Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu günkü menüm

akşam(saat 4 gibi): 1 kete(tüm günün açlığına karşı koyamadım)
1 bitki çayı

saat 6 da yarım tabak bol yoğurtlu mantı(ama çok az) ve bol salata

cnm eve bir spor aleti almadan önce çok düşün ,çünki çok büyük hayellerle alınıyorda malesef pek öyle pek işe yaramıyor,bende yıllarca spor cluplerine üye idim ve iyi kötü devam ederdim ama şu anda sitemde ftnısvar ve ben hiççç gitmiyorum ,hep dışarda yürüyorum insanın elinin altında olunca malesef cok deyerlendirmiyor..

kesinlikle katılıyorum.aslında imkanım olsa bende yürüyüşü çok severim ama hem zaman azlığı hem küçük çocuğumun olması sıkıntı yaratıyor maalesef.:50:

Merhaba Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin

Ara
3 eti form limonlu

Öğle
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
Salata

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 elma

Aksam
Yarım yufka
5 kasik kiymali patlıcan
Salata

Ara
1 ayva

kesinlikle katılıyorum.aslında imkanım olsa bende yürüyüşü çok severim ama hem zaman azlığı hem küçük çocuğumun olması sıkıntı yaratıyor maalesef.:50:

Seni en iyi ben anlarım heralde
Çocuklu olan sen ben ve raa varız
Ama sanırım raa nin cocukları büyüktü zorlukları geçmiştir heralde
Bizim daha cok ısımız var:)))

evet cnm aslında daha rahatladım size göre benim küçük kızım 4 yaşına yeni girdi buyuk kızım ise 15 yaşına yeni girdi:)))

Merhaba Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin

Ara
3 eti form limonlu

Öğle
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
Salata

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 elma

Aksam
Yarım yufka
5 kasik kiymali patlıcan
Salata

Ara
1 ayva

gayet güzel tuniciği,sadece o üçken peynırler normal peynire göre birazdaha yağlı ama ben oran az olduğu sürece çok sorun yarattığına inanmıyorum....

aynen canım ya benim kızım 2 yaşını geçti ama çok inatçı bir çocuk ve bu yüzden yoruyor beni
Maşallah Raa cım kaç yaşındasın sen yaa

ben geldimmm...
çok geç oldu ya daha eve yeni girebildim..bütün gün ayaktaydım sınav başında..ayaklarım sızlıyo:43:

Selam 5. takım! :16:

Çoook mutluyum bugün. Çok güzel bir gün geçirdim. Üstelik sonunda gerçekten güzel bir Tek Yüzük aldım kendime. :16:

Yüzüklerin Efendisi ile ancak 2006 tanışan bir garibancık olan ben, doğal olarak yüzüğünü bulamadım. Her yerde aynı cevap "Kalmadı." En sonunda girdiğim bir yerde "Olması lazım, ben size haber veririm." demişlerdi ve haber de gelmişti gerçekten. Uça uça gitmiştim dükkana tekrar ama hayatımda o kadar kötü taklit görmemiştim. :43: Feci bir yüzüktü; tabi ben o hevesle yine dayanamayıp almıştm.

İnternette, Hobbit'in filmi çıkacak diye bazı firmaların şimdiden yüzüğü tekrar ürettiklerini okudum. Bugün de Eminönü'ne gitmiştim. Toptancılardan birinde buldum yüzüğü. :52: Üstelik normalde alsam (hele ki filmden sonra) hiçbir yerde 40-50'den aşağı alamayacağım yüzüğü 10'a aldım. (925 ayar gümüş olduğu için 40-50) Takıcılığın gözünü seveyim. :16:

Şu an size Tek Yüzük'üm parmağımda iken yazıyorum; dünyaya ben hükmediyorum artık. :32:
Hobbitim'e de yüzüğüm parmağımda gideceğim, ohhhh... :32:
Üstelik o kadar iyi bir taklit ki internette gördüğüm tüm diğer taklit yüzüklerden çok daha gerçekçi. Yarışamadığı yegane yüzük filmdeki gerçek yüzük. :)

fundacım benim için yarın izinli yazar mısın? bugün de giremedim, hiç müsait değildim, gelince anlatırım..şimdiden sağol, görüşürüz kızlar..

Tamamdır İremcim, izinli yazdım. :34:

fundacım sanırım kastetiğin şu değilmi
Eki Görüntüle 557878

ayrıca trabzon hurmasıda deniliyormuş onuda ilk kez duydum
ne çok ismi varmış yahu:))

Ta kendisi! :D
Cennet hurması diyeyim artık o zaman o hurmaya. :)

haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama

İnsan vücudunun ne kadar şişme kapasitesi var yahu. :9:
Ben de pek hızlı gidemiyorum maalesef... Bu aralar çok düzensiz oldu menülerim ama yine bir krep haftası yapsam fena olmayacak. En güzel kiloyu o şekilde vermiştim, sanırım düşük karbonhidratlı olduğu için...

tuni bende merak ediyorum cnm siyah kıvırcık saçlı olgundan bahsetmıştın sanırım eminim çok hoşsundur..

bence güzel bir menü zaten bugunde güzelliğini tartıda ortaya koydu :))))

funda hurmaya bende bayılırım..

Ben aslında o hurmanın o kadar düşkünü değildim ama kalorisini öğrenmeden önce ramazan hurması düşkünüydüm. :D
Annem almış geçenlerde cennet hurması, bir tane yedim. Jöle kıvamında bir yeri varmış içinde, o kıvam bir hoşuma gitti ki sorma. :) Ondan sonra yemeye başladım, zaten 1 tanesi 1 porsiyon meyve yapıyor, kalorisi de yüksek değil yani. :34:

bak olmuş yapmışsın:)))

Evet canım dalgalı gür simsiyah saçlarım var
geçende burda herkes saç çılgınlıklaırndan bahsetmişti
kırmızılar maviler kazıtanlar:)
bende daha boya nedir bilmem ama herkes saçlarıma boyamı diye sorar
bir ekre heves edip kına yaktırmıştım lisedeyken sanırım oda tutmadı tabi günlerce aktı durdu heryer kıpkırmızı eziyetinden başka bişeyini çekmedim:)

ama fotoda süpriz var sanırım tahmin etmeyeceğiniz birsey
yarın fundada buda olduğu bi zaman koyacağım tekrar:))

Ben hatırlamıyorum öyle saçların olduğunu... :43:
Dalgalı, gür ve simsiyah... :43:
Hayalimdeki saçlar onlar benim. Ama maalesef bende yok. :D Benim saçlarım koyu kestane; herkes ısrarla "siyah gibi işte" dese de, sonuçta "siyah gibi"... Ve de benim saçlarım kabarık düz. :(

Çooooooooook güzel saçların var Tunicim, kıymetini bil. Zaten en güzel saç rengine ve tipine sahipsin ne boyatmana gerek var, ne de başka işlemlere... :)

evet canım haklısın.ben spor yapamıyorum ama okulda hep ayakta,tahtada ders anlatırım ve günde en az bir kaç merdiven inip çıkıyorum.eve gelince çok yorulmuş oluyorum.ama eve şu uzay yürüyüşü mü ne diyorlar ya o aletten almayı düşünüyorum.

Uzay yürüyüşü = Dik göğüsler + dolgun popo... :32:

Ben de kullanıyorum ya Ayşegülcüm, menülerimin altında sporda görüyorsundur, haftada en az 5 gün 40 dakika binmeye çalışıyorum. Eliptik bisikletle ya da herhangi bir başka spor aleti ile ilgili diyeceğim tek bir şey var, o da şu:

Spor yapmak için insanüstü bir sabır gösteremeyeceksen alma.

Ben yıllardır bir sürü farklı spor aleti kullandım. Her birini "Hem sıkılmadan, keyifle yaparım, hem de kilo veririm." diye aldım. Ama hepsinden sıkıldım. :) Hem de öyle çok sıkıldım ki... Ergenlik döneminde ve daha erken yaşlarda sıkıldığım gibi bir kenara attım aletleri ama yetişkin olunca işler değişti. Bir kondüsyon bisikletim vardı, her aldığım spor aleti gibi onu da "Hiç sıkılmam." diye almıştım. "Televizyon, bilgisayar önünde film izlerken bir yandan ona binerim."... Bir süreden sonra o bisiklete binmemi sağlayan tek şey kilo verme isteğim ve azmimdi. Ama hurdaya çıkana kadar kullandım onu. :)

Aynı şekilde pilates seti aldım. Pilates yapınca kendimi çok iyi hissetmeme rağmen bir yerden sonra sıkıntıdan patlamaya başladım ama yine de kilo vermeme faydası olacak diye sıkıla sıkıla devam ettim. (63 civarlarına inince tekrar kullanacağım zaten, sanırım ömrüm boyu da kullanırım çünkü güzel şekillendiriyor. Ama şu an ihtiyacım olan şey şekle girmekten ziyade yağ kaybetmek olduğu için şimdilik erteliyorum pilatesi.)

Şimdi eliptik bisikletim var, 5 ay oldu. İlk günler çok keyifliydi ama artık çok sıkıcı oldu. :) Yine sadece kilo verme azmim sayesinde biniyorum tepesine...

Yani olay şu: O aleti kilo vermek için alıyoruz ve kilo vermek için biniyoruz, zevk almak için değil. O sporu yapmak bizim için eğlence değil; görev, ödev oluyor. Ondan sonra sıkılmalar başlıyor işte... Mesela ben 55 kilo olsam bisikletime daha severek binerim; çünkü eğlenmek için biniyor olurum, zayıflamak için değil.

Yani bunları iyi düşünüp almak lazım. O müthiş sabrı ve azmi gösterebileceğine inanıyorsan al, aksi takdirde sadece paranı ziyan etmiş olursun. Almayı istiyorsan da "Ben bundan kesinlikle sıkılmam." diyeceğin bir şey al. Ondan tabi sıkılacaksın ama iyi-kötü yaptığın sporu daha katlanılır kılacak. :) Ben hala eliptikteki o uzayda yürüme hissini yaşadıkça az da olsa keyif alıyorum. O hareketin salınımı hoşuma gidiyor ve bu da spora katlanmamı sağlıyor. :)

Acı ama gerçekler bunlar. :)

Merhaba Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin

Ara
3 eti form limonlu

Öğle
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
Salata

Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 elma

Aksam
Yarım yufka
5 kasik kiymali patlıcan
Salata

Ara
1 ayva

"Yarım yufka"...
Bu da "milföy hamuru" na benzemiş. :9:

Çiğ yemiyorsunuz tabi de, okuyunca öyle gibi geliyor insana... :)

Son düzenleme:
Affınıza sığınarak menüm: :17:

10:00
3 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 tabak çorba

15:00
1 dürüm döner
1 ayran

+ Saatlerce yürüyüş. :D Gerçi spor yürüyüşünün yerine geçmez ama saatlerce olunca belki 1 saatlik yürüyüşün yerine geçer. :27:

haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama
canım çok sevindim seni tekrar gaza getirir artık bu..diğer türlü çok moralin bozulcaktı
bu günkü menüm

akşam(saat 4 gibi): 1 kete(tüm günün açlığına karşı koyamadım)
1 bitki çayı

saat 6 da yarım tabak bol yoğurtlu mantı(ama çok az) ve bol salata
çoook fena olmuş ayşegül ya :20: kete çok yağlı ve un dolu zaten üzerine bide mantı:53:
Affınıza sığınarak menüm: :17:

10:00
3 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 tabak çorba

15:00
1 dürüm döner
1 ayran

+ Saatlerce yürüyüş. :D Gerçi spor yürüyüşünün yerine geçmez ama saatlerce olunca belki 1 saatlik yürüyüşün yerine geçer. :27:
fundaya ne ceza versek acabaaa :28:

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir

ara
küçücük simit parçası

öğle
1 porsiyon taze fasülye
yoğurt
salata

ara
3 form bisküvi

akşam
1 porsiyon taze fasülye
1 kase mercimek çorbası
yarım kase yoğurt

1 nar

su yeşilçay spor yine yok sanırım bu 2 haftada olamıycak

kendim yazıp kendim okuyorum yaa :1:

kızlar ya bi sınavdan çıkıp birine giriyorum..normalde çok sık lavaboya gidiyorum zaten su içince hiç çıkamıyorum ordan...şimdi hiç içemiyorum bu yüzden sınav aralarında lavaboya zor yetişiyorum su ve yeşilçay içmediğim halde...ama bu 2 hafta bana kötü yansıycak galiba inş + çıkmam tartıda

38 ile 37 arasında gelip gidiyorum ayşegülcüğüm ,38 demeye daha alışamadım..
raacım maşallah daha gençsin..38 de çok büyük bi yaş değil..senin 38 in bana annemi hatırlattı küçükken hep annem 38 yaşında derdik yaklaşık 8 sene önce o bizde hiç değişmedi...annem 46 yaşına geldi ama biz onun hiç yaşlanmaya başladığı nı kabul etmedik 2-3 sene öncesine kadar hala 38 derdik annem için..
Merhaba Kizlar
Once menumu yazayım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin

Ara
3 eti form limonlu

Öğle
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek