Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pek girmedi ya, o yüzden öyle düşündüm. Ama belki de acil bir işi çıkmıştır, bilemem... :)

Süpeeeeeer... :46::46::46::46::46:

Tartı değişikliği problem değil Nazcım, onun belli bir yazılış şekli var, kilo almışsın gibi görünmeyecek.

--------

Ben şimdi çıkıyorum kızlar, müstakbel dizimle ilgileneceğim. :)
peki tatlım iyi eğlenceler:16:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Ara
1 mandalina
5 yer fıstığı

Öğle
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara
(Neydi bu ara yahu? :44:)

Akşam
2 köfte
2 dilim ekmek

Ara:
10 fıstık

+30 dk eliptik

:nazar::nazar::nazar:

bideeeee bi açıklama yapıp içimi rahatlatmak istiyorum...kızlar halihazırda bu hafta 1 kilo vermiş durumdayım fakat tartı değişikliğinden dolayı +2 olarak gözüküyo..

oooo super nazcım :124: tartı değişikliği sorun değil zaten.
:nazar::nazar::nazar:

Ama sende hep boyle ''nasılsa kimse gelmemiştir'' diyosun :19::9: Ne dizisiymiş neye baslıyorsun bensiz baslayamazsın DURRRRR :D :D

Ya Funda yaaa ben senın abartı yemenden korkuyorum zaten hep :9::9::9::9: sende tek ogun olayı yok :D bişeye başladın mı full butun ogunlerı ondan yapıyorsun :D

Bir korkum daha varki çikolataya zafın buyuk :18: bak deli bir tat kendine guvenmıyorsan alma :9::9::9::9: baştan soylıyım :D

ya evet losttan dolayı j.j.abrams benim gozumde de fişlendi ama, Fringe'i izledikten sonra tekrar ısındım. Birde beni o konu cezbetti aynen :))

bu arada ben Revolution'ın 1.bolumunu izledim :D bu aksam yemekten once baktım :) suan tam bır yorum yapamayacagım. en belırgın yorumum şu olurki....

bolumun bıtmesıne yakın bıraz sıkılır gıbı olmustum kı bolum sonundakı goruntude gözlerim acıldı. ama yınede yenı baslayan bır dızı ıcın 3-5 bolum bakmadan cok yorum yapmamak lazım. bende esim gelmeden 1 bolum daha bakayım modundayım :)

Anlamam artık, ballandıra ballandıra anlattınız bir kere... :19:

Dizi dediğim de Revolution... Ben de internetten izlemeyi denedim ama video takılması yüzünden izleyemedim. Şimdi ilk bölümü başlayacak. 1-2 dakikası kaldı, ay bu defa gerçekten kaçtım. :D Belki bitince gelirim. :)

:9: e sen nişanlınla buluşmadın mı hafta sonu ondan dedim :))) sen simdi taze taze sevda kuşusun :) :16:

bizde özledik :) herkesin boslugu hemen belli oluyor :(
canım benimmmmmmm :16: nişanlımlaydım..bence herkes bize dua etsinde biz hemen evlenelim yoksa birkaç ay bana tatil yok her haftasonu yollardayım yaaaa dinlenemiyorumm :9::9:

Anlamam artık, ballandıra ballandıra anlattınız bir kere... :19:

Dizi dediğim de Revolution... Ben de internetten izlemeyi denedim ama video takılması yüzünden izleyemedim. Şimdi ilk bölümü başlayacak. 1-2 dakikası kaldı, ay bu defa gerçekten kaçtım. :D Belki bitince gelirim. :)

:9::9::9::9:

---------
a-a bende hiç takılma olmadı. diziyi haber veren sensin ben aç gibi senden once izlemişim :9::9: bende baska dizi bulduysan onu da soyle dıye demıstım :)

ehh basladı :))) iyi seyirler :)))

canım benimmmmmmm :16: nişanlımlaydım..bence herkes bize dua etsinde biz hemen evlenelim yoksa birkaç ay bana tatil yok her haftasonu yollardayım yaaaa dinlenemiyorumm :9::9:

Ahhh canım benim emin ol bir aşk böcüğü olarak sana ve Fundaya cooooooookkkk dua ediyorum. artık zamanıdır bence. zaten sevgı, guven olduktan sonra gerisi teferruat...
beklemek yersiz oluyor.

benim çıtır takımımmm ben geldimm :16:

izinli olduğum için mesaj sayımı yapmıyorum fundacım :9:
hoşgeldin canım.Umarım çok çok iyi vakit geçirmişsindir:34:

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Ara
1 mandalina
5 yer fıstığı

Öğle
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara
(Neydi bu ara yahu? :44:)

Akşam
2 köfte
2 dilim ekmek

Ara:
10 fıstık

+30 dk eliptik
çok güzel bence bu hafta tartı sana harika bir sonuç verecek gibi:34:

12'yi bile bulmadan geldim, kimse yok. :)

:9::9::9::9:

---------
a-a bende hiç takılma olmadı. diziyi haber veren sensin ben aç gibi senden once izlemişim :9::9: bende baska dizi bulduysan onu da soyle dıye demıstım :)

ehh basladı :))) iyi seyirler :)))

Benim bilgisayardan takılıyor Sinemcim, nedenini çözemiyordum ya bir türlü, aynı takılma... Neyse...

Ben pek beğenmedim. Çok merak uyandırıyor evet ama aksiyon sahnelerini beğenmedim. Bir de sonu da görünce "A-ha Lost2" oldum. O yüzden ılımlı değilim pek. :) Belki takılırım ilerleyen bölümlerine de ama ciddiye almam.

----

O kadar size test attım, hiçbirinizi yapmadınız mı testi yahu? :) Yoksa puanlar düşük çıktı da o yüzden mi söylemiyorsunuz? :37:

----

Ben de çıktım kızlar, yarın gece görüşürüz. :3:

Öncelikle bebek için geçmiş olsun...

Durumu kritik dediğim: Son beş gününde 2 mesaj ve 2 menü çarpın var, dün de 6 tane mesaj yazdığını not almışım, akşam 22:00 de falan baktım en son, ondan sonra daha mesajını menüsünü yazan biri oldu mu henüz kontrol etmedim, çünkü yeni girdim.

Az önce baktım, senin hali hazırda 2 mesaj uyarın zaten varmış.

"Açıkla, konuş, niye giremediğini söyle kendini affettir" de demedim sana...

Aslında "ben mi yanlış anlıyorum." dedim yazdıkların için, ama "Bir de su kritik durumum nedir cok merak ediyorum." cümlesindeki "çok" bana yanlış anlamadığımı söylüyor.

Bir düzen yaratmaya ve onu devam ettirmeye çalışıyorum ama tüm kabaklar bana patlıyor. Bu durumdan rahatsızsanız, siz başka bir formül bulursunuz, biri kaptan olur ve yeni düzenle yola devam edilir. Benim sistemim bu.

Ayrıca İremcim, aylardır bu takımdasın, izin nasıl oluyor hala bilmiyor musun? Neden bana 2 haftadan bahsediyorsun ben anlayamadım. O kadar konuşuyorum, anlatıyorum. Ya ben anlatamıyorum ya da siz konuyu gerektiği kadar ciddiye almadığınızdan anlamıyorsunuz veya unutuyorsunuz.

Funda, gecenin bir saatinde telefondan ifadesiz bir sekilde derdimi anlatmaya calismisim burada sana cikistigimi nasil anladin? Son gunlerde surekli yaziyorum zaten, yazmakta ve okumakta zorluk cekiyorum telefondan yazmakta zorlaniyorum ve yazilarim genelde ifadesiz. Zaten normalde nasil yazdigimi bilmesen o yazimda art niyet olmadigini anlardin, ki sen burada sinirle bize esip gurlediginde ben sana ne kadar yumusak yaklasmistim. Alindigim halde o sertligin uzerine bende sert biseyler yazmamistim, cunku sen de gercekten zor bir gun gecirmistin ve bunu anlamistik, hatta pelin miydi bir arkadas o da bozulmustu tavrina vs.. Iste, ben icinde zerre kadar kotu niyet tasimadigini biliyordum.

Her neyse burada az cok beni tanidiysan hicbir zaman uslubumu bozmadim ve bozmam da. Ama sen bir “cok“ kelimesine rakilip bana bu cevabi veriyorsun. Ve ben sana soruyorum sen bana neden algi problemim varmis gibi davrandin yazinda. Aylardir ogrenemedim ben izinlerin nasil oldugunu evet funda. Insanlar bazen iyi bildikleri seyler icin bile onay beklerler karsi taraftan. Ben izin aldigim zaman iki cuma listeye giremeyecegimi biliyorum, sadece oyleydi degil mi? Diye sorma geregi duydumcunku sen bu takimin bilir kisisisin. Sadece evet demen yeterliydi, ben de bu sekilde kendimi aptal gibi hissetmezdim.

Ba

Bu hafta iki gun boyunca hastanedeydim. Yakin zamanda anestezi alarak yapilan kucuk bir islem yaptirmam gerekiyor. Gunu yaklastikca bile stresim kat be kat artiyor. Bu hafta zor gecti benim icin zaten gecenin yarilarinda girip burayi okuyup cevaplarimi vermeye calisiyorum. Belki o an durumun kritik denilince, ben de o stresle yanlis anlasilmaya musait bir yazi yazmis olabilirim, ama uslubumda hic sertllik yoktu, hele seninki kadar hic yoktu. Belki ben duygusal dusunuyorum ama bu kadar yanlis anlasilmami beklemezdim funda, belki bu haftaki yogunluguma verebilirdin.
Ya da veremezdin, her neyse..

Benim durumum hep kritik, hep kritik. Bu takimin kurallarini hep ben bozuyorum, en az mesajlar benimki her zaman, kurallari algilayamadim hala, hep hep hep..

Bu sebepten bu takima layik degilim , ak koyun kara koyun belli oldu bence. O yuzden kendi istegimle ayriliyorum fundacim...

Guzel arkadasliginiz icin hepinize cook tesekkur ederim, insallah her biriniz istediginiz kilolara ulasir ve basariyla mezun olursunuz.. Her sey gonlunuzce olsun..

Funda, gecenin bir saatinde telefondan ifadesiz bir sekilde derdimi anlatmaya calismisim burada sana cikistigimi nasil anladin? Son gunlerde surekli yaziyorum zaten, yazmakta ve okumakta zorluk cekiyorum telefondan yazmakta zorlaniyorum ve yazilarim genelde ifadesiz. Zaten normalde nasil yazdigimi bilmesen o yazimda art niyet olmadigini anlardin, ki sen burada sinirle bize esip gurlediginde ben sana ne kadar yumusak yaklasmistim. Alindigim halde o sertligin uzerine bende sert biseyler yazmamistim, cunku sen de gercekten zor bir gun gecirmistin ve bunu anlamistik, hatta pelin miydi bir arkadas o da bozulmustu tavrina vs.. Iste, ben icinde zerre kadar kotu niyet tasimadigini biliyordum.

Her neyse burada az cok beni tanidiysan hicbir zaman uslubumu bozmadim ve bozmam da. Ama sen bir “cok“ kelimesine rakilip bana bu cevabi veriyorsun. Ve ben sana soruyorum sen bana neden algi problemim varmis gibi davrandin yazinda. Aylardir ogrenemedim ben izinlerin nasil oldugunu evet funda. Insanlar bazen iyi bildikleri seyler icin bile onay beklerler karsi taraftan. Ben izin aldigim zaman iki cuma listeye giremeyecegimi biliyorum, sadece oyleydi degil mi? Diye sorma geregi duydumcunku sen bu takimin bilir kisisisin. Sadece evet demen yeterliydi, ben de bu sekilde kendimi aptal gibi hissetmezdim.

Pelin'in olayı daha farklıydı.

O yazıyı kötü niyetle anlamamaya hala daha bu yazdıklarını üzerine çalışıyorum ama nedense bu defa pek başarılı olamıyorum. O bir kelime anlamı oldukça değiştiriyor.

İzin konusunda yazdıklarım sana özel değildi, takımın genelineydi. Anlama problemi varmış gibi de yaklaşmadım. "Yeterince ciddiye almıyorsunuz, aklınıza yazmıyorsunuz ya da dikkatle okumuyorsunuz sonuç olarak da anlamıyorsunuz." demek istedim. Sabah yazdığım yazıda da bu mana bence gayet açık.

Ne kadar izin almak istiyorsan o kadar alabilirsin.

Ben zaten sınırdan döndüm kararımdan da takımı yarı yolda bırakmayayım dedim. Ama hala üstüme geliyor bazı şeyler ve de böyle tavırlar. Biraz daha hassas yaklaşmanızı beklerdim bu konulara. Ben kaptanlığı bayıla bayıla yapmıyorum, ilk aylardaki hevesimden zerre eser yok. Birinin işleri yürütmesi gerektiği için yapıyorum. Kilo verip mezun olalım diye yapıyorum. Ama böyle yazılar gördüğüm zaman yine moralim bozuluyor.

Benim sana yazdığım mesajda bile ben bir saldırganlık görmüyorum ama sen gelmiş yine bana saldırgan konuşuyorsun. Eğer kendi yazdıklarıma gözüm körse, çıkışıp anlamıyorsam da bunu bana söyleyin ama ben çıkıştığımı düşünmüyorum, dediğim gibi...

Bu hafta iki gun boyunca hastanedeydim. Yakin zamanda anestezi alarak yapilan kucuk bir islem yaptirmam gerekiyor. Gunu yaklastikca bile stresim kat be kat artiyor. Bu hafta zor gecti benim icin zaten gecenin yarilarinda girip burayi okuyup cevaplarimi vermeye calisiyorum. Belki o an durumun kritik denilince, ben de o stresle yanlis anlasilmaya musait bir yazi yazmis olabilirim, ama uslubumda hic sertllik yoktu, hele seninki kadar hic yoktu. Belki ben duygusal dusunuyorum ama bu kadar yanlis anlasilmami beklemezdim funda, belki bu haftaki yogunluguma verebilirdin.
Ya da veremezdin, her neyse..

Benim durumum hep kritik, hep kritik. Bu takimin kurallarini hep ben bozuyorum, en az mesajlar benimki her zaman, kurallari algilayamadim hala, hep hep hep..

Bu sebepten bu takima layik degilim , ak koyun kara koyun belli oldu bence. O yuzden kendi istegimle ayriliyorum fundacim...

Guzel arkadasliginiz icin hepinize cook tesekkur ederim, insallah her biriniz istediginiz kilolara ulasir ve basariyla mezun olursunuz.. Her sey gonlunuzce olsun..

Ayrılma sözlerinden hoşlanmıyorum ama seni ikna çabasına girmeyeceğim çünkü nedense 2 gündür dediklerimi anlatamıyorum sana...

Aldığı uyarı sayısı 2 veya üstü olan herkesin durumu kritik ve o sayıya sahip olan sadece sen değilsin. Kimseyi suçlamadan konuştuğumu hep söyledim, kimseye karşı özel bir tutumum olmadığını, hepinizi aynı gördüğümü hep söyledim.

Sen nasıl benim bunca zamandır yazdıklarımı hep kendi üzerine alındın, sana neden özel tavır yapayım ki ben? Hanginizle ne alıp veremediğim var da özel tavır yapayım...

Fikrini değiştirirsen kapımız hala açık, doğal olarak...

Ama sana son söz olarak şunu söyleyeyim, demişsin ya bu haftanın yorgunluğu diye... Bence o yorgunluk yüzünden üzerinde alınganlık var ve yeterince açık düşünemiyorsun, acele getiriyorsun bazı şeyleri...

Kızlar lütfen yarın da bu yazılanlar yüzünden canımızı sıkmayalım. Akşam geldiğimde her şeyi normal bulmak istiyorum, mesajlarınızı okumak istiyorum. Artık bu takımda daha fazla deprem yaşamak istemiyorum. Umarım dilediğim gibi olur... :26:

İyi geceler hepinize...

günaydın herkeseeee:16:
bugün leptobumu işe getirdim akşam 9 a kadar okulda olcam sınav gözetmenliklerim var..

iremcim ve fundacım bazen hepimizin kötü zamanları olabiliyo..burdaki dostluk çok farklı...gergin zamanları beraber atlatmamız lazım..

fundacım geldim :)
Ben listeyi tekrar vereyim sana. ;) bir daha kontrol edeyim :1: sizinkini de edeyim.3.ye iş çıkmasın :1:

Back
X