- Konu Sahibi Cherry Mom
- #72.841
naber funda kız ne yapıyonuz bensiz özlediniz mi beni
İyilik canım. Çok özledik seni çoook...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber funda kız ne yapıyonuz bensiz özlediniz mi beni
kızlar ben bugün detoksa başlamaya karar verdim..1 hafta boyunca sadece sebze meyve yiycem yağdanda uzak durcam...detoks zayıflatıyo ama kilodan ziyade karaciğerim için yapıcam..
yok fundacım karaciğeri tamamen temizlemek için sadece meyve sebze var..daha önce denemiştim ama açlığa dayanamayıp bırakmıştım..şimdi midem küçüldüğüne göre yeniden deneyebilirim..okuldaki asistan arkadaşlardan biri hiçbişey yokken aniden rahatsızlanıp hastaneye gitmiş karaciğerinden ameliyata almışlar..bende korktum birazGünaydın takımcım.
Dün geç yatınca bugün anca 11:30 da kalktım.
Karbonhidrat yok mu hiç detoksta? :44:
yok fundacım karaciğeri tamamen temizlemek için sadece meyve sebze var..daha önce denemiştim ama açlığa dayanamayıp bırakmıştım..şimdi midem küçüldüğüne göre yeniden deneyebilirim..okuldaki asistan arkadaşlardan biri hiçbişey yokken aniden rahatsızlanıp hastaneye gitmiş karaciğerinden ameliyata almışlar..bende korktum biraz
4 gündede bırakılabiliyo o zaman bırakabilirim fundacım bi deniyimdeAnladım canım.
Ya pek araştırmadım bu detoks işini o yüzden bir şey diyemeyeceğim. Ama karbonhidratı kesmenin böbreklere zarar verdiğini duymuştum bir yerde, gerçi nerdeydi hatırlamıyorum, o da yalan çıkabilir, belli olmaz.
Hiçbir şey yokken karaciğerden ameliyat... :44: Demekki bir anda patlak veriyor karaciğer... İçin rahat edecekse birkaç gün yap o zaman, çok zararı olacağını sanmam. Ama 1 hafta uzun gibi sanki...
akşam görüşürüz canım sende öpüldünKızlar, ben dışarı çıkıyorum.
Anca akşam gelirim. Öptüm sizi...![]()
tunicim geçmiş olsun ya..inş en kısa zamanda iyileşirsin..dikkat et kendine..Kızlar öksürüğüm iyice arttı(
Yarın için randevu aldım dra gidicem
Annemlerdeyiz burda Kalicaz esim bugün yok
Hello takımcım...
Geç kaldım, kusura bakmayın. İşlerim uzun sürdü...
Hoşgeldin Melikecim. :) Nasıldı fuar? Bir şeyler aldın mı?
canım benim çok fena bi menü olmuş aslında..oynayarak gitmemiştir o pastayla makarna için hiç rahatlamasınherkese selaam bugün okuldan sonra arkadaşın doğum günü vardı ona gittim ama sadece ince 1 dilim pasta ile 3 kaşık garnitürlü makarna yedim sanırım fazlasıyla yaktım hiç durmadan oynadıkonun haricinde sadece sabah 1 fincan nescafe içmiştim.
herkese selaam bugün okuldan sonra arkadaşın doğum günü vardı ona gittim ama sadece ince 1 dilim pasta ile 3 kaşık garnitürlü makarna yedim sanırım fazlasıyla yaktım hiç durmadan oynadıkonun haricinde sadece sabah 1 fincan nescafe içmiştim.
tunicim geçmiş olsun ya..inş en kısa zamanda iyileşirsin..dikkat et kendine..
Simit kurufasulye pilavımız ayniymis bugün:))Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
7 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 simit
Ara:
1 paket diyet bisküvi
Akşam
Yarım tabak kurufasulye
5 kaşık pilav
Ara
5 kaşık Çukufit+ yarım su bardağı süt
Bencede nazcim funda bı kalorisine baksın cek pasa pasa cezaniii:))![]()
içeriğe bak.... bende masum bişey sanmıstım elmalı top diyince
petibör ve margarin.... hele margarin... şimdi kaçabilirsin ama yarın bunun cezasını konişiciğizzzz...
aman nazcım sıkı sıkı gıyın, başını, boynunu sakın . rüzgar fena çarpar.
iyi geceler canım![]()
tunicim elmalı topumu açıklıyorum
içinde 1 avuç ceviz 2 elma 1 paket petibör 1 vanilin çok az margarin var ama ben sadece 2 tane yedim![]()
güzeldi en çokta sonunda en sevdiğim yazar olan Sinan yağmurun imza gününe katıldım diye sevindimbol bol da test kitabı aldım
hiç çıkasım gelmedi diyebilirim![]()
Aaa Pelin gelmisss ozlemezmiyiz kız hiç seni:)) takımımızın neşesinin sen :))naber funda kız ne yapıyonuz bensiz özlediniz mi beni
Aaa fotolar süper helede sinemin bir basarı videosu varki gelince görürsün onuda hepimizi mest etti:)))umarım takımdan atılmamışımdır.bu arada 2kilo aldım bile kızlar.yeni fotoğraflar gördüm,funda ve sinemde,çok tatlısınız.çok kalamıyorum çıkmam lazım.evime döndüğümde görüşürüz kızlar,hepinizi öpüyorum.raa sana da iyi geceler canım
2 saat ipi ne ara atladın kız?
Ay 10. mesaj sonraya kalmışmış.Ne olacak Ayşegülcüm Allah aşkına, bu kural gelirken demedik mi zaten, arada 9'du - 8'di olursa problem olmaz diye... Bak bugün (yani dün :)) ben de 9 mesaj yazdım.
Hiç bir şey olmaz, nasılsa sürekli değil.
![]()