- Konu Sahibi Cherry Mom
- #72.821
Canım ben onu mahalledeki bı marketten almıştım ama sonra Bikac arkadastan daha duydum sende bı bakın istersen mutlaka vardır biryerlerde:))
İns toparlanırım Sinemcim ya öksürük fena sarstı beni(
B'nde reklam arasında girdim aslında ama yazana kadar dizi başladı bı gözüm orda:))
valla antalyayı alt ust edicem bulucam

------
canım oksuruk cok fena ya


Afiyet olsun sekerim
Guzel olmus
Atmasyon seyler bazen daha orijinal olur:))
sağol canım :)
evet ya ugraşlı yemekten daha tatlı oluyor onlar. bazen eşim ne yemek var dıye soruyor. atmasyon bıseyler yaptım dıyınce oooo super diyor


Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...
Geldim cınımmm...
Çukufit'i aldım. Birkaç tane kıtır kıtır tek başına yedim; pirinç ve buğday gevreği olmasına çok sevindim. Mısırları gdo muhabbeti dolayısı ile bırakmak istiyordum, biliyorsunuz... Evde süt varsa şimdi sütle deneyeceğim. Süt yoksa da yarın denerim artık.
Bu arada erken regl oldum demişsin ya... Gerçi aylardır rejim yapıyoruz ama sen bu aralar genel gidişatına göre hızlı verdin. Ben ne zaman o ay içinde 3 kilo ve üstü vermiş olsam hep 3 gün falan geri atar. Kilo çok etkiliyor benim regl dönemimi... Seninki de o yüzden olabilir, daha önce d edikkat ettiysen bu duruma bilirsin zaten.
Hello buddy

what's up ?

çukufit



-----------
aaa yok Fundacım hiç dikkat etmemiştim ona ama sen soyleyınce dusundum soyle bır. diyetin 2.ayında yıne böyle erken olmustu.
O zamanda ilk ay cok vermıstım ya ondan demek ki :44: ama benım gecen ay'a gore 1 hafta civarı erken oldu.
bak hiç bilmediğim bişeydi bu şaşırdım :)