Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Melikecim sanırım biz sana 2 hafta deneme süren olacağını söylemedik. Öyleyse şimdi söyleyelim, umarım mesajımı okursun. Çünkü sana yazılanlara pek cevap vermediğin için geçmişi okuyup okumadığından emin değilim. :)

Sen şu an üye değil, üye adayısın. Adaylık süren başladıktan 2 hafta sonra listeye girersin en erken. Ve bunun için de her gün mesaj ve menünü düzenli olarak paylaşman ve takımla uyum içerisinde olman, takım için sohbetlere katılman gerekir. Bilgine... :34:

menüm

sabah
1 kase çorba

ara
1 elma

öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi

ara
limonlu maydonoz

akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt

3 kupa yeşilçay 2.5 litre su 1 kupa maydonoz suyu yarım saat yürüyüş

bugün sabah detoksa başlamıştım buraya yazmıştım o yüzden gündüz menüm hep meyve ama akşam cumaya kadar okuldan hep geç çıkıcağımı hatırladım akşam 10 a kadar görevim var bide haftasonuda şehir dışında olcam o yüzden vazgeçtim detokstan

fundacım bugün çok güzel bi menü olmuş

Teşekkür ederim. :) (Yani bu bir iltifat sayılır, öyle değil mi? :34:)

menüm

sabah
1 kase çorba

ara
1 elma

öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi

ara
limonlu maydonoz

akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt

bugün sabah detoksa başlamıştım buraya yazmıştım o yüzden gündüz menüm hep meyve ama akşam cumaya kadar okuldan hep geç çıkıcağımı hatırladım akşam 10 a kadar görevim var bide haftasonuda şehir dışında olcam o yüzden vazgeçtim detokstan

Nazcım karbonhidratı biraz kessen, bir de yağı kessen yeterince detoks olur zaten. Bu menü bence gayet detoks. :34:

kimse yok bende çıkıyorum..biraz kitap okuycam 1 saat sonra tekrar uğrarım..inş birileri gelmiş olur

Ben geldim ama sen kitabını oku tabi... Benle konuşmaktan daha önemli kitap okumak. :34:

saati yeni farkettim yaa..ben çıkıyorum fundacım hazırlanıp yatıyım yarın erken gidicem okula..leptobumu yanımda götürcem gündüz burda olurum büyük ihtimalle..iyi geceler herkese:54:

fundacım benim için seninle konuşmakta önemli :16: nasılsın nasıldı günün

İyiydi canım, senin günün nasıldı? :)

Benim için de sizlerle konuşmak önemli ve güzel ama kitaplar da güzeldir. Bu takım kendine yatırımdır, kitaplar da kendine yatırımdır. Takıma her gün zaman bulmak zorundayız ama kitapları atlayabiliyoruz maalesef... Tabi tarih kitabı okuyorsan başka, o zaman onu okuyacağına gel bizle konuş. :37:

Melikecim sanırım biz sana 2 hafta deneme süren olacağını söylemedik. Öyleyse şimdi söyleyelim, umarım mesajımı okursun. Çünkü sana yazılanlara pek cevap vermediğin için geçmişi okuyup okumadığından emin değilim. :)

Sen şu an üye değil, üye adayısın. Adaylık süren başladıktan 2 hafta sonra listeye girersin en erken. Ve bunun için de her gün mesaj ve menünü düzenli olarak paylaşman ve takımla uyum içerisinde olman, takım için sohbetlere katılman gerekir. Bilgine... :34:

evet sanırım söylemediniz :D tamam o zaman inşallah 2 hafta sonra listeye girebilirm :D

canım benim çok fena bi menü olmuş aslında..oynayarak gitmemiştir o pastayla makarna için hiç rahatlamasın :20:
ayrıca hani bunun sabahı hani aralar öğle akşam ? düzenli yemeyip ara yapmadığımızda vücudumuz yağ depoluyo melikecim...

o pastayla makarnanın üzerine nasıl akşam bir şey yiyebilirdim :D:D aralarıda unutmuşum bir daha olmaz sanırım

Selamlar..
Dun yoktum.. Sabahın korunde aklıma gelmıyecek bır olay yasadım ve gunumde oyle gectı. Hala etkisindeyim, bugunde ne yalan soylıyım pek gıresım yoktu. ama 2 kere ust uste uyarı almak ıstemedım. gecmişe bir bakıyım. pozitif şeyler gorurum umarım.

Funda hoşgeldin canım.ya önceki borçları ödedim,hatta bel fıtığımın hortlamasına karşın ödedim:19:o kuru pastaları yedim diye bir şey yemedim zaten:17:
bu arada ben 10 mesaj sanmıştım ama 10.mesaj saat 12 den sonraya kalmış.affet Funda cım.:18:

2 saat ipi ne ara atladın kız? :60:

Ay 10. mesaj sonraya kalmışmış. :60: Ne olacak Ayşegülcüm Allah aşkına, bu kural gelirken demedik mi zaten, arada 9'du - 8'di olursa problem olmaz diye... Bak bugün (yani dün :)) ben de 9 mesaj yazdım. :60: Hiç bir şey olmaz, nasılsa sürekli değil. :34:

ama sende simit yemişsin öğlen:19:hem kuru pasta için tanesi 75 kolri diyor bir de tuzlusundan yedim zaten:19:

Ben dışarda olduğum için simit yedim, üstelik simit kaçamak listesinin dışında kalıyor, unutma. :34:

Kuru pastadan kastın nedir öyleyse? Kurabiye midir? İnceliği nedir? İnternetteki kalorilere her zaman güvenmemek lazım, yanıltıcı olabiliyor. 1 dilim ekmek bile 70 kalori, ordan hesap et.

Bu tatlı sen onu yedın, ama sende onu yedın dialogunuza ba-yıl-dımmm :)

Diğer yandan Ayşegulumun butun hafta kacamak yapıp birde Fundanın 1 simitine takılmasına ayrı bayıldım :)))) evet tek 1 simit kaçamak değil, ama yınede kaçamak olunca bırbırımızın menusune hıc yorum yapmamamızı gerektırmez. devam Aysegul :))
Kızlar cidden cok şekersiniz.. :16:

kaçak kullanım dediğinden ne kastettiğini anlamadım funda ama netim düzelmedi cnm ,ben normal 2 hafta süreci geçerlı diye zaten öylesine giriyorum....

Kaçaktan kastm; fırsat buldukça bir yerlerden girmek. Yoksa komşunun netini kaçak kullandığını ima etmedim yanlış anlaşılmasın. :9:

O zaman "2 hafta süreci geçerli" diye bakmaman gerekir olaya, "netim düzelene kadar "diye bakman gerekir. Belki 1 ay sürer, kim bilir? :34:

2. koptugum dialog da bu oldu :) ''kaçak'' :)

selam canlarım nasıl özlemişim sizi var ya bir bilseniz.benim tatil beklediğimden uzun sürdü hala mersindeyim on güne kadar dönmeyi düşünüyorum.ne yazık ki internet bağlantısı yok annemde de kardeşimin evinde de.şimdi başka bir yerdeyim ordan yazıyorum

umarım takımdan atılmamışımdır.bu arada 2kilo aldım bile kızlar.yeni fotoğraflar gördüm,funda ve sinemde,çok tatlısınız.çok kalamıyorum çıkmam lazım.evime döndüğümde görüşürüz kızlar,hepinizi öpüyorum.raa sana da iyi geceler canım

Pelincim canım.. :16: çok uzun surdu cidden. birde 2 haftadan sonra bulunucagım yerde net olacak demiştin. ben 2 hafta sonra ara ara gırersın sanmıstım ama bulundugun ortamda tahmın ettıgın gıbı net yoktu sanırım. biz seni cok özledik.. aldıgım duyumlara gore evınde senı ozlemıs. hadi yeter tatıl don evıne ve takımına :)

kızlar ben bugün detoksa başlamaya karar verdim..1 hafta boyunca sadece sebze meyve yiycem yağdanda uzak durcam...detoks zayıflatıyo ama kilodan ziyade karaciğerim için yapıcam..

yok fundacım karaciğeri tamamen temizlemek için sadece meyve sebze var..daha önce denemiştim ama açlığa dayanamayıp bırakmıştım..şimdi midem küçüldüğüne göre yeniden deneyebilirim..okuldaki asistan arkadaşlardan biri hiçbişey yokken aniden rahatsızlanıp hastaneye gitmiş karaciğerinden ameliyata almışlar..bende korktum biraz

menüm

sabah
1 kase çorba

ara
1 elma

öğle
1 elma
1 greyfurt
1 fincan türk kahvesi

ara
limonlu maydonoz

akşam
1 kase çorba
6 kaşık kabak yemeği
yoğurt

Canım işten dolayıda olsa detokstan vazgecmene sevındım. Çünkü detoks'u vs yi bir kenara bırak. zaten kilo verirken amacımız (örn) kuş kadar yada ogle yemegınde tatlı yıyıp yalandan kılo vermek değil, saglıklı beslenerek kılo vermek ve o duzenede alısıp dıyet sonrası tum hayatımız boyunca saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getırmek.

ve guzel olan, artık hepimiz bunun farkındayız ki menulerde sadece kaçamaklara değil, saglıksız ogunlerede yorum yapıyoruz :34:

Kızlar öksürüğüm iyice arttı:((
Yarın için randevu aldım dra gidicem
Annemlerdeyiz burda Kalicaz esim bugün yok

Tuğbacım, en iyisini yapıyorsun canım. Belli bir tepkisizlikten sonra en dogrusu doktorun yolunu tutmak.

Teşekkür ederim nazcim
Baktım kendi kendime geçecek gibi değil dra gidicem gecen senede böyle öksürük olmuş ve ısrarla gitmemiştin sonra ağır bir antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım :((

Bende ne gerek var dıyıp 2 kere o hataya dustum :( hemde 2.sinde agır oldu ateşim 40'a vurmustu. 1 gunu hiç hatırlamıyorum zaten ateşten dolayı. o da son oldu :(
Dikkat et kendine.. Hayatta sağlımız kadar değerli bir şey yok.

herkese selaam bugün okuldan sonra arkadaşın doğum günü vardı ona gittim ama sadece ince 1 dilim pasta ile 3 kaşık garnitürlü makarna yedim sanırım fazlasıyla yaktım hiç durmadan oynadık :D onun haricinde sadece sabah 1 fincan nescafe içmiştim.

Kızlar soylemışler ama bende es gecemıcem. cidden gun cok fena gecmıs, bir kere diyette en buyuk hata, kahvaltısız baslayan gun. özel gunler, ama kendimizde ama cevremizde her zaman yaşanır. (yaşansında zaten ne guzel :) ) ama o gunlerde simdilik cıslardan uzak kalmamız gerekıyor. oyle zamanlarda mezuniyetini dusun Melikecim.
Arkadaşının dogum gununden daha onemlıdır dımı :34: Arkadaşların her yıl nice guzel yaşlara girecekler inşallah.. Ama sen 1 kere mezun olucaksın.

Menumude yazayım

Sabah
1 simit
1 kk peynir
1 yumurta

Ara
10 fıstık

Öğle
1 kase yayla çorbası
4 kasık yogurtlu makarna

Ara
2 Galeta

Aksam
4 kasık kutu fasulye
4 kasık bulgur pilavı
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina
Çeyrek ayva
Çeyrek nar

2 bardak yesilcay
45 dk yürüyüş

Tuğbacım aksamki ekmek+pilav ikilisi dısında harıka menu. ikisinden birini tercih etsen bal olurdu :)

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir

Ara
15 fıstık

Öğle
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 bardak süt

Ara
15 fıstık

Akşam
çukufit + süt

Menu cok guzel.... :nazar:
Ama menuden nasıl tembellik akıyor :)) pişmiş hiçbirşey yok. :)

günaydınnnn herkesee :16:

BuGüN BeNiM DoĞuM GüNüMmMm...:16:

Canım benim nice güzel yılların olsun.. İyi ki dogdun iyi ki tanıdım seni..:16:

$naz.webp

herkese merhaba arkadaşlr:34:
dün bilgiyarım çöktüğü için hiç giremedim maalesef. Bugün formatlanıp geldi şükür.Sağolsun kızım tüm tuşlara bastığı için çökertti bilgisayarı:27:
Dün haber veremedim Funda'cım.sanırın bir çarpı yerim artık:44:neyse sağlık olsun ben bir geçmişi okuyup geleyim.

Back
X