Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar elektrik gidip gidip geliyor :(((( korku evi yaşıyorum remen :43: inanılmaz gok gurultusu var :(((((((

menu mu yazıp cıkıcam elektrikle işlerim var bir daha kesimeden ne yapsam kardır :(

modemi falan da kapatıcam voltaj cok dusuyor yanmasın

menum
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
1mandalına

ogle
yarım krep
1kk peynır
1 çay kasıgı bal

ara
4-5 fındık

aksam
yarım krep
1 kk peynır

bu günkü menüm:

akşam:(saat 4 gibi) küçük bir tost,süt ve 4 tane çeri domates
(saat 6 da)bir tabak yoğurt çorbası, 7-8 kaşık karnıbahar yemeği,1 elma ve yarım greyfurt

yatmadan bir portakal daha yerim.

bu günkü menüm:

akşam:(saat 4 gibi) küçük bir tost,süt ve 4 tane çeri domates
(saat 6 da)bir tabak yoğurt çorbası, 7-8 kaşık karnıbahar yemeği,1 elma ve yarım greyfurt

yatmadan bir portakal daha yerim.

sabah ve öğleyi neden atladın cnm ,oruçmuydun diycem ama oda 5 de iftar ediliyor ...

Kızlar elektrik gidip gidip geliyor :(((( korku evi yaşıyorum remen :43: inanılmaz gok gurultusu var :(((((((

menu mu yazıp cıkıcam elektrikle işlerim var bir daha kesimeden ne yapsam kardır :(

modemi falan da kapatıcam voltaj cok dusuyor yanmasın

menum
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır

ara
1mandalına

ogle
yarım krep
1kk peynır
1 çay kasıgı bal

ara
4-5 fındık

aksam
yarım krep
1 kk peynır

menün pratik ve güzel sinemciğim...bu arada mutluluğunuz daim olsun cnm ,maşaallah alah nazardanda saklasın ,sevginiz dahada artsın hiç eksilmesin inş..

fundacığım insülinle ilgili yazdığın yazı hakkaten insana dank ettirecek şekilde ele alınmış ben konuyu biliyordum ama elde bir rezerve var ve biz onu sistemsizlikden bitirdiğimizin farkında deyildim,ben bir aday olarak artık hep senin yazını düşünerek daha dikkat edicem daha hareketli bir hayatım olsun diye uğraşıcam..

Back
X