Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayşegül'e berbat sonuç nasıl olur onu göstermek istiyorum. :9:

71,4 / 72,7 / -1,3 / -%1,82

Bu hafta sizleri kendi ellerimle sonuncu yapmış oldum. :17:
Haftanın sonuncusu da muhtemelen ben olurum, paylaşım alanına güzel bir mesaj döşerim artık. :)
fundacım bozma moralini - leri görmesek +larda nasıl daha mutlu olabiliriz değerini anlamamız lazım bi şekilde :9:

nur bu hafta listeye girmiyo dimi geçen hafta izinli yazdık bu hafta 2. hafta yine izinli olması lazım yanlış mı hatrlyorum

Haftanın sonuncusu da muhtemelen ben olurum, paylaşım alanına güzel bir mesaj döşerim artık. :)

Hii oy kuzuumm beniimmmm yaa, olsunn yakın zamanda bu ve daha fazlası gidecek nasılsa, yokluğuma dayanamadın sen biliyorumm :1:

nur canım benim hem sınav haftasında hemdde burdan ayrıyken çok güzel bi başarı...tebrik ediyorummm:46:

Teşekkür ederiim balımm, ben de kendime hayret ettim ama h.içi 62.9 görmüştüüm, şimdi tekrar 63 görünce çok da sevinmedim, bulup da bunamak şuan benimkisi :1: açıkçası izin durumumla ilgili ben de tam emin olamadım erken gelerek durumu bozmuş oluyorum azcık sanırım, uzatabilirim ptesi de gelebilirim ehehe

ilk kilo bildirimini de ben yapayım 1 kilo vermişim:D
geçen hafta=94
30.11.2012=93
melikecim verdiğin kilo için tebrik ediyorum..ama deneme sürende olduğun için listeye giremiyosun...deneme süren birdahaki cuma bitecek ama takıma girebilmek için her gün menü paylaşımı ve en az 10 mesaj yazmalısın...birde takımla uyumlu olman katılımın önemli...

Teşekkür ederiim balımm, ben de kendime hayret ettim ama h.içi 62.9 görmüştüüm, şimdi tekrar 63 görünce çok da sevinmedim, bulup da bunamak şuan benimkisi :1: açıkçası izin durumumla ilgili ben de tam emin olamadım erken gelerek durumu bozmuş oluyorum azcık sanırım, uzatabilirim ptesi de gelebilirim ehehe
yok yaaa gitme izinli olsanda :9:

melikecim verdiğin kilo için tebrik ediyorum..ama deneme sürende olduğun için listeye giremiyosun...deneme süren birdahaki cuma bitecek ama takıma girebilmek için her gün menü paylaşımı ve en az 10 mesaj yazmalısın...birde takımla uyumlu olman katılımın önemli...

teşekkür ederim :D evdeki internetimde yapılsın daha çok katılabilirim ama şuan stajda olduğum için pek bakamıyorumda evdeki nette 2 gün içinde yapılıcakmış zaten :D

teşekkür ederim :D evdeki internetimde yapılsın daha çok katılabilirim ama şuan stajda olduğum için pek bakamıyorumda evdeki nette 2 gün içinde yapılıcakmış zaten :D

Ben de tebrikk ederiiimmm :46: Ne stajı ne stajı, ay hiçbir şey bilmiyorumm geçmişin hepsini mi okumam gerekiyor hiii bir daha izne çıkmam beeenn! Funda beni boğmasa bari :1:

Ben de tebrikk ederiiimmm :46: Ne stajı ne stajı, ay hiçbir şey bilmiyorumm geçmişin hepsini mi okumam gerekiyor hiii bir daha izne çıkmam beeenn! Funda beni boğmasa bari :1:

ben lise sona gidiyorum da meslek lisesi olduğumdan stajda yapıyorum haftada 3 gün diğer 2 günde okula gidiyorum hafta sonu da dershane işte D:

***5. TAKIM 285. ETAP ***
brave_ (72.9 )(izinli)
Buffy26 (62 / / / )
Funda08 (71.4/ 72.7/ +1.3/-%1.82 )

nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-%0.81 )
Sweetlyy (73,4 / / / )
tunituni (/ / / )

nur funda duymasın gittiğin günden sonraki bütün sayfaları bi okudA gel :1:

hiii o kadar sayfa okunur mu aaaaa :52: tamam gidip göz atacağım bileydim en son kaldığım sayfayı işaretlerdim :1:

ben lise sona gidiyorum da meslek lisesi olduğumdan stajda yapıyorum haftada 3 gün diğer 2 günde okula gidiyorum hafta sonu da dershane işte D:

oohh süpermişş, alanın ne peki

***5. TAKIM 285. ETAP ***

brave_ (72.9 )(izinli)
Buffy26 (62 / / / )
Funda08 (71.4/ 72.7/ +1.3/-%1.82 )

nehirim38 ( 73.9 / 74.5 /+0.6 /-%0.81 )
Sweetlyy (73,4 /72,7 / 0,7/ %0.95)
tunituni (/ / / )

Günaydınnnnn.... :16::16::16:

Önce aşagıdaki alıntıları yazdım. :) bugun hesapta erken kalkacaktım yıne 10u buldu kış geldi uykucu oldum galıba...

Gidip de dönenler hep alıyor, haklısın. Acaba ben mi kendime fazla güveniyorum? :1:

2 hafta menü yazmamak sadece bana yapılan bir ayrıcalık olur. Bunu yapabilmem için herkesin onay vermesi lazım. Sonuçta bir takımız, "X menü yazmıyorken ben niye yazayım?" diye düşünülebilir, düşünülmesi de normaldir.

Ama yine de bir sorayım...

Sevgili takımcım, 2 hafta (belki de daha az, artık gerektiği kadar) menü yazmayacak olsam, beni affeder misiniz? İtiraz eden olursa izin de alırım, problem değil. :)

Tubicim, Nazcım, teşekkür ederim... :17:

Herkesten izin çıkmış oldu böylece. :D
Tamam o zaman takımcım, psikolojimi rahatlatana kadar menü yazmayayım. Zaten eğer çok kaçırmaya başlarsam hemen haberiniz olur, çünkü "bu böyle olmayacak" deyip menü yazmaya başlarım. :60: En kötü ihtimal haftaya cuma görürüz gidişatımı zaten...

Bu arada ben hafta arasında tartıldığında 72.1 çıkmıştım. Ama son dakika kurtarmalarından o kadar bıkmıştım ki tekrar o rakamı düşürmek için özel bir çabaya girmedim. Giden kilo kendiliğinden gitsin istiyorum. Gerekirse her hafta 400 gr gitsin ama ben zorlamayayım. :) Ama yarın pek hoş çıkmayacağım sanırım. Çünkü dünden önceydi son tartıldığım rakam... :26:

Fundacım cok sevindim bu sekilde kalmana. Artık ne kendın için ne takım için stres yapmak yok ama. Kimin ne zaman + yada - olacagı bellı olmaz. Kendini o moddan cıkar artık.

Nerde benım planlı programlı pozitif Fundam yaaaaaaaaaaaaaaaa :43:

menüm
1 dilim kepek ekmek
3 çeri domates

ara
1 form bisküvi

öğle
5 küçük köfte
2 dilim ekmek

ara
yok

akşam
2 kaşık yoğurt
2 kaşık havuçlu yoğurt
avuç içi büyüklüğünde haşlanmış karnıbahar
4 acur turşusu

2 kupa yeşilçay spor yok ama bütün gün okulun içinde bol bol bi gözetmenliğe bi hocanın odasına bi fotokopiye koşturma var :9::9:

ben bunu menuyu :46:larım :) özellikle o nasıl güzel bir akşam sebze+yogurt :nazar:

İnşallahh çok teşekkür ederiimm :)) Ben de merak ediyorum, okudum, araştırdım, işte tubisle de konuştum çok ikna olmuş olarak aldım ama bir kaç haftalık sonuçlarıma bakalım hep birlikte:)) ona göre karar verirsin sen dee :))

oleyy ki ne oleyy özlediimm yaaa, ama şeyy ben buraya geldiğimden beri UmutCan (adını yine unuttum) yokk, onun izni ne kadardı ne izni bu niye gelmiyor ben onu da merak ediyoruumm o gelmeden tamamlanmış gibi hissetmiyorumm :D

Evet büyük olmasının 120cmden aşağı olmamasını söylüyorlar daha iyiymiş diye, ama ben 115 aldım kuzumm. Fiyat da var evet ama daha ziyade boyut açısından öyle karar verdim. Şuanda da memnunum büyüklüğünden yer kaplıyor tabi, ayakları kapanabilen türden değil benimkinin diğerlerini bilmiyorum, duvara dayatılabilirr, benm balkonuma doğru olan alan boş oraya koyuyorum çok kendi alanımı daraltmasın istediğimde :)) hepiciiiburadadan aldım (reklam olmasın :1:) ama tubis 120den aşağı olmasın demişti ve gittigidyordan almamı tavsiye etmişti o sorun yaşamış diğerinde eksik gelmiş fln, bende böyle bir sorun olmadı, yine de aklınızda bulunsun bilginiz olsunn :) tubis tubis diyorum kim diceksiniz, tubis87 4. takımdan, onun yazılarını okudum trambolinle ilgili, mesaj attım bilgi aldım ikna oldum işte, o ilk haftasında mesela 2,5 kilo vermiş, çok memnun ve kesinlikle de tavsiye ediyor.

benim ona sorum şu oldu, ben düzenli spor yapamayan biriyim, bahsetmişimdir işte bir pilates yapabilmiştim düzenli ama onu da bırakınca bırakılıyor yani hep erteliyorum başlayacağım diye bir türlü olmuyor. neyse, onun sporla arasının nasıl olduğunu sordum hani her zaman meyilliydi de trambolin bir şey değiştirmedi mi diye. hayır o da düzenli yapamayan biriymiş, ama şuan trampolinle düzenli yapabiliyor ve haftalık 1.5-2.5 arası gidiyor dedi. tabii menülerinin de dikkat ettiklerinin de etkisi vardır orası bir gerçek :))

ayyy benim yıllardır canım sitem orası :9: hepiciğiburada :)))) senden gelen yorumlara gore almayı dusunursem senden tam modelı ısterım. :)
intertte en guvendıgım yer orası baska yedern almam zaten. Ben bir ara bakmıstım hakıkaten buyudukçe rakamlar cok fazla cıkıyordu. :50: o kadar para verıcek yuzum yok artık spor aletlerıne :17: eger senınkının boyutu guzelse dusunebılırım hop hop hop :9:

İnanmıyorummm yaseminli yeşil çaayy mıııı :52: vuhuuuuuuuuuuuuu ayy çok mutlu olduummm beğenmişsin demek oleeyyyy :32: iyi geceler kuzuummm :16:

Yaaaa hemde nasıl begendım. Sen geçmişi okumamıssın tabi kulaklarını cınlattım durudum :D kokusuna ayrı tadına ayrı bayıldım :)
canım benım tesekkur ederim tavsiyen için tekrar :8:

ben ona yaseminli değil, nurlu yeşil çay diyorum :16:

çok iyi sinemcim....yine tam senlik bi menü :9:

--------------------------------------------------------------------------

kızlar bilgsyram o kadar yavaşladıki çok zor yazıyorum çok ısındı..ben yatıyorum iyi geceler herkese :16:

sağol Nazcım :54:
---------------------
ya daha 1 ay oldu format atalı, ama sanırım cok adi ve karaktersiz bir virus kaptım :9: 1 haftadır pc'ye bir haller oluyor. nete gırmemek ıcın bır mucadele.. dunde bır ses sıkıntısı yasadım. :50: yine bir format yolu gozuktu bana.. boyle durumlarda cok acı gelıyor ınsana be :D iletişim için bunlara RESMEN ihtiyacımız var. :44:

ilk kilo bildirimini de ben yapayım 1 kilo vermişim:D
geçen hafta=94
30.11.2012=93

:nazar: tabrikler Melikecim.. :)

Bu hafta listeye girmiyorsun ama girdiğin hafta, başlangıc kilondan yazılacak. Yani bu hafta verdiğin kilo kesinlikle havaya uçmuyor, o da listeye gececek. :34:
hersey bir yana 1 kilo daha gitti.. :34::46::46:

Kızlar sonuç berbat:
73.9/74.5/ -0.6/ 0.811
600 g almısım

yorumsuz :((( (butun hafta yeterince başının etini yedim zaten)
--------------
ama artık yeni haftaya bakıyoruz. geçmişe geçti artık bu hafta. geçmişe de ne yapıyoruz ta-kıl-mı-yo-ruzzzzz...
yeni haftada guzel sonuclar alacagına ınanıyorum ben :21: :29:

Sonucuummmm:

64.2/63.2/1/0,78 2'e böldümm

vay vay vayyyyy helal sana Nur'ummmmmmm :nazar::nazar::nazar:

hem burdan uzaktın hem stresli bir sınav haftası. valla kocaman tebrık.. ammmmaaaaa bu saatten sonra sende kaçamak falan gorursem saldırırım sana :D :D

boyle haftada boyle guzel sonuc beklentilerim tavan oldu senden :24::24:
:46::46::nazar::nazar::nazar::46::46:

Fundacım, cumaya 2 kala bır facia gun yaptın ve bu hafta cok stresliydin. Dolayısıyla şok bır sonuc değil. facia gunu bir kenara bırak yaptıgın stresle kendıne kılo aldırmıssın zaten. :(

hatırlamıyormusun ben -ye gecemıyorum stresınden 3 tuvalete gıdememıstım :((( tartılmayı bıraktım dediğim gunun ertesi gunun sabahı hemen cıktım. ben o şekilde üzerimdeki yükten kurtulmustum. sende menu hesabından cıktın, rahatla artık bugun. Stres neler yapıyor vucudumuza..

uzun kalıcı kılolar vemek buraya gelme amacımız bunu unuttun bu ara. buraya nıye geldıgını tekrar sorgula kendıne.. yarıştayız ama at koşturur gıbı acelemız yok.

sürekli kaçamak yapıyor olsan ve kilo veremıyor olsan bunları soylemem sana. ama resmen stresten veremıyorsun. :( beynine soyle rahat bıraksın vucudunu :)))

fundacım bozma moralini - leri görmesek +larda nasıl daha mutlu olabiliriz değerini anlamamız lazım bi şekilde :9:

nur bu hafta listeye girmiyo dimi geçen hafta izinli yazdık bu hafta 2. hafta yine izinli olması lazım yanlış mı hatrlyorum

Bozmuyorum zaten, başka türlü rahatlayamazdım. :) Doğru yaptığımı sanıyorum.

Evet bak ben bunu atlamışım. :44: Nur'u sınav öncesi izinli yazmayı düşünemedik, o da hatırlatmayı düşünemedi, o yüzden bu hafta da izinli olacak muecbur. :( Böyle durumlarda ya izne ayrılanın, ya takım yönetimiminin, ya da diğer üyelerin hatırlayıp uyarması lazım. Sonra sonuç bu oluyor. :(

Nurcum seni haftaya geri döndü yazacağız mecburen... :26:

Hii oy kuzuumm beniimmmm yaa, olsunn yakın zamanda bu ve daha fazlası gidecek nasılsa, yokluğuma dayanamadın sen biliyorumm :1:

Dayanamadım ya, çok dertlendim. :D Seni anıp anıp yedim. :37:
Gidecek fazlası, biliyorum. :)

:60::60:

Yok yahu... Uzun izinlerde geçmişi okumak imkansız olduğu için gerekmiyor. :) 2-3 günlük izinlerde okumak gerekir ama 2 hafta tabi ki okunmaz. Boğmam korkma. :)

Bildirimi yaptım ama tam o anda koptu net cıkmadı sanırım :( yeniden yapıyım (bilgisayar basladı yıne sacmalamaya virus kesiyor net i sanırım )
Bildirim

62 / 61.4 / 0.6 / % 0.97

Back
X