :52:

Nurcum soyle bır seyde yapabılırsın yarın ölçülerini al yaz bır kenara. burda paylasma, 1 ay sonrakı olcume katılmak ıstersen o zaman ıkısınıde paylasırsın aradakı farkın zaferını ;)
tabi fikir bu, ilerlediğin yolu gor kı motıven sıcak kalsın ;)
------------

ben seni yerim esasss canım benımmm :54: yarın sabahtan dısarı cıkıcam (bildirimi unutmam tabi ;) ) ondan sonra eve geldiğimde cidden yarın bısey yapmıcam dınlenıcem ya. :(
boyle arka arkaya tukenıyor ınsan, yatsam uyurum suan o derece bittim.

bence de bi gün ara verr oh be ben rahatladım şuan resmen :1: evet bak öyle yapabilirim, o zaman aradaki farkı da yazarım sizee tabii tatmin olursam :1: biraz takık olabiliyorum bazı şeylerde maaleseff

5 boyutluya gitmiştik ya, hem de önce tren'e binmiştik sonraaa 5 boyutluya girelim dedik onda da adam en heyecanlısı bu diyerek soktu bizi o da tren çıktı :1: ama güzel yanı onda gözlerimi açık tutabiliyorum daha bir güzel oluyor :D

Bu söylediğini çokkk merakk ettiimmmmm kesinlikle aklımda fırsatını bulduğumda gideceğim, bir araştırırım nerede var diye :)))

(Üstte 2 saat diye çok bile yazmışım :1: )
MEnüümmmm

Sabah
2 kepekli tost ekmeği arasına 1 kk beyaz peynirle tost

Öğle
1 tas mercimek çorbası
1 sütlü nescafe

Ara
5 badem
2 kuru kayısı

Akşam
1 tas domates çorbası
1 dilim et
1 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran

1 yeşilçay

Yalnız kuru kayısıya abancam resmen bugün çok sıkıntıdayım, bu bağırsakları nasıl yumuşatacağım been

afiyet olsun Nurcum

1-Bir tatlı kaşığı zeytın yagını bır huplet.
2-Ardına 2 kuru kayısı al hem onu ye hem bır yandan su iç. (ama suyu yudum yudum iç abartma, yağı yok etme)
3-son olarak arkasına yeşil çayını iç.

bence de bi gün ara verr oh be ben rahatladım şuan resmen :1: evet bak öyle yapabilirim, o zaman aradaki farkı da yazarım sizee tabii tatmin olursam :1: biraz takık olabiliyorum bazı şeylerde maaleseff

5 boyutluya gitmiştik ya, hem de önce tren'e binmiştik sonraaa 5 boyutluya girelim dedik onda da adam en heyecanlısı bu diyerek soktu bizi o da tren çıktı :1: ama güzel yanı onda gözlerimi açık tutabiliyorum daha bir güzel oluyor :D

Bu söylediğini çokkk merakk ettiimmmmm kesinlikle aklımda fırsatını bulduğumda gideceğim, bir araştırırım nerede var diye :)))

illa burda hemen ilan etmene gerek yok canım. amaç aradaki farkı gorebilmemiz. sporun bıle etkısı anlasılıyor nereye etkı etmıs.
dediğin gibi bir dahaki olcumde istersen paylasırsın :34:

-----------------
bende 1 kere gıtmıstım 5boyutluya ama cok tırt cıkmıstı suyun ıcındesın falan balıklarla burun buruna gelıyorsun. ben zaten kopekbalıgından acaıp tırsarım. burnumun dıbıne geldı
haa sss.. oldum :60: :60: çıkardım gozlugu hemen :60: :60:

afiyet olsun Nurcum

1-Bir tatlı kaşığı zeytın yagını bır huplet.
2-Ardına 2 kuru kayısı al hem onu ye hem bır yandan su iç. (ama suyu yudum yudum iç abartma, yağı yok etme)
3-son olarak arkasına yeşil çayını iç.

zeytinyağı haricindekileri yapsam, ben onu bir kere içmeye kalktım böğür böğür bir hal oldum :1: dur bakayım bir cesaret birazdan yapayım bari, çok saol balıımmmmm

illa burda hemen ilan etmene gerek yok canım. amaç aradaki farkı gorebilmemiz. sporun bıle etkısı anlasılıyor nereye etkı etmıs.
dediğin gibi bir dahaki olcumde istersen paylasırsın :34:

-----------------
bende 1 kere gıtmıstım 5boyutluya ama cok tırt cıkmıstı suyun ıcındesın falan balıklarla burun buruna gelıyorsun. ben zaten kopekbalıgından acaıp tırsarım. burnumun dıbıne geldı
haa sss.. oldum :60: :60: çıkardım gozlugu hemen :60: :60:

hahahah ayy süpermişş yaaa :D Ben de bir keresinde de annem çok merak ediyor diye onla girdim ama 4 kişi girdik, arkada oturuyorduk film mi tırttı yoksa arkada hiçbir şey anlaşılmadığı için mi bilmiyorum hiç hoşlanmamıştım .Fundanın dediği çok iyi görünüyor ona gitmek lazımm

zeytinyağı haricindekileri yapsam, ben onu bir kere içmeye kalktım böğür böğür bir hal oldum :1: dur bakayım bir cesaret birazdan yapayım bari, çok saol balıımmmmm

hahahah ayy süpermişş yaaa :D Ben de bir keresinde de annem çok merak ediyor diye onla girdim ama 4 kişi girdik, arkada oturuyorduk film mi tırttı yoksa arkada hiçbir şey anlaşılmadığı için mi bilmiyorum hiç hoşlanmamıştım .Fundanın dediği çok iyi görünüyor ona gitmek lazımm

arkasına hemen su içebilirsin tadı kaybetmek ıcın. ama cok kotu olurum dayanamam dıyorsan aksam aksam mıdenı bulandırma canım

------------

evet bu defa telefonuma kaydettim adını bulursam gıdıcem ona :)

Yorgunluktan ağlıcam artık :2::2:

resmen paydos verdım artık. az once yemegımı yedım gun ıcınde ogunlerım ne derece ıyı oldu bılmıyorum. yemek pişirirken atıstırdım.
hangisi ara hangisi ana bılmıyorum.

sinemcim zaten iki haftadır bişeyler koliliyip duruyorsun:1: yani paraladın kendini artık içindeki canavara bir dur de:37:
kolay gelsin canım, tadını çıkar oh mis...

Fare yok. :37:

Aldım, buldum istediğim gibi... :)
2 alt, bir de üst aldım.
Takım bulamadım hiçbir yerde; hep ince polar takımlar vardı. Ben de polarlarla rahat edemiyorum, yeteri kadar ısıtmaz gibime geliyor.
Ama bugün aldığım üstle altlardan bir tanesi bayağı uyumlu oldu, o da takım sayılır. :D

güle güle giy canım..
herkes gibi benimde eşofman ihtiyacım var, kışlıkları çıkardım iki eşofman altının toto kısımlarından pencere açılmış:60:hafta sonu almayı düşünüyorum bende..

sinemcim zaten iki haftadır bişeyler koliliyip duruyorsun:1: yani paraladın kendini artık içindeki canavara bir dur de:37:
kolay gelsin canım, tadını çıkar oh mis...

yarın mola vericem zaten iremcim :) yorgunluktan ateşim cıktı. yarın forum+film+dizi ve yuvarlanma seklınde planlıyorum :9:

güle güle giy canım..
herkes gibi benimde eşofman ihtiyacım var, kışlıkları çıkardım iki eşofman altının toto kısımlarından pencere açılmış:60:hafta sonu almayı düşünüyorum bende..

benim gibi havalı havalı gezersın ıste ne guzel :9::9::9: valla bazen ordan bır ruzgar gelıyor kıı :9::9::9: gorselı gectım usuyorum yahu :9:

oooo işte 5d cinema favorim onu nasıl unutmuşum..
gitmeyeniniz varsa muhakkak gidin, ben de adını hatırlamıyorum ama, böyle bir amca çıkıp önce bişeyler anlatıyordu, yer altında trenin içindesin, hızla aşağıya, aynı hızla yukarıya çıkıyorsun..arada kopuk raylar var oradan düşecek gibi oluyorsun..yarasalar ayaklarının altından sürüyle geçiyor falan..çok zevkliydi, bağırmaktan helak olmuştum..kendimi fantastik bir filmin içinde hissetmiştim sanki :)

Kızlar...
Yarın liste hazırlayabilecek olan var mı? :26:
Sinemcim sen dışardasın galiba da... Tuni de girmedi bugün...

Var mı kendine güvenen?

Son düzenleme:
oooo işte 5d cinema favorim onu nasıl unutmuşum..
gitmeyeniniz varsa muhakkak gidin, ben de adını hatırlamıyorum ama, böyle bir amca çıkıp önce bişeyler anlatıyordu, yer altında trenin içindesin, hızla aşağıya, aynı hızla yukarıya çıkıyorsun..arada kopuk raylar var oradan düşecek gibi oluyorsun..yarasalar ayaklarının altından sürüyle geçiyor falan..çok zevkliydi, bağırmaktan helak olmuştum..kendimi fantastik bir filmin içinde hissetmiştim sanki :)

ay evet işte benim tren de aynı böyleydi müthiş bir şeydiii :D

Kızlar...
Yarın liste hazırlayabilecek olan var mı? :26:
Sinemcim sen dışardasın galiba da... Tuni de girmedi bugün...

Var mı kendine güvenen?

Ben yardımcı oluruummmm, sen olmayacak mısın yarın Fundaa?

Ben yardımcı oluruummmm, sen olmayacak mısın yarın Fundaa?

fundacım sen yok musun yarın?
bende yarın 1den sonra yokum evde..ama 12ye kadar bildirim yapılırsa 1 saat içinde biter liste işi..

Listeyi ayarlayabilirsek, yarın olmayacağım.

Ortalamalar hesaplanacak, izinler hesaplanacak, kardeş takımdan onay istenecek, paylaşım alanında liste paylaşılacak...
Bu yazdıklarıma öcü gibi bakmayan var mı? :D Ya da karar defterini okuyan, takım listesini gördüğü zaman neden öyle olduğuna kafa yoran? Ne dersin Nurcum?

Ya da yarın saat 8:30'a kadar tüm bildirimler yapılsın, ben hazırlayayım.
Ama bu mesajı bu saatten sonra kaç kişiye ulaştırabiliriz bilmiyorum...

Back
X