Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kardeşler, oooo sizde arazisiniz....

slm cnmmm...ben buralardayım..

raacım alıntı ile cevapla butonunun yanında küçük yanında + işareti olan bi butın varya
alıntılamak istediğin msjların altındaki o işaretlere basıyorsun en son cevap ver diyorsun sonrada her msjın altına cevabını yazıyorsun
umarım anlatabilmişimdir

yaptım sanırım cnmmm..

hoşbuldum canımm
havalr sogudu dışarda yürümek mümkün değil pek
evdede fırsat bulursam yürüyüş bandına çıkarım oğluşum müsade ederse:)))
sen spor yapıyordun ama hiç menilerinde görmüyorum bıraktınmı yapmayı yoksa yazmıyormusun?

evet son tatılden sonra 3 gündür yürüyoeum tuniciğim,bende dışarda yürümeyi seviyorum bantta karşımda tv bile olsa inanılmaz sıkılıyorum ama dışarda arkadaşımla yada müzik dinleyerek yürüme beni cok dinlendiriyor ve mutlu ediyor...

evet son tatılden sonra 3 gündür yürüyoeum tuniciğim,bende dışarda yürümeyi seviyorum bantta karşımda tv bile olsa inanılmaz sıkılıyorum ama dışarda arkadaşımla yada müzik dinleyerek yürüme beni cok dinlendiriyor ve mutlu ediyor...

:)))))))))))))) yapmışım tuniciğim ama bir gariplikvar sanki,sizinkilerde cevap verdiğiniz komu kutu içinde sizin yazılar altında benim betüle verdiğim yazıda kutuda kalmış ama yapa yapa düzeltıcam :))):1::1: ...

tabiki en güzeli o raacım ama işte onada ayrı bir fırsat lazım
güzel bir hava lazım
müsait bi zaman lazım
yürüyecek güzel bir alan lazım

lazımda lazım:)))

:)))))))))))))) yapmışım tuniciğim ama bir gariplikvar sanki,sizinkilerde cevap verdiğiniz komu kutu içinde sizin yazılar altında benim betüle verdiğim yazıda kutuda kalmış ama yapa yapa düzeltıcam :))):1::1: ...

QUTE yazılarından sonra araya yazacaksın canım yazacklarını
onun öncesinde yazarsan onun yazısının arasına yazar

haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama

kesinlikle vericen tuni,ben öyle hissediyorum ve genelde böyle hissettiğimdede yanılmam cnm...

tabiki en güzeli o raacım ama işte onada ayrı bir fırsat lazım
güzel bir hava lazım
müsait bi zaman lazım
yürüyecek güzel bir alan lazım

lazımda lazım:)))

evet tatlım,ondaki keyif farklı ma şartları zor,platese başlasammı karar veremedim,onu sürekli yapmak lazım diye düşünüyorum uzun süre yaptıkdan sonra bırakıldımı vucudun şekli cok bozuluyor,ama yürüyüş hiçbiir zaman bırakılmıyor insan ara versede hemen geri başlıyor..

Ahh canım benim olurmu hic sen görmeden:))
İsteyken koymuştum evde ipadden olmuyor denedim yada ben beceremiyorum
Bide koyduğum düğün fotosu olunca ertesi güne kadar durmasın diye kaldırdım
Yarın sen girdiğinde ilk is koyacağım :))
Ayrıca senin kaprisini yerim bennn:))))
tuni bende merak ediyorum cnm siyah kıvırcık saçlı olgundan bahsetmıştın sanırım eminim çok hoşsundur..
Menümüde yazayım

Sabah
Yarım paket altinbasak
1 KK peynir

Ara
Yok

Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
4 kasik taze fasulye
2 kasik yogurt
2 dilim ekmek

Ara
2 kepekli galeta

Aksam
Bir parça haslanmis tavuk
1-2 kasik tavuk suyu
1 dilim ekmek

Ara
1 ayva

Ayvada büyükmüş resmen oturdu mideme:))
2 bardak yesilcay
bence güzel bir menü zaten bugunde güzelliğini tartıda ortaya koydu :))))
Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
10 zeytin

Ara
1 muz

Ara
1 domates gibi olan hurmadan
15 tane kadar üzüm

Akşam
1 tabak çorba
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
3 köfte kadar tavuk

funda hurmaya bende bayılırım..

evet tatlım,ondaki keyif farklı ma şartları zor,platese başlasammı karar veremedim,onu sürekli yapmak lazım diye düşünüyorum uzun süre yaptıkdan sonra bırakıldımı vucudun şekli cok bozuluyor,ama yürüyüş hiçbiir zaman bırakılmıyor insan ara versede hemen geri başlıyor..

ben platesi sevemedim raacım
iki defa denedim ikisindede bir aydan sonra bıraktım
o bir ayda zorla gittim verdiğim para yanmasın diye:)

çok monoton geliyor bana çok sıkılıyorum

bencede dediğin gibi en güzeli yürüyüş
zaten haftada 3 gün 40 dk yürüyüş yapıp günlük 2.5 3 lt su içen biri kilo almaz deniliyor
tabi çok abatıp yemezse ama aradaki kaçamaklar onu dengeliyormuş
koruma döneminde kurtarıcımız olacak yürüyüş:))

tuni bende merak ediyorum cnm siyah kıvırcık saçlı olgundan bahsetmıştın sanırım eminim çok hoşsundur..

bence güzel bir menü zaten bugunde güzelliğini tartıda ortaya koydu :))))

funda hurmaya bende bayılırım..

bak olmuş yapmışsın:)))

Evet canım dalgalı gür simsiyah saçlarım var
geçende burda herkes saç çılgınlıklaırndan bahsetmişti
kırmızılar maviler kazıtanlar:)
bende daha boya nedir bilmem ama herkes saçlarıma boyamı diye sorar
bir ekre heves edip kına yaktırmıştım lisedeyken sanırım oda tutmadı tabi günlerce aktı durdu heryer kıpkırmızı eziyetinden başka bişeyini çekmedim:)

ama fotoda süpriz var sanırım tahmin etmeyeceğiniz birsey
yarın fundada buda olduğu bi zaman koyacağım tekrar:))

herkese merhaba kızlar.

fundacım sanırım kastetiğin şu değilmi
Eki Görüntüle 557878

ayrıca trabzon hurmasıda deniliyormuş onuda ilk kez duydum
ne çok ismi varmış yahu:))

ayy bende çok severim.ben de çok yerim cennet hurmasını.tadı çok güzel:1:

haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama

inşallah verirsin ,hepimiz veririz:46:

ben buralardayım canım ama gelip gidip bakıyorum kimse yoktu.Hoşgldin:1:

bende gelıyorum kimseler yokdu cıkdım cnm,nasıl geçtı günün yarın senden nekadar yağ ğider:)))...
benden 1oo gr gider yarım çay bardağı ığğğğ çok iğrenç bir hayal geçtı gözümün önünden..

bende gelıyorum kimseler yokdu cıkdım cnm,nasıl geçtı günün yarın senden nekadar yağ ğider:)))...
benden 1oo gr gider yarım çay bardağı ığğğğ çok iğrenç bir hayal geçtı gözümün önünden..

ben hiç bilmiyorum canım yaa.cuma günü aynı kilomda bile olabilirim.gerçi izine zyrılmadan 74.3 tüm.hafta başı 75.5 leri gördüm ama sabah eski kilomdaydım şükür.senin tartın yağı ayrımı ölçüyor?benim ki normal dijital tartı.

ben hiç bilmiyorum canım yaa.cuma günü aynı kilomda bile olabilirim.gerçi izine zyrılmadan 74.3 tüm.hafta başı 75.5 leri gördüm ama sabah eski kilomdaydım şükür.senin tartın yağı ayrımı ölçüyor?benim ki normal dijital tartı.

ayşegülcüğüm benimde tartım normal djitalden ,ben bugun yaptığım yürüşün ve diyetin sonucu olarak tahminen söyliyorum ,aslında kılo vermemnin püf noktası dengeli yemekiyürüyüş,ve akşam 6 dan sonra hıçbirşey yemememek,ben öyle yaptığım takdırde kesin veriyorum,özeellikle proteyine ağırlık verrirsem kesinnn veriyorum.

ayşegülcüğüm benimde tartım normal djitalden ,ben bugun yaptığım yürüşün ve diyetin sonucu olarak tahminen söyliyorum ,aslında kılo vermemnin püf noktası dengeli yemekiyürüyüş,ve akşam 6 dan sonra hıçbirşey yemememek,ben öyle yaptığım takdırde kesin veriyorum,özeellikle proteyine ağırlık verrirsem kesinnn veriyorum.

evet canım haklısın.ben spor yapamıyorum ama okulda hep ayakta,tahtada ders anlatırım ve günde en az bir kaç merdiven inip çıkıyorum.eve gelince çok yorulmuş oluyorum.ama eve şu uzay yürüyüşü mü ne diyorlar ya o aletten almayı düşünüyorum.

evet canım haklısın.ben spor yapamıyorum ama okulda hep ayakta,tahtada ders anlatırım ve günde en az bir kaç merdiven inip çıkıyorum.eve gelince çok yorulmuş oluyorum.ama eve şu uzay yürüyüşü mü ne diyorlar ya o aletten almayı düşünüyorum.

cnm eve bir spor aleti almadan önce çok düşün ,çünki çok büyük hayellerle alınıyorda malesef pek öyle pek işe yaramıyor,bende yıllarca spor cluplerine üye idim ve iyi kötü devam ederdim ama şu anda sitemde ftnısvar ve ben hiççç gitmiyorum ,hep dışarda yürüyorum insanın elinin altında olunca malesef cok deyerlendirmiyor..

Back
X