Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayat bize çektire çektire bizi güçlü kılıyor, ben böyle zamanlarda oalyların bu yönüne bakarım. :34:

-------

Haziran 8... :)

Nerden biliyorum, 2 nedenden biliyorum:

1. Sen o zamana kadar mezun olmuş olursun. :)
2. Kim bilir, belki ben de mezun olurum. (Yani umarım...:26:)

Aynen oyle Fundacım. Zaten yasananlar eskiden beni üzerdi. Ama inan artık bu tarz yaşanan şeyler daha da güçlü yapıyor beni. Dunku durumda sadece gerilmekti, üzülmek değildi zaten. Üzülmek için değmesi lazım..

----------

Yaniii mezun olalım zaten o zamana kadar o başka :) ama ben senın pastanı unutmam fıstıgım benım. :54:

Bu konuya ayrıca geldim.. Şimdi bir kafanı şişiriyim :)

Öncelikle sunu soyleyım, soyleceklerım zaten bildiğin şeyler.. Ama -lerin yavas gıtmesınden dolayı yazındanda anladıgım kadarıyla, diyetten kopmak asla değil ama ufak bır sarsılma yasıyorsun suan. O yuzden benım soyleyeceklerım yanlızca hatırlatma olabılır. :34:

1. Yaş muhakkak etkiliyor, her geçen yıl daha kolay alıyoruz ve daha zor verıyoruz kilo. (bunu sende biliyorsunda kulaklarını tıkıyorsun :) hatırlatma olsun)
2. Yıllardır diyet yapıyorum diyorsun. Dolayısıyla daha da sabırlı olman gerek bunu bılıyorsun zaten. Ama tam herşey harıkayken bir yerde koparıyorsun filmi.
3. Evet, metobolizmayı şaşırtma dogru bır hareket diyette. Ama bu şekerle, çikolata yarım ekmek vs ile değil 1000-1200 kalorilik ogunlerini 1500-2000 kaloriye saglıklı ve en onemlısı hızlı yakacagın ve depolanma riski olmayan gıdalarla cıkarmak.

Fundacım 3-4 kere soyledım ama pek etkili değildir diye dusundun sanırım. En son daha gecen hafta soyledim galiba. Aylardır aynı sporu yapıyorsun. Ben demiştim ya bu defa spora baslamadan cok arastırdım dıye. Hanı sallıyorum YUMURTA hakkında arastırma yapıyorsun, bir uzman iyi diyor, diğeri kotu diyor, oburu daha beter olarak şu saatte yumurta yenmez dıyor vs vs.... Yanı bu tarz seylerle cok karsılasıyoruz...

Ama kaç yerde kaç farklı uzmandan okuduysam, hepsi aynı seyi soyluyor... Devamlı aynı sporu YAPMAYIN. Sporunuzu zaman zaman değiştirin, aynı sporu yaparsanız vucut alısır ve gunluk hareket olarak algılar.

Bunlara ilaveten, surekli spor yapan biri olarak evet tartı yarısmasındayız ama senın tartıdan zıyade ölçü rakamlarını dıkkate alman gerek.

Benim ilk defa sporlu diyet tecrubem oldu (kaldıki duzenli yapmıyorum son zamanlarda, ilk aylar cok ıyıydı)
ve 62 kıloya gore daha sekıllı ve ınce bır goruntum oldu. Orta zamanlarda belki cok anlamıyor insan ama ben yavas yavas onu gormeye basladım.

Suan ki goruntum normalde 60 kiloda olurdu.

Umarım yazdıklarımın ve yaptıgın fıkır yolculugunun bır faydası olur. Şahsen bugunku gunune cok ama cok cok cok üzüldüm :(

Son 1 haftadır sureklı senın cızelgene takılıyor gozum. 2.7 vermıstın henuz galıba. ''giden kısmım cok az bıraz cogalsa gozume guzel gelıcek'' demiştin. Bu son haftada cizelgene bakıp gittikçe giden rakamı çoğalıyor demiştim kendi kendime... Sende arada daha dıkkatlı bak asagıya :34:

Her dediğin doğru Sinemcim. Sporun değiştirilmesi gerektiğini düşünmez olur muyum hiç, inanıyorum onun büyük bir etken olduğuna... Ama ben eliptik ve yürüyüş yapıyorum. Onlar dışında yapabileceğim bir şey aklıma gelmiyor. İp atlayacak olsam, çatı katındayım, tavan alçak, rahat olmuyor. Pilates doğru düzgün kilo verdirmiyor. Yani alternatif ve sağlam kardiyo egzersizi önerin varsa seve seve dinlerim. Yapabiliyorsam yaparım.

Bilinçaltımı okumak için yazdığım yazıdan neler çıktı biliyor musun? Çıkabilecek en kötü şey çıktı. Tüm yazılarımda şu var: "X i aslında çok beğenmedim, ama yemek için yedim. Tadı güzel diye yedim ama beğenmedim."

Yani bu şekilde yazınca tabi anlaşılmıyor. Ama ben gerekli ipuçlarını yakaladım. Kendimi mutlu etmek için onları yemişim. Yani aslında sorun beyinsel. Sanırım aramızda sağlık problemleri nedeniyle kilo alan biri yok. Hepimiz bunalım yemeleriyle kilo aldık. İşte ben de onu yapıyorum/ yapmışım. Çok büyük sıkıntılarım yok, hepinizinki kadar var. Ama onların yaşattığı gerginliği ve yarattığı boşluğu yemekle doldurmaya çalışmışım. Ama kilo verme amacımdan dolayı yediklerim beni daha da mutsuz etmiş.

Yemek yemek istediğimde yapabileceğim alternatiflerin listesini çıkardım kendime. Aynı zamanda gözümü ve midemi doyuracak kalorisiz küçük kurtarıcıların da listesini çıkardım.

Aslında yaşadığım şeyin tedavisi çok basit ama uygulaması da bir o kadar zor. :) Umarım başarıp bu durumdan kurtulabilir ve kilo vermeye kaldığım yerden devam edebilirim.

Her dediğin doğru Sinemcim. Sporun değiştirilmesi gerektiğini düşünmez olur muyum hiç, inanıyorum onun büyük bir etken olduğuna... Ama ben eliptik ve yürüyüş yapıyorum. Onlar dışında yapabileceğim bir şey aklıma gelmiyor. İp atlayacak olsam, çatı katındayım, tavan alçak, rahat olmuyor. Pilates doğru düzgün kilo verdirmiyor. Yani alternatif ve sağlam kardiyo egzersizi önerin varsa seve seve dinlerim. Yapabiliyorsam yaparım.

Bilinçaltımı okumak için yazdığım yazıdan neler çıktı biliyor musun? Çıkabilecek en kötü şey çıktı. Tüm yazılarımda şu var: "X i aslında çok beğenmedim, ama yemek için yedim. Tadı güzel diye yedim ama beğenmedim."

Yani bu şekilde yazınca tabi anlaşılmıyor. Ama ben gerekli ipuçlarını yakaladım. Kendimi mutlu etmek için onları yemişim. Yani aslında sorun beyinsel. Sanırım aramızda sağlık problemleri nedeniyle kilo alan biri yok. Hepimiz bunalım yemeleriyle kilo aldık. İşte ben de onu yapıyorum/ yapmışım. Çok büyük sıkıntılarım yok, hepinizinki kadar var. Ama onların yaşattığı gerginliği ve yarattığı boşluğu yemekle doldurmaya çalışmışım. Ama kilo verme amacımdan dolayı yediklerim beni daha da mutsuz etmiş.

Yemek yemek istediğimde yapabileceğim alternatiflerin listesini çıkardım kendime. Aynı zamanda gözümü ve midemi doyuracak kalorisiz küçük kurtarıcıların da listesini çıkardım.

Aslında yaşadığım şeyin tedavisi çok basit ama uygulaması da bir o kadar zor. :) Umarım başarıp bu durumdan kurtulabilir ve kilo vermeye kaldığım yerden devam edebilirim.

Fundacım yürüş yap o zaman. ne zamandır aerobık yapmıyorsun, aerobık yap, klasik egzersiz hareketleri yap. al eline dambılları onlarla yap mesela egzersiz. yürüyüşe çıktıgın zaman ara temponu yukselt koş.. ben bılıyorum ki ve kendimden kadar eminimki sen bulmak ıstedıkten sonra 3-5 çeşit bulursun daha alternatıf.
pilates guzel bır spor ama evet pek kalori yaktırmıyor. ona ben de sıcak bakamıyorum.

Evet, maşallah dıyelım kımse saglık sebebıyle almamıs. Hepimizin bir yana normal kilo alan herkesın sebebı aynıdır sanırım. Yedikçe yiyor insan battıkça batıyor ve aslında bır sure sonra dediğin gibi sırf yemek için yeniliyor.. Bende en hızlı kendi magazamızın donemınde almıstım. sosyal hayat bitik, bol stres, bol borç, 16 saat çalış vs vs... dolayısıyla tek zevk yemek sanıyorsun..

Tanıların cok guzel olmus.. Ama gercekten artık beyınde su diyet olayını bıtırmen gerek. sen diyetteyim dedikçe vucutta çelişkiye düşüyor. Eger bu ara canın bıseyler cekıyorsa, haftalık musade olan 200kalorini kullan ama, sankı onu 200kalorılık sınır gıbı sinyalleme beynıne... Sen saglıklı beslenıyorsun suan, şansa bak birde ustune kilo verıyorsun ve arada mini mini canın cektıgını yıyorsun ne guzel bır rutin.... diyet değilll :34:

:( ayy kızlar bu arada bu ufoların boy ayarlaması yok mu. onu asagı cekıyım de kopuslerde ısınsın dedım, parmagım sıkıstı cok fena :(
damar patlattım galıba portledı mosmor :(

Yaniii mezun olalım zaten o zamana kadar o başka :) ama ben senın pastanı unutmam fıstıgım benım. :54:

Unutmazsın değil mi cınımcım? :16::16::16:

Fundacım yürüş yap o zaman. ne zamandır aerobık yapmıyorsun, aerobık yap, klasik egzersiz hareketleri yap. al eline dambılları onlarla yap mesela egzersiz. yürüyüşe çıktıgın zaman ara temponu yukselt koş.. ben bılıyorum ki ve kendimden kadar eminimki sen bulmak ıstedıkten sonra 3-5 çeşit bulursun daha alternatıf.
pilates guzel bır spor ama evet pek kalori yaktırmıyor. ona ben de sıcak bakamıyorum.

Evet, maşallah dıyelım kımse saglık sebebıyle almamıs. Hepimizin bir yana normal kilo alan herkesın sebebı aynıdır sanırım. Yedikçe yiyor insan battıkça batıyor ve aslında bır sure sonra dediğin gibi sırf yemek için yeniliyor.. Bende en hızlı kendi magazamızın donemınde almıstım. sosyal hayat bitik, bol stres, bol borç, 16 saat çalış vs vs... dolayısıyla tek zevk yemek sanıyorsun..

Tanıların cok guzel olmus.. Ama gercekten artık beyınde su diyet olayını bıtırmen gerek. sen diyetteyim dedikçe vucutta çelişkiye düşüyor. Eger bu ara canın bıseyler cekıyorsa, haftalık musade olan 200kalorini kullan ama, sankı onu 200kalorılık sınır gıbı sinyalleme beynıne... Sen saglıklı beslenıyorsun suan, şansa bak birde ustune kilo verıyorsun ve arada mini mini canın cektıgını yıyorsun ne guzel bır rutin.... diyet değilll :34:

Aerobik kesmiyor beni, ısınmak için güzel belki de pek inandırmıyor sanki kolari yaktırdığına... Ama dediğin gibi, bulmak istersem bulurum... :) Ben kaçıyorum demek ki aslında. :27:

Kaçamak hakkıyla altından kalkamam onun. Sen de demiştin ya, kaçırdıkça kaçıranlardanım ben. :) Ama dediğim gibi, canım yemek istedikçe bir sonraki öğün saatine kadar listeme bakığ kendimi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışacağım. :34:

:( ayy kızlar bu arada bu ufoların boy ayarlaması yok mu. onu asagı cekıyım de kopuslerde ısınsın dedım, parmagım sıkıstı cok fena :(

Geçmiş olsun Sinemcim.

Damar patlamaz öyle ya... :S

Yırtılma, delinme falan olmuştur. Kan oturmasıysa (ki dediğine göre öyle) birkaç güne bildiğimiz yollarla geçer. Önce solar, sonra yeşil olur, sonra sarı... Eğer şişerse veya çok acı vermeye başlarsa bir doktora gidersin.

Son düzenleme:
Menüm:

Sabah:1 elma

kahvaltı:1 tost,çay

ara:8 fındık

öğle:3 parça tavuk haşlama ve salata

ara:1 kahve

akşam:1 tabak domates çorbası,3 orta boy kabak dolması,yoğurt,salata

ara:1 portakal

2 fincan yeşil çay ve yaklaşık 2 litre su.

AYY geçmiş olsun.aynı şeybenimde başıma gelmişti çok acıyor seni en iyi ben anlarım.:50:

Nesfit de olabilir. Şöyle de olabilir: Sabah kalkınca 1 porsiyon meyve, 1 saat sonra kahvaltı.

Saat 5 çok erken bir saat. O yüzden sanırım okul çok uzakta olsa gerek. Kahvaltı yapman gereken saatte yolda olman gerekiyor galiba. Eğer öyleyse nesfit en iyi çözüm olur.

evet ne yazık ki öyle okul uzak ve des saatleimiz erken ama dediğin gibide mantıklı onuda deneyebilirim.

Unutmazsın değil mi cınımcım? :16::16::16:

Aerobik kesmiyor beni, ısınmak için güzel belki de pek inandırmıyor sanki kolari yaktırdığına... Ama dediğin gibi, bulmak istersem bulurum... :) Ben kaçıyorum demek ki aslında. :27:

Kaçamak hakkıyla altından kalkamam onun. Sen de demiştin ya, kaçırdıkça kaçıranlardanım ben. :) Ama dediğim gibi, canım yemek istedikçe bir sonraki öğün saatine kadar listeme bakığ kendimi oyalayacak bir şeyler bulmaya çalışacağım. :34:

Unuturmuyum hiç cınımsınnnn :16:

-----
aerobiği hiç hafife alma Fundacım vucudu çok kombine çalıştırıyor. ayrıca ne kadar terlediğin ne kadar hızlı yaptıgın değil vucuduna ne kadar faydası var. surekli yapılan aynı sporuda gunluk hareket algılıyor bu durumda onun hıc bır anlamı kalmıyor.

Aslında ne var bılıyormusun Fundacım senın ıhtıyacın kaçamak bile değil. sen çeşit kıtlığı yaratıyorsun menulerınde. tamam kalorilere dikkat ediyoruz ama damak tadımızıda sıfır gecemeyız.
ornek bı kaptırıyorsun 2 hafta krep, bı kaptırıyorsun 2 hafta corba vs vs...

Yani daha once nasıl baska seylerı bastırmak ıcın yemek ıcın yıyorduk. şimdide diyete uysun dıye damak tadını goz ardı ederek aynı seylerı yıyorsun.
madem kaçamak hakları sana gelmiyor ki dediğim gibi asıl ihtiyacın o da değil. Damak tadını bıraz tatmın et..
ben gibi üşengeçsin yemek konusunda o konuda anlıyorum seni :)))) ama mesela...
peynırlı makarna ye bır gun..
bir gun patates haslama yıyeceksen içine azıcık peynır koy püre yap, sade haslama patatesten daha keyifli olur.
bir gun domates biberi suyla pişir yagsız menemen yap. aklına gelmediği zamanda burda sor biliyorsun bazen bende şaşırıyorum ne yesem ne yapsam dıye sıze yapısıyorum fıkır verın dıye :)

Geçmiş olsun Sinemcim.

Damar patlamaz öyle ya... :S

Yırtılma, delinme falan olmuştur. Kan oturmasıysa (ki dediğine göre öyle) birkaç güne bildiğimiz yollarla geçer. Önce solar, sonra yeşil olur, sonra sarı... Eğer şişerse veya çok acı vermeye başlarsa bir doktora gidersin.

sağol Fundacım. valla adını koyamıyorum ama uzun ve kalın bır sekılde damar dısarı dogru belırdı :( parmagımda kabartı gıbı cıktı :(((

AYY geçmiş olsun.aynı şeybenimde başıma gelmişti çok acıyor seni en iyi ben anlarım.:50:

Aysegulcum saol. valla beynıme vurdu acısı yaa :((( agırlıgı dusunsene ufonun ust tarafı hızla dustu :43:
hemen buz koydum o kocaman damarın yarısı kayboldu ama hala zonkluyor. :(

Unuturmuyum hiç cınımsınnnn :16:

-----
aerobiği hiç hafife alma Fundacım vucudu çok kombine çalıştırıyor. ayrıca ne kadar terlediğin ne kadar hızlı yaptıgın değil vucuduna ne kadar faydası var. surekli yapılan aynı sporuda gunluk hareket algılıyor bu durumda onun hıc bır anlamı kalmıyor.

Aslında ne var bılıyormusun Fundacım senın ıhtıyacın kaçamak bile değil. sen çeşit kıtlığı yaratıyorsun menulerınde. tamam kalorilere dikkat ediyoruz ama damak tadımızıda sıfır gecemeyız.
ornek bı kaptırıyorsun 2 hafta krep, bı kaptırıyorsun 2 hafta corba vs vs...

Yani daha once nasıl baska seylerı bastırmak ıcın yemek ıcın yıyorduk. şimdide diyete uysun dıye damak tadını goz ardı ederek aynı seylerı yıyorsun.
madem kaçamak hakları sana gelmiyor ki dediğim gibi asıl ihtiyacın o da değil. Damak tadını bıraz tatmın et..
ben gibi üşengeçsin yemek konusunda o konuda anlıyorum seni :)))) ama mesela...
peynırlı makarna ye bır gun..
bir gun patates haslama yıyeceksen içine azıcık peynır koy püre yap, sade haslama patatesten daha keyifli olur.
bir gun domates biberi suyla pişir yagsız menemen yap. aklına gelmediği zamanda burda sor biliyorsun bazen bende şaşırıyorum ne yesem ne yapsam dıye sıze yapısıyorum fıkır verın dıye :)

Ay o da doğru ya... :D Sürekli aynı şeyleri yiyorum. Bir de ben tatlıya gelemiyorum aslında, hiç sevmiyorum tatlıyı, tuhafım değil mi? :) Regl oldum bugün, belki de o yüzden saldırdım, tabi sadece bu da değil... Ben bu çeşit işini de yapayım en iyisi... Peynirli makarna çok cazip geldi şimdi. :56: Patatesler, ohhh, mis... :56:

Evet, evet. Damak tadı tatmini + acil yardım listesi. Bu ikiliyi uygulayayım ben. :) Olmadı size sorarım. Ya da internetten bakarım. Benim gibi tembele 15 dakikada pişecek yemek bulmak zor. :9:

Menüm:

Akşam sofrayı donatmışsın Ayşegülcüm :))))))

sağol Fundacım. valla adını koyamıyorum ama uzun ve kalın bır sekılde damar dısarı dogru belırdı :( parmagımda kabartı gıbı cıktı :(((

Aysegulcum saol. valla beynıme vurdu acısı yaa :((( agırlıgı dusunsene ufonun ust tarafı hızla dustu :43:
hemen buz koydum o kocaman damarın yarısı kayboldu ama hala zonkluyor. :(

Hmmmm... O zaman bilemedim bak. Hiç öyle bir şey yaşamadım. Duruma göre ne yapman gerektiğine karar verirsin sen zaten.
Netten baktım ama benzer bir durum da bulamadım ne yazık ki... :50:

Ay o da doğru ya... :D Sürekli aynı şeyleri yiyorum. Bir de ben tatlıya gelemiyorum aslında, hiç sevmiyorum tatlıyı, tuhafım değil mi? :) Regl oldum bugün, belki de o yüzden saldırdım, tabi sadece bu da değil... Ben bu çeşit işini de yapayım en iyisi... Peynirli makarna çok cazip geldi şimdi. :56: Patatesler, ohhh, mis... :56:

Evet, evet. Damak tadı tatmini + acil yardım listesi. Bu ikiliyi uygulayayım ben. :) Olmadı size sorarım. Ya da internetten bakarım. Benim gibi tembele 15 dakikada pişecek yemek bulmak zor. :9:

bende tembel oldugumdan sana o konuda cok yardımcı olurum :) bende genelde kolay seyler tercih ediyorum :9:

bir kaç gun once bır yemek sitesinde gezdim. biraz kolayından sebze salatası tarıfı bulayım dedim sebzeyı az yıyorum bu ara, hemde değişik tat olsun dedim ekstra onlarıda denedikçe paylaşıcam zaten. :56: :9:

Hmmmm... O zaman bilemedim bak. Hiç öyle bir şey yaşamadım. Duruma göre ne yapman gerektiğine karar verirsin sen zaten.
Netten baktım ama benzer bir durum da bulamadım ne yazık ki... :50:

ayyy kuşum benim netten mi baktın bırde ama dıyorum ıste yaaa cınımsınnnn :16::16::16:

ilk goruntusu cok ürperticiydi. ama buz o tuhaf goruntuyu aldı sukur. bakalım yarın zaten su oksurugum ıcın saglıkocagına gıtmeyı dusunuyorum. onu da bır gosterırım.

ama suan acısı dısında normal parmaga benzedı yıne :9:

Konunun yıllara dayanmasından ve uzunluğun dolayı anlatabılcegım bır sey değil. gizem değilde yasadıgım sey gunluk yaşanan ya da yaşabılecegımız bır durum değildi. Ciddi bir aile konusuydu.

evelsi gun deli gibi gomleklerle bogusuyordum ya esimin dün toplantısı vardı, o bile toplantıya gıtmedi. sıkıntılı ve gergın bır gundu. neyse daha fazla dusunmek ıstemıyorum.

Endişeniz ve güzel kalbiniz için tesekkur ederim.

Ahh Tugbacım gecmıs olsun canım :( iyi ki gitmişsin doktora.

cok sevındım tahlillerine.. :) daha da ıyı cıkacaklar insallah kilolar gıttıkce.

ben kendımı gecen seneye gore nasıl dinç, nasıl saglıklı hıssedıyorum anlatamam (:nazar:) sanki vucudumun zindeliği 5 yaş gençleşti.

Canım benim ne zaman dogum gunun ?

Ben senin kadar kan aldırsaydım bugun, hiç yorulmazdım, hemşireler yorulurdu :9: ne zaman kan aldırma durumum olsa dırek rüyalara dalıyorum. her defasında gozumu baska bır odada açıyorum. :))

boyle gunde misafir de tuz biber olmuş tam.

ayyy canım benım çoooookkkk güzelll. artık hafta sonuda beraber kucuk bır kutlama yaparsınız :34:

koptum dediğim şu ki raacım. Fundanın yazdıgını, o açıklama yapmadan ben anlamıstım. Daha sonra senın farklı anlamam ve Fundanın acıklama şekli.. içinde başka bir şey yok yani. ama yinede rahatsız olduysan ozur dilerim...

rica ererim sinemciğim, zaten sorun yok okonu da artık ....

Akşam sofrayı donatmışsın Ayşegülcüm :))))))
teşekkürler canım.yemek yapmayıda yemeği de çok seviyorum ama çok yorgun geliyorum eve.yinde dışarda yemektense evde yemeyi tercih ederim:)

neyse kızlar,eşim halı saha maçından geldi ben bi ona bakayım gelirim takrar.ama gelemezsem öpüyorum hepinizi iyi geceler:16:

Sevgili takımdaşlarım... :17: Sanırım bana biraz kızacaksınız... :17: Çok uzatsam mı, uzatmasam mı emin değilim... Başlayayım bakalım. Nasıl başlasam acaba? :44:

KAÇAMAK yaptım, hatta KAÇAMAK oldum. Yaptım denebilecek kadar küçük değil çünkü... Bütün gün neler hüplettiğimi duymak ister misiniz emin değilim... 1/2 kadar beyaz ekmek... Becel... Bisküvi (1 paket)... Şeker (jel olanlarından bol bol...)... Unuttuğum başka şeyler de olabilir. Bunlar yüzden sadece "kaçamak" diyemedim, büyük yazma ihtiyacı hissettim.

Hala daha dünyayı yiyebilirim. İlginçtir ki midem henüz şişmedi.

Şimdi bu neden oldu? Belki sadece pis boğazlığımdan olmuştur... Ama son birkaç gündür düşündüğüm bir konu var: çok yavaş kilo veriyorum. Hayatımda hiç bu kadar yavaş kilo vermemiştim. Daha önce hep ay başına 2 kilo çıkardı ortalamam. Ama bu defa bir felaket oldu. Bu takım beni sağlıklı yemeye zorluyor ve bu tabi ki kötü bir şey değil. Ya ben önceden daha açlık sınırında yiyordum ya da arada ayarı kaçırıp metabolizmamı tekrar hızlandırdığım günler oluyordu, emin değilim... Belki de tek faktör yaş faktörü... Yaş ve on yıldır süren bitmek bilmeyen rejimler... Belki bundan sonra illa ki bu kadar yavaş gidecektir kilolar, emin değilim.

Rejimi bırakma niyetinde hiç değilim. Ama kafam karışmış durumda... Birkaç gün serbest takılayım desem, bol +'larla dönmek istemiyorum. Bir kaç gün sadece abur cubur yiyip onlara doyayım desem... Ona da emin değilim. Bugün o şekerlere yemekten içim dışıma çıktı ama durduramadım kendimi... Yemek istemiyordum ama yiyordum. Neden oluyor bu anlayamıyorum gerçekten. Neden istemediğim halde yiyorum? Acaba çok mu kıtlık psikolojisine giriyorum?

Ne yapacağımı saşırmış durumdayım... Bugünün devamı nasıl gider, yarın nasıl olur hiçbir fikrim yok. Ne kilo alıp takıma zarar vermek istiyorum, ne takımı bırakmak, ne de rejimi bırakmak istiyorum. "Ne yapsam acaba?" deyip duruyorum... Tek bildiğim şey sanırım şu aralar mükemmel menü + düzenli spor havasına pek giremeyeceğim.

Fikir vermek isteyen olursa fikirlerinizi bekliyorum... Ben de neden kendimi durduramadan istemediğim şeyleri yediğimi anlayabilmek için kağıt üzerinde bir bilinçaltı yolculuğuna çıkacağım. Umarım bir şeyler bulurum...
Fundacim aslında herkes yazmış ama bende gecmek istemedim
Gerçi herkesin yazdığınıda benim yazacagimida sen biliyorsun:)))
Spor degisikligi konusunuda, değişik tarifler deneme konusunada katılıyorum
Ama abur cubur yesemde doysammi demissinya İnan doyuluyorda
Yedikce yiyor yedikce yiyorsun oooh doydum yeter artık demiyorsun emin ol:((
Ama önemli olan suki sen bugun dunyayı yemiş olabilirsin ama önemli olan yarın bugünü hic yasamamış gibi diyetine devam etmek
Sen Süpersin azimlisin bilgilisin fisssstik gibisin ve çatır çatır kilo veriyorsun bunu unutmaa:))
Konunun yıllara dayanmasından ve uzunluğun dolayı anlatabılcegım bır sey değil. gizem değilde yasadıgım sey gunluk yaşanan ya da yaşabılecegımız bır durum değildi. Ciddi bir aile konusuydu.

evelsi gun deli gibi gomleklerle bogusuyordum ya esimin dün toplantısı vardı, o bile toplantıya gıtmedi. sıkıntılı ve gergın bır gundu. neyse daha fazla dusunmek ıstemıyorum.

Endişeniz ve güzel kalbiniz için tesekkur ederim.

Ahh Tugbacım gecmıs olsun canım :( iyi ki gitmişsin doktora.

cok sevındım tahlillerine.. :) daha da ıyı cıkacaklar insallah kilolar gıttıkce.

ben kendımı gecen seneye gore nasıl dinç, nasıl saglıklı hıssedıyorum anlatamam (:nazar:) sanki vucudumun zindeliği 5 yaş gençleşti.

Canım benim ne zaman dogum gunun ?

Ben senin kadar kan aldırsaydım bugun, hiç yorulmazdım, hemşireler yorulurdu :9: ne zaman kan aldırma durumum olsa dırek rüyalara dalıyorum. her defasında gozumu baska bır odada açıyorum. :))

boyle gunde misafir de tuz biber olmuş tam.

ayyy canım benım çoooookkkk güzelll. artık hafta sonuda beraber kucuk bır kutlama yaparsınız :34:

koptum dediğim şu ki raacım. Fundanın yazdıgını, o açıklama yapmadan ben anlamıstım. Daha sonra senın farklı anlamam ve Fundanın acıklama şekli.. içinde başka bir şey yok yani. ama yinede rahatsız olduysan ozur dilerim...
Geçsin gitsin ins Sinemcim bidahada üzmesin seni her neyse o olay:))

Evet evet dra iyiki gitmisim millet ısıra zivira gider ben öluyormuşum nerdeyse yahu:))

Aynen bende kiloları verdikce kendimi daha zinde ve genc hissediyorum:))

Aaah Sinemcim önümde kan aldiran kızcağız pat diye bir bayildiki aklım cikti:((
menüm
sabah 1fincan nescafe
ara 1 tane elma
öğlen bizde yemlik derler bir sebze yemeği işte ondan 5-6 kaşık,salata
ara 1 fincan nescafe
akşam 2 tane köfte 5 kaşık makarna
Ahh be melikeciiikk olmamış yine tatlım yaa:((
Cok eksik coook
menum

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
2 zeytın
1 mini domates

ara
7 fındık
1 kuru kayısı

ogle
nesfıt+sut

ara
1 mandalına
yarım elma (yarısı curuk cıktı :19: o yuzden yarım)

aksam
5 kaşık makarna
2 kaşık kıyma kavurma
1 bardak ayran

birazdan 1 mandalina yerim.
Afiyet olsun canım herzamanki gibi :)))
Gecmis olsun canım :(((
Menüm:

Oooh yarasın aysegulumee:))
Bı ara kahveyle kaynamış ama beğendim ben menünü cok:))

Back
X