Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fundacim yuzuklerin efendisinin yuzugu mu satiliyormus? Hic gormemis ve duymamistim.
Gerci bihter yuzugu satiliyorsa :) bunun olmamasi hata olurdu. Merak ettim filmdeki yuzugun aynisi mi? Uzerinde oyle gizemli yazilar var mi? Oyleyse cok havalidir eminim :)

Tunicim yani tugbacim :)
Bir resim muhabbeti donmus ortada ama kimse gorememis. Baya gizemli olmus yani :) banane hepimizin oldugu bir anda koy da hepimiz gorelim :)
Bu arada o resmini koydugun yufkalari biz de cok yapariz. Ozellikle koyde findik vakti oncesi yuzlerce acilir sonra findik vakti afiyetle yenir. Tavada islatilarak arasina peynir koyarak borek yapariz harika olur :)

Menum

Kahvalti
Bir dilim cavdar
Biraz peynir

Ogle
Sehriyeli tavuk corbasi bir tabak

Aksam
Bir tabak sehriyeli tavuk corbasi
Dort kasik domatesli makarna
Bir bardak ayran

Ve tum gun battaniye altinda yatislar altinda bardaklarca ihlamur

Bu arada daginik yaziyorum coklu alinti yapamiyorum
Hastaligim yetmezmis gibi vinn baglantim cok kotu bugun tuz biber oldu yani
Tum gun baglantim koptugundan esimin telefonundan yaziyorum baya zor oluyor maalesef

Merhaba kizlar nasilsiniz
Cok yogun iki gun gecirdim sali ve crs hastanedeydim
Uzerine bu sabah feci bas agrisi ve bulantiyla uyandim usuttum heralde sabahtan beri yatiyorum..

İremcim geçmiş olsun. :26:
Dikkat et kendine ki, iyi ol. (Olumlu olmak adına kötü şeylerin adını bile anmıyorum bak. :) )

Fundacim yuzuklerin efendisinin yuzugu mu satiliyormus? Hic gormemis ve duymamistim.
Gerci bihter yuzugu satiliyorsa :) bunun olmamasi hata olurdu. Merak ettim filmdeki yuzugun aynisi mi? Uzerinde oyle gizemli yazilar var mi? Oyleyse cok havalidir eminim :)

Tabi ki satılıyor İremcim. :)

Neler neler satılıyor. Arwen'in kolyesi, elflerin broşu, elf güç yüzükleri... Gandalf'ın, Galadriel'in, Elrond'un, Aragorn'un yüzükleri... Cüce efendilerinin yüzükleri... :) Tabi Türkiye'de bulabileceğin sanırım sadece Tek Yüzük'tür.

Goldaş mı ne, altınını üretmişti filmin zamanında... İnternette çeşit çeşit kalitede yüzük var. Altın, sahte altın, altın kaplama... Altın üzerinde sadece yazı, altın üzerine beyaz yazı, altın üzerine kırmızı yazı... Aynı yazı renkleri yine gümüşte de var.

Üzerindeki gizemli yazılar elf alfabesi ile yazılan büyülü sözler. :) O sözler sayesinde yüzük laneti taşıyor. Üzerinde o yazılar tabi ki var, zaten onlar olmazsa yüzük bildiğin alyans olur. :D

Bendeki gümüş, yazıları da oksitli; sarı altın sevmem zaten. Neyse ki iyi bir taklit buldum, çok kötüleri var; internette bile var ve dünya parasına satılıyor.

Yıllar önce yine internetten altın üzerine kırmızı yazılı harika bir taklit bulmuştum. Yani bir tek yazılardan yayılan ışık eksikti. Baktım şimdi ama bulamadım. O zaman galiba 1000 $ civarındaydı yüzük. Herhalde dünyanın her yerine getiriyorlardır.

Hobbit çıkacak ya, o yüzden tekrar piyasası olur yüzüğün. :)

Menum

Kahvalti
Bir dilim cavdar
Biraz peynir

Ogle
Sehriyeli tavuk corbasi bir tabak

Aksam
Bir tabak sehriyeli tavuk corbasi
Dort kasik domatesli makarna
Bir bardak ayran

Ve tum gun battaniye altinda yatislar altinda bardaklarca ihlamur

Bütün gün evdeydin, üstelik anlattığın durumlar da vardı ve ortaya çıkan menü bu mu? :19:
Böyle mi iyi hissedeceksin kendini? :19:

Bu arada daginik yaziyorum coklu alinti yapamiyorum
Hastaligim yetmezmis gibi vinn baglantim cok kotu bugun tuz biber oldu yani
Tum gun baglantim koptugundan esimin telefonundan yaziyorum baya zor oluyor maalesef

Umarım yarına kopmaz bağlantın canım, malum, bildirim günü... :26:

Yarın her birinizin bildirimini bekliyorum, ona göre... :34:

Ben de yavaş yavaş yatayım, 12'yi geçirmeyim diyordum, bari daha fazla geç kalmayayım. :)

kizlar internet baglantim felaket kotu durumda hic baglanamiyorum
Bildirimimi simdiden yapayim 72.9 ayniyim maalesef
Gunduz giremezsem aksam gorusuruz kizlar

kızlar yeni kilo : 73,9
fark 0.4kg

74,3/73,9/0,4/0,538

ama Funda ben izinliydim. 2 ye mi bölünecek bilmiyorum.gerçi listede olmayacağı için acelesi yok.şimdi okuldan yazıyorum. eve gidince bakar düzeltirim olmazsa.

Günaydın Kızlar

Bildirimimi yapıp cıkıcam kızlar ogleden sonra gelirim.

700den kurtuldum ama gecen haftaya dondum :(

62 / 62 / 0 / % Kilo kaybı yok.

hayırlı cumalar kızlar bol eksiler olur inşallah :16:
fundacım karbonat işe yarıyor mu denişsin canım söyle açıklayım canım ben çok su içen biri değilim o yüzden bu yöntemi tercih ettim 1 lt suya yarım çay kaşıgı olarak ekleniyo suyun tadı da hiç bir şekilde degişmiyo tek değişen suyun ph derecesi buda suyu alkali yapıyo kitabındada yazıyo 3 lt alkali su =9 lt suya yani 9 lt su içmiş kadar etkili bir yöntem karbonat,limon,elma siskesi bunlar suyu alkali yapıyo buna ait forum var sitede bakmak isterseniz canım :34:

***5. TAKIM 284. ETAP ***

brave_ (72.9 / 72,9 / 0 / %0 )
Buffy26 (62 / 62/ 0 /%0 )
Funda08 (71,6 / 71,4 / 0.2/ %0,28 )
nehirim38 ( 76,5 / 73,9 / 2,6 / %0,43 ) (Yeni üye kilosu 6'ya bölündü, hedefi 65, takıma giriş kilosu 76,5)
PinkCherryBlossom (64,2) (İzinli)
Sweetlyy (73,2 / 73,4 / -0,2 / -%0,27 )
tunituni (73.9/ 73,8 / 0.1 / %0,14 )

5. TAKIM ORTALAMASI: %0,08

***5. TAKIM 284. ETAP ***

brave_ (72.9 / 72,9 / 0 / %0 )
Buffy26 (62 / 62/ 0 /%0 )
Funda08 (71,6 / 71,4 / 0.2/ %0,28 )
nehirim38 ( 76,5 / 73,9 / 2,6 / %0,43 ) (Yeni üye kilosu 6'ya bölündü, hedefi 65, takıma giriş kilosu 76,5)
PinkCherryBlossom (64,2) (İzinli)
Sweetlyy (73,2 / 73,4 / -0,2 / -%0,27 )
tunituni (73.9/ 73,8 / 0.1 / %0,14 )

5. TAKIM ORTALAMASI: %0,08

bu haftada durumumuz çok iç açıcı değil ama en azından kilo almamışız
ama o kadar dikkat eden bir grubuz niye böyle oluyorki

acaba sporla ilgilidemi bi kural getirsek

bu arada fundacım sende eksiye geçmişsin sevindim:))

ayşegülcüm azimli arkadaşım tebrik ederim listeye girmişsin:))

bundan sonra daha güzel kilo verirsin inş
listeye girmeninde insanda ayrı bir motivasyonu oluyor:)

hayırlı cumalar kızlar bol eksiler olur inşallah :16:
fundacım karbonat işe yarıyor mu denişsin canım söyle açıklayım canım ben çok su içen biri değilim o yüzden bu yöntemi tercih ettim 1 lt suya yarım çay kaşıgı olarak ekleniyo suyun tadı da hiç bir şekilde degişmiyo tek değişen suyun ph derecesi buda suyu alkali yapıyo kitabındada yazıyo 3 lt alkali su =9 lt suya yani 9 lt su içmiş kadar etkili bir yöntem karbonat,limon,elma siskesi bunlar suyu alkali yapıyo buna ait forum var sitede bakmak isterseniz canım :34:

berivancım tickerinıda değiştir bence
takımdan ayrıldın hepimizi geçtin:))

bu haftada durumumuz çok iç açıcı değil ama en azından kilo almamışız
ama o kadar dikkat eden bir grubuz niye böyle oluyorki

acaba sporla ilgilidemi bi kural getirsek

bu arada fundacım sende eksiye geçmişsin sevindim:))

Evet Tunicim, - olmuşum. :) Ben de senin için sevindim canım. :)

Bence takım olarak çok sallamamaya başladık rejim işini... O yüzden böyle oluyor. Herkes yeteri kadar dikkat etmiyor bence... Kaçamaklar, eksik öğünler, yapılmayan sporlar... Ben de 10 gündür eskisi kadar sıkı gidemedim mesela... Bir sürü hata yaptım. Ama bir de kaçamak yapanlar var ki onların durumu daha vahim.

Birkaç hafta önce derecelere giren bir takımdık, şimdi de sonunculuk derecelerine girer olduk. Bu hafta da tahtımızı kaptırmayacağız galiba. :9: Bu gidişle de değişeceğini pek sanmıyorum. :)

Evet Tunicim, - olmuşum. :) Ben de senin için sevindim canım. :)

Bence takım olarak çok sallamamaya başladık rejim işini... O yüzden böyle oluyor. Herkes yeteri kadar dikkat etmiyor bence... Kaçamaklar, eksik öğünler, yapılmayan sporlar... Ben de 10 gündür eskisi kadar sıkı gidemedim mesela... Bir sürü hata yaptım. Ama bir de kaçamak yapanlar var ki onların durumu daha vahim.

Birkaç hafta önce derecelere giren bir takımdık, şimdi de sonunculuk derecelerine girer olduk. Bu hafta da tahtımızı kaptırmayacağız galiba. :9: Bu gidişle de değişeceğini pek sanmıyorum. :)

ya evet salmayalım yaa:(
burada çok güzel muhabbetimiz var girmek güzl sohbet etmek güzel ama sonuçta bizim bi amacımız bir hedefimiz var
onu unutmamak gerek
bu lafım kendimede ayrıca
arada salmalarım olmasa hedefime çoktan ulaşmış mutlu mesut bir halde olabilirdim şu an:(

onun için fundacım bence ipleri sıkmak gerek ama ne yapmak gerek bi hepberaber karar verelim, şu bildirim gününü atlatıp:)

Back
X